@veronika1610 ja som este tu, pracujem, mam toho dost na stihnutie kym pojdeme buduci tyzden v stredu na dovolenku :-) ale ked mi pride upozornenie ze niekto nieco pridal tak pozeram :-)
@veronika1610 Ako sa volá šelma domáca? Písala si už niekde,nepostrehla som.
Aj ja som tu,bola som dnes po deti.Idú od zajtra na 3 dnovi denny tabor.A v piatok idu naspat do chlmca.Ja celé leto len pracovne. :-D
Aj ja som tu 😊 nedovolenkujeme...v sobotu sa nam vratil tatino po 5 tyzdnoch.. Ma co robit zo zahradou...
Baby Daniel v poslednej dobe ma take zachvaty zurivosti...vcera nas poslal prec...tak sme sa s mm zobrali ze teda dobre odchazdame...ked videl ze naozaj ideme prec zacal nas sklbat bit a revat....cakala som na to ze sa nam ospravedlni...Sme vonku pred domom cirkusovali....vyrevany v pyzame bez topanok tam stal...nie a nie z neho dostat ospravedlnenie...po 30 min. Sa ospravedlnil...potom som mu este vysvetlovala co spravil zle a ze nas nemoze posielat prec a bit nas...ze ked odideme bude sam... Neviem ci to pochopil....myslim ze ano lebo raz ma poslal prec ked som ho sprchovala a nechala som ho vo vani nech sa sam umyje a oblecie....vtedy som chcela aby sa ospravedlnil a poprosil aby som mu isla pomoct... Dokonca sestrinej malej ked udrela sestru povedal ze to nema robit ze maminky sa nebiju....ale prisiel mm domov tak si myslim ze skusa co si moze dovolit...
My tiež dovolenkujeme, ale keby viem ako tažko sa mi uz bude pohybovať, asi by som sa nenechala prehovoriť..ale tak užívame si kým sme este len 4 :-D ved prikladám foto aké mam brusisko uz, minule som si uvedomila ze nemam este ani jednu bruskatu ;-)
@kaia fíha Jani to ste si trúfli teraz do Turecka =-) ?
@veronika1610 pekná zmena u havkaca, ostáva???
Ja som riesila papiere :-| vcera som konecne odniesla ziadost o predlzeny rodicovsky a aj som stihla objednat Ondrejka na predoperacne vysetrenia, nastup do nemocnice mame 7.9 to sa v praci potesia, ze nenastupim na zaciatok roka :-D :-D :-D. Dnes sme mali dohodnutu zubarku. Obe deti stale bez kazu klop,klop tak som rada.
@majoslava tebe Majka veľká gratulácia k narodeninám... zas si o rok múdrejšia :) a Magdi @lumito tebe tiež všetko naaaaj.... k meninám, nech ste obe zdravé a spokojné
Dievčatá, vidím, že dovolenkujete, prajem VÁM všetkým krásne letné dni a chvíle strávené s rodinkou kdekoľvek budete. My toto leto doma na "malte" :-p . Suseda v byte šikmo nad nami nás pernamentne 1/2 roka vytápala (jasné že najviac byt pod ňou) a až keď jej ten môj pohrozil, že malý je nonstop chorý, tak konečne prerobila celú kúpeľňu - mala prasknuté potrubie v sprch. kúte a nedala si povedať, že to ide od nej - zabiť ju je málo. ]-( Takže budúci mesiac budem na preskačku BA - Lozorno a počas neprítomnosti sa dá byt do poriadku.
dievcata, na streche je momentalne pod nickom milandvorsky manzel jednej z kona, ktory zareagoval na situaciu co je na koni a pripravuje novu stranku pre mamicky, tu je link na taku anketu, ak chcete mozete sa zapojit https://docs.google.com/forms/d/e/1FA...
toto je jeho posledny prispevok v skupine na streche:
milandvorsky
Dobry vecer damy zelam, kedze formulare maju uspech, pre tie, ktore maju zaujem spolupracovat s nami akoukolvek formou, mozu sa pripisat sem: http://goo.gl/forms/IwoVzbJBmAWS2yBW2
dalej k stavu prac:
- portal pripravuju technicky dvaja ludia. Jeden maka vo firme venujucej sa kave, kde chcu zazraky na pockanie, takze cas ma vecer, druhy je 23 dni bez roboty, takze riesi veci pre klientov cez den, popritom odolava utoku troch spuntov ...
- do vcerajsieho(stvrtok) rana bolo na prvy dotaznik 73 odpovedi, teraz ich je cez 200
- nazov sme uz zvolili. neobsahuje ani farbu, ani zviera (a pritom to bolo take ziadane :D:D) - ALE ... nazov portalu ma len 5 pismen a iste kazdu potesi ;)
- nasim cielom je vam priniest prijemne prostredie, dobru atmosferu, uzitocne informacie, ked sa bude dat, aj materialne ci fin. benefity, ale hlavne ferovost.
- o vela veciach na webe budete paradoxne rozhodovat vy, hlavne zmeny
- ak vsetko dobre pojde, do dvoch tyzdnov vyjde do obehu alfa verzia (rozumej malo funkcii - vela nedostatkov), budeme sa na tom snazit pracovat, nevieme zial zohnat tretieho cloveka, co si rozumie so symfony (pomozete?)
- na portal sa bude dat pozvat aj cez emailovu adresu dotycnej osoby, takze by som zmenil otazky do IP na "ahoj, das mi svoju mailovu adresu, keby ma vykopli? :D"
- dalsie veci postupne, momentalne tvorime "muster" uvodnej stranky. zatial sme zvolili dva stlpce, mobilnu appku neplanujeme, za to od zaciatku by mal byt web responzivny bez obmedzenia funkcionality. usetri to HLAVNE vase miesto v pamati telefonu a systemove prostriedky
otazky? emoticon
Potrebovala by som radu..kupili sme dom a byvaly majitelia nechali tu ochrannu foliu na oknach. Posobenim zimy, tepla, slnka sa folia zosusila nejde nijak dolu...neviete poradit ako to poriesit?