Krpec mi spi uz 1,5 hod. :-) varim si kukuricu a lakujem nechty :-D nie je to moj štyl ale preco nie :-)
Vcera sme isli vlacikom k nasim a deti si chceli opekat :-D :-D
@majoslava sup na pohotovost, mne Ondrejko ukazoval kde mam oko tak razantne, ze mi porezal rohovku. Na pohotovosti mi osetrili, dali kvapky, mast a oko prelepili. Neskutočná bolest. Nebolelo len ked som mala oko zatvorené, no jedno oko bez pohybu toho druheho nevies pouzivat :-S Skore uzdravenie ;-)
@majoslava riadne vodou vyumyvat aj litre na to minut, vlani na pohotovosti, ked som si frkla sekundove lepidlo, mi povedali, ze najlepsie co som mohla urobit je, ze som to vyplachovala vodou... :-|
dufam, ze uz je lepsie :-)
@mackoxxx@gab dakujem baby uz je to lepsie....vyplachovala som to kvapkami... Poriadne ponatahovala...este citim ze mi tam daco vadi ale uz neboli ani nestipe...
A keby toho bolo malo Dana ustkpla vcela alebo osa...neviem...iba jacal a ikazoval mi ruku...myslela sj ze trieska ale mu to zacalo puchnut...neviem ci tam ma zihadlo le o vidno mu tam pasik hnedy..vybrat si to neda... Vyjde mu to samo??? Dala som mu octovy obklad... Dat mu potom fenistil gel alebo framykoinovu mast???? Vobec neviem...
Daniel ma na prstenikoch pod nechtom zhrubnutu kozu a olupuje sa mu... Neviete mi poradit z coho to moze mat a co je na to dobre? Necht vyzera ako keby bol dlhy ale nie je, tam ma tu kozu co sa mu odlupuje
neviem, ci ste stihli zachytit clanok od Janky (jasenka), ktory sa stal po 30 minutach na ploche neviditelny a je viditelny len pre tich co na nan vyslovene kliknu, teda ak ho medzitym neblokli uplne http://www.modrykonik.sk/blog/jasenka...
napisala ho aj preto, ze vcera bola bloknuta dalsia maminka, ktora sa od zory domahala printscreenov nasich poruseni pravidiel, vraj nejake maju, aj ked vacsina z nas si nemysli, ze by nejake pravidlo porusila :-|
a ja tu o takomto case strasim preto, lebo som cez den vypila viac ako tristvrte litra koly z mekacu a kedze nie som zvyknuta na kofeinove napoje, tak to potom vyzera takto :-D :-D :-p
som maximalne nastvana. 4.7 som si cez mall.sk objednala monitor benq 27palcovy za 199e v akcii, dnes mi prisiel nejaky tusim led alebo lcd televizor gogen 24 palcovy za 135e. tak som tam volala, vraj to mam nafotit, ze co mi doslo a poslat email na reklamacie. ked sa mi ozvu (maju na to minimalne tri dni) tak postup bude asi nasledovny (tak mi povedala ta zenska) ja si objednam kuriera na vlastne naklady (vraj mi ho preplatia) poslem im nazad to co mi nejaky dement poslal, lebo nezvladol porovnat napis v objednavke a na skatuli, tak ze mi poslu peniaze nazad, ktore som im mimochodom poslala uz toho 4.7 cez kartu. a niekde medzitym, ze ak chcem ten monitor tak si ho mam znovu objednat a znovu zaplatit a oni mi ho poslu ak ho nechcem znovu platit dopredu tak ze ho mozem zaplatit kurierovi ved len s eurovym priplatkom, neviem ci mi aj to preplatia. a to nehovorim o tom, ze keby som nemala iny monitor tak ako by som stihla vsetky terminy. lebo oni vymeny nerobia. chore na hlavu, takze za mna mall.sk uz nikdy viac.
Dievčatá,musim s Olíviou na krčne,nejak sa jej tie nosné mandle nechcu polepšit,cez den celkom dobre(vraví švagrina,ona je snimi)ale v noci sa jej velmi zle dýcha.Nepomohol vibrocil ani nasivin sirup,tak už dalej neexperimentujem,idem v štvrtok s Oliverom na ortopediu,tak pojdem aj na orl.Dufam,že nám pomožu,a nebudu hned na výber dávat.
@mackoxxx ved ja doteraz tiez, ked neratam minulorocne natahovanie sa za SD kartu, ktoru som omylom nechala zastrcenu v tablete, takze to bola moja chyba. dnes mi prisiel zase email, ze mam vytlacit dva papier plus fakturu, tak som jej odpisala, ze nemam ako to vytlacit kedze nemam monitor, lebo stary mi odisiel a novy mi neposlali.
Ahojte viete mi poradit tobiasko mal v pondelok ockovanie mmr a dnes ma toto na krku ci to ma reakciu ci mu nieco na to dat rano bola jedna teraz dve na krku
Zatial inde nie