November 2011

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
Vsetky pekne vitam :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte tak my tiez prazdninujeme stanko ma dovolenku pat tyzdnov uz su dva za nami.. Ale malovali sme uz ma omrzela ta cervena stena v obyvacke tak uz mam bielu ... A boli sme v polsku v rabkolande bolo to uzasne pat eur vstup cez zlavomat a kolotoce kolko sme chceli aj sto krat :-) alexko si to velmi uzil tobiasko bol s nasimi... Inak dobre tobiasko raatie uz sa tak neda tak uz nam je pokjnejsie a hlavne ked sme stale von je to super... Uz mam smutok v pondelok pride svokra osem mesiacov sa neozvala .. Nevidela deti a uz to vidim teraz si pride ako nic .. Netesim sa... Pozdravujeme vas ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@jedinecna mozno by si mohla kontaktovat vyrobcu takych folii, ci by Ti nevedeli poradit ako ich dat dolu. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lumito Aj ja už mám plné zuby farebných stien, idem dať celý byt na bielo.
Odpovedať
@harper hmmmm....to nie je zly napad...dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@stakat @lumito u nas bola herna fialova ta uz je biela a zostava este ruzova detska tak predpokladam ze ta nabuduce pojde tiez do biela :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@kaia @lerenard @stakat @harper Dakujem 💕
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte...idem si po radu...Danie je velmi fufnavy a zle sa mu dycha...ked sme boli pred pol rokom pri ORL dal mu kortikoidy ze ma zvacsenu mandlu..pomohlo ale ako zacal chodit do skolky tak znova ma sople a zle sa mu dycha...stazuje sa ze ho hlava boli a ucho... Chceme ho dat vysetrit v BB a ak bude trebamu dat vybrat mandle.... Volala som do BB a objednala ho na vysetrenie...mame zobrat komplet dokumentaciu... Sestricka mi povedala ze musim mat od ORL odporucenie ked chcem ist ku nim ale mam len od obvodnej... Mam ist este raz ku ORL u nas?? A pytat od neho odporucenie do BB??? Ci staci od obvodnej?? Pripadne onkolog?
Odpovedať
Profilova fotka
Sestricka si asi myslela ze mam odporucenie od krcneho ze je potrebne vybrat mandle...ale ja nemam nic...
Odpovedať
Profilova fotka
Poznate kvapky Lymfomyosoft? Ze homeopaticke a pomahaju na zvacsene uzliny a mandle
Odpovedať
Profilova fotka
@majoslava Majka, podľa mňa by ti mala dať detská lekárka výmenný lístok k ORL, ten urobí správu a následne odporúča ďalej. Asi by si mala ísť znovu k detskej.
Odpovedať
Profilova fotka
tak aj my za chvilu dovolenkovo, dnes asi o hodinu si pride este klient pre prichystane doklady na kontrolu a mozem zacat pomaly balit. v sobotu mi volal otec, ze asi nepojdu s nami, lebo ze ma strasne nohy naliate a asi chripku, tak bol dnes u obvodaka, ten ze skor nie, ale isiel aj kardiologicke, plus bol na rontgene pluc, vsetko mal bez nalezu tak kardiologicka povedala, ze moze ist, s tym, ze aby nechodil velmi na slnko. on v podstate aj tak velmi k moru nechodi, ked sme tam, minuly rok sme boli radi ak sa isiel raz aspon na pol hodku namocit do mora, tak bude odpocivat na izbe, predsa len ten primorsky vzduch je lepsi ako to dusno co je momentalne tu. a dr mu dal sumamed tak hadam aj kasel prejde. nohy uz ma odpuchnute. a teda ideme az v stredu pred polnocou.
Odpovedať
Profilova fotka
@stakat my sme uz boli u ORL pred pol rokom...dal mu kortikoidny sprej ale nedavala som mu ho cely mesiac len par dni.. ani na kontrolu sme nesli..ked sme boli v BB tak sa DR. hneval ze preco sme nesi do BB ku ORL... Tak teraz som maleho objednala do BB 10.8 a vychadza to na stredu tak pojdeme na onko za Dr. nech mi on vypise...mam aj od obvodnej ale od onkologa bude lepsie... Nechcela ma ani objednat...iba ked som jej povedala ze onkolog nas poslal do BB tak hned bola mila 😊
Odpovedať
Profilova fotka
@harper peknu dovolenku prajem! Oddychni sk 😊
Odpovedať
Profilova fotka
Takuto krasnu kyticu a tortu som dostala
Odpovedať
@majoslava Vsetko najlepsie Majka, najma vela zdravicka a spokojnosti ;-)
Odpovedať
Kocky, co sa mi dnes stalo ;-).Ja nie som velmi fb typ,malo prispievam,fotky som nikdy ziadne nepridavala.... Okolo obeda mi dosla notifikacia na mobil,ze niekto komentoval moj prispevok. Pozeram a na titulnej fotke Romco ;-) ....na fb ho pridal nas rocny Maco :-D, ked som bola na wecku. Je to riadny lapaj,hned od rana chodi okolo stola a docahuje co sa da....najvacsi zaujem ma samozrejme o mobil a ovladacky....
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@zuz4579 suepr, moja saša bežne voláva mojej mame aj o šiestej ráno, mám fotky ku kontaktom, tak si nájde mamu a volá jej :-D Inak baby neviete poradiť, začal sa mi dosť vybíjať mobil a keď ho chytím, vždy je teplý. Reštartujem, vypnem wifi, vypnem gps, aj tak je teplý. a nabíja sa hrozne dlho. Nie je už najmladší, asi 1,5roka, ale začal to robiť zo dňa na deň
Odpovedať
Profilova fotka
@veronika1610 ja mam ten moj priam horuci, ale ja to mam aj pri telefone pisane, ze moze byt horuci, ked sa nabija.
Odpovedať
@veronika1610 taky expert bol aj rok dozadu nas Roman.Jediny sposob ako mu rok dozadu zavriet usta a ja mohla uspat dvojky,bol mobil....co sa ten navyvolaval,celej rodine,mojim zahranicnym sefovcom,kolegom....cez viber posielal fotky hocikomu...vrchol bol,ked ma polonahu odfotil a poslal to dalej ;-) 8-( ..skoro som sa od hanby prepadla ja s tou mojou sexy postavou...to bol poslednykrat co mal v ruke moj mobil...ale fakt je ten,ze bez neho by som to uspanie vtedy nezvladla....
Odpovedať
Profilova fotka
@harper ale on je teplý, aj keď sa nenabíja
Odpovedať
Profilova fotka
@veronika1610 Aj moj sa prehrieva ked je velmi teplo,aj som ho reklamovala,ale nič nezistili.Má dva roky.
Odpovedať
@veronika1610 Veronika prosim Ta o radu...mala chodi cikat cca kazdych 20, 30 min...nic ju neboli pri cikani, pije pomerne malo...a stale tvrdi ze sa jej chce cikat....trva to tyzden...ja som mala chytene mocove cesty kedysi tak viem ako to funguje, ale ona mi na to nepripada...moze byt trochu prechladnuta...alebo co by to bolo????
Odpovedať
Profilova fotka
@veronika1610 tip mobilu?
Odpovedať
Profilova fotka
@jedinecna môže mať trochu chytené, alebo ju to dráždi na cikanie z príliš koncentrovaného moča, skús nejakou hravou formou dostať do nej viac tekutín @mackoxxx samsung galaxy A3 - tá staršia verzia
Odpovedať
Profilova fotka
@veronika1610 samsung galaxy A3 - tá staršia verzia to je ten mobil co sa nahrieva a skoro vybija Rady: aha, asi tam bezi nejaka aplikacia stale vraj vsetko vypla Rady:ja by som zalohoval data a urobil reset do tovarenskych nastaveni, cize ako keby prisiel rovno z vyroby a to ma zvladnut zienka ako ja? Rady: je to v menu telefonu, nastavenie, potom menu "zalohovanie a obnova" a potom "obnovenie vyrobnych nastaveni" a? co potom? Rady: potom sa nastavi ako keby ho vybalila z krabice, cize vsetko sa zmaze aj tel. cisla, fotky atd predpokladam Rady: jasne preto som pisal ze treba si vsetko ulozit, ak to bude robit aj po tom, tak je to na reklamaciu obavam sa, ze uz je po zaruke Rady: mozno nie, A3 telefon nie je na trhu viac ako 2 roky aspon sa mi nezda oki Rady: ten reset by na 80% mal pomoct
Odpovedať
Profilova fotka
@majoslava dodatočne tiež všetko najlepšie ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuz4579 dakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mackoxxx dakujem :-)
Odpovedať
@veronika1610 veronika, prosim ta matkovi vysiel z nosa zlaty stafilokok. vraj len pamycon sa na to dava? z hrdla mal cisty vyter
Odpovedať
Profilova fotka
@anicka87 on ho zase v škôlke nachytá, ak by sa aj preliečil celkovými atb. Ak nemá príznaky choroby, tiež by som atb nedala. Ešte môžeš skúsiť kapucínku - napr. nejaké výplachy, alebo koloidné striebro.
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?