November 2011

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
Vsetky pekne vitam :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mackoxxx ďakujem, ale toto nedám. Teraz som brala na akciu taký istý, len novší model a dala som ho aničke, lebo prepisovať všetky mená častejšie ako raz za dva roky je pre mňa nadľudský výkon. Ja viem, že sa to dá zálohovať, ale potom ti to naukladá každé číslo osobitne a ja mám teraz pekne pod menom aj tri telefónne čísla a email. Ale dík, on sa zase teraz na chvíľu umúdril, aj keď si myslím, že to bude robiť zas.
Odpovedať
Profilova fotka
@veronika1610 Veronika, staci mat email na gmail.com a to tusim mas a ten si nastavis na telefone, potom si das zalohovat vsetky data vratane fotiek a ked mas novy telefon, staci sa zase prihlasit na ucet gmailu a automaticky Ti odzalohuje zase nazad vsetko do mobilu ;-)
Odpovedať
@anicka87 Romco mal v nose hemofila(skolkarska bakteria) a tiez nam Dr dala pamycon/uniflox,vravela,ze je zbytocne davat antibiotika....
Odpovedať
@veronika1610 dakujem. no asi mesiac ho stale bolia ocka, boli sme u dr vzala tie vytery, vtedy bol chory tak ho nikde neposlala, v piatokideme aj na krv. stale mu slzia, sucha si ich a pod ockami ma taku suchu kozicku a kruhy. myslis ze to moze mat suvis? celkom sa zacinam bat
Odpovedať
Profilova fotka
@anicka87 A nie je to alergia?
Odpovedať
Profilova fotka
@anicka87 môže byť alergia
Odpovedať
Profilova fotka
@harper a poukladá mi to pod jedno meno všetky čísla? lebo napr. pod "Mami" mám 3 čísla a mail, predtým mi to vždy urobilo mami, mami1, mami2...atď a ja som to musela pracne dávať dokopy pod jedno meno
Odpovedať
@veronika1610 dakujem za poradenie :-) vcera som s nou bola u dr., moc cisty, tiez nakazala len vela vela pit...vcera k veceru sa to zlepsilo
Odpovedať
Profilova fotka
@anicka87 Anicka, nostek mu kludne môzes vytriet tee trea olejcekom, nie hlboko, len zo zaciatku, ten je dobry proti takymto potvorkam a akekolvek problemy s ocami (Oči sú zrkadlom stavu našej pečene) maju suvis s pecenou, cize to môze byt alergia...
Odpovedať
Profilova fotka
@veronika1610 ja mam tiez pod jednym menom viac udajov a aj cisiel 😊 a ulozi to tak
Odpovedať
@gab ktory pouzivas prosim ta?
Odpovedať
Profilova fotka
@anicka87 ja pouzivam z Justu ten sa môze aj vnutorne pouzivat - niekto ho pouziva aj kvapku na lyzicku ked su chripky a pod,alebo nejaky z lekarne http://www.lekynadosah.cz/pdk/obrazek... ten je tiez dobry, na taketo veci, vytriet nostek, stipance, vyrazky a pod.. a proti komarom a kliestom pouzivam z dm drogerie ten na to staci v zime sa preliecujeme len s takym, ked chyti maly sopliky, tak mu povytieram nostek + mu robim shiatsi - stlacim body na nosteku pri koreni nosa a dole ako su kridla nosa - to su uvolnovacie body proti nadche, drzim jemne ukazovaky tak cca 1 min a krasne sa uvolni nos a naozaj nadcha prejde ovela rychlejsie
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte... Tak my sme bud nieco zjedli alebo virus sa na nas nalepil...v noci som zvracala na striedacku s malym...ani do prace som nesla a danielko je tiez doma..
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, hlasim sa z miesta oddychu. Dorazili sme po mensej kolizii so zvodidlami a s trojhodinovym cakanim na papier od policajtov o poskodeni plechov na vozidle stastlivodo ciela. Pocasie je ok😊 na fotke je prve testovanie vody a na druhej Hanka na zirafe sa bola povozit.
Odpovedať
Profilova fotka
@harper, peknu dovolenku 8-)
Odpovedať
@harper uz len peknu pokojnu dovolenku zelam, snad sa nic vazne nestalo ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@harper Užite si to. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@harper Peknú dovolenku.
Odpovedať
Profilova fotka
@harper pridaj prosím @kukina79
Odpovedať
Profilova fotka
jaj, my dnes po dvoch tyzdnoch dobro dosli domov... a takto nam bolo paradne...
Odpovedať
Profilova fotka
@harper peknu dovolenku!
Odpovedať
Profilova fotka
@lerenard jáááj Miri to je krásne brušenko. Nostalgia :-N . V ktorom si tt? Dievčatká všetkým vám želám pekné leto Neviete kde sa nám stratila @tasiko???? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@liat nostalgia sa dá veľmi ľahko vyriešiť :-p :-D ale dakujem, v 30tom, uz sa to kráti..
Odpovedať
Profilova fotka
Dnes mám 20.te výročie svadby. Ja, sama, lebo v našom manželstve som sama družina :-D Tak si gratulujem, kúpila som si bodkaté šaty 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
@veronika1610 to paci sa mi je za saty, momentalne su retro velmi moderne :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Oooo ja s mm na minidovolenke; zapnem TV a tam moja Stanka vystrihuje obrazky. Slniecko moje tak ak budete pozerat spravy na markize tak ta slecna co vystrihuje na vianoce hviezdy a anjelov je moja bambulka x-) x-)
Odpovedať
Profilova fotka
@veronika1610 Gratulujem ti,ako družina funguješ perfektne. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte mamicky bratislavske a z okolia, @dena, @anulicek, @veronika1610, @evane, @kukina79, @lucy109, @woman04, @cucovia, @harper a samozrejme vsetky dalsie, dame v piatok 12.8. okolo 16:00 stretko na ihrisku pri Leberfingeri? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@kaia Ahoj, za nás áno.. teším sa.. juchúúúúú
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte dievčatá... zanedbávam vás poriadne.. naťahujem sa ešte so záhradou okolo domu, beháme po výletoch.(teraz na 2 týždne do práce :-p) a potom ešte troška túlačiek :-D Pekné leto prajem a všetkým všetko najlepšie ku sviatkom.. juchúúúúúú
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?