November 2011

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
Vsetky pekne vitam :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@dena predala som, ale mam karu keby nahodou, rada by som sa jej zbavila
Odpovedať
Profilova fotka
@zuz4579 nech ste skoro fit :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@anulicek, @woman04, @dena, @kukina79 @kaia ďakujem za stretko.. juchúúúúú.. teším sa na ďalšie :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Dievčatá nejaké foto zo stretka nebude?😉Nech vas aspon takto uvidim😁
Odpovedať
@woman04 no, uz sme fit:-)....aspon dufam...naposledy horucka vcera vecer...akurat co sme zmeskali vcerajsiu rodinnu oslavu a Romcik este nedosiel od deda domov, aby sme ho nenakazili.....tato siel za nim... Tak dufam, ze crevna viroza je uz za nami...
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte... tak my sme mali ocka doma pat tyzdnov zajtra uz vali do prace uz ma stres po takom dlhom case... inak sa mame dobre chalani sa biju klasika Tobiasko uz provokuje ale uz je to lepsie lebo on je total velky chlapec tak dost ustoji :) boli sme na ortopedii alexko ma totalne ploche nohy jednu ma taku ze dovonku patu tak cvicime o dusu mame topanky nastastie protetiky nie tie velke a ideme v septembri na rehabilitacie chodit a ak sa to neupravi budu mu to musiet operovat :-( tak cvicime moc sa mu nechce ale motivujem a este logopediu tak ho to moc vsetko nebavi ale dufam ze to dame hlavne tie nozicky ...
Odpovedať
Profilova fotka
@gab prosim ta nevies ci je pravda ze ked su biele flaky na nechtoch je to vapnik? alexko ma na jednom nechce totalne velky a zda sa aj akoby bol hrubsi...a este jedna vec co je na imunitu najviac? kedysi si to pisala som zabudla .. ide skolka.. alexko zje raz za 3 dni jablko to je vsetko inak mi nezje ziadne ovocie nic..
Odpovedať
Profilova fotka
jaaaaaaaaaaaaj este som zabudla najdolezitejsiu vec mame tu svokru prisla ako velke prekvapenie sedem mesiacov nekomunikovali stanko s nimi a prisla ako nic pohoda ... doniesla aspon detom veci ale uz mam odstup neriesim moje deti...uz som jej hned vysvetlila nech zabudne ze alexko pojde na prazdniny tam... kedze mu to hned ako prisla povedala...
Odpovedať
Profilova fotka
Tak este par fotiek nech mam viac prispevkov
Odpovedať
Profilova fotka
@cucovia, nefotili sme, aby sme Ta motivovali stretnut sa nabuduce ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuz4579 tak hadam uz to mate za sebou... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ach baby, kamarátkin 17-ročný syn leží na Kramároch, včera mal úraz krčnej chrbtice, urgentne operovaný, zatiaľ hýbe len jednou rukou a nevie sám dýchať. Najlepší kamarát môjho synovca. Nemôžem tomu uveriť.
Odpovedať
Profilova fotka
veronika1610 Dúfajme,že to dopadne dobre.
Odpovedať
Profilova fotka
@veronika1610 Príspevok bol pre teba,nie pre mna.
Odpovedať
Profilova fotka
@veronika1610 drzim palce, nech to dopadne co najlepsie
Odpovedať
Profilova fotka
@veronika1610 och toto je strasne.... drzime palce...
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@veronika1610 och držím palce.. Takéto úrazy sú moja nočná mora pri mojich chalanoch..
Odpovedať
Profilova fotka
@veronika1610 ooo, snáď to dobre dopadne, Ja som dnes komplet mimo, konečne oddýchnutá po dovolenkách a mňa chytila taká migréna, že koniec. Nič nezaberá, nechce sa mi isť ani k Dr. A sprostá som neskutočne, mamina mi volala, že zoberie deti a ja, že neeee, veď pohoda, no asi som už prišla komlet o zdravý rozum. AAAAAAAAAAAAAAAAAA
Odpovedať
Profilova fotka
@veronika1610 och...nech to dopadne co najlepšie.,veľa energie mladému,aj rodine 😉
Odpovedať
Profilova fotka
@mackoxxx všetko najlepšie k včerajším meninám 😉
Odpovedať
Profilova fotka
@mackoxxx, ano meninky, vsetko najlepsie x-)
Odpovedať
Profilova fotka
Prosím vás povedzte mi, ako môžu 17roční ľudia nechať človeka bez pomoci 7 hodín, po vylovení z bazéna a kompletnom ochrnutí tvrdiť, že záchranku netreba a keď sa dožaduje aspoň telefón pri uchu pridržať, tak NIKTO! Po 7 hodinách sa jedna spolužiačka zľutovala! Operácia do 6 hodín výrazne zvyšuje šancu na kompletné zotavenie, potom nádej prudko klesá. Mám chuť to zavesiť na facebook, budúci tretiaci z gymnázia Grosslingova. ;-(
Odpovedať
@veronika1610 to je strasne....ved to su uz takmer dospeli ludia....
Odpovedať
Profilova fotka
@veronika1610 no ja by som to tam zavesila, sila, aj ked si myslim, ze je to hlavne chyba rodicov ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
@veronika1610 :-( :-( :-(
Odpovedať
Profilova fotka
@woman04 @kaia dakujem dievčatá ;-) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@veronika1610 ojha a to tam nebol plavcik? ci to bola sukromna party?
Odpovedať
Profilova fotka
@veronika1610 sila, asi chceli nieco zatajiť ked nevolali.. :-S tiež sme mali takú skúsenosť na chate este na strednej, spolužiačka s astmou šla hrdinka hulit trávu s chalanmi a začala sa dusiť, tiež niektorí ze nikoho nevolajte, bude pruser.. Ale tak naštastie mala väčšina rozum.. Prefackať ich všetkých aj ked chalanovi to nepomôže |-| ako je na tom? Boli sme inak v utorok v Ružinove na neurológii u dr Spaleka s mm, urcite poznáš, úžasný doktor..
Odpovedať
Jaaj,tak my pokracujeme s chorobou...vyzeralo to sprvoti dobre,horucka presla,2dni ok,potom zvysena teplota,vcera opat horucka a vysledok je,ze Maco ma hnisavu anginu....tak schytal antibiotika...minuly tyzden sme absolvovali detske usne,ocne,tak asi tam to chytil...som smutna z tych chorob,cele leto nieco....a to si nechcem predstavit co bude cez zimu....
Odpovedať
Profilova fotka
@mackoxxx sukromna party na dome u jedneho spoluziaka. Boli spiti, tak sa bali volat. @lerenard poznam, je mily. On sa venuje hlavne myastenikom, je podozrenie u manzela?
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?