November 2011

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
Vsetky pekne vitam :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@veronika1610 nie nie, šiel tam na vlastne vyžiadanie, lebo bol na kontrole v NR 3 mesiace od hospitalizácie s stale nespokojný, nepovedali mu nič konkrétne, necíti sa ok, ma zasklby a furt bol presvedčený o tom ALS ze mu to začína s nechcú mu to povedať atd.. Tak som ho donútila nech si vybaví Spaleka a pôjdem s ním, nech tiež počujem co mu povie, lebo všetko mam od neho len sprostredkovane a on uz neuvažuje triezvo.. Tak naštastie mu povedal, ze to na 100% vylučuje, ze to ma stav po parainfekcnej myozitide plus tetanis a bude to len dlhšie trvať kým sa z toho dostane.. Hlavne je fakt ľudsky, pochopil ze mu to musi príznak za príznakom vyvrátiť a vysvetlit, lebo si to uz všetko vsugeroval a pozoruje sa.. Vobec ze si na nas našiel cas pritom ako taký odborník tam ma aj iné prípady, ked nebolo opodstatnenie na vyšetrenie.. Takze som uz kludnejsia, lebo uz mi nebolo všetko jedno, 33tt a muž so smrteľnou disgnozou 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
@veronika1610 fakt sila, a uz sa ma fesak aspon lepsie?
Odpovedať
Profilova fotka
Tak som si včera povedala dosť a po niekoľkodňovej migréne som išla na pohotovosť. Po klasickej trojke injekcií sa cítim konečne super. Mm bude dnes pracovne mimo tak mam pohodičku. Už mám vypraté, navarené, pôjdem s drobákom von a potom smer moja mamka. Stanka chce ist do MAX-u tak ju tam odveziem a mamina býva asi 100 m od obchodu tak budem po ruke ak bude treba. Ináč až som klasika začala kupovať vianočné darčeky :-D :-D :-D :-D asi mi drbe, no ja sa z toho tak vytešujem :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@lucy109 ozaj a tvoj manžel ako? Uz ste v dome?
Odpovedať
Profilova fotka
A naše dovolenkové. 1. Toto je presne o tom ako je to mať dievča a ako chlapca. Všetko robia ináč aj keď robia to isté. :-D :-D :-D 2. Nová Hoľa 3.Láska na tretiu - pozeráme na paragliding 4. Všetko treba vyskúšať x-) 5. Moje malé zvieratká
Odpovedať
Profilova fotka
@lerenard caute dievcata konecne sem nakukam,noo posnazim sa to zrozumitelne zhrnut, stahujeme sa-teda vraj,natahuje to ako moze-vraj do vianoc sme tam, bez problemov sa tam da byvat, ze on musi este malovat teraz, pritom netreba...zaskrtim ho??...mm podobne ako tvoj, vsugerovava si vsetky priznaky cukrovky, ziadnu nema,momentalne ma soplik a smrtelna choroba z toho, Danielka doniesla od kamosky nejaku speci divnu virozu-hrdlo sopel jednodnova teplota, jej to trvalo 2dni cele, Natalka mala asi 3dni sopel a my dvaja sme na tom veselo 2 dni hrdlo, tri dni sopel, tecie mi ako malemu decku😁...no je to velmi podobne ako pises,podla mna je vyhorety,ale vraj nie je na hlavu a k psychologovi nepojde, takze ja som ako domaci terapeut - chcem to prekonzultovat so psychologickou uz vsetko,lebo neviem uz obcas ako sa mam k tym jeho stavom postavit...toto len vskratke k manzelovi napisem este,ked zaspinka malinka aj o dievcatach ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Danielka s Natalkou su zlate, Danielka porozprava kade tade uplne vsetko, keby som ju u niektorej z vas nechala dozviete sa o nas aj co nepotrebujete vediet, tesi sa do skolky, verim, ze jej to nadsenie dlhodobo vydrzi
Odpovedať
Profilova fotka
@lucy109 hrozne s tými chlapmi, majstri sveta.. ]-( ako môj nikdy zas nebol nikdy taký žeby ho bežná choroba zložila a prežíval to.. On ma len nízku frustrácnu toleranciu alebo akoby som to nazvala, nevie vobec ventilovať stres plus katastroficky pohľad na svet 8-( on aj peňaženku nevie nájsť a uz behá zúrivý, somre si ze stratil karty uz ma urcite účty vybrakovane atd..takze pri vážnejším probléme sa to vystupňuje samozrejme.. Keby si vie aspoň pokricat,ale on to dusi v sebe a je na explodovanie..aj ked sme sli do BA ( on uz s tym ze mu len potvrdia diagnozu :-S ) som vravela ze ak sa ukáže ze je to v norme,musi mi sľúbiť ze si porieši terapiu,nech si osvojí nejake techniky na zvládnutie záťažových situácii lebo takto sa nedá fungovať.. Neviem co by robil, keby ma dieťa nedajbože choré..takze u nas tak, paradoxne tym ze ja mam to psycho vzdelanie a poznám ho ako svoje ponožky, viem co presne jemu treba..ale nieje v mojich silách sa cely den starať o deti a po nociach mu robit psychoterapiu..zvlášť v mojom stave teraz..
Odpovedať
Profilova fotka
@lumito ano , môze to byt, ale môze chybat aj B a zelezo.. a takto sa to prejavi
Odpovedať
Profilova fotka
my sme sa vcera vecer vratili z tyzdnoveho vyletu z Ciech, Praha - presli sme od Vaclavaku az po Hradcany a dole zamockymi schodmi - decka vydrzali cely den chodit s jednohodinovou pauzou na pizzu, ked videl Davidko chram sv. Vita, tak ze wau... mama, to je ake velke a krasne (tak som mala naozaj vyborny pocit, ze to nebolo marne) Tabor - muzeum cokolady - decka si sami vyrobili cokoladku na pamiatku Sobeslav (sestra s jej detmi este aj Cervenu Lhotu), nadhera, z coho som ale velmi sklamana, Zlata ulicka v Prahe len za vstupne, detto chram sv. Vita, detto Vladislavsky sal... ani jedno z nich sa neda samostatne,vzdy len vramci nejakeho okruhu - tak to sme nevideli, turistov bolo na kasu v radoch tak na hod cakania ... ale tak urcite sa vratime, od jesene ma chodit regio jet Bratislava- Praha, takze raz dva budeme na vylete, este nam chyba Vysehrad ... a este pred Orlojom sme cakali na hodiny, ludi natlacenych, Davidkovi som slubila, ked to zacne, ze ho zdvihnem aby videl, tak tam stojime, nase dieta videlo vsetko len z jeho perspektivy, vo vyske nôh - len same nohy :-D, potom som ho zdvihla a hovori, wau mama, kolko je tu ludi :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@gab a su nejake vitaminy taketo? Zelezo b vitamin ci skor stravu? Len fakt ovociu a zelenine moc neda tak som ci nieco aspon nachvilu hm?
Odpovedať
Profilova fotka
@lumito na zelezo je dobra melasa , mak, sezam, co sa tyka Bcka tam su strukoviny, kvasok, orechy, ale to mu kludne môzes aj Bkomplex dat, teda ja osobne radsej dam toto, lebo nase ditko strukoviny moc nejedava :-S
Odpovedať
Profilova fotka
@gab dakujem ti :-*
Odpovedať
Profilova fotka
@kaia @janulkan @janap24 krasne meniny dievcata, uzite si ich v laske a zdravi...
Odpovedať
Profilova fotka
Janky všetko najlepšie k meninkám prajeme s Ondrejkom @kaia @janulkan @janap24
Odpovedať
Profilova fotka
Boli sme, ak budete mat cestui smer východ tak vrelo odporucam https://www.zlavomat.sk/podnik/21983-... Pre deti aj dospelých krasny zázitok, sprievodca neskutocny (doslovne), bana nadherna, hodina presla ryyyychlo. "Limonit" bol ceresnicka na torte :-D :-D :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Huráááááááááááááá schválili nam predlzeny rodicovsky a to som uz len tak z formality posielala(prislo doporucene na prehodnotenie stavu tak som nosila papiere) vysetrenia skoro rok stare, az teraz mame ist do nemocnice 7.9 taktze zaciname z vysetreniami 26.8, nastup do prace mal byt 30.8 no odkladám ho zatial na neurcito, to sa v práci potesia, este som im nedala vediet :-D :-D :-D Budu kecat tak ostanem doma s Ondrejkom do 6 rokov a bude x-) x-) x-) Inac Dr vravela, ze neschvalili dievcatko co ma Davnovov syndrom :-| aj na UPSVaR mi vravela, ze to uz zbytocne davam a ejha schvalili nam.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte. Zaregistrovali ste info o nezvestnej Marii z Piestan?
Odpovedať
Profilova fotka
@liat myslis toto? http://www.cas.sk/clanok/440567/pri-p...
Odpovedať
Profilova fotka
@liat ja som zaregistrovala len to ze tusim pred tyzdnom po nejakej stretavke zmizla a dnes nasli nejake telo vo vode ale zatial nevedia ci je to ona.
Odpovedať
Profilova fotka
@harper je to ona zial. Psychicky tyrana zena. Americky psychopatisticky kokot!!!!!
Odpovedať
Profilova fotka
@liat ;-(
Odpovedať
Profilova fotka
@liat ;-(
Odpovedať
Profilova fotka
@liat ;-( ;-(
Odpovedať
Profilova fotka
@liat Naozaj to bol jej manžel?
Odpovedať
Profilova fotka
@liat tak to potom bola samovrazda - skocila z toho mosta, na ktorom ju naposledy zachytil ten pes?
Odpovedať
Profilova fotka
@harper ano zatial je to tak. Teraz je na pitve. Kriminalka bude vypocuvat
Odpovedať
Profilova fotka
@disala naozaj to bol jej "milujuci" manzel
Odpovedať
Profilova fotka
@liat Je to velmi smutné. :-( :-( :-(
Odpovedať
Profilova fotka
@liat hrozne |-| a ty si ju poznala Majka? Nejako sa mi ako matke nechce uveriť žeby sa sama zabila a nechala tu deti :-S
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?