Ahojte tak uz mame po oslave motyle som nechala take uz nebolo kedy nazaciatku sa tobiasko prekakal druhe nohavice som nemala tak bol v pyzame :) ale dobre aj tak...
Ahojte...prave sedíme v lietadle,smer Tolo (Greece)..aby som neporušila štvorkovú tradíciu ..odlet 4:45,taxík s spz 004 a gate 4 do lietadla😃😃😃A kedže som celé prázdniny pracovala,prajem si príjemnú dovolenku 😜
Kocky,nas stale kvari choroba,uz je to dlho...Matko dostal na anginu Penbene,od minuleho tyzdna znova teplotuje,od piatku ma anginu Romcik,zajtra opat smer doktorka,bojim sa o Martinka....ja sa dopujem Cckom,co som tiez poloskapata. Od septembra prerabame byt,tak na mesiac idem s deckami mimo BA.
@woman04 peknu dovolenku,uzite si:-)
@stakat@mackoxxx Dakujem Vám krasne...
Velmi sa vam ospravedlnujem ze som tu dlho nebola ale jeden z dovodov bol aj ze sme v poslednej dobe 3 mes. s PC neboli kamarati..Nevydrzala som ani pol hodiny ..bolo mi zle pri pohlade na televizor ci pocitac..Ale uz je nam lepsie lebo sme to preckali..
Hlavny dovod je ze cakame babatko a sme v 14 tt..Tak verim ze bude vsetko v poriadku a dobojujeme do stastneho konca.. :-) To su take nase najhlavnejsie novinky.
@janap24 juuuuj gratulujem krasna sprava 😘
My teda vo stvrtok idchadzame do Tatier s detmi, nakoniec nam to vyslo len na jednu noc, no myslim, ze aj to nam bude bohate stacit s tymi nasmi expertami ☺️
Ahojte... Lo predlzenom vikende som taka unavena ze az.... V nedelu sme boli splavovat Hron...zvladli sme to na 1* nikto sa neutopil ani nemal uraz :-D deti pospali v autach... Suler bolo...a menime este stale okna...uz len jedno na spali treba dorobit...a potom z vonku...