Ahojte, chcem sa vas opytat- ideme vo stvrtok s drobcami do Tatier. Co by ste poradili nejaku atrakciu? myslim, ze urcite pojdeme na hrebienok, so Sebim sme uz boli aj na popradskom plese ked mal 3 roky. Myslim, ze urcite pojdeme aj na strbske pleso. ja som chcela ist do wild park resort do velkej lomnice. je este nejaka atrakcia, ktoru by sme mohli okuknut?
@kaia - prosim ta, sestre dnes v praci povedala sefka, ze od 1.9. sa jej meni prac. doba , predtym chodila na 8,30 teraz ze od 8,00 to by bolo v pohode, akuratik sa sestra ozvala, ze teda aj poobede bude koncit o pol hod. skôr, nato jej sefka povedala, ze podla zakona musi byt 20min pred a 20 min po ukonceni prac. doby este v praci... takze bude musiet zostat aj do 16,30 kym nebudu vsetky deti zo skôlky uz prec...(ako preco by mala sestra darovat pol hodinu svojho casu praci, ked za to nebude mat zaplatene... :-|?)
to je hovadina, ci nie? :-.
neviem, ale podla môjho nazoru, ked si v praci 20 min v case, ked tam uz nemas byt a stane sa prac. uraz, tak to predsa nikdo nebude brat do uvahy... :-N
nevies, kde by som to mohla pozriet, nech sa ma sestra cim obhajit, lebo ze sa v tej chvili ani nezmohla na slovo
dakujem
@kaia@gab ale stale je to len pracovny poriadok organizacie a nie zakon, ako to ta veduca deklaruje a aj v tomto konkretnom sa hovori len o 15 minutach pred a nie aj po skonceni pracovnej doby.
@harper, praveze Zakonnik prace hovori o tom, ze takato poziadavka sa chape uz ako vykon prace a mala by sa evidovat ako nadcas ;-).
Cize @gab, ak zamestnavatel nieco take pozaduje od zamestnanca, zamestnanec s tym musi suhlasit a zamestnavatel zase kompenzovat bud nahradnym volnom alebo financne :-)
Ahojteee babyyy pamatateee ... Sme sa konecneee prvy krat dostali na noc cez leto teda na dve noci- ranc u bobiho ... Je tu super krasne pocasie alexko je nadseny tobiasko sa tesi z konikov...
@veronika1610 ste boli na lietavskom hrade v zilineee?? Keby sme boli doma by ste mohli prist na kavicku... Nedaju sa mi tu pridat fotky tak doma :-)
Kocky,neviete mi poradit nejaku stavebnicu,co by bola vhodna pre nase deti? Romcik sa velmi rad hra so Sevou,tak hladam nieco,co by ho tiez tak bavilo.dakujem