@lucy109 ....iiiiha...to neznie dva krat chutne :-p :-D :-p ale ak budes taka dobra, cvakni mi to,
teraz mam napriklad nadchu, mozno by som to skusila aj ja. srdecna vdaka 8-)
@disala@harper to sú tiež dobre polohy, niet nad súrodeneckú lásku :-)
@cucovia uff no ved to sa bojím ze sa stočí priečne.. A ty si mala cisárske? Ja si uz ani nepamätám..a myslis ze by ta nenechali teraz prirodzene,ci nechceš riskovať.. Glukóza je mnamka :-S , môj dr mi naštastie dáva prášok na zarobenie domov a potom mam prísť po 2 hodkach na krv.. Ale mala som vždy co robit, udržať to v sebe od 6 rana.. :-p
@veronika1610 uau, parada, znie to dobre, nas chce chodit na flautu, to som len muzovi spomenula ze aha v rodinnom centre je kurz flauty (mame doma 2 kusy co dostali a obcas hucia na nej obaja) a on ze bude a chce chodit, uvidime.... ma cvicenie a plavanie , to musi kvoli jeho motorike, este ze je to vsetko tu v Raci, lebo len decka vlacit po kruzkoch budem :)
prisli sme z dovoleniek, vraciame sa k normalu, Mareka nakoniec dali do predskolackej triedy, bude ju mat 2 roky teda, vyzera spokojne a baby on kresliiii ako drak zase, velmi sa tesim, zahlasil, ze v predskolackej nie je dovolene sa bit a mlatit, v lienkovej predtym to bolo dovolene :-D :-D :-D tak tolku update ;-)
pridavam aktualnu foto z Terchovej (Janko a Marienka)
Mile moje, deti vam nejedia? Vzdy su posledne s jedenim? V skolke najvacsia vyzla? Pockajte si na pubertu, upiekla som 10 kuracich kridel, ja som dala dve, anicka 7! :-D
@liat dufam ze budu moct pomoct stari rodicia....mna napadlo ci na tej stretavke nestretla staru lasku ... musel to byt skrat, nechat dve nezaopatrene deti. otcov dpoluziak tiez msl toho vela...ale v praci a obesil sa. zachranili ho a zije. ale posledne co si pamatal bolo ze jedol polievku a potom sa vybral do pivnice...a potom okno...
Ahojte kocky, ja som taka vytocena!!! ]-( Nikdy by ma nenapadlo dat Matka choreho do skolky, po prve by tam nakazil ostatne deti, no najma nechat ho tam trpiet, ked je chory, unaveny, spavy by som nedokazala.
Ocividne takto nezmyslaju vsetky mamy. V piatok ked som ho brala zo skolky, jeden chlapcek sa siel zadrhnut kaslom, az ho natahovalo, soplik mu tiekol, cely cerveny, ocka sklenene unavene a odpoved jeho mamy, ze co s nim ma robit. No co asi??? Je toto normalne? Tolka nezodpovednost!!! Nechapem co robil v skolke a preco ho vobec rano neotocili k lekarke.
samozrejme mato dnes plny nos, kasel, kruhy pod ocami, ide ma porazit a strasne sa hnevam na nezodpovednost niektorych rodicov ]-( :-(
@anicka87 presne toto ma hneva, rodicia musia byt v praci a deti su chore v skolke. potom si to tam predavaju a je to kolotoc😐musis dat nieco na imunitu. nezabranis tomu😕castokrat ochorie este aj mladsi surodenec😢😬
@balumi vcera som sa dozvedela nove veci. Od 1 v noci jej pisal nech ide okamzite domov. Dokonca zistili ze mala napojeny telefon. Takze mal prehlad o vsetkom. Staru lasku nestretla. Proste skrat. Uz nevladala. Ale najlepsia vec. Prisla za jej sestrou-aby toho kretena nechali tak ze vycitky ho zozeru, prosila ju o modlitby a chvaly, dokonca nejaku konkretnu osobu ma oslovit aby spievala chvaly ze lebo ma este daleku cestu. A ze si moze dat konecne teplu vanu lebo jej muz jej to nedovoloval. Kks zimomriavky. A ja som po tomto ziskala pokoj v dusi. Lebo aj za mnou prisla mamimka na druhy den po smrti usmiata a ze zije. Az teraz som tomu uverila
@veronika1610 to mas super, u nas v meste nemame nic take :-( .. mnohi chodia na taketo veci do Wien
tu mame judo - ale az pre skolske deti,
futbal - tam ho mm nechce dat, ze to je hrozny klub a jedine co mame je gymnastika a tam nechce maly chodit, lebo chce len loptove hry.... a este aj plavaren - tu idu pre hrozny stav zavriet a rekonstruovat....