November 2011

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
Vsetky pekne vitam :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@kaia @janulkan @janap24 a dodatočne všetko najlepšie k meninam kocky :-)
Odpovedať
Profilova fotka
kocky, prosim vas, da sa vam otvorit tato stranka? http://www.yodeyma.com/slovakia/sk/ mna to vôbec nechce pustit, tak neviem, ci to je pocitacom alebo preto, ze to pozeram zo zahranicia... dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@gab ano da, dokonca ponuka 15% zlavu na prvy nakup
Odpovedať
Profilova fotka
@mackoxxx doparoma ]-( ... tak to bude musiet sestra objednat cez sk, zrejme to bude tym, zeby ma blokol pocitac??
Odpovedať
Profilova fotka
@lerenard poznala ale nie osobne. Ale vedela som o vsetkych problemoch. Nechcem tu pisat odkial. Dohnal ju k tomu. Trvalo to uz dlho. Bola anorekticka lebo chcel stihlu zenu. Ziarlil jak pes. Obycajne hovado
Odpovedať
Profilova fotka
@gab daj tu adresu a .com (dalen uz nie) moze nat stranka geograficke obmedzenie, Rakuska stranka???
Odpovedať
Profilova fotka
@mackoxxx ani rakusku, ani cesku, ani nijaku, ja som to skusala aj cez modzillu aj tak to nejde, neviem, zrejme pocitac, skusim este cez mobil, a ked nie, tak mi to segra objedna... dakujem za pomoc
Odpovedať
Profilova fotka
@liat tak to je otras.. Hlavne chudáci ti chlapci :-|
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, Sebi ma aceton v moci, vcera a dnes zvracal. pomoze mu Kulisek? nechce poriadne jest a obavam sa, aby do seba nieco dostal, kedze on doslova zije na jogurtoch, ktore teraz nemoze.
Odpovedať
Profilova fotka
@mackoxxx aj ja inak velmi uvazujem, ze by som si predlzila teraz s Tobiaskom rodicovsky. uvidim, ako to pojde dalej so Sebim.
Odpovedať
Profilova fotka
dnes inak mame s mm 17.vyrocie "chodenia" 😊 to je uz riadna doba...
Odpovedať
Profilova fotka
@mysti ak má acetón v moči, je ľahko dehydrovaný. Nič strašné, však už je veľký, krátku dehydratáciu prežije bez ujmy na zdraví. Dávaj po lyžičkách čo najstudenší kulíšek, 2-3 lyžičky každých 15 min. Ak vygrcá, daj 1 h pauzu a skúšaj znova.
Odpovedať
@mysti to uz sa snad dlhsiu dobu poznate,ako nepoznate....ci nie? Gratulujem ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Babulky ste niektora z Liptova? Ideme tam na dovcu. Tu u nas hlasia 32 a hore 26. Je to ok na kupanie?
Odpovedať
Profilova fotka
@veronika1610 dokazal to vypit asi na 5x. ano, prezije, problem je ten, ze nam nechcel poriadne nic zjest. a len polihoval. ale uz je dobre, do vecera nezvracal a aj nieco zjedol, takze fajn. kulisek mi prisiel dobry na tento jeho stav.
Odpovedať
Profilova fotka
@zuz4579 no to ano, sme spolu od mojich 16tin. ☺️ ale je to fajn, nestazujem sa. nie vzdy "svieti slnko", ale iskra je tu stale. ❤️
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@liat Majka, hore u nas :-N ... no ja uz som zvyknuta na ine teplo, takze tych 26 by mi bolo malo, ale sestrine deti sa kupu v pohode aj ked je ovela chladnejsie.... a hlavne zalezi na tom, aku teplotu bude mat voda.... pokial bude svietit slniecko, tak to bude fajn... ono 26 nie je malo, ale ked zafuka, tak to citit a hlavne vecer, ked sa ochladi, isto treba bundu,
Odpovedať
Profilova fotka
@gab dakujem gabi. Uzitocne info
Odpovedať
Profilova fotka
Dnes ma pohreb sestrina spoluziacka. V piatom mesiaci potratila a upadla do komy, z ktorej sa uz neprebrala :-S Bola jedinou dcerou slobodnej matky, ktora je paradoxne gynekologickou aj ked s nie velmi dobrymi referenciami, co som nasla na nete :-(
Odpovedať
Profilova fotka
@harper :-(
Odpovedať
Profilova fotka
@liat my ked ideme v lete k nasim, tak mm si vzdy berie ako rezervu zimnu bundu :-D (raz bola naozaj taka zima, ze sme v juli kurili :-| )
Odpovedať
Profilova fotka
@harper :-|
Odpovedať
Profilova fotka
@mackoxxx konecne som sa k tomu dostala cez cesku stranku |-| , ale tu nasu mi vôbec nechce otvorit ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
@harper :-( :-( :-(
Odpovedať
Profilova fotka
@harper strasne 😔
Odpovedať
Profilova fotka
@harper to je hrozne... :-(
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte .. Tobiasko mal nejaku virozu dve dni teploty inak nic ale od stredy uz je ok.. A dnes sme boli s kamoskou a tobias po jej synovi zjedol tu vytlacaciu presnidavku lebo on chce vsetko co niekto je a ten.jej maly dnes ze 38,5 :-S tak sa bojim aby tobiasko zas... Blba som.ze som to dovolila v sobotu mame oslavu tak velmi sa tesim uz pol roka... Keby aspon po nom.nejedol... Och no... A otazka mate pocit ze je tobiaskovi velky tento motylik? Siroky asi ze ? Tak sa mi ho uz nechce prerabat ale budu mat aj traky take oranzove ze aby to nebolo moc velke co poviete??? Prepacte rozmazane fotky...
Odpovedať
Profilova fotka
@lumito podla mna je motylik oki a pisem ti aj spravu 😊
Odpovedať
Profilova fotka
@lumito zlaty je :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte..hlasim sa aj ja....citat citam ale vzdy sa mi vybije baterka a nestihnem nic napisat... S danielkom sme boli v stredu v BB uz su to 2 roky od liecby a kontrola sa nam presunula na 3 mesiace :-) tak som aj rafa ale zacali sme tam chodit na ORL Dovolenkujeme pracovne... Menime okna na dome...malujeme a tak... Este ze mam sikovneho mm a vsetko urobi sam...
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?