kocky, prosim vas, da sa vam otvorit tato stranka? http://www.yodeyma.com/slovakia/sk/
mna to vôbec nechce pustit, tak neviem, ci to je pocitacom alebo preto, ze to pozeram zo zahranicia...
dakujem
@lerenard poznala ale nie osobne. Ale vedela som o vsetkych problemoch. Nechcem tu pisat odkial. Dohnal ju k tomu. Trvalo to uz dlho. Bola anorekticka lebo chcel stihlu zenu. Ziarlil jak pes. Obycajne hovado
@mackoxxx ani rakusku, ani cesku, ani nijaku, ja som to skusala aj cez modzillu aj tak to nejde, neviem, zrejme pocitac, skusim este cez mobil, a ked nie, tak mi to segra objedna...
dakujem za pomoc
ahojte, Sebi ma aceton v moci, vcera a dnes zvracal. pomoze mu Kulisek? nechce poriadne jest a obavam sa, aby do seba nieco dostal, kedze on doslova zije na jogurtoch, ktore teraz nemoze.
@mysti ak má acetón v moči, je ľahko dehydrovaný. Nič strašné, však už je veľký, krátku dehydratáciu prežije bez ujmy na zdraví. Dávaj po lyžičkách čo najstudenší kulíšek, 2-3 lyžičky každých 15 min. Ak vygrcá, daj 1 h pauzu a skúšaj znova.
@veronika1610 dokazal to vypit asi na 5x. ano, prezije, problem je ten, ze nam nechcel poriadne nic zjest. a len polihoval. ale uz je dobre, do vecera nezvracal a aj nieco zjedol, takze fajn. kulisek mi prisiel dobry na tento jeho stav.
@liat Majka, hore u nas :-N ... no ja uz som zvyknuta na ine teplo, takze tych 26 by mi bolo malo, ale sestrine deti sa kupu v pohode aj ked je ovela chladnejsie.... a hlavne zalezi na tom, aku teplotu bude mat voda.... pokial bude svietit slniecko, tak to bude fajn...
ono 26 nie je malo, ale ked zafuka, tak to citit a hlavne vecer, ked sa ochladi, isto treba bundu,
Dnes ma pohreb sestrina spoluziacka. V piatom mesiaci potratila a upadla do komy, z ktorej sa uz neprebrala :-S Bola jedinou dcerou slobodnej matky, ktora je paradoxne gynekologickou aj ked s nie velmi dobrymi referenciami, co som nasla na nete :-(
Ahojte .. Tobiasko mal nejaku virozu dve dni teploty inak nic ale od stredy uz je ok.. A dnes sme boli s kamoskou a tobias po jej synovi zjedol tu vytlacaciu presnidavku lebo on chce vsetko co niekto je a ten.jej maly dnes ze 38,5 :-S tak sa bojim aby tobiasko zas... Blba som.ze som to dovolila v sobotu mame oslavu tak velmi sa tesim uz pol roka... Keby aspon po nom.nejedol... Och no... A otazka mate pocit ze je tobiaskovi velky tento motylik? Siroky asi ze ? Tak sa mi ho uz nechce prerabat ale budu mat aj traky take oranzove ze aby to nebolo moc velke co poviete??? Prepacte rozmazane fotky...
Ahojte..hlasim sa aj ja....citat citam ale vzdy sa mi vybije baterka a nestihnem nic napisat... S danielkom sme boli v stredu v BB uz su to 2 roky od liecby a kontrola sa nam presunula na 3 mesiace :-) tak som aj rafa ale zacali sme tam chodit na ORL
Dovolenkujeme pracovne... Menime okna na dome...malujeme a tak... Este ze mam sikovneho mm a vsetko urobi sam...