@kaia ja pracujem,takže na 16 nestiham,lebo musim z Antolskej na Bajkalsku pre maleho (chodi do nahradnej skolky) a spat do Petrzalky,ale mozno neskor vas chytime,ak tam niekto bude :-)
Ahojte :-) Hlasime sa aj my :-) Ondrik je uz velky chodec- ako rychlo to uslo :-/ Chyba mi to vonave male miminko ♥ a pred dvoma tyzdnami sme si zarezervovali termin na svadbu na buduci rok na koniec maja :-D A dnes idem volat, ze ho chceme posunut na tento rok na 16. alebo 23. septembra :-D Sme sa rozhodli, ze ziadna velka svadba. Bude to wellnessovy vikend s rodicmi a surodencami so svadbou :-) Tak hadam sa mi dnes podari povybavovat vsetko, aby sa to dalo presunut ;-)
@dena aj ja uz chcem, aby moje deti dovolenkovali v Chorvátsku 😁😁😁😁 my asi Zbehneme do Tatier na 2-3 dni, kúpanie v PP a tak.... Aspon kus zmena prostredia.
Ahojte, nam je strasne dobre :-) sedim si pri bazene, jedina starost, ci sa pojdem kupat tam, ci do mora. Zajtra sa ma pokazit pocko, tak ideme do benatok. Skoda, ze sme tu len tyzden.
babenky, nemate nahodou doma stary hlboky kocik? kamoska zhana nejaku starinu a chcela by si ho dat na terasu nech nemusi ten svoj stale prensat kedze tam ma zly pristup. :-)
Ahojte dievcat.dakujem za pridanie.u nas jeden kolotoc.domcek uz stoji,ale este nie je dokonceny....mal byt uz zaciatkom jula,ale to by sme boli asi prvli co na cas postavili dom.teraz sa maluje a na druhy tyzden sa bude pokladat podlaha a dvere. A tym sme vnutri hotovi,teda kuchyna a nabytok. Na stahovanie to vidim az niekedy na konci septembra.mame sa dobre,ja uz robim 4. mesiac v novej praci a kili od zaciatku augusta tiez prazdninuje.cely jul bola skolka este otovorena.