November 2011

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
Vsetky pekne vitam :-)
Odpovedať
@kaia Ahoj,aj ja s dvojkami by som asi na hodku dosla.Este potvrdim...
Odpovedať
Profilova fotka
@kaia ajaj, my sa flakame po taliansku, prideme az 13.teho
Odpovedať
Profilova fotka
@kaia ja pracujem,takže na 16 nestiham,lebo musim z Antolskej na Bajkalsku pre maleho (chodi do nahradnej skolky) a spat do Petrzalky,ale mozno neskor vas chytime,ak tam niekto bude :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@kaia Jujha mrzi ma to, ze premeskam sancu vas vidiet, ale my sme od štvrtku do nedele v jasnej..
Odpovedať
Ahojte :-) Hlasime sa aj my :-) Ondrik je uz velky chodec- ako rychlo to uslo :-/ Chyba mi to vonave male miminko ♥ a pred dvoma tyzdnami sme si zarezervovali termin na svadbu na buduci rok na koniec maja :-D A dnes idem volat, ze ho chceme posunut na tento rok na 16. alebo 23. septembra :-D Sme sa rozhodli, ze ziadna velka svadba. Bude to wellnessovy vikend s rodicmi a surodencami so svadbou :-) Tak hadam sa mi dnes podari povybavovat vsetko, aby sa to dalo presunut ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@kaia všetko najlepšie k meninám Oskar ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lumito biela je top ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@afra výborný nápad Zuzka ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@kaia jeeej :-) mozno prideme, ale bez deti, kedze dovolenkuju v Chovatsku 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
@dena aj ja uz chcem, aby moje deti dovolenkovali v Chorvátsku 😁😁😁😁 my asi Zbehneme do Tatier na 2-3 dni, kúpanie v PP a tak.... Aspon kus zmena prostredia.
Odpovedať
Profilova fotka
@afra super nápad Zuzi s tou svadbou 👍🏻👍🏻👍🏻
Odpovedať
Profilova fotka
@kaia Oskarkovi krasne meniny 😘🎁🎉
Odpovedať
Profilova fotka
@kaia všetko najlepšie Oskarkovi k meninám...neoslavujú všetky vaše detičky meniny na Oskara? Ak áno,pripájam gratulku aj im ;-) ;-) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@kaia vsetko najlepsie k meninkam😉
Odpovedať
Profilova fotka
@kaia Oskarovi krásne meniny prajeme dodatočne. x-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, nam je strasne dobre :-) sedim si pri bazene, jedina starost, ci sa pojdem kupat tam, ci do mora. Zajtra sa ma pokazit pocko, tak ideme do benatok. Skoda, ze sme tu len tyzden.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@veronika1610 Užite si to. x-) x-) x-)
Odpovedať
Profilova fotka
@veronika1610 ty brdo, ratam ratam, ze kolko deti mas na foto? a to si ty! vyzeras fakt uzasne, mas kratsie vlasy? pristanu ti velmi x-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, dakujeme vam za gratulacie Oskarkovi 😊. @woman04, ano vsetci traja oslavovali spolu 😉
Odpovedať
Profilova fotka
@veronika1610, krasnu dofcu rodinka x-)
Odpovedať
Profilova fotka
@gab ano, ostrihala ma kika :-D
Odpovedať
Profilova fotka
babenky, nemate nahodou doma stary hlboky kocik? kamoska zhana nejaku starinu a chcela by si ho dat na terasu nech nemusi ten svoj stale prensat kedze tam ma zly pristup. :-)
Odpovedať
@kaia ahojky,super napad my by sme sa po 4tej pridali.robim do 4tej a potom bys me dosli. :-)
Odpovedať
Ahojte dievcat.dakujem za pridanie.u nas jeden kolotoc.domcek uz stoji,ale este nie je dokonceny....mal byt uz zaciatkom jula,ale to by sme boli asi prvli co na cas postavili dom.teraz sa maluje a na druhy tyzden sa bude pokladat podlaha a dvere. A tym sme vnutri hotovi,teda kuchyna a nabytok. Na stahovanie to vidim az niekedy na konci septembra.mame sa dobre,ja uz robim 4. mesiac v novej praci a kili od zaciatku augusta tiez prazdninuje.cely jul bola skolka este otovorena.
Odpovedať
Profilova fotka
@afra, @luci66, a ostatne Zuzky, vsetko najlepsie x-)
Odpovedať
Profilova fotka
Mamicky z BA a okolia, zajtra ihrisko Leberfinger plati x-). My prideme zrejme tiez az okolo 17:00, robota ma skor nepusti. Tesime sa na vas ;-)
Odpovedať
@kaia my nedojdeme,strasne ma boli hlava...idem si pospat,snad to pomoze...
Odpovedať
No,asi mame nejaku crevnu virozu,Maco vracal a dostal horucku....to zas bude,ze si to vsetci poposuvame....
Odpovedať
Profilova fotka
Dievcata, rada som vas opat vsetkych videla, dakujem za stretko, musime zopakovat x-) @anulicek, @woman04, @dena, @kukina79
Odpovedať
Profilova fotka
@zuz4579, skore uzdravenie vsetkym ;-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?