November 2011

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
Vsetky pekne vitam :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@jedinecna tie tuje su este ich ;-) a je to smaragd @kaia dufam ze nevadi ked som odpovedala ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@jedinecna, ano @dena ma predbehla ;-) @harper, zatial neutiekli, no a kam by chodili na svoju pravidelnu polpenziu... x-)
Odpovedať
Profilova fotka
Caute kocky, tak sa vítam opat na svadbe heheee😃 Kubko mal vcera rozlúčkovou slávnosť so škôlkou, aj ked este v júli skolka funguje 😊 Jujha slza v oku, kedy mi to decko tak vyrástlo??
Odpovedať
Dnes som Veronike kupila jej prvu plastelinu, tak uz 2 hodiny majstruje. No jazyk jej ide aj pritom. Ona proste musi stale rozpravat. Nech si tu vychutna kym sa zobudi Lukasko, potom ju musi spratat, lebo on by ju urcite skusal jest.
Odpovedať
Ahojte babuky tak sa mi kinecne podario prihlasit na tuto stranku tak som rada :-)
Odpovedať
Ahojte...my sme ukoncili gymnastiku...vsetky deturence dostali medailu od trenerky.....:-) patricna hrdost
Odpovedať
Profilova fotka
Caute tak pridam aj ja lar aktualnych foto :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@jedinecna šikulka!
Odpovedať
Caute kocky,tak uz som tu aj ja "ladybaby".... ;-). A ked u sme na tej svadbe...jooj,tak rada by som niekomu sla na svadbu ;-),naposledy som bola pred 10 rokmi...
Odpovedať
Profilova fotka
joj baby, my mame dnes železnú svadbu.. x-) :-) .... ked uz sme na tej svadbe
Odpovedať
Profilova fotka
@gab Krásný ste. :-) :-) :-) :-)
Odpovedať
@gab gratulujem;-)...zelezna svadba je 6 rokov?
Odpovedať
Profilova fotka
@gab gratulujem! Krasny ste :-) to je kolko rokov zelezna svadba?
Odpovedať
Profilova fotka
@gab fúúú, mne našiel gugl, že železná je 65 rokov :-D Inak ja mám o mesiac porcelánové výročie.
Odpovedať
Profilova fotka
@disala @zuz4579 @majoslava vdaka kocky :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@veronika1610 vraj po 6tich je plechova, niekde ju oznacuju aj zelezna a obdaruvali sa niecim zo zeleza hej, aj mne naslo ze po 65 je kamenna a v zatvorke bolo zelezna a ze tam uz si manzelia ziadne dary nedavaju :-| .... no to verim, ze my po 65 tich rokoch svadby aj zabudneme kde je wc nieto este darceky :-D :-D http://zena.atlas.sk/vyrocie-svadby-k... juj a budes servirovat v novom porcelane? :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@gab čítala som, že už je pôvodný porcelán rozbitý a treba kúpiť nový, ale čo keď máme ešte skoro všetko pôvodné? Ešte aj cukorničku, ktorú dostala moja stará mama ako svadobný dar pred 81 rokmi :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte .... Viete mi poradiit? Alexko strasne tuzi ist na.plaz .. Na dovolenku nemozeme ist... Ale nepoznate nieco take...citala som o tej magio plazi ale ten piesok asi nieje uplne pri vode ze? Jemu ide o to ze sa bude v piesku pri vode hrat a mocit nohy ze kupat sa nechce :-D neviete o niecom takom na sr nejake jazero? Ale to asi nikde nieje piesok.. Aj v Ke je ta magio... Neviem.. Hm?
Odpovedať
Profilova fotka
@gab fiha...tak to aj my budeme mat tento rok :-D za tych 5 rokov som este nic nedostala...ze by tento rok?? A zelene :-D novu branu :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@lumito plazove kupalisko?
Odpovedať
Profilova fotka
@majoslava no take nieco ze by tam bol piesok.. Nasla som teraz aquapark na piesku v piestanoch sa mi to pozdava cela plocha je piesok..
Odpovedať
Profilova fotka
@lumito magio pláž je piesková plocha, ktorá ale nie je až ku vode, sú tam také spršky, čo striekajú úplne mini kvapôčky, skoro ako para, je to zábava. Gugl mi našiel, že pri Senici je jazero s pieskovou plážou 250m - Kunovská priehrada. A vlastne aj na Zlatých pieskoch je piesok, ale tiež nie až ku vode
Odpovedať
Profilova fotka
Saška si dnes vypýtala, čo chce na večeru
Odpovedať
Ahojte.....vcera vecer lezime v posteli...u mojich rodicov, mame tam samostatnu izbu a 3postele vedla seba a zacalo prsat...Tanicka hovori: niekto pustil vodu...ja:to Pan Boh...Ona:aha, otvoril kohutil.....s muzom do vybuchu a ze mame spat...
Odpovedať
Profilova fotka
@harper ešte prosím pridať ywullla
Odpovedať
Profilova fotka
@veronika1610 pridana len ma tam len dve l ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Wau čo to za novoty? Ďakujem za pridanie. Mala som neskutočne fofry doma aj v práci (okrem iného mi šéfko zle vytlačil vysvedčenia-nechcela som ich podpísať, tak ich musel ráno v deň vydávania celé prepisovať. To bolo radosti ufff) tak som nestíhala ani pozerať čo máte nové. Snáď to napravím. Dnes začíname s Ondrejkom " prázdninovať". Potrebujem na veľký nákup, prezuť auto(konečne došli nové gumy, no len za predpokladu, že ma mm stihne dnes nahlásiť,ešte mam zimné !!!) potom smer polícia, potrebujem pas pre Ondrejka, knižnica a riadne mastná pokuta ma tam čaká :-| a smer svokra. Tá nám teda dala za posledné týždne. Bol u nej podomový predajca a ona "výhodne" kúpila vysávač za skoro 2tisícky. Svokor, mm a ja sme mali čo robiť aby sme ju vyviedli z omylu. Zrušenie zmluvy a vrátenie vysávača nám trvalo skoro 2 týždne. Neznámy adresát je už asi ich bežná finta. Vysávač prevzali, no list o zrušení zmluvy už niet :-D :-D :-D . Potom riešenie splátok, podpísala quatro splátky do roku 2019, čistá šialenosť. No čo Vám poviem, už jej asi ta samota v dome ide na mozog. Prišli mi aj papiere na opätovné posúdenie zdravotného stavu na predĺžený rodičák tak budeme behať po doktoroch. Ach jaj, pekne nám to začína. Ináč sa máme fajn. Dali sme si s mm kino a film Predtým ako som Ťa spoznala veru stojí za pozretie. Pribaľte si aj vreckovky. Krááása.
Odpovedať
Profilova fotka
@gab Jéje čaká ma slonovinová svadba.
Odpovedať
Som tuuu??? juch :) a je to sukromka tiez?
Odpovedať
@veronika1610 jeej paradaa aka sikulkaa Saska
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?