Caute baby... Aj mne chyba ta nasa povodna skupina... Uz na kona ani nechodim.. Nemam dovod.... Bola som v augustovkach asi pol roka... No hroza 😀
U nas doma katastrofa... Daniel ma zvlastne obdobie... Neviem ani opisat jeho spravanie...ale neviem si dat s nim uz rady... Mala je zlata uz mala 5 mesiacov rozbehli sme sa s papanim...
O tyzden idem na RUVZ- neockujeme bojim sa radsej zaplatim pokutu.. Pridam par foteciek
@disala dakujem! Konecne uz nepreplace cely den... A pekne spinka... Cely Daniel len vlasy nema :-D. Danielko ich mal vela a huste... A zda sa mi ze je vacsia bude po ockovi..
@disala z ali som jej uz objednala celenky a sponky... Tak dufam ze narastu do leta :-) dnes sa tak rozkecala... Smoda ze sa tu neda pridat video.. Len sme kukali ako zrazu blaboce :-D
Ahojte...my sme tento rok rozbehli lyžovanie, Tánička to super zvláda a ja som sa po 7mich rokoch opäť postavila na lyže. Pred vianocami sme sa stihli už presťahovať do domu,tak už máme veeela priestoru. Piaty mliečny zub je už na vypadnutie, trvalé jej už aj rastu.
Ahojte baby, myslievam na Vás a dúfam, že dá všetky máte dobre. My sme už konečne po rokoch presťahovani v Bernolakove, ja s dievčatami sme si rýchlo zvykli, manzel si stále zvyká🤣. Danielke vypadli prve dva spodné zúbky, ma tu nových kamarátov a kamarátky a teší sa do školy. Posielam par fotiek ako vyrástla a prajeme Vám vsetkym pekný dnik.
Jej nádherne baby a Danielka hotová modelka 😘❤️
Baby, tak Vám všetkým, čo máte dievčatka závidím strašne.... ☹️ Mojich chalanov by som nevymenila za nič na svete, milujem ich celým srdcom, len.... mrzí na, že nikdy nezažijem ten pocit mat dcéru, mat partacku.... My sme dve sestry a mame s maminou super vzťah, hlavne teraz keď sme dospelé a vydáte je to ešte lepsie. O toto všetko ja prídem... predsalen chalani sú chalani....😏 nemyslite si o mne, že som blbá....
@mysti zlati su! Tak sup tretie mozno sa podari... Inac hovorila mi jedna kamoska ze hormony sa menia kazdych 7 rokov... Ked mi to pocitala muz bol na rozhrani vsetci mi hovorili ze chlapec bude aj vestica... A nakoniec dievca podla jej vypoctov to sedelo...
Ahojte ... Hlasim sa v pracovnom nasadeni ja uz ani neviem kedy som pisala bola som na tej poste to bolo zle casovo tak som zobrala tu kuchynu narobim sa riadne je to dost mame tak 580 obedov denne tak makacka ale s detmi odchadzam aj prichadzam ponuku stale mam zedo skolky tak to pojdem skusit len musim do cadce na pomaturitne studium 2 roky ale uz od septembra by ma riaditelka zobrala za ucitelku do ms a popri tom by som studovala len mam obavy 120 sa cca povacsine hlasi a beru 30 to je dost zle ... Najma toho pohyboveho sa bojim ale kotul vpred uz som sa naucila ale vzad fu to nejde :-D mimo toho sa mame dobre velmi to bezi ked robim mala som aj taku pomaterskovu depku ale rychlo ma to preslo ... S Alexkom stale trenujeme logopediu l a r to l uz trosku zacina ale r to neviem aj rackuje... Inak uz je rozumny vsak to poznate sem tam vzpurny ale je to lepsie medzi nimi Tobiasko uz je uplne iny taky lutostivy ked nieco urobi stale sa ospravedlnuje tak sa ani hnevat nemozem... Caka ma 30tka tobiasko 3 roky tak sa tesime budu oslavy to mam rada :-D
@mysti Mojho muža sestra má dievčatko je to moje krstna,velmi ju lúbim.Ked su na slovensku a sme spolu je ako moja. x-) x-) x-) Ked bude mat tvoja sestra dceru tak ona bude ako tvoja. :-D :-D :-D
Vianočna sefie.Poviem sefie a obe su pripravené na akciu. :-D :-D :-D
@mysti ale mas zdravých krásnych fešákov to je najdolezitejsie❤️..moja babicka žila cely život s chlapmi, býval u nich jej otec,potom manzel a dvaja synovia, dokonca moj muž je z nej namakko aká je super😍..dcéru si vynahradila na nas vnuckach, nemala ani sestru, bola jedináčik, ale teda mala sesternicu, ktorá jej bola ešte viac ako sestra...inak mne chyba sestra, ale to si len tak potichu vždy pomyslím☺️
Vcera sme mali karneval... Isli sme za piratov... Daniel tak reval cely cas, tak sme len 30 min boli.. nevie sa on zaclenit do kolektivu... Ani spolocnu fofo nemame..
Baby,idem si po radu.Oliver sa dnes zrazil zo spolužiakom,spolužiak mu hlalvou buchol do zuba horná jednotka.Nekýve sa len má dasno modre,myslím od uderu,trocha ho to bolí.Asi si narušil dasno.
Ist k zubárovi? Asi nič nám na to nedá.len treba počkat kým sa to zahojí.
@disala asi by som išla....boli ste? ..môže mať len ďasno udreté,zuby vydržia veľa,ale predsa len by som dala pozrieť,či je koreň ok..profesionálna deformácia :-)
Ahojte, tak u nás doma sa zase striedajú choroby....najprv muž, potom ha (ale ustala som to bez antibiotík), potom Tobias a teraz Sebi.... Dnes mal ísť so svokrovcami do Tatier (mame tam zaplatený pobyt), oni išli už dnes, my ideme v pondelok. Chceli ho zobrať, aj som ho pobalila, no včera už nebol v škôlke - sople, horúčka, kašeľ.... dnes ráno to iste a sam povedal, že dnes nejde, hoci sa fakt tešil. Takze sme doma.
A navyše je dnes ples, kde sme chceli ísť, no nemáme kde deti nechať, keďže svokrovci sú už preč a moji rodičia na neho idu (môj Ocino je hlavný usporiadateľ). Tak ma to kus aj mrzí, lebo my sami s mužom nechodíme nikam a keď sa nám raz za rok vyskytne, tak nám to nevyjde....no je to daň za malé deti 😁
Aj my sme mali v škôlke karneval- Tobi bol futbalista a Sebi samozrejme hasič ako starký (sú spolu na fotke)