@mysti ahoj, do RS na Hostinskeho... aj ked je financne narocna, ale aspon sa nebude nudit... Kazdy tyzden tam maju inu temu a chodia kade tade po vyletoch... Tak hadam sa mu bude pacit
Krasns a pozehnane sviatky.
Ani sa mi verit nechce, ze uz je to tri roky, co som stravila Vianoce v nemocnici. Nastastie vsetko dobre dopadli a dnes uz len spominame ako sa Lukasko nahlil na svet.
KAe boli darceky? Mam rada toto obdobie, detom stacia nove hracky. U nas dostali auticka na dialkove ovladanie a tabulu na kreslenie a magnety. Dokonca ani rozpravky uch nezaujimali,len darceky od Jeziska.
@majoslava Majka nasa Chiarka ma 2,75 a cilinder tiez vysoky tak vraj sa to zratava..tiez do dialky..len ona mi sama povedla ze zle vidi a lekarka mi vysvetlila ze sa to moze zmenit a nemusi..ze tak ako dieta rastei potrebuje topanku vycsiu tak aj dioptriu..bola som tiez hotova ze ma take vysoke :(
Nase vianocne tri trosku na primomenutie..Sviatky zbehli ako voda .. Vsetko tak rychlo leti..nedavno boli starsi chori este ze Emily to ustala tu zase trapili teploty koli zubkom..mame uz 3 zubky behom tyzdna..
@janap24 ako si na ne zvykala? Dano nechce nosit... Ze vidi vsetko velke... Musime mi ist vymenit rucky ma ich kratke nedojde mu to za ucho
Zlepsil sa jej zrak ako ich nosi? Lebo citala som ze oko si zvykne na tie okuliare
@majoslava zvykla si celkom rychlo ..najprv nam dva krat po pol roku zvysili a ateraz na poslednej kontrole nechala tak lebo videla dobre s nimi..ale neznizili nam nic..
Všetkym Vám prajeme Šťastný nový rok a hlavne zdravíčko a pokoj v rodinách, nech vám prinesie, čo si želáte :-) :-) :-)
Ahojte dievčatá 🙂 všetko dobre v Novom roku Vám prajem..hlavne zdravicko, ostatne príde samé 🙂 neuveriteľne že ti naši krpci su už 6rocni.. keď ste sa bavili o zalubach, tak my mame doma hokejistov, Matusko chodí na tréningy už aj s Ondrikom.. aj keď to zas neni úplne šport pre neho, ale zase neni na škodu, pre alergikov ho odporúčajú, uvidíme časom.. no musím povedať že jemu všetky problémy ustúpili výberom nosných mandlí.. ešte ho baví šach, chodí hrávať do klubu s mužom, ten voľakedy hrával.. a klasika lyže, bicykel.. to sa ešte vykryštalizuje čo ich zaujme.. jedno je u nás istotka, že bude policajt 😀 posadnutý úplne.. tak uvidíme 😉 posielame pozdrav od vianočného stolu 🙂
@lerenard Krásna rodinka Miri 😘 U nás mame stále hasiča, už chodíme lyžovať a momentálne sme na plávaní 👍😉 No a baby- nás mladší dnes bol prvý deň v škôlke.... katastrofa.... hodil sa mi s revom okolo krku, tak som tam bola do desiatej s ním a potom sne šli domov 🤔😞 presne to som aj čakala, keďže on je na mna strašne nacicnuty.... som zvedava, ako budeme pokračovať... Ach jaj
@mysti ďakujem Miri :-) tak sa so Sebim stretnú v záchranných zložkách 😉 nám ide zajtra prvýkrát Ondrej do škôlky.. už sa strašne dlho vypytuje keď chodíme po matuska, tak dom ho dala do 12tej, uvidíme.. ani neočakávam rev, skôr bude zahanbeny.. doma najväčší chuligan a frajer,ale akonáhle príde do cudzieho prostredia hlava dole :-N tak sa držte, nech sa rýchlo aklimatizuje :-) a nastupujes uz do roboty? Ja budem mat len jedno dieťa doma, aký luxus ;-) ale nebude to žiadna pohodka, ivanko je strašne zvyknutý na bracekov, keď sú preč len sa tu potuluje a visí na mne ;-)
Ahojte baby, potrebujem času pomoc- hlavne tie čo bývate v zahraničí- zháňam pre Sebiho lego, konkrétne Lego City- Letiskové hasičské auto. Na SK stránkach je vypredané, majú ho asi v 2, po cca 70-80€ (normálna cena bola okolo 30€). Až máte v Rakúsku niekde osvedčený Kego obchod- nekukli by ste mi ho, alebo aspoň odkaz na stránku? Bola vy som Vám veeeelmi vďačná.
Je to toto :https://www.juchoo.sk/city-60061-letiskove-hasicske-auto.html
@mysti pozri tu https://www.bricklink.com/v2/catalog/...
..nie sú nové,ale zväčša kompletné...bez krabice...
..ak je to typ,ktorý sa nepredáva,cena pôjde hore stále viac a viac..lego ,čo stálo cca 100€,je teraz aj za 300€...
Hneď prvé je za dobrú cenu,chýba jedna súčiastka,ktorá sa dá ľahko kúpiť..alebo troška drahšie,komplet,bez krabice..
Alebo pozri ebay...
Ahojte baby @harper mam otazku asi hlavne na Teba a neviem este kto sa do toho rozumiete.
Velmi potrebujem Vasu pomoc- vo februari mi konci podpora v nezamestnanosti (zacala som poberat 1.9.). Praca zatial v nedohladne....
Manzel je momentalne na materskej (konci mu 18.3.) a potom sa ide on registrovat na urad prace. Lenze.... v praci mal celkom dobry plat (teraz pobera matersku okolo 1050€). Takze myslim, ze aj podpora mu vyjde dost vysoka... Budem mat ja na nieco narok? Podpora v hmotnej nudzi napr.....
Neznasam tieto uradne zalezitosti, preto Vas velmi prosim o radu a najviac “polopatisticky”
Velke DAKUJEM!!!!!!
Ahojte, prave uvazujem nad tym, aky debil urobil rozhodnutie ukoncit uzavrete skupiny na konikovi :-|... uz len za nasu skupinu iba dodam, ze nas uplne rozbil a je mi to luto :-S.
Mam vas rada a rada som s vami bola v dennom kontakte, uplne sa to prechodom na moju svadbu vytratilo :-|...
@kaia áno Jani, mne to tiež chyba, dúfam, že dotyčný už svoju chybu oľutoval!!!!!
Je síce pravda, že 80% báb je už v robote a my ostatne, čo mame druhé/tretie malé deti už asi tiež toľko času nemáme.... aké vždy ste vedeli vo všetkom poradiť, povzbudiť....
Ja som momentálne vo fáze hľadania prace a veľmi sa zatiaľ nedarí.... rozmýšľam nad doplnkovým pedag. štúdiom - predškolská a elementárna pedagogika a ísť na čas učiť niekde do skolky... neviem, mám strašnú dilemu!
@kaia zdieľam tvoj názor Jani, 6 rokov je fuč :-| možno sme tam radšej mali vytvoriť tu súkromnú skupinu, ktovie..aspoň na FB sa vidíme aj keď to je iný kontakt..
Ahojte dievčatá,Jani uplna pravda, ze tuto skupinu rozbil, i ked som často neprispievala, ale rada som vás čítala a pozerala sa na vás :) inak mame sa fajn, deti rastu, Natalka sa uz vytešuje do skoly, tak som zvedavá ako sa jej bude dariť. Mam vás rada a vela krát na Vás myslim.