November 2011

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
Vsetky pekne vitam :-)
Odpovedať
1
78
79
Profilova fotka
este nejake foto. prva foto je z Oravskej zeleznicky, dalsie dve prvy den v skole, pisanie domacej ulohy, Hankina oblubena poloha na spanie, musim jej to z pod hlavy uplne tahat ako to ma zalozene :-D a jedna z leta so sestrou pubertackou :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@harper Krásne baby máš doma.:-) Olívia rada chodí,ona sa už nevedela dočkat kedy začne škola,prvu domacu nechcela robit.Teraz už nie je problém. Sama sedí, rozprávala na hodine 8-( ,učitelka ju posadila samu.To mi hovorila na rodičovskom,potom som jej písala o dva týždne tak mi odpísala,že sa to zlepšuje,dookola je vysvetlujem,tak verím že to bude dobré.Ináč,že sa pekne zapája na hodinách,tak aspon to ma teší. x-) x-) Všimla so si ,že jej chýbaj poobedné spanie,v stredu som prišla domov,a našla som ju na gauči spat.Tak isto v stávaju ako ked bola školkarká.Chodia z Oliverom na autobuse ,ked Oliver končí ju vyberie z družiny a idú spolu domov.V utorok a štvrtok má Oliver aj kružky,tak ich ja vyberám o 15:30,akurát stíham z práce. Trocha mi je lúto,že už nechodíme spolu ráno,ja som ju vozila do školky,Ved si zvyknem. :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka

Odpovedať
Profilova fotka
@disala od nas zo skolky z triedy islo 5 deti do tejto skoly a komplet ich rozhadzala do troch tried, tak teraz Hanka sedi s tym chlapcom, co sedi na fotke za nou, je to jej spoluziak zo skolky. Ani jeden v podstate nikoho ineho z triedy ani nepoznali. a nasej spanok nechyba, asi spavala len v skolke ale ani to nie kazdy den a doma ked bola nespala cez den vobec. Rano chodim s nimi ja zatial, bude ju tiez vodit Aneta a po skonceni vyucovania chodim pre nu ja.
Odpovedať
Profilova fotka
a pozeram, ze mate tusim ten isty slabikar ako nasa. tiez s tym mimozemstanom, ze? akurat vcera som ucitelke hovorila, ze sa nebudem zucastnovat aktivit spojenych s tym plysakom. lebo vraj si ho kazdy vikend ine dieta berie domov a vymyslaju mu program a pri tom sa spolu fotia. povedala som jej, ze ak bude chciet Hanka nieco nakreslit, nech sa paci ale ja nebudem ziadne fotky robit a uz vobec ich tlacit a posielat do skoly.
Odpovedať
Profilova fotka
@harper Ano,Mimo.Zatial od nás nič také nechcela.U Olívii okrem jedneho chlapca všetci sú spolužiaci zo školky.Asi aj preto je to velké rozprávanie na hodine. :-D Ja idem do práce na 6:30 ,nijak to nevychádza,že by sme chodili spolu.Od nás to majú autobusom asi 5 minut.Od zástavky do školy 5 minut.Ráno ešte snimi chodí Olíviina spolužiačka Miška.Muž ju ráno učeše,a idú. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Novembrovčata-prajem Vám takto hromadne všetko najlepšie k narodeninkám, veľa-veľa chuti a sily do učenia,nech sa Vám plnia všetky tajne sny a túžby,hodné zdravicka a aby ste v živote stretávali len tých správnych ľudí 💐🎂🎁❤️😘😘😘 Nám maminkám prajem hlavne veľa nervov,nech z nich neosediviene a zdravie,aby sme to všetko zvládli. My s @majoslava a jej Danielkom sme už začali dnes, dnes ráno o 8,45 mal nás Sebi už 7 rokov . Dnes len menšia gratuláciami,oficiálna oslava je v sobotu.
Odpovedať
Profilova fotka
@mysti Krásne narodeniny fešakovy. x-) x-) x-)
Odpovedať
@harper @disala aj my mame Slabikar s Mimon. Tiez tam nemame ziadnu aktivitu s nejakym plysakom. Asi to zavisi od p. učiteľky. Inak p. ucitelka mi bola hrozne nesympatická na zaciatku, ale potom som s nou hovorila viac krat a som úplne zmenila nazor. Je starsia = stará skola'... A vie presne co robi.
Odpovedať
Profilova fotka
@jedinecna Naša je mladá,druhý rok na našej škole.Olívia ju má rada.Mne bola sympatická hned od začiatku..
Odpovedať
Profilova fotka
Baby prosím poraďte čo to môže byť.. včera mu brali krv všetko OK... Od dnes už aj teploty má.,.vyrážky má už 5 dena kašeľ sa
Odpovedať
1
78
79
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?