@puffu no toto dufam aj ja, lebo ma s tym vytocil :-) super ze mame tuto diskusiu uz som zvazovala ze keby si na nu nemala cas zalozila by som ju ja :-) vcera som sa nudila hhe preto ta nova profilovka heh :-) casto menis profilovky heh.....som sem dosla pozret na bazos za kolko predavam knihu nemciny pre samoukov mi vcera volal jeden zaujemca, tak mu ju chcem poslat :-) zase musim ist na postu hlavne ze som uz rano bola zaplatit fakturu oriflamu :-) a neviem aku tam mam cenu na nu heh :-)
@nikuska1987 tak aj mna to vcera trochu zarazilo... Nikomu to urcite nevadilo akurat tak jemu..:D no co uz..a na ms hadky kazdy den, o modrom koniku uz ani nehovorim.. Nechapem ako sa mozu matky takto hadat..:/ ja som uz v praci, babka je este v posteli takze super, asi ideme dnes aj upratovat tak uvidim co povie.. Potom varit obed a o 5 hod koniec..:)... Inak vcera blizko mojho mesta vraj bola retazova havaria 15-17 aut..:/ vraj sa strasne smykalo..:/ chcem pozerat dnes krimi mozno budu davat..
@puffu na konika nechodim len sem tam mrknut :-) najviac na strechu a na svadbu heh :-) aj ja by som mala poumyvat podlahy a kupelnu upratat a pred dverami poumyvat chodbu a nieco uvarit :-) no to bola dobra retazovka :-( strasne co toto pocasie sposobuje uz aby sa to roztopilo a bude pokoj :-) aj tu je snehu a snehu sa ani nepamatm kedy naposledy bolo tolko snehu a taku dlhu dobu
@nikuska1987 nam zacalo prave snezit.. Ani neviem ci sa tesit alebo plakat..:D ale mam rada pozerat na to ako snezi..:) len uz chodenie po snehu neznasam..
Inak som si vcera poobede objednavala nejake veci a dnes uz dosla jedna zasielka..:) milujem taky rychly servis..:)
@puffu fiiiiha tak to je ozaj expresny servis heh....slovensko si moze brat priklad,,,, :-) svadobne saty som uz predala dnes mi slecna poslala peniazky :-) a zajtra idem na pohovor tak drz palceky ,,,dufam, ze ich neodradi to ze niekedy piatky a soboty budem musiet chodit do skoly :-)
@nikuska1987 tak to ano..:)najma nasa slovenska posta...no ale minule ked svokra posielala zasielku tak posielala vo stvrtok a ta dotycna ju mala v piatok takze niekedy vie aj slovenska posta prekvapit...:)
inak tu sa uz otepluje...mame maximum 5cm snehu...
tak to drzim palce...:) dufam ze sa ti podari...:) potom daj vediet ako dopadlo...:)
@puffu ejha vcera som poslala postou knihu a dnes mi pan volal ze uz mu zasielka dosla :-) sak som nechapala ze :-) wauuu aka express posta heh :-) jeeeej tu je zima stale som vonku skoro zamrzla som bola dnes aj po obchodoch pokukat a nikde nic 100 obchodov a skoro v kazdom to iste wrr uz ma to nebavi ani na nakupy chodit :-) dakujem , ale nic z toho nebude bo to bolo pre orange a bolo nas vela a dost ludi co maju skusenost s danou poziciou heh :-)
@nikuska1987 preto ja radsej nakupujem cez net...:) doma v pohode vyskusam, co nie je dobre tak vratim..ale je pravda ze na sr maju problem s takymi vecami...:/ nechcu velmi brat naspat ale sice musia do 7 pracovnych dni...dnes mi dosli dalsie 3 zasielky a este cakam kuriera tak pisali ze medzi 12-4 hod tak cakam kedy zazvoni...:D sice je tam viac veci pre Tomasa ako pre mna...:D ja som si len dohodila co som len tak videla...
tak nikdy nevies kedy sa na teba usmeje stastie...mozno im budes viac sympatickejsia ako ostatne...a ked nie tak pride nieco ine a lepsie...:)
@puffu musim sa ist pozret sem do deniny je tu jeden butik a tam ma celkom dobre veci :-) vsade sama cina a haby o nicom .......mne niekedy pride slovensko maxim zaostale oproti inym statom zapadnym :-) uvidime heh :-) najradsej by som sa chcela zamestnant v tom odbore, ktory studujem teda statna sprava :-)
@nikuska1987 mne uz teraz doslo oblecenie...:) vsetko sedi tak som rada...:) aj som dobre nakupila...:) ja vacsinou nakupujem vo vypredajoch...samozrejme ze ked nieco velmi chcem tak kupim..asi pred rokom som sa namotala na taku drahsiu znacku, strasne sa mi od nich veci pacia...teraz som si kupovala od nich tricko a sveter a nechala som za to cca 170e...:/ ale tesim sa z toho...:) ale take veci si kupim max 3-4 rocne...dnes co mi doslo tak som kupila saty za 9e zlacnene z 55e, dalej tricko za 7e zlacnene zo 40e...takze vacsinou nakupujem takto...:) mam jednu super stranku a nakupujem cez nu, no a posielaju aj na sr takze aj v buducnosti ostanem pri nich...:)
@puffu to ako ked chytis vypredaj v Europe, Maxe, laugariciu tam tiez mavaju take fest zlavy tam sa oplati nakupovat heh :-) ja som bola dnes kuknut maleho zlaty je heh :-) a uz kooonecne pause idem popozerat co nove na nete, vo svete heh :-)
@nikuska1987 my sme pred chvilou ostali poriadne v soku..:/ nam poslal trechar nacenenie a tolko sme necakali..:/ kamaratka si toez davala robit u neho strechu a kedze ju ma o 10m dlhsiu, ale o meter uzsiu tak sme cakali minimalne taku istu cenu ak nie menej.. No a o 1500e viac ako platila kamaratka.. Tak som trochu sklamana z toho lebo toho strechara sme chceli najviac.. Ale cakame na este 2 nacenenia tak som zvedava aka bude cena u nich...
Ja uz zarezavam praci.. Este 2 a pol hodinky a konec..:)
@puffu tak tieto sokove stavy poznam :-) fuuuuha ty koksooo ci vas nechcel oklamat :-( to je uplne okate .......ja akurat idem doumyvat podlahy mala som tu zakaznika bol si zobrat orilame objednavku :-) a idem dalej makat tiez som tu len na skok :-)
@nikuska1987 inak som vcera dostala M..:) a este dokonca skor ako som ocakavala iba 32dni...:) aj nabuduce by mohli takto dojst a cez dovcu nebudem mat problemy...:) ja mam dnes celkom dobru zmenu...:) babka je stale v posteli a ja som v izbe na pc...:) nechce sa jej vstavat tak mne to vyhovuje...:) potom pojdem nieco uvarit a o 5hod koncim...mala som skoncit o 15hod ale kedze zatial nic na robote nebolo tak potiahnem do 17hod...
@puffu takze tehotenstvo vylucene. ale mavaju zena aj pocas tehotenstva heh :-) esteze ta obide pocas dovolenky,,,,ja som sa vzdy obavla aby som pocas svadby nemala , lebo to je hnusne heh ,,,,a chvalabohu neboli :-) aj ja uz mam porobene a uz fajrontik :-) to mas dobru zmenu dneska :-) joooj obdivujem babku ako dokaze cely den prelezat v posteli ved ja by som to nedokazala pokial by som nemala chripku heh :-)
@nikuska1987 v jej pripade sa ani necudujem..:D ona bud cely den presedi na stolicke takze ma jedno kde sa nudi ci na stolicke v obyvke alebo v posteli v spalni...ale poriadne som sa vcera nudila...
inak vo stvrtok v nasom meste vykradli banku, aj tomas to videl bol akurat v meste en si myslel ze niekto omylom zacuval s dodavkou ked sa otacal a to bol prepad...no ale nechapem...bolo plno ludi v meste nieco po obede, a zatial ich nechytili...nechapem ako rychlo mohli ujst lebo v meste je dost pomala premavka...
@puffu booze moj to musi byt ozaj zivot bez rodiny, priatelov, prace, manzela , deti ....esteze aspon vas ma, bude jej tazko ked budete od nej odchadzat :-) fuuuha ake akcene mestecko, to urcite boli nejaky skuseny zlodeji ked sa im to tak dobre podarilo :-)tu u nas je stale zima denne teploty, pod bodom mrazu uz ma to nebavi toto hnusne pocasie :-)a inak nic nove na sr,,,kedy najlblisie pojdete na sr? :-)
@nikuska1987 uz mame objednane letenky na jun..:) na 12 dni..:) vtedy by som chcela ist na operaciu s ocami .. No dnes opat mame akcne..:D na jesen tu deti pustali sarkanov a cez celu nasu zahradu bol nilon z jedneho stromu k druhemu a dnes sa tam zamotala cajka tak sme volali poziarnikov a ju zachranovali..:) vlastne este su stale tu.. Uz su to viac ako polhodinu..nechapem co tak dlho robia.. uz je tma tak na nich nevidim..:/
@puffu uz si spominam ach ta moja skleroza heh :-)v marci dovolenka a v juny sr.... to fakt mate same akcne akcie ....chudatko snad sa im ju podari zachranit :-) sak hadam coskoro uz skoncia jedine ak by si sa tam isla pozret osobne :-)
@nikuska1987 tak od oktobra chodievame kazde dva a pol mediaca tak nam cas ide strasne rychlo.. Od oktobra nam to ubehlo strasne rychlo..:) a do juna ubehne tiez..:D. Prave teraz pisem "slohy" co chcem dat do kroniky.. Najprv pisem na necistopis aby som na nic nezabudla a este neviem oredne ako by som chcela aby to vyzeralo, najprv vytlacim foto, potom asi poukladam do knihy a ba zaklade toho sa adi rozhodnem..:D
@puffu tak to ti verim ved za mesiac a par dni dovolenka potom do uk potom na sr zase do uk a rok ubehne ako nic heh :-) ja zase stahujem program na navrh kuchyne idem sa hrajkat heh :-) aspon sa nenudis a mas nieco na robote heh to je dobre ze sa mas cim zamestnat :-) to vytlacis fotky a k tomu popridavas komentare? nieco na taky sposob? :-)
@nikuska1987 nieco v tom len skor to chcem ze bude viac citania ako pozerania. Samozrejme nie pri vsetkom ale take podstatne veci chcem rozpisat normalne clankom a ostatne fotky budu mat iba kratky komentar..:)
@puffu to si nechas pre seba a tomasa? :-) take nieco by bol pekny darcek pre rodicov pripadne starych rodicov heh :-)ja som sa kooonecne teraz dostala k pc a uz mam oddych zajtra zase narocny den behacky po uradoch co uplne zboznujem hlavne tie mile tety, ktore nic nevedia :-)
@nikuska1987 chcela by som aby sa to dedilo, uvidim ktore dieta alebo nevesta/zat bude na taketo veci ako ja aby v tom pokracoval a tomu to dam...
my ideme zajtra do londyna, babka ide na ct vysetrenie no a utorok opat pride jej mama a zase nejaky ludia s uradov a idu ju opat hodnotit ci je sposobila alebo nie na taky dochodoch ako ziada atd...takze budeme musiet robit skoro cely den obaja...no co uz...ale aspon ide rychlo den...:)
@puffu sak treba niekomu kto bude dalej mat o tom zaujem , lebo nie kazdy je na taketo veci heh :-) boooze moj tiez musi prist 20 uradnokov aby prehodnotili jednu vec? :-) veru aspon vam to rychlejsie ujde ten den :-) u nas zase snezi uz som z toho chora vsade sami sneh a lad, zima, veterno ]-(
@nikuska1987 ved hadam sa uz niekto najde kto to bude chciet robit a pokracovat v tom...
tu je uz celkom pekne, sice prsi a dost fukalo aj vcera a dnes, ale hlavne ze nesnezi a je okolo 6stupnov, zajtra hlasia az 8 len dufam ze nebude fucat tak ako dnes...:D
ale uz by sa mohlo aj na sr oteplit...vobec ti nezavidim tu zimu...:/
@puffu ja si myslim ze ano hlavne asi skor dcera ako syn alebo nevesta heh :-) sak to tu vyzera ako v ruskom filme ]-( joooj ja ti budes zavidiet slnko, more, plaz v marci na svadobke ,,,ale samozrejme v dobrom vy budete niekde na plazi a my sa budeme tapat niekde v snehu
@nikuska1987 no pevne verim a dufam ze uz v marci sneh nebude...:D chceli by sme pokracovat od polovici marca tak dufam ze nas pocasie podpori...:D ked nie tak budeme musiet cakat...:/ ale za cca mesiac by sme mali mat postavene po strechu takze stale stihame dat okna do juna...skoro vsetok material uz mame nakupeny, uz len strechara vybrat a cakat pokial sa otepli
@puffu tak to dufam aj ja :-) ked to pocasie je teraz take nestabilne a casto premenlive......tak to isto stihate aj keby ste zacali v arili , kedze mate material aj majstrov tak vam to pojde rychlo :-) a od aprila do oktobra isto vela postihate ved to mate skoro 1,2 roka pekneho pocasia, tepleho teda verim ze bude viac slnka ako uprsanych dni a hlavne teplucko :-)