@nikuska1987 nie ja si predsavzatia nedavam nejako, len sme si pripili s tomasom aby som ten dalsi rok silvester abstinovala..:D
tak to je super ze ste kupili lustre, my sme tiez kupili pred par dnami tak na neho cakame/cierny tam kde su 3 svetla na fotke/...skombinujeme z vypistenymi bodovkami a tymi klasickymi, na chodby sme kupili take sklenene bodovky a do kuchyne tomas vybrat tento a tiez na neho cakame..nad jedalensky stol...strasne paradny len nevieme ci sa nam bude hodit..:D prinajhorsom predame...a nad linku pojdu biele bodovky..
ja som na to inak myslela pred tyzdnom mozno ze uz piseme 4roky...to je ale doba co?...:)
a kotol asi kupujeme od junkers, ale este chceme kontaktovat kurenara co bude zapajat kotle lebo on predava tiez a uvidime co ponukne on ale zatial tomasa najviac zaujali kotle od junkers
@puffu krásne ked sa vám nebude hodiť ľahko predate :-) pravda každá maličkosť do domácnosti urobí radosť :-) hádam este popiseme aj ďalšie roky :-) strašne rychlo ubehli tie 4 roky a celkovo to dako rychlo uteká..junkers?? To som ani nepočula o takej značke to je kondenzacny kotol?? Cize tento rok uz začnete vykurovat, este túto zimu ze?? Ked si písala ze idete na sk a budete maľovať tak.aby ste mali teplučko..:-) .čo dnes porabate?? Ja uz konečne pozerám tv, ale nic moc tam nedávajú,,,chcela som zapnúť notebook a pozret dáky film len volala svagrina ze babka im doniesla tu kapustu čo si minulé s tomasom zakrucala tak nás volali na večeru.
@nikuska1987 ano kondenzacny kotol, ja sa do toho nevyznam, tomas vybera..:D, ano ideme este teraz vykurovat, ench omietky a poter poriadne preschne, nech robime v pohode obklad a podlahy vo februari ked dojdeme...
ja som dnes doteraz bola pri herecke, bola s nou v sprche atd,teraz pijem kavu, neskor ideme s tomom na prechadzku a herecka ide do kostola a o 2 rano idem pozerat hokej takze bude prebdena noc..:D,este dobre ze zajtra ide tomas s hereckou k lekarovi takze zacina rano on..:D ja mozem spat, ale vcera som uz spala o 23hod az do rana 8.30..:D
aj ja dufam ze budeme spolu pisat este dlho..:) strasne rychlo ubehli tie 4 roky, co ty vies..:) mozno sa niekedy aj stretneme..:)
@puffu aj sa,vám bude lepšie robiť v teplucku :-):-) ešteže mozes ráno pospať a aky hokej sa vlastne hrá?? Ja zase sa starám o janka lezie naňho chrípka ma zvysenu teplotu 37,6 a potí sa aj včera mal, len dnes behal nelezal zajtra zase ide do prace tiež moc nevypoti tak aspon teraz sa trochu potí nech mu to čím skor prejde a kašeľ ho chytá ...to ma z toho ze chodí po vonku bez bundy.....mozno sa aj stretneme ktovie , ale určite by ma potešilo stretnutie:-):-) ...aj ked sa nepoznáme osobne, ale poznáme sa virtuálne a je to take milé kamaratstvo:-):-) len dúfam ze nam admini nezrusia túto diskusiu ako to urobili predtým.
@nikuska1987 tuto by uz nemali zrusit lebo je sukromna..nik ju nevidi iba my dve a admini..:)
hokej som pozerala majstrovstva sveta do 20r, len je to v kanade tak ten casovy posun je hrozny..:D bud ide o 22hod alebo potom o 2rano..:D
este vcera aj dominika cibulkova prehrala na australia open, skoda...
ja som bola vcera s hereckou v sprche, mala som zamocene nohy asi hodinu a uz ma vecer zacala boliet mandla...:/ale zatial to je v pohode tak si myslim ze to rychlo prejde...
inak vy oslavujete aj pravoslavne vianoce ci nie? My ano, ako nie tu v uk, ale na sr veceriame aj na 3kraloch, bol otec je rusin tak my sme to mali take typicke rusinske vzdy aj na klasicke vianoce a taks sme sa nejako s tomm zhodli ze ked budeme na sr tak na klasicke vianoce budeme robievat ich zvyky a na 3kralov budemerobit nase zvyky, povodne sme to chceli nejako skombinovat ale to by bol uplny zabijak na zaludok kedze u nas su az 3 polievky..:D
@puffu tak môžeme spokojne písať aj do dôchodku :)):)) aj tomáša tak baví šport ako teba?:-) som len v správach zachytila ze sa hrá nejaky hokej ale mna šport nebaví preto som nevedela čo presnejšie sa hrá...:-) ani to som nevedela ze dominika prehrala ....ked zachytis chrípku v začiatkoch rychlejsie sa zotavis, lenže janko ked behá aj zajtra ide do prace hoc je sviatok...taky bol nahnevaný ...dokonca aj do pizzerie kde chodia na obedy dnes nevarili tak sa bol najesť doma a zajtra tiež asi bude pizzeria zatvorená tak nechápem naco ich majiteľ ťahal do prace mal ich nechať este do zajtra doma, ale čo uz. My oslavujeme len tie klasické vianoce, keďže obe rodiny su rimskokatolickej viery, ale dobre ste si to podelili. :-) je pekne ked sa spoja zvyky oboch rodín :-) :-) aké 3 polievky varite??u nás dnes tak snezi celý deň ...idem poodmetat sneh škoda ze takto nebolo na štedrý deň.
@nikuska1987 nie jeho nie, on sport praktizuje aktivne a ja pazivne..:D alebo aktivne pozorujem..:D vcera ked som pozerala hokj tak som mu nieco vysvetlovala a on nevie ani zakladne veci pravidiel hokeja..:D ja som ani neviem preco tak sportovo naladena, bavi ma pozerat atletika, tenis, hokej, cyklistika, biatlon, olympijske hry..
inak zvlastne ze ich taha do prace lebo ako pises skoro vsetci maju volno este dnes, my teraz cakame lebo sa nevieme spojit so servisakmi a predajcami kotlov...ale zajtra by to uz malo bt ok a dufam ze nieco vyberieme
a i nas sa na vianoce robia bobalky s mliekom, potom fazulova polievka taka kremova, potom hribova a potom kapustnica, pirohy, zemiakovy salat, rezen a ryba..takze mame toho dost, u tomasa su bobalky s makom, kapustnica, zemiakovy salat, rezen a ryba
a vy mate co na vianoce?
@puffu my sme obaja pasívny k športu :-) v tomto sa zhodneme janko ma rád len motocross a motorky ale to ksportu neradim ....ozaj tomáš este sníva o motorke??sak včera si pýtal pol dňa dovolenku tak robil len do 10 ...strašnú výhodu ma ked ma pracu tak blízko domu ...aj dnes uz stihol byt doma :-) tak na vianoce janko mávali fazulovu a hribovu polievku , potom mliečnu ryžu a opekance ...my sme mali doma hribovu polievku , šalát a rybu , oplátky, ovocie, zákusky ..ked došla ryba tak rezne a teraz spoločne mame fazulovu polievku , šalát a rezne ,ovocie, zákusky, oplatky s medom a cesnakom asi taká klasika :-) :-) ale uz som rada ze je po sviatkoch, lebo sme sa len prejedali. Uz konečne sa opäť vraciame do bežného zivota, len neviem ako si zvyknem od pondelku stavať ráno do prace. Zase musím chodiť od 7.30 do 15.30 lebo kolegyňa ma problémy s nohami ma cirhozu pečene a neuropatiu, alebo neviem presnejší názov, vedúci sa boji ze sa jej tam môže nieco stat tak musím mať takúto pracovnú dobu zase budem chodiť domov po 16 :-(
@nikuska1987 vies co este sem tam o nej rozprava ale zhodnotil ze mozno az neskor, mozno na 40tku..:D alebo aj neskor..:D
juuj my sme sa tiez prezierali pocas sviatkov, asi sa zajtra povazim ze kolko som pribrala,
ja som v noci nemohla spat pre spln, som zaspala o 4.20 a o8.40 som uz bola hore ale citim sa v pohode, nie som unavena, uz by aj prechladnutie prechadza co je super, uz mam iba zapchaty noc a hrdlo ma skoro neskriabe, ani nekaslem co je super
a kolko ti trva cesta domov z prace? pracujes v partizanskom nie?
@puffu janko chce este tuto jar kupovat ale mne sa to moc nepozdáva , nemam rada motorky. Ale ked bude snáď si zvyknem.....ja som pribrala 2 kilá mám 57,6 toľko som nikdy nemala, ale chcem schudnúť trošku aspoň na 53-54. Áno v partizánskom a domov to mám 10 km tak cca 20 minút niekedy 25 minút busom záleží od situácii na cestách. Ja cítim nadchu a začína ma skrabat hrdlo akurat teraz snáď do pondelku to prejde....aj mne vadí spln ale túto noc som spala veľmi dobre som si uvarila čaj na pokojny spánok mozno aj preto....dnes aj varíš?? Čo dobreho?? Davno si nedala receptik. :-):-) kotol ste uz vybrali?? Aké počasie máte v uk??.u nás mrzne bo som bola vonku a je zmrznuté. Uz aby bola jar, leto :-):-)
@nikuska1987 tak uvidite ci nakoniec kupi alebo nie...u nas bol najvacsi zadrhel to ze uz chceme rodinu, ak vy este nie tak si este treba uzivat a plnit sny pokial sa da..:)
ja som asi pred mesiacom vazila 51kg a teraz vazim urcite 54kg ale mozno aj viac..:D isla som sa zvazit, cakala som viac kedze som pred chvilou dojedla a mam 52.5kg takze viac ako spokojna..:)ale od nedele vela nejem kedze som trochu nachladena tak mi nechuti a skor iba ovocie..
inak tak som sa tesila ze nebudu ziadne svadby tento rok a dnes nam pisala kamaratka ze nas pozyva na svadbu 25.4, potom nam bratranec volal ze bud bude mat svadbu v aprili/maji alebo az v septembri kedze jeho frajerke meskaju tak ze je asi tehotna tak uvidia podla toho, ak nebude tak to daju az na september ale ak bude tak cim skor, kamarati sa zasnubili a zeby chceli tiez este tento rok zbuchat...tak som zvedava ze kolko ich nakoniec bude, ale kamaratke sme odpisali ze nam je luto ale nejdeme kedze sa vratime 10.3 z dovolennky a ist o mesiac opat sa dovolenku sa nam neda tak lahko, aj to bude celkom pestre...:D kedze na svadbu idi aj dalsie kamaratky a jedna by mala byt v tom case 2 tyzdne po termine porodu a druha by mala mat 2 tyzdne do porodu...:D tak si myslim ze asi nepojdu ani oni na svadbu, mozno este ta co bude mat pred porodom ale po porode asi tazko pojde ale tak mozno iba pozriet, uvidi ako sa bude citit..
inak ma vcera strasne potesil oco, volal mi ze nech mu poslem cislo uctu ze nam zaplati kotol, tak sme sa trochu natahovali ze nechcem, ale potom som si povedala ze ked sa sam ponukol tak som to nakoniec prijala, aj tak sestre kupili nove auto za 15tis€ cabrio, teraz jej kupili iphone5 tak preco by aj mne nemohli nie co dat nie? ale aj kebyze peniaze od neho nevezmem tak ma to strasne potesilo ze tak sam od seba zavolal ze nam kotol kupi...tomas este stale vybera ale asi ten co som pisala predtym...maju ho aj v akcii teraz http://www.atria.sk/junkers-cerapursm... jedine sa tomasovi nepaci ten 100l zasobnik, ale aj nas kotlar ci ako ho mam nazvat vravel ze tento mame kupit...tak uvidime..inak vcera sme kupili opat svetla a uz mame komplet vsetky svietidla n cele prizemie a na schody a chodbu..uz nam ostali iba detske izby, spalna a horna kupelna ale tam toho nepojde vela ani moc drahe takze super..:)
inak my tu dnes mame 9°C a prsi...
@puffu deti tento rok určite neplánujeme janko chce motorku a ja chcem ísť na dovolenku buď cez veľkú noc tu na sk, alebo pri more v lete. Chceme dorobit terasu, krb a vonkajšie posedenie a mozno tu garazovu bránu uvidíme ako to všetko bude finančné vychádzať....takze vyzerá byt u vas rok svadieb:-):-) u nás vyzerá tento rok pokojne žiadne svadby ani krstiny našťastie :-):-) my mame 45 litrový zásobník u nás som kotol vyberala ja a janko tvrdil ze 45 je malo ale stačí nam ...teplú vodu mame nonstop cize nam 45 litrový vyhovuje keďže mame len sprchovy kút:-):-) to je súper ze vám vaši zaplatia kotol. Prečo by ste to neprijali?? Ved aj ty si ich dcéra a ked finančné podporujú sestry tak prečo nie aj vas??? Ved tie peniaze idú na kotol , nejdú na nejaké nepodstatné veci:-):-) u nás zase dobre nasnezilo...inak teraz jem aj ja pomenej nejak mi nesmakuje mozno aj tym ze nemam toľko pohybu tento tyzden mám oddychový viacmenej davno som nemala takýto pokojný , bezstarostný tyzden :-) a hlavne sa môžem poriadne vyspať :-):-)
@puffu teraz som pozrela ten kotol a je za súper cenu + darček kavovar sa oplatí ...my mame immergas victrix zeus a pozeram blocek pôvodne stál 2158 a tiež sme ho kúpili v akcii za 1599 e takze je za súper cenu ten vas okolo 1300-1400 e neviem presne aká tam bola suma :-):-) my sme nás kupovali maj 2013 :))
@nikuska1987 my sme chceli iba 40l zasobnik ale tak uvidime este, vsetky maju nejake plusy a minusy a my potrebujeme spodny ohrev nizsii kedze mame straty do 3kw
tak v pondelok mi ide oco poslat peniaze na ucet tak som zvedava..:) ale kazdopadne aj kebyze posle iba 500libier tak by nas to potesilo kedze sa nam kazdy peniaz navyse zide...ale mam takeho tusaka ze to bude 2000libier kedze vravel tak medzi recou ze posle 2tis ak chceme ale to som sa s nim este vtedy natahovala ze nepotrebujeme ale nakoniec som to prijala..bola by to velka pomoc kedze si tolko odkladame kazdy mesiac spolu takze ako keby jeden mesiac nasej vyplaty odlozenej navyse...
tak to je super ze mas este taky kludovy rezim a si si mohla trochu oddychnut uz ked si cez sviatky neoddychla..:) ja chcem prestat pit kavu, aspon obmedzit kedze pijem 4-5 kav denne a to je strasne vela..normalne som na kave zavysla a to popri tom pijem este aspon 2-3 caje...takze strasne vela kofeinu...
@nikuska1987 ano ma tomas este tiez jeden immergas, ten stoji nieco malo cez 1500€ ale ten nas laka viac kedze je v akcii a ma externy zasobnik co v pripade poruchy kotla netreba kupovat zasobnik a kotol este raz...takze nam dal kotlar aj preto jeho odporucanie ze viac k tomu junkers..
teraz riesime aj rekuperaciu takze vzdy mame rusno..:)
@puffu hlavne si kúpte taky aby vám vyhovoval aj objem vody aby vám stačil ked som kupovala nás tak mi predajca povedal ze 45 litrový zásobník je optimálny pre 4 člennú rodinu takze uz to je na vas ...len nekupujte kotol protherm na ten som počula strašne veľa negatívnych reakcii. Každé euro, libra,navyse poteší....:-):-) taky kľúdový režim mám ze až leniviem ked nic nerobím som viac unavená ako ked robím, idem aspoň trochu pozehlit a posteľnú bielizeň navliect bo som menila obliecky. Ja som tiež minulý rok pila 3-4 kávy a teraz len 1-2 denne a janko tiež 4-5 ako ty a teraz tiež obmedzil. Ja mám uvareny čajik. A dnes som mala 1 kávu a 1 kapucino ...kamarát nam nosí kapucina z nemecka a tie su veľmi dobre a ani niesu drahej 500 g kapucino za 3 e.
@nikuska1987 este nad tymto uvazuje, myslim ze asi taky isty aky mate vy nie?ste s nim spokojni? zatial bezproblemovo? http://kotly.heureka.sk/immergas-vict...
ja cakam kedy dojde tomas s babkou naspat, uz boli pri garazi, auto uz bolo dnu a ze este chce ist do mesta tak vyberal opat auto a isli prec..:/ zase budeme obedovat vecer..:D este ani netusim co budeme varit...:)
@puffu áno presne tento mame my a sme veľmi spokojný odkedy ho mame tak chvalabohu žiaden problém sme s ním nemali a pritom mame aj kombinované kúrenie podlahovka + radiátory na poschodi. ...akurat budúci tyzden chcem volať servisneho technika nech nam príde spraviť ročnú prehliadku aby sme nestratil záruku. Pozerám ze aj cenovo je výhodný. Mne sa nechce zehlit nechám to na zajtra :-) :-) este periem tak budem zehlit naraz :-) ja na večeru chcem robiť špagety so syrom a paradajkovou omáčkou...nieco bezmasite ak sa mi bude chcieť...este tam mame polievku a včera som piekla maso zo zemiakmi tak uvidím ci sa mi bude chcieť variť, alebo dojeme čo je v chladničke.
@nikuska1987 my budeme robit asi slepaciu polievku a potom dame kura zapiect do rury a rozmarinove zemiaky k tomu, alebo mam celkom chut aj na obalovanu dietnu salamu..:D a uhorkovy salat...ale potom by nebola polievka a na tu mam chut takze asi bude ta prva mozno..
ja som zvedava ktory nakoniec vyberieme,kotlar vravel ze su dobre obe, ze to je jedno pre ktory ale on vzhladom na cenu a externy zasobnik by vybral ten prvy, nam sa tam nepaci alebo tomasovi zbytocne velky zasobnik vody ale cena je super tak uvidime no, mame dve kupelne ale vraj aj ten 40l vie bezporblemovo dohrievat vodu na 2 sprchovania sucastne, ze v tomto problem nie je...este nam mal dnes pozistovat kotlar jeho ponuky na tieto kotle a uvidime potom...
@puffu tie rozmarínove zemiaky ako robis??? Mas taku výhodu ze aj tomáš sa chytá do varenia :-) ja asi budem kura robiť na vikend..... uvidíte čo si vyberiete sama som zvedava ktorý nakoniec vyberiete.....:-):-) pred chvíľou volala svagrina ze budúci sobotu robia oslavu ona aj synovec budú mať narodky a ze v nedeľu bude oslavovať svokor...uz to zacina tie oslavy :-) mne sa dnes taak nic nechce určite ma nieco obchádza,som merala ci nemam teplotu, ale nemam 36,8 to este nieje zvýšená. Mozno to je aj tym ze nic som dnes nerobila a este takéto počasie zase snezi vonku a je riadna zima.
@nikuska1987 ano tomas mi velmi v tomto pomaha, poslednu domu vari viac on kedze robi vacsinou od rana do obedu ale tak vzdy mu pomozem alebo on mne, kebyze to mam rozdelit tak verim napriklad ja 5dni a o 2 dni v tyzdni...rozmarinove robim tak ze ich uvarim v osolenej vode do polomakka, a potom ich dam zapiect do rury- olej, cesnak, sol, kmin a rozmarin...
ja som sa prave vratila z mesta, nasi mi uz poslali na ucet peniaze tak som naozaj milo prekvapena a vdacna, poslali mi 2000libier co je 2500€ takze parada, mame do plusu jeden mesiac takze urcite velmi potesi, vraj aj dalsi mesiac mi este poslu ale tak som spokojna aj s tym co mi poslali teraz...velmi potesilo..:)
uz sa tesim kedy ich preposleme na sr a objedname kupelnu nakoplet a aj rekuperaciu..:)
potom ti dam vedet ze ktory kotol sme nakoniec vybrali...
inak skus sa spytaj Janka na nazor, robili sme omietky v polovici oktobra, poter koncom septembra..strecha je nezateplena iba fasada 20cm grafitovym a podlaha na 21cm podlahovym polystyrenom..omietky sme vysusili na priblizne 75% ale kvapy ktore boli na stenach a na latke od strechy tak pomrzli, moze to mat nejaky katastroficky dopad na omietky? nas omietkar uistoval ze to je ok, aj my si myslime ze ked to je ususene na takych 75% tak by to malo byt ok ale kazdy iny nazor potesi...
@puffu ahoj veľmi závidím v dobrom samozrejme ze aj tomáš vari:-) ale čo je pravda ja v poslednom čase varím veľmi malo tento tyzden som varila len 2 x raz obed, raz večeru...:-):-) niekedy musím skúsiť aj ja tie rozmarinove zemiaciky ....ja som.dnes bola na nákup a na poste celý tyzden som bola len doma a dobre mi padla prechádzka po snehu,,,len škoda ze zacalo pršať a sa to zacalo topiť na noc isto zamrzne a Ratam do rána s poladovicou....tak súper s tou finančnou injekciou :-):-) aj to vám pomôže k finishovaniu :-):-) ako vlastne funguje ta rekuperacia ??? Este som sa stym nestretla ....kolko izbový domcek to máte??? Včera ma to tak napadlo ked som pozerala nové bývanie - strašne rada to pozerám :-):-)
@nikuska1987 mne to vcerajsie vyjdenie do mesta vobec neprospelo, som zdravotne ovela horsie na tom tak dnes bude cele moje volno lezat..
nakoniec kupujeme imergas kedze servisak dokladnejsie popozeral tie kotle a ze ten prvy ma dost tenku nadobu, hoci hlinikovu ale hrubka iba ako hrniec takze sa to moze skor prepalit
my mame 5 izbovy dom, ja tiez rada pozeram nove byvanie..:)
@puffu to mi nieco pis aj mna dnes boli hlava a horšie ako včera sa mi tak nechcelo z postele ráno vstať ..a to uz 3-4 dni fičím na cajoch z medom, ovocí a cesnaku , cibuli a nie nie prejist. Takze ten kotol čo mame aj my ze?? Určite s ním budete spokojný :-):-) ja uz mám skoro upravené a na rychlo uvarim špagety a relax :-):)) nové bývanie je teraz súper ked tam spolupracujú aj interierovy dizajnéri:-)jak bolo včera krásne bielo tak dnes u nás leje, všade samé blato a takéto počasie nemusím och jooooj :-(:-( tak skore uzdravenie ti prajem
@nikuska1987 dakujem..:) uz sa citim trochu lepsie, uz ma dusi a vykasliavam ale aspon mi to nesedi vsetko na plucach lebo doteraz som mala taky pcit tiaze na plucach a uz sa to uvolnuje..
a ano ten kotol co mate aj vy, nasli sme na inej stranke aj s 5rocnou zarukou tak ideme dnes objednat tento..
My sme uvazovali ze oslovime nejakeho bytoveho dizajnera ale tak nechce sa nam zbytocne platit tak si to budeme riesit sami, uz mame vybraty nabytok do kancelarie, uz aj o doplnkoch mame ako tak jasno, vcera som objednala taku velku nalepku mapy sveta na stenu, neviem preco ale do kancelarie sa mi to strasne hodi..:D
inak nam to celkom aj dobre vychadza, uz v septembri by sme mohli zacat riesit kuchynu co by bolo super..:) inak ak nam pojde vsetko podla predstav tak by sme uz niekedy koncom jari 2016 isli domov..:) och, ked si predstavim ze iba rok do odchodu...normalne sa mi ani verit nechce =-)
ako bolo v praci?
@puffu ahoj tak samé pozitívne správy mas :-):-) neboj to sa nenazdas a takto o rok si budeš vravieť...tak tento rok tu definitívne končíme :-) aj mne uz nádcha ustupuje aj kašeľ lepšie , ale este to nieje ono. v praci dobre, strašne malo som v noci spala a v praci som bola jak omracena mucha, ale poobede uz bolo celkom ok ..zase som sama kolegyňa je Pn čo je somnou v kancli a za 3 týždne odchadzaju stroje s dokumentaciami do nemecka a indie tak to musíme stihnúť ..asi budem musieť ostavat nadcasy. Takze v praci veselo...ale uz som doma a idem uvariť kávu a dnes nerobím nic. A čo sestry ako žijú?? Rodičia uz ostávajú v uk natrvalo??? ;-)
@nikuska1987 nasi mali teraz nejake problemy s tou ich babkou, ale uz sa to asi vyriesilo, prebieha dedicske konanie a ona sa boji ze pride o dom tak je asi viac podrazdena..
sestri sa maju fajn, ta starsia je stale v Ba, robi v martinuse v kaviarni takze co vravela tak je spokojna, ta mladsia sa este stale hlada mam taky pocit, teraz by chcela ist do svajciarska opat ale skor vidim ze nic z toho nebude, predala auto co mama zdedila kedze ho mama dala jej, nasi jej kupili to drahe kabrio a peniaze z toho predaneho auta 1700€ si mala nechat pre seba do svajcu ale samozrejme ich uz nema..tak teraz nevie co bude robit lebo nasi si myslia ze akoze peniaze ma, no a sa boji vycestovat cez koruny co sa jej ani necudujem,takze som zvedava ako toto dopadne... :-D
@puffu tak snáď to dobre dopadne pre tu babku čo maju tvoji rodičia ....ta mladšia sestra žije sama??? Jediné ak by si nieco nasetrila- teda ak pracuje a potom vycestovať, ved je este mladučká....moja sestra tento rok konci Ing. a sama nevie ci ostane v Blave, alebo sa vráti, ale predpokladám ze ostane v Ba. Teraz ma skúškové tak sa pilne učí :-D nepozerala si včera dolná - horná celkom dobre na pobavenie....ja mám zajtra ťažký deň aj vo štvrtok vmdo roboty idem na 5.20 a domov asi na 18.20 domov dojdem pred 19 ....jak som mala minulý tyzden oddychový teraz mám full nabitý .
@nikuska1987 ona byva u nasich, nasi byt platia, posielaju jej 300€ vreckove a vzdy ked jej nieco vybehne tak jej peniaze poslu, ona ani nema zaujem ist do prace, lebo zarobi napriklad 300-350€ a musi chodit do prace a tak sedi doma a nasi jej posielaju skoro to iste a kebyze si najde pracu tak jej nasi stopnu vreckove...ja sa uz k tomu ani nevyjadrujem, nasi jej skodia sami a oni si ti musia uvedomit...
ja som dnes mala celkom v poho, rano som robila, potom tomas bral herecku do nemocnice a o hodinu pojdem opat do prace ja...v piatok nam pride kontrola tak som zvedava co bude, 19.1 ide opat do nemocnice na nejake vysetrenia takze zase to zbehne rychlo..
v sobotu nam pridu zapojit kotol tak sa tesime ze mame toho hotove..:)
presne dalsi utorok nam dojde vyplata tak posielame domov peniaze a mozem objednat kupelnu takze sa neviem dockat...:)
@puffu ahoj obdivujem sestru ze dokáže byt toľko doma, asi by som sa nudila.:-):-) citam ze vám dnes dôjdu kotol zapájať :-) tak uz budete mať teplučko domova :)) nam dnes dojde oco robiť elektriku do garáže teraz z rána...poobede ide janko na tu oslavu ja nepôjdem chcem sa tento vikend vyliečiť stale mám nadchu a dusivy kašeľ tak ostanem doma. Budúci tyzden vyzerá tiež v praci pestri asi kazdy druhy deň budem ťahať nadcasy 12 hodinové...a kolegyňa spomínala ze by sme išli aj budúcu sobotu do prace. Ako bude stíhať s robotou....vy čo máte nové????