Posvadobna diskusia- august 2011

Zobraz úvodný príspevok
Dufam ze toto uz adminovi vadit nebude...:)
Odpovedať
@puffu ahoj hrad na krstiny??? To neviem čo je...tak predsa ste stihli prípojky..:-):-) my mame nové toľko ze v práci veľa roboty včera som prišla domov o 18 uz ma to tam nebaví ked musím ťahať za dve a pritom sme obe v práci, cize aj ked mi nepredlzia zmluvu, nebude mi to vadit..kmotrovci nam volali ze pridu k nam na sviatky na pár dni tak musíme kupovať aj posteľ manzelsku s nočnými stolikmi aby ony mohli spať na našich valendach.tak janko išiel ku stolarovy vybrať material drevo z ktorého nam to výroby...ja som teraz došla z prace.inak nic nové nemáme...uz ledva cakam na sviatky snáď aspoň trochu oddychneme.sme mali ísť v nedeľuk našim segra bude mať narodky na oslavu aj tu sme museli preložiť lebo nestihne .
Odpovedať
@nikuska1987 ano na krstiny, nie plienkovu tortu ale plienkovy hrad, ale nebudem lepit plienky vsetke dookola ale ich zabalim dovnutra...potom ked to bude hotove tak pridam foto, teraz si robim iba veze, strechy, okna, most atd a potom na SR to vsetko naarannzujem do takeho hradu... my sme si vcera uz objednali telenky na sr, nakoniec ideme 25.2 do 10marca takze sa celkom tesime,rychlo to ubehne, ved uz o 2 tyzdne budu 3 mesiace od nasej dovolenky v septembri, neskuocne rychlo to zbehlo, este boli opletacky a vybavovacky okolo domu, potom ten pohreb, sme chodili hore dole na sever UK takze rychlo ubehlo, v januari ide stara do australie na mesiac tak bude nudnejsie kedze nasej herecke ani nebude nikto volat tak sa bude nudit.. ja ked si predstavim ze my tiez budeme riesit stolara od februara ani sa mi verit nechce...:)) tesim sa..:)
Odpovedať
@puffu potom pošli foto toho hradu môže to byt zaujímavé. Sak ale ked tomáš bude krstný tak ty automaticky krstna ....my sme dnes v práci stavali stromček ved v nedeľu je uz 1 adventna,,,čo budete riešiť u stolara medzi prvým?? Tiež budete dávať všetko na mieru??? :-):-) len dúfam ze vas stolár nebude taky nespolahlivy ako nás adonesiem nam túto postel vcas do 15 decembra, ale teraz by to mohol stihnúť ked uz stolarcinu robi na plný úväzok.zase vy máte výhodu ze s tym až tak nenahanate.
Odpovedať
@nikuska1987 ahoj nikus..:) som tu dlho nebola lebo 3 dni iba lezim v posteli, strasna som nachladena tak lezim.. sme to chytili asi od susedy co isla s nami chora v aute na sever, najprv tomas a ja asi od neho, v stredu ideme asi opat na sever.,:/ sa nam velmi nevhce ale co uz.. dnes nam kamaratka povedala ze caka babo..:) v podstate uz bola tehotna v septembri co sme boli na tej svadbe len o tom nevedela a tak sa tam opila..:D sme sa smiali ze sa malemu aspon lepsie uhniezdovali..:) a nejako to tomasa chytilo ze uz by aj on chcel, a ze ci predsa len nevezmeme uver alebo pockame do leta a potom uvidime ci ssa pritrafi alebo to nechame az na koniec roka ako sme mali povodne v plane.. keby mal clovek zarucene ze sa podri hned tak by rozhodovanie bolo ovela jednoduchsie..:D
Odpovedať
@puffu ahoj konečne som sa dostala ti odpísať. Uz si zdrava?? Tak uz takto rok 2015 bude ten vas s pracovanim na babatku??? Pockaj za chvíľu budeš písať ze sa podarilo:)) čo máte nové?? Nestiham sem chodiť, strašne hektický tyzden,,, už mame sedačka sme sťahovali postele hore do izby. Obrazy sme uz zavesili včera vecer cize len stahujeme veci z izby do izby,,,posteľ bude budúci tyzden tak sa tesim. Inak zmluvu mi predĺžia, zatiaľ neviem ci na 6 alebo 12 mesiacov a potom sa uvidí čo ďalej...konkrétnejšie na akú dobu mi predĺžia bude vediet budúci tyzden bo teraz mame šéfa v čine, len vedúci mi vravel. Dnes o 18 mame u svagriny mikulasske posedenie objednali mikuláša tak som zvedava a v nedeľu ideme na oslavu ku našm takze stale nieco.
Odpovedať
@nikuska1987 ahoj, uz som ti niekedy v lete spominala ze by sme chceli najneskor v na jesen 2016 odist z uk a vtedy sme sa bavili aj o plodeni atd, ze bud koncom roka 2015 alebo najneskor januar 2016 ale neskor sme si povedali ze od mojich narodeninin alebo od decembra 2015 zacneme na to pracovat a teraz to vyzera ze mozno aj skor, ale nechceme to nejako silit, nebudem teraz na tomasa skakat kazdy druhy den, od leta si davame pozor iba priblizne tyzden v mesiaci, mozno od leta 2015 to nechame tak a uvidime ci sa zadari, ak sa nezadari do konca roka tak budem na Tomasa skakat kazdy druhy den..:D ale inak vcera som si vsmla ze mishita caka druhe, v 14-15tt uz je alebo tak nejako... inak gratulujem k predlzeniu..:) to je super..:) aj vam sa to uz so zariadovanim rozbieha tak ako ste chceli..:) pamatas sa ako sme sa niekedy zaciatkom roka bavili ake mate plany na tento rok ake my a uz je vsetko splnene, spravene a mozeme sa realizovat v roku 2015...strasne rychlo tento rok zbehol, u mna asi najrychlejsie, inak uz mame potvrdene ze mame volno od 23.12 do konca roka takze ideme do londyna a mame aspon tyzden volna pre seba..:) takze sa velmi tesime...objednali sme si aj stromcek ked uz tu ostavame..:)
Odpovedať
@puffu ahoj sak do leta este mate cas si to popremyslat a mozno sa rozhodnete aj skor :-) :-) :-) mishita caka druhe?? to vobec neviem vobec sem nechodim a ked idem tak len tebe odpisujem...ja som vcera vsetko upratala k vianocam, dnes sme boli kupit madrace a teraz sme u nasich tak som tu len na skok ....dakujem pekne som rada lebo este nam treba kupit tv do spalne,. vyplatit tu postel, skrinu do spalne, kuchynsky stol, garazovu branu a terasu a uz budeme kompletny,,,pamatam si ako sme na zaciatku roka pisali plany s byvanim vase aj nase a sa mi zda ze obe rodiny sme v predstihu a mame viac ako sme planovali :-) :-) a stomcek si mozete zobrat na sk, takze dobra investicia ....no som zvedava ako nakoniec s tymi detmi, ale myslim ze vzý budete mat prvy a u nas to bude tak ze janko povie chcem baby tak zacneme,,,teraz este nechceme
Odpovedať
@nikuska1987 ja som si vsimla iba nedavno ze caka druhe..ja s nou nie com vobec v kontakte tiez... myslim ze skor ako od leta nezacneme,kedze este by sme chcli dom mat obyvatelny kebyze sa nahodou pritrafi hned ale od leta ci uz zaciatku alebo konca to uz asi prestaneme riesit a uvidime co prinesie buducnost a kedy to pride...ale kazdopadne by sme chceli aby som v roku 2015 ostala tehotna tak dufam ze nam to nebude dlho trvat a ze budeme mat v tomto stastie..:) presne ako pises, obe sme toho stihli viac ako sme planovali co je super, my uz hladame dvere, prechadzam nejake kupelne atd aby sme vedeli povedat stolarovi co chceme, normalne tomu nemozem uverit ze o 80dni budeme riesit so stolarom nabytok, dvere atd...naozaj sa finisovanie blizi..:)
Odpovedať
@puffu tak mishita je na materskej zabehnuta tak nebude mať problém :-) my ani v roku 2015 nemáme v pláne babo...inak neviem si predstaviť ostať doma na 3 roky asi by som toľko doma nevydržala...teraz cakam kedy mi dajú dodatok k zmluve alebo neviem ci novú zmluvu a tesim sa ze na pol roka alebo kolko mám robotu. V piatok mame vianočný večierok v práci a všetci sme povinné pozvaný tak musíme ísť. A čo stromček uz vám dosiel?? Ja sa akurat chystám na 20 minút na slofika bo som nejaká uz unavená dnes potrebujem poriadne dospat zameškané:-) budete dávať stolarovy komplet všetko na mieru?? Inak dnes som zistila ze v hornej izbe mám WiFi a nemusím mrznut v garáži :-)
Odpovedať
@nikuska1987 tak to je super zistenie..:D mysim to wifi..:) stromcek este nedosiel..:/ ma dojst do 11.12 tak stale cakam, inak skoro sme isli opat na vianoce domov...:D na 5dni, ale nakoniec sme to nechali tak..:) ako cena bola super, nejakych 250libier, na 5dni pre oboch ale nakoniec sme si povedali ze pojdeme do londyna a ostavame tu v UK kedze uz taketo moznosti ked by sme mohli niekam vybehnut a nieco vidiet v Uk nebude vela...a uz mame letenky vo februari co je v podstate o 2 mesiace tak uz vydrzime..:) tak my uz dufame ze sa roku 2015 do plodenia deti pustime, a ze uz na moje dalsie narodky budeme oslavovat 2v1, dufam ze nam to nebude dlho trvat ale tak uvidime co nam buducnost prinesie, ja chcem prave preto deti hned po sebe lebo si neviem predstavit byt doma z oboma po 3 roky, ale zase by som asi ani nemala srdce dat dieta do jasli napriklad od roka kedze najst solidnu skolku kde sa o deti normalne staraju aj taketo male je narocne, viac sa venuju vacsim detom, ktore uz chodia atd ako takymto malym, nechaju cely den v postielke a maju pokoj..:/ takze ja dufam ze sa nam podari prve hned, druhe hned potom a budem s nimi dokopy doma 5rokov co aj to neviem ci tolko vydrzim...:D ale aspon si mozem normalne urobit vysku popri tom a potom hned do prace...ach jaaj, dufam ze to pojde vsetko aj tak hladko ako si to predstavujem...:D a ano, davame roboti skoro vsetko stolarovi, teda okrem posteli a nocnych stolikov ale dvere, satniky, botnik, priestor pod schodami, kuchyna, obyvka a kupele budu na mieru..podla mna najlepsia volba kedze si clovek navrhne, vyberie presne co chce a nemusim chodit a hladat po obchodoch
Odpovedať
@puffu miesto umyvania podlah som tu :-) ale uz idem poumyvat nech mám pokoj....snáď vám to vyjde podľa predstáv s tými detmi....je to dosť náročné mať deti po sebe ale zase lepšie asi ako s odstupom času človek sa uz do toho tatzko dostáva ked mas uz príklad 6 ročne dieťa a rozbehnutú kariéru ....tiež som za deti tesne po sebe ked uz.a prečo stolíky a posteľ si tiež nedáte na mieru??? Podlahy uz máte dane?? My sme nakoniec nočné stolíky zrušili a budeme mať len posteľ a chceme obrovskú stavanu skriňu aj tak nočné stolíky moc nepotrebujeme. Radšej väčšiu skriňu keďže priestor sa nam nevie prispôsobiť...aj budeš nieco piecť k vianocam ci ani nie??? Dávno si nepridala receptik aspoň som nevidela.
Odpovedať
@nikuska1987 postel uz mame viac menej vybratu, z masivu, ale tak zatial vrchne poschodie este neriesime, budeme prespavat v hostovskej alebo pracovni lepsie povedane..:D zatial podlahu este nemame polozenu nakupena je okrem plavajucej do hostovskej, tu kupime teraz ked budeme doma vo februari, chceme teraz robit sadrokarton na stropy na prizemi a mozno zacneme malovat, dufam ze stihneme, chceli by sme stihnut vhodbu, predsien, botnik, wc, kotolnu a pracovnu.. nie je to vela tak dufam ze stihneme..:) tu uz nepridavam vobec, na konovi som pridavala nedavno, mozno 3tyzdne..:) a piect nebudem kedze tomas nebude jest sladke kedze chudne a mne tiez netreba, na narodky som robila tortu a polovica sla do kosa kedze nam dvom bolo vela..:D
Odpovedať
@puffu miesto umyvania podlah som tu :-) ale uz idem poumyvat nech mám pokoj....snáď vám to vyjde podľa predstáv s tými detmi....je to dosť náročné mať deti po sebe ale zase lepšie asi ako s odstupom času človek sa uz do toho tatzko dostáva ked mas uz príklad 6 ročne dieťa a rozbehnutú kariéru ....tiež som za deti tesne po sebe ked uz.a prečo stolíky a posteľ si tiež nedáte na mieru??? Podlahy uz máte dane?? My sme nakoniec nočné stolíky zrušili a budeme mať len posteľ a chceme obrovskú stavanu skriňu aj tak nočné stolíky moc nepotrebujeme. Radšej väčšiu skriňu keďže priestor sa nam nevie prispôsobiť...aj budeš nieco piecť k vianocam ci ani nie??? Dávno si nepridala receptik aspoň som nevidela.
Odpovedať
@nikuska1987 my dosla taka ista sprava ako vcera tak neviem ci si pisala nieco ine a to neodoslalo alebo neviem..:D inak u nas nic nove..:) jedine ideme na sever uk 22.12 uz o 7rano..:/ takze budicek okolo 6stej..:/ ale tak prezijeme..:) a 23.12 ideme okolo 10rano naspat a uvidime kolko dni budeme mat volnych..:)
Odpovedať
@puffu ahoj Lucik prepáč to tento blby telefón ...dnes som ti odpisovala ...nechápem ako zase mohlo ten istý príspevok odoslať...nam akurat odišla človek fakt nemá deň pre seba. A teraz cakam kým mycka doumyva nech ju môžem otvoriť. Receptiky som nevidela co si sem pridala musím preskúmať:-):-) 22 idete na sever a hneď v ten deň idete aj domov ze???? Ja sa zajtra chystám ku kadernicke hneď po práci. A sami si budete maľovať??? Teda pokiaľ budete doma vo february??? Uz aby ste pomaly začali rozmýšľať nad materiálom a nábytkom čo vám bude robiť stolár. Dnes som sa dozvedela ze spoluziacka z vysky je tehu....všade samé tehulky uz aj ty pises častejšie o babatku normálne ma chytá depka alebo strach z tehotenstva a pôrodu...vobec sa nato necítim a ani vek nepustí.
Odpovedať
@nikuska1987 na sever ideme 22.12 a vraciame sa 23.12 bez herecky, preto az 23.12 lebo starej streba pomoct s nakupom na vianoce, vlastne s vecrou vianocnou, tu je velmi popularne objednat si vsetky chody uz uvarene, len strcis do rury a mas pokoj, a uz donasku nerobia takze jej to musime 23.12 medzi 9-11hod vyzdvihnut a hned ideme prec.. ano chceme si robit vsetko sami uz, jedine potrebujeme urobit strechy na terasy pred dom a za domom a uz iba ten stolar nabytok urobi a to su uz iba jedine sluzby od inych, inak budeme robit postupne my, svokor a mozno pridu pomoct aj surodenci s malovanim, malujeme vsetko bielou farbou, obyvku a kuchynu jednu stenu inou takze to ani nebude narocne robit, chcela by som uz vo februari malovat, dufam ze tomas s ocom stihne nahodit a obrusit sadrokartony a potom sa mozem pustit do malovania..:) z toho si nic nerob, nie kazdy ma rovnake pocity v rovnakom veku, hlavne ze ste na tom obaja rovnako s Jankom, horsie by bolo kebyze ty chces a on nie alebo ze on chce a tlaci na teba atd, ak to mate este obaja takto ze po potomkoch netuzite tak to je super a netreba sa urcite plasit pre vek, ved ste stale mladi, ludia maju bez deti aj po 30tke prve takze vekom sa urcite netrap..:) vezmi si to naprikad z druhej strany ze kolko kamosiek v tvojom veku bolo vydatych, proste kazdy ma ine potreby v inom veku...mozno ani vela ludi z tvojho okolia nevlastni byt, nema muza atd..takze u kazdeho to je inak..:)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@puffu súhlasím s tym ako si to napísala s tym vekom , materstvom. Až dnes som sa dostala na net ...na včerajšej vianočnej party bolo súper mali sme o 15.30 akoby obed o 18 švédske stoly po 20 tortu a dostali sme darčeky ženy šperky swarovsky a ružu a muži neviem čo mali ....tancovalo sa dokonca nam prišli zahrať aj cigánsky diabli tak bolo súper veľa kolegom sa tam nechcelo ísť a nakoniec všetci si nevedeli vynachváliť. Se boli s jankom dohodnty ze príde premna o 21.15 a on dosiel o 20.15 wrr zevraj si pomýlil čas ale podľa,mna mu bolo smutno samému doma. Dnes nam donesie stolár posteľ tak periem čo mame novú posteľnú bielizeň a varila som a upratovala ...zajtra dôjdu zase naši a je po víkende. Bože ako letia tie dni. Včera mi vravel vedúci ze v utorok idem ku generalnemu na podpis zmluvy tak sa tesim, lebo sme súper kolektív na našom oddelení.
Odpovedať
@puffu až teraz ma napadlo ze sak dnes maju Lucky meniny tak želáme všetko najlepšie ,nech sa splní .všetko čo si zelas a Tomáš nech poslúcha :-)
Odpovedať
@nikuska1987 dakujem za blahozelanie..:)) tak to ste dostali potom pekny darcek od zamestnavatela..:) aj ti cigansky diabli museli byt super..:) mam ich velmi rada...super ze si sa zabavila, ono to tak vacsinou byva ze cloveku sa najskor nechce ist a potom je tak dobre ze nechce odist..:) Tak co, ako postel? doniesol ju stolar? dufam ze ano a uz mozete kludne sviatkovat..:) my teraz mame take trochu opletacky z omietkami, kedze sme mysleli ze budu schnut rychlejsie, tak zhanam odsavac na vodu ale vsade maju pozicany tak musime cakat pokial ho vratia... a hladam nejaky obklad stale do kupelne..:D taka som nejaka nerozhodna v tomto...
Odpovedať
@puffu ahoj konečne som sa sem dostala...súper darček od zamestnávateľa, a diabli boli súper aj dosť pýtali cash. Ako sa nam tam nechcelo ísť tak sa nam nechcelo ísť domov ako si napísala. Posteľ mame bol nam ju namontovať v nedeľu doobeda a hneď sme si u neho objednali šatník bo koncom januara na 99 percent ma ístdo USA na 18 mesiacov pracovať. Posteľ je súper sme spokojný. Inak zmluvu mi predĺžili na 12 mesiacov v Utorok som bola podpísať predĺženie u riaditeľa. Včera sme mali posedenie odboru som došla neskor domov . Zajtra zase ideme na večeru so svagrovcami a stale cosi .a vy ako ste pokročili???obklad do kúpeľné vybratý??? Vlastne som ti prišla zaželať aj tomášovi krásne sviatky a všetko dobre do noveho roka, ak by sme sa tu do vianoc náhodou nestretli, ale budem sa snažiť ti aspoň odpisat.
Odpovedať
@nikuska1987 ahoj tak to je super ze uz mas zmluvu a rovno na rok, aspon sa nemusis obavat...:) My mame teraz plne ruky prace s balenim darcekov, odchodom na sever atd...mali by sme ist zajtra ale dnes zacala nieco vymyslat ze chce ist este zajtra vecer do kostola a na sever az v pondelok tak uvidime, nam je to jedno.. ano obklad sme uz vybrali a kupime ho au v januari kedze cakame ci nebudu nahodou nejake zlavy...inak noveho nemame nic, uz sa tesime na par dni volna..:) inak aj vam stastne a pozehname vianoce, uzite si oddych, jeden druheho a privitajte novy rok s dobrou naladou a nech je dalsi rok lepsi a uspesnejsi ako tento
Odpovedať
@puffu ahoj konečne som sa sem dostala...súper darček od zamestnávateľa, a diabli boli súper aj dosť pýtali cash. Ako sa nam tam nechcelo ísť tak sa nam nechcelo ísť domov ako si napísala. Posteľ mame bol nam ju namontovať v nedeľu doobeda a hneď sme si u neho objednali šatník bo koncom januara na 99 percent ma ístdo USA na 18 mesiacov pracovať. Posteľ je súper sme spokojný. Inak zmluvu mi predĺžili na 12 mesiacov v Utorok som bola podpísať predĺženie u riaditeľa. Včera sme mali posedenie odboru som došla neskor domov . Zajtra zase ideme na večeru so svagrovcami a stale cosi .a vy ako ste pokročili???obklad do kúpeľné vybratý??? Vlastne som ti prišla zaželať aj tomášovi krásne sviatky a všetko dobre do noveho roka, ak by sme sa tu do vianoc náhodou nestretli, ale budem sa snažiť ti aspoň odpisat.
Odpovedať
@puffu ďakujem krásne a prepáč poslala som ti ten isty prispevok omylom este raz. K nam príde zajtra návšteva na pár dni ani nevieme na kolko pridu takze si moc neoddychneme, este musime zajtra skočiť na nákupy....janko ide este v pondelok , utorok do prace, ja mám dovolenku...aj my chceme pobaliť vecer darčeky len neviem ci sa nam bude chcieť. Tak nakoniec idete na sever v pondelok??? Tak teraz budú aj nákupné centra zavreté a po vianociach budú vypredaje tak sa oplatí čakať...a ozaj na rok idete aj niekam na dovcu ci skor chcete dokončiť domček??
Odpovedať
@nikuska1987 ahoj..:) ako ste sviatkovali? my v pohode...:) sme si oddychli, volno mame do 3.1 takze sa tesime, boli sme na nakupy tak sme nakupili za super ceny..:) chceli sme ist do londyna ale 26. a 27. nesli vlaky lebo mali udrzbu tak ideme zajtra, ason sa trochu poprechadzat atd..:) tento rok nejdeme na dovolenku nikam, uz nas laka ist domov, cim skor dokoncit dom a mat deti, normalny zivot na sr...
Odpovedať
@puffu ahoj od nedele mame u nás stale niekoho....celkovo sa u nás premlelo 25 ľudí a dnes tiež čakáme návštevu ani neviem kdo príde...takze návštevy, upratovanie este ze sme mali 2 kaprov a kopu jedla a nemusím variť ..uz som nevarila od stredy ani dnes nebudem ...takze žiaden oddych nic...u nás konečne zacalo snežiť a jekrasne biele všetko....ja mám dovolenku do 12.1. Janko nastupuje 5.1 ale on ma prácu 2 minúty peší od domu...a čo ste nakúpili??? Aspoň budete mať výlet a zmenu. Tak aspoň ušetríte čo to na dovci a mozete investovať do domčeka. Podľa mna sa vám posunie návrat na sk ze dokoncite skor ako planujete.:-):-)
Odpovedať
@nikuska1987 tak sme nakoniec vcera sli do londyna, boli obmedzenia, vlaky nechodili ani metro nemalo vsetky trasy prejazdne ale zvladli sme to, dostali sme sa vsade kde sme chceli takze super, boli sme aj na velmi chutnej vecery takze uspesny den za nami..:) a co smevsetko nakupili? oblecenie sme si nejake kupili, no a potom prevazne veci do domu, svetla, obliecky, prehoz na postel, nejake riady, pohare..mali super zlavy, napriklad obliecky mali zo 47libier zlacnene na 6..:D prehoz taktiezz 44 na 5...takze super ceny, zlavy takze sme kupovali..:) dostali sme od rodicov a starej peniaze tak sme toto minuli na domacnost..kupila som si aj rucny vysavac..takze cakame zasielky dnes..:) malo by prevazne vsetko dojst tak cakam..:) inak ma vsetko boli....:D som mala vcera cizmy a 10cm opatky od rana od 10hod do vecera 17hod tak mam svalovicu vsade..:D
Odpovedať
ahoj nikuska..:) prajem vam krasne vykrocenie do noveho roka....:) nech je krajsi a bohatsi ako tento..:))
Odpovedať
@puffu ahoj Lucka dakujeme krásne tiež želám všetko len to najlepšie, nech sa vrátite na sk, čím skor dokončíte domček a ten novy prírastok do rodiny :)) ja vobec sem nestiham chodiť od 21.12 mame kazdy deň buď návštevy doma, alebo sme u niekoho my...cize žiaden oddych sme nemali za celé vianoce som nevidela jeden film...aj dnes sme celý deň mimo domu. Ako ste silvestrovali??? My sme boli doma potom sne šli na ohnostroje a potom u svagrovcou...tak ste si pokupili súper veci , ked budete odchádzať z uk si budete musieť zabezpecit stahovak..píšem len na rychlo bo sme na návšteve .
Odpovedať
@nikuska1987 dakujem ti..:) dufam ze budes mat pravdu...:) uz sa strasne tesime na tento rok, normalne neverime ze sme zacali zariadovat, uz mame vsetky svetla nakupene na prizemie okrem kupelne, zajtra ideme kupovat kotol a ideme vykurovavat dom takze uz taketo povestne teplo domova mame..:) takze v septembri naozaj budeme byvat...:) strasne sa tesime..:) my sme silvestrovali sami, bolo super..:D pozerali sme chard show, telefonovali sme s rodinou a kamaratmi, vypila som flasu vina tak mi bolo na druhy den zle..:D, vcera sme boli po herecku a dnes uz zarezavame ale super, dalsi mesiac ideme na dovolenku na sr, kvoli tym krstinam, ideme robit stropy na dome a moze sa malovat..:))) ale urcite nam volno pomohlo, sme si poriadne oddychli..:)
Odpovedať
@puffu paraaada tesim sa stebou...:-):-):-) tak vidíš ze tento rok uz budete zariadovat ved uz mate aj dosť pokupenych veci do domácnosti...my sme včera kúpili lustre do obývačky, detskej a spálne ...v kuchyni, kúpeľni a v chodbe mame bodovky...tak janko dnes montoval lustre. Uz máte vybratý kotol??? Aky?? Uz ledva cakam kedy budeme mať net aby sme mohli častejšie písať takto cez mobil a WiFi je to o ničom....:-( dnes som akurat dumala ze uz si píšeme 4 roky bo som sa registrovala v january 2011 a hneď sme začali nejako komunikovat a píšeme si stale a stale si mame o čom písať :-):-) dobre ze??? Aspoň ste oddýchli a mozete pokračovať v plnení si svojich snov ...domčeka :)):-) aj mas dake predsavzatie do noveho roku??? Tiež sa začíname vracať do starých koľají..zajtra ideme na návštevu a v pondelok janko nastupuje do prace ja som doma este celý budúci tyzden a uz to zase pôjde veľká noc, leto, jeseň, zima :-):-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?