Posvadobna diskusia- august 2011

Zobraz úvodný príspevok
Dufam ze toto uz adminovi vadit nebude...:)
Odpovedať
@nikuska1987 a preco nechcel ist? tak ste si mohli trochu oddychnut...:) no inak nakoniec sme dali parapety biele, nemali ziadne ine momentalne skladom tak som to brala ako znamenie a popravde sa aj bojim takto na dialku cez pc vyberat farbu takze klasika bielou nic nepokazime.... aj sme kupili vcera umyvadla a obklad do kuchyne ako zastenu a na jednu celu stranu, uvazujeme ze dokupime mozno aj na schody len to musi svokor rozmerat aby sme vedeli kolko toho tam treba lebo to schdiste nevieme z projektu rozmerat...:D a inak noveho nemame nic ale tesim sa ze budu omietky...:)))
Odpovedať
@puffu ešte chceme dokúpiť veci čo potrebujeme preto nechcel ísť , tak snáď na veľkú noc sa nam zadari. Uvidíme ako s robotou budem atd...lebo hneď z jari chceme robiť ten prístrešok:-) :-) ramy z vnútra máte biele ci sa mi to zdá?? Radšej bielu ako kúpiť a potom banovať....ako si napísala bielou nic nepokazis....takze čoskoro uz budete môcť aj obkladat....súper, každým dnom sa vám to rysuje. :)):-) my strazime to krstna a je u nás,aj kamarát, tak sme sa všetci navecerali a kukame telku.
Odpovedať
@nikuska1987 ano, ramy mame biele zvnutra.. Juuj ja sa uz mega tesim z toho ze konecne budu omietky, uz iba zbuchat sadros na stropy a moze sa malovat..:)) Inak datum pohrebu este stale nemaju, neviem ci som ti spominala ale stara chce byt pochovana spolu s jeho predchadzajucou manzelkou v jednom hrobe a deti to nechcu dovolit, jeho predchadzajuca manzelka zomrela pre 12r na rakovinu a o polroka nato si vzal staru, normalne v kostole, takze chapem aj staru ale chapem aj jej deti ze to nechcu.. No toto clovek nevymysli to je zivot..:D
Odpovedať
@puffu tak sa vám hodia biele parapety:-):-) omietky budete mať uz tento rok ze??? Uz nemáte tak veľa roboty tym pádom .:-):-) nieco si mi spomínala, ale tak snáď sa dohodnú hereckina mama a jej nevlastne deti. Ja kukam.farmu a cakam kým mi umyje mycka. Janko a Marisa uz spia tak je kľud. Ratam ze každú chvíľu si prenupride svagrina. Sak na tej farme nieje nikto taky mne sympatický komu zelam výhru, ale tazko súdiť ludi len cez tv. Akurat volala svagrina ze čo robíme a sa pýtala ze ci mozu na party ostať dlhšie ked malinka spí. Tak som zvedava kedy dôjdu po ňu.
Odpovedať
@nikuska1987 vies co mne tam tiez nie je nik sympaticky, ale ten novy mato tusim sa vola mi je celkom sympaticky tak asi jemu.. Ano omietky uz budu dalsi tyzden hotove takze sa moc tesime lebo konecne tu hrubu a spinavu a obtiaznu pracu mame za sebou, a sadrokarton to nie je problem spravit na stropy takze to fakt uz beriem ze sme tak 20% pred cielom hoci vonku bude stale vela toho robit a ani to tak skoro nebude ale hlavne ze vo vnutri budeme normalne existovat a pomaly dokoncime zvysok postupne
Odpovedať
@puffu mne nikto mozno tiež len maťo. Ja uz konečne makam po starom od 6.30 do 14.30 takze domov chodím po 15. Lepsie ako o 16.15 :-):)) hlavne ze budete mať interiér , exteriér mozete robiť uz ked tam budete bývať. Ja uz tak cakam kedy bude sedačka ak nasetrime skor tak im zavolame a dovezú nam ju skor len ju musíme zacvakat cash. :-) uz mi to tak lezie na nervy bez sedačky. A čo matee nové, ako ste vikendovali??? My v sobotu klasika varenie, upratovanie, pranie a včera sme mali 4 návštevy jedna odišla, druhá došla. Dnes som chcela umyť okná k vianocam nevydalo.
Odpovedať
@nikuska1987 nam dnes dosli robit tie omietky a pomaly sa pustame do pripojok a osadenie sacht, takze super..:) konecne som nasla plavajucu na prizemie co sa nam obom paci a mam uz vyhliadnutu aj postel do hostovskej, ale zatial este nekupijeme az na jar, ideme kupit obklad do kupelni koncom tohoto mesiaca takze som rada ze nam to ide takto..:) december uz nebude taky plodny kedze potrebujeme zaplatit stavebky a zvysovali poplatky na premiu tak nam uz vela neostava..:D no inak este stale nevedia kedy bude pohreb, stale sa hadaju, my na pohreb nejdeme urcite, dnes nam to bolo oznamene co nas aj tesi kedze nemam ziadne cierne veci tu v uk a tomas tiez a mozeme mat aspon volno tak vybehneme na nejaky vylet niekam..:) a s umyvackou si spokojna? Uz si si na nu zvykla?
Odpovedať
@puffu len vyberajte, zariadujte :-):-) ide vám to expresne rychlo. Sak takto o rok sa mozete sťahovať ak pôjdete týmto tempom:-) :-) my hľadáme holuba janko ich pustil z holubnika a jedného nám vietor odvial, no neverím ze ho nájdeme. Nechápem ako ich mohol pustiť ked tak fuci...zajtra po práci idem s kamoskou na kávu tak sa tesim trochu pokecame bo prišla zo švajčiarska a nebude dlho na sk, trošku vypadnem z kolobehu. Neviem si to predstaviť ze tak dlho je dedko mŕtvy a este nieje pochovaný ..umyvacka je súper.určite si kúp aj ty...som nadmieru spokojná ušetrí kopu času
Odpovedať
@nikuska1987 tak uz ma konecne termin pohrebu, vcera sa ho dozvedeli, bude 12.11 cize presne o tyzden, nakoniec na pohreb ideme aj my kedze nasa herecka vsetko poplietla co jej mama povedala, take u nej typicke..:D a v pondelok ideme na sever UK a budeme tam vraj az do piatku takze skaceme 3 metre do vysky..:/ ale zacala som mat pocit ze mozno predsa len budeme na vianoce sami, nejako tak som to vycitila ked som vcera rozpravala sos tarou,,ale tak uvidime... bodaj by si mala pravdu s tym domom..tak dufam ze nam pojde vsetko tak ako ma a ze do konca dalsieho roka budeme mat komplet zariadene prizemie, ideme nakoniec zariadovat aj hostovk-pracovnu, povodne sme si chceli kupitiba 2x jednotkove postele ktore pojdu do detskych izieb potom ale kedze su surodenci rozlietani tak hostovska sa nam zijde takze kupime manzelsku postel aj komodu ktora tam uz aj ostane.. tak to je super ze ides na kavu zajtra, aspon trochu vypnes, nieco ine ako zvycajne atd...hmm---skoda holuba...dufam ze sa vrati alebo ho janko najde hoci tomu asi velmi neverim...:/
Odpovedať
@puffu to budete dlho na severe, ale čo uz urobíte...myslíš ze na vianoce budete sami?? Herečku zaveziete k mame?? To by ste mali súper. :-):-) holub sa našiel bol hneď vedľa u susedov pritom ked som pozerala z okná som ho tam nevidela...na káve bolo dobre, pokecali sme ale boli sme len hodinu bo kamoska ponáhľala domov. Dnes som celý deň nervna mám taky pocit v bruchu lebo mám dostať karmy tak ma to znervoznuje.,:-(:-( zajtra piatok tak sa tesim na vikend. Aj my mame teraz jednotlivé postele, ked dojde sedačka budeme ich zatiaľ používať, ked kúpime manzelsku jednotky dame do detskej. To bude asi až na rok. Snáď budúcui rok nam vydá ajterasa, spalna a garazova brána. A uz vlastne budeme kompletny. Ozaj ty mas tento mesiac národky ze?? Len neviem datum 24 sa mi mari??:)):-)
Odpovedať
@nikuska1987 jej, ty si pamatas? ano mam narodky 21. nie24 ale bola si blizko...:) ano mam takeho tusaka ze budeme mat vianoce osamote co by bolo mega super, to som rada ze sa hlub nasiel, aspon vidis ze sa o nich starate dobre ked neuletel daleko..:) nema dovod utekat kedmu je dobre.. my sme inak dnes varili s tomasom plnenu kapustu prvykrat...:D no nakoniec sme to dokoncili do uspesneho konca ale zaciatok varenia bol vselijaky...:D inak nam uz dokoncuju omietky, poschodie je uplne hotove a prizemie na polovicu, este pridu pondelok a asi aj utorok a bude to hotove, strasne sa z toho tesime...:) dali sme im natiahnut aj sietku a lepidlo takze to je pripravene na nanasanie obkladu...:) aj nam svokor posielal fotky a sme ostali trochu mrzuti, termostat nam dal uplne inde ako sme chceli, nejako sa s tomasom neporozumeli a mame termostat na stene pod schodami ale uprostred steny...och..je to iba kozmeticka chyba ale co uz...:/ prinajhorsom to zasadrujeme a kupime iba dialkovy termostat a bude po probleme...mozno nazivo to nebude az tak strasne vyzerat ako teraz ale nemyslime si kedze mat termosta alebo akykolvek ypinas v strede steny?...akoze najhorsia varianta aka mohla byt, keby to dal aspon na kraj steny ako vypinace a podobne ale stred...:D nam je uz z toho smiesno, ale hold to je ta dan kotra sa plati pri realizovani na dialku...
Odpovedať
@puffu mesiac som si zapamatala no deň nieee :)) a čím ste plnili tu kapustu?? To niesu plnené kapustne listy?? Tak vianoce si aspoň užijete sami ,,,my asi budeme mať na vianoce kmotrovcou u nás ako to tak vyzerá....a keby nedošli tak dúfam ze budeme sami...tak to máte súper ze omietky uz budete mať hotové, mozete pokračovať ďalej...ci uz až na rok budete pokračovať??? A s tym termostatom sa vas nemohli spýtať este raz ked si neboli istý?? Janko dnes nieje doma a ja upratujem uz mi ostala len kúpeľňa a podlahy umyť. Take hnusne počasie je u nás prší a dúfam ze zajtra bude pekne .
Odpovedať
@nikuska1987 ano presne tie plnene kapustove listy, plnili sme ryzou a pomletym masom... tentor rok ideme este robit pripojky a sachty a svorok chce aby sme cim skor nakupili vypinace, nechapeme preco...:D uz ohladom toho termostatu padlo rozhodnutie ze budeme mat mobilny kedze sa mu to uz nechce prerabat a my to v strede steny urcite nechceme, ako nechapem tu jeho logiku dat to do stredu steny, namiesto obrazu sa smejeme...:D ale tak co uz , je to ta dan ktoru platime pri organizovani na dialku a aj tak tam toho robi viac ako dost takze mozeme byt iba radi... my ideme zajtra na sever UK, stredu je pohreb a tajne dufame ze vo stvrtok nas posle naspat namiesto piatku ale uvidime... a ty si ako vikendovala?
Odpovedať
@puffu ahoj akurat som dovarila a upratala kuchyňu, varila som od teba recept kuracie, slanina, šampióny, smotana výborne, bude aj na zajtra :-) a uz oddych sme sa navecerali a ja popijam vínko kvôli zelezu:-) tak aspoň ze ste to poriesili s tym termostatom:-) ťažšie sa preraba ked ste mimo diania, osobne si to neviem predstaviť, ale ked sa vam inak nedá. Si myslím ze hereckyna mama bude chcieť aby ste ostali dlhšie aby jej nebolo tak smutno samej. Cez vikend som len trochu upratovala a prala a včera som piekla z listkoveho cesta strudle jablkovo tvarohové. Taky typicky vikend, ale teším sa na tento jednak je predĺženy a v sobotu idem s kamoskou na kávu a pobehat po obchodoch ak vydá a v nedeľu ideme so svagrovcami do wellnes a na obed. Tak snáď bude pohodovy a relaxacny niekedy mi lezie na nervy stereotyp práca - domácnosť. Ja niesom taká zienka domáca čo rada vyvara, vypeka a upratuje to ja nemusím :)) robím to len z povinnosti :)) zelam vám šťastnú cestu a nech vám to rychlo ujde na severe uk.
Odpovedať
@nikuska1987 tak nakoniec sme este nesli..:) az zajtra niekedy okolo obedu..:) co nam vyhovuje..:) ani ja nemam velmi rada stereotip a vzdy dookola to iste.. treba aj vypnut, niekam ist atd..my sa snazime stale ked sme ba sr ist na veceru do restiky a aspon 1-2 dni ist niekam a vypnut, oddychnut si atd.. urcite treba aj taketo veci..:) ja osobne velmi obdivujem takych ludi co iba doma sedia a ani vonku nebyjdu ani nic.. u nas to urcite nehrozi a sni nebude..:)
Odpovedať
@puffu ahoj pozerám ze to kto mi píše sak som ta hneď na profilovke nespoznala :-) ani ja nemôžem sedieť doma je to na nervy a tiež obdivujem ľudí čo to dokážu....ved život nieje len o tom sedieť doma a cumiet do pc, do tv :-) a kedy idete?? Ci nejdete vobec?? Mna dnes tak bolia nohy neviem čo mám a nic sa mi nechce ...uz sa len sprchnem a sup pod paplon :)) inak stale neviem ako ďalej v práci, čo mám robiť tie reklamácie kolegyňa nemá nato čas, aby sme to dali dokopy, poprípade ma to zaucila,ale na pozeranie bundiciek čas je, ale neriesim.nemyslím si ze mi zmluvu predĺžia, ked mame k tomu takýto pristup..ze ona nemá čas a ja ďalej s tym neviem pohnúť, ked ma nezaucila...mozno preto som taká trochu znechutena a z toho ma bolia nohy
Odpovedať
Článok sa načítava...
@nikuska1987 my sme sa prave vratili zo severu, isli sme v utorok poobede nakoniec, tak ma herecka vytocila ked som s nou bola v sprche, aj sme chceli jej spravanie riesit s jej mamou teraz ale nechceli sme jej pridavat ked umrel jej muz teraz atd take to mozno budeme riesit na vianoce ak sa situacia nezmeni, inak vraj pojdeme do australie na 5tyzdnov ale tomu nejako neverim...ale tak uvidime, isla by som pozriet, zadarmo...:D dnes herecka tiez bola uplne hrozna, vkuse plakala, ani mama nevedela co s nou robit...teraz je tiez taka nemastna neslana, tesim sa ked bude 22hod a pojde do postele a budeme mat konecne volno...:)
Odpovedať
@puffu ahoj ja som došla pred 1,5 bodkou z prace som robila do 17,15 od rána 6.30 nestihame. Akurat píšem s kamoskou čo som mala ísť na kávu nepríde do Pe ostáva v ba tak dohadujeme novy termín. Aj my ti vyhovuje bo aj včera som robila do 16 od rána len som sa stihla okúpať a došla svagrina s detmi . Tak tieto 2 dni doma nic nestiham robiť. To by ste mali súper ísť do austrálie?? Čím ta herečka vytočila?? Uz len pár mesiacov to nejako musíte spolu vydržať a potom hor sa na sk:-):-)
Odpovedať
@nikuska1987 ono to je hlavne o tom ako s nami rozprava, no a v sprche sa buchla o umyvadlo lebo bola nervozna a ze to je moja vina lebo ja som tu od toho aby sa jej nic nestalo..:D akoze ja za to mozem ze nema vobec bezbarierovy byt a musim kuzlit aby som ju s vozikom vytocila atd ako keby to bola moja vina, potom zacala na mna vrieskat ze jehoruca voda, potom studena.. no cista komedia, potom ked sa uz utierala po odprchovani tak sa jej trochu smykla noha a zvalila to na mna ze ja som jej naschval vytocila vozik aby spadla.. toto ma tak vytocilo ze az.. tak som jej povedala ze to je trocha smutne ked si mysli zeby som take nieco urobila naschval.. no cista komedia.. za 2 hodiny ma vysala natolko ze som bola rada ze sedime v aute a nemusim s nou rozpravat.. dnes mam tiez taky onicom den, uz sa tesim kedy mi odbije a budem mat pokoj..ale to vzdy prideme so severu taki dobiti ze tyzden musime dospavat a nabijat energiu.. este aj mama ma trochu zarazila ked sme tam boli.. isli sme s ocom vonku kedze mama bola v praci a potom mala od 20hod volno( ja som nevedela ze ma volno a oco asi zabudol) a nevolala nam aby dosla za nami vonku pritom sme s nimi velmi malo, mozno 20hodin v roku co som s rodicmi a aj potom na druhy den ze jej sa nechce ist vonku.. no katastrofa.. sklamana som ostala z jej spravania
Odpovedať
@puffu no pekne. ,,,mna zase vytocilo ze musím strážiť deti,, dnes som si pekne upratalqa, poprala a akurat mi sem musia dotrepat decká, človek nemá chvíľu pokoja buď som v práci, alebo robim doma, alebo deti strazim ide ma roztrhnúť od zlosti, svagrina so svagrom ide na zameranie a nechapem načo idú dvaja...aspoň ze uz janko ide domov. Jak keby ich nemohli dať ku svokre, alebo k druhej svagrine. Este to dako výdrž s babkou, ale je smutné ako sa ku vám správa miesto vďaky je hnusna . Tak mozno mamina bola unavená, alebo bez nálady to sa stáva sem tam. Aspoň si videla rodičov, aj ked len chvíľu ale predsa.
Odpovedať
@nikuska1987 zameranie? idu staviat dom alebo nejake ine zameranie? Namuz zacali kopat pripojky, neviem ci som ti spominala ale tesime sa..:) inak aj nasi idu na moje narodky so mnou naobed...:) takze sa tesim, ze si to uvedomili ze ma odstrkuju a robia nieco pre to...sice o tyzden po narodkach kedze az vtedy budu mat spolocne volno ale nevadi..:) cenim si ze chcu prist...a dnes ako? dovolenkujes alebo pracujes? asi volno ze?
Odpovedať
@puffu boli zamerať dvere u zákaznika maju predajnu s oknami, dverami a dalsim sortimentom. Teda narodky mas v piatok :-) ak dobre Ratam. Nemyslím si ze ta rodičia odstrkuju, len asi su toho názoru ze s tomášom ste šikovný, ste manželia a ste sebestačný podľa mna preto viac pomáhajú sestram...teraz nechcem tym naznačiť ze aj vám nemajú pomáhať a myslím si ze vsetky 3 vas rovnako ľúbia:-) dnes nerobím celý deň nic len tv pozerám a idem zehlit aspoň cosi nech urobím. Som sama doma tak si môžem dovoliť voľno.:-) zajtra idem do prace, aj ked sa mi strašne nechce, dnes je aj uprsane počasie tak asi aj preto sa mi nic nechce. :)) inak to uz plynové prípojky vám robia?? Nespominala si mi., len tolko ze čakáte na plynárov, kedy sa rozhybu.
Odpovedať
@nikuska1987 ono tu nejde o to ze nam nepomahaju, skor o to ze sa mi nevedia ozvat niekedy aj 3tyzdne, ked sa im neozvem ja tak nevolaju, dost casto sa stava ze ani nedvihnu a ani nezavolaju spat, pred polrokom ked sme boli na severe tak som volala mame ze nech ide s nami na obed tak jej sa nechce.. a take tie prkotiny okolo toho..ono je cudne kebyze dojdes za sestrou do ba, vidis sa s nou napriklad iba kazde 3-4mesiace, ma volno, ty jej zavolas ci neskocite na kavu a ona povie ze sa jej nechce.. nemrzelo by ta to? ok, raz, dvakrat, trikrat clovek pochopi ale ak to je pravidlom tak to zacne poriadne mrziet.. nakoniec nasi asi ani nepridu lebo som sa pred 10min dozvedela ze ideme v piatok na sever .. takze budem s nasimi v den narodenin tak nevidim dovod aby to potom isli ale velmi sa nam tam nechce ist..:/ zase minieme peniaze na stravovanie a rano a vecer musime priblizne 2-3 hodiny pracovat.. skusime mozno opytat auto a ist do blackpoolu alebo niekam inam na vylet..robia sa vsetky pripojky k domu, cize plyn, voda, elektrika, odpad.. vodomerna a kanalizacna sachta a este plynari musia spravit pripojku na pozemok kedze plyn zatial na pozemku nemame ale mali by dojst dalsi tyzden, zatial sa dotahuje vsetko k domu a uz iba oni dopoja plyn a vodari musia este spravit reviziu a aj plynari..dnes nam svokor posielal fotky tak cely pozemok hlina z vykopov..ale sme nadmieru spokojni s tymto rokom ako nam vysiel..:)
Odpovedať
@puffu mne zase naši volajú často ...teda často sme v kontakte...a niekedy mi to uz lezie na nervy, ale to je tym ze mame neobmedzené volania medzi sebou ...našťastie sa do nás nestaraju....mozno keby mám takú situáciu ze sa rodičia neozyvaju asi by ma to tiež mrzelo ako teba. Inak my mame v práci zhon kolegyňa dnes nebola v praci a dnes sme mali odovzdať dokumentáciu a sme ju nestihli dorobit hlavne anglicku verziu tak je pruser som zvedava ako zareaguje vedenie ....ked som sa jej pýtala ci pôjde v sobotu do prace vyjadrila sa ze nie a dnes som sa dozvedela ze bola ale nevadí uz ma neprekvapia podrazy od nikoho ....takze neverím ze mi predĺžia zmluvu, ale neriesim ....my nové nemáme nic...inak súper ze sa vám robia vsetky prípojky tesim sa stebou. A verím ze sa neviete dočkať sťahovania do domčeka. :)):-) :))
Odpovedať
@nikuska1987 tak to je take divne...myslim od tej kolegyne...co uz..:/ ludia su rozny...my ideme zajtra na sever...do nedele, ide este aj suseda s nami takze v sobotu by sme mali mat volno tak vybehneme niekam aleuz som ti to myslim ze pisala..:D boze posledne dni mi je tak blbo, mala som prievan v uchu a taka som bola malatna, dnes som si prievam domacim receptom vytiahla tak uz mi je dobre...:) konecne...strasne som nachylna na prievany, pritom mam aj ciapku ale aj tak prefukne, musim zacat pouzivat vatu... no inak s pripojkami to nevyzera ruzovo..:/ kedze od vykou stale iba prsalo a nie je to ani pozacistovane tak som zvedava ci sa to stihne teraz alebo az na jar ale ak neprestane prsat tak to nechame na jar, aspon mame vsetky povolenia a ziadosti v poriadku..mne by to ani nevadilo kedze je jedno ci sa to spojazdi teraz alebo na jar...uz to je v rukach pocasia...:D
Odpovedať
@puffu kolegyňa nedosla a nedôjde do konca tyzdna včera aj dnes taham nadcasy ..aj teraz idem akurat z prace domov dojdem okolo 18 ...od rána od 6.30 makam, ale nevadí mi to doma porobene, unavenna niesom. Písala si ze pôjdete na sever?? To ako si vytiahla prievan? Ten babsky recept myslím...este budúci tyzden ma byt pekne mozno vám stihnú urbiť prípojky. Inak mne sa uz zvianocnieva mikuláša uz mám kupeneho a uz sa obzeram po darcekoch. Ved uz budúca nedeľa je prva adventna ze ako rychlo to letí.
Odpovedať
@puffu všetko najlepšie k včerajším narodeninám a pekne osláv v kruhu najbližších...včera som zabudla, ale dnes ma napadlo ze sak mala si narodky
Odpovedať
@nikuska1987 ahoj, dakujem k blahozelaniu..:) sme oslavili s nasimi takze dobre bolo..:) a ten babsky recept na prievan? noviny ale tie take klasicke ako novy cas, dvojstranku zrolijes do takeho ihlanu,alebo ako keby trubky alebo zvonu...ten velky koniec zapalis a tu druhu tenku cast si strcis do ucha a tym padom ti ide teply teplo do ucha a funguje to ako komin, ak je tam vzduch, cize prievan tak ho vytiahne, ono to normalne aj citis alebo vidis ked vytiahne vzduch...netusim ci som ti to napisala zrozumitelne, mna to naucil tomas...:D my nakoniec budeme mat vianoce osamote, co nas velmi tesi, pojdeme do toho londyna na vianocne trhy takze super, teraz tu mame psa a inak v pohode, vo februari by sme mali ist na SR, oznamili sme starej ale este cakame kedze ona chce ist na mesiac do australie a nevie kedy budu citat poslednu volu stareho a podla toho si objedna letenky potom, takze dufam ze do tyzdna bude vediet co a ako a ze si objedname letenky...
Odpovedať
@puffu áno zrozumiteľné si to napísala:)) ja som skor za babske veci ako krmenie sa tabletkami....preto som sa pýtala, lebo nikdy neviem kedy sa mi to zíde a ďakujem za typ...to je súper ze budete sami a mozete sa venovať jeden druhému a o starosť máte menej...ako ste vikendovali?? Celý vikend ste boli na severe ze??? My sme boli cez vikend v nitre na výstave holubov hydiny, mačiek atd..aj janko tam mal holuby ale nevyhrali nic. Aspoň sme pokupili darčeky skoro všetkým uz len našim a svokrovcom cosi. Tak som rada o starosť menej. Ved presne mesiac ostáva do vianoc veríš tomu???:-)
Odpovedať
@nikuska1987 ahoj, ano boli sme na severe, bolo celkom dobre, mali sme volno, zamerne sme chodili az vecer naspat takze sme si aj ako tak oddychli, naisto mame cezvianoce volno, budeme tu sami co nas strasne tesi, mame to uz potvrdene niekolkokrat takze uz je otazne iba kolko dni, ci tyzden alebo viac ale aj tyzden by bol uplne super...no inak dnes si objednavame letenky na SR, chceli sme ist skor ale ideme o tyzden neskor, od 25.2 do 10.3, aby sme boli doma na tomasove narodky...:) takze relativne presne 3 mesiace do odletu... uz som zacala pomaly vytvarat hrad pre Emu na krstiny, uz to je oficialne ze ide tomas za krstneho takze sa pomaly chystame, pripojky uz mame hotove, no v zemi, uz maju prist iba urobit revizie a dopojit to, plynar mal dojst dnes a vodari dalsi tyzden tak uvidime, ale hlavne ze to je vsetko osadene v zemi a v podstate hotove...a inak uz noveho nic...ale inak neverim ze o par dni je december a zacne rok 2015...
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?