@nikuska1987 ahoj, zatial som melir este nerobila, dnes chcem nafarbit vlasy a v pondelok urobit melir tak uvidime ako to dopadne...:D
ale idem si potriedit co beriem na sr lnech to je hotove lebo potom od pondelka mame vela prace opat takze nebude tolko casu,este mi treba nechty nalakovat atd...a fasadnici nam este stale neprisli..:/ dufamze pridu do stredy, ak nie tak to asi posuvame az na jar asi..:/ zatial nevieme ale chceli by sme byt pri realizovani tak ak nebudu alebo nestihnu dojst tak neviem co urobime, ci riskneme robit bez nas alebo pockame...zatial verime ze pridu..:)
farmu pozeravam tak zbezne...neviem kolko casti bolo, videla som vcerajsi duel a este jednu cast pred tym..zatial mi pride taka nudna...ta z moravy mi je sympaticka...a este ten Mirga a este ten co bol sluha ale taky tutmak mi pride...:D ale tak podarene..:) no a lezie mi na nervy ten farmar co bol...to ako stale dviha fuzy...och..:D potom ta mi nie je velmi sympaticka co vkuse place a este aj ta z folkloru a aj ta mlada 23r co sa z nou hada...:D a ty si ako s farmou na tom..:D
@puffu ahoj tak snad pridu fasadnici, nech máte nad nimi kontrolu...aj ja si chcem nalakovat nechty :-):-) idem si uvariť kávu a potriedit veci na oblečenie niektoré povyhadzovat tie čo sa deru, aby sme vedeli doplniť šatník. Som obedovala a mám zapnute tv a dávajú dobrý film na jednotke tak oddychujem:-) mne je sympatická ta Lucia vlastne moravacka, naprvy pohľad vyzerá byt namyslena, ale na farme sa tak zatiaľ neprejavuje a z chalanov zatiaľ nemam typ . Videla som včerajší duel a úplne prvú časť . Tie fuze jak s nimi robi ten farmár som si všimla aj ja.:-) :-) tak sa vám uz blíži návrat domov teda dovca na sk viem si predstaviť ako sa tesis :-)
@nikuska1987 tak snad pridu, uvidime ako budeme riesit ked nebudu stihat dojst.. Jasne domov sa tesime, hlavne ze trochu vypneme od uk..:) sice ideme makat od rana do vecera na dome ale tak to robime s radostou..:D
Mne osobne zatial tato farma pride ako najslabsia, uvidime casom ci sa to rozbehne alebo nie.. Dnes mam pomerne tazky den, herecka je taka naladova lebo jej mama ma s nevedtou nejake problemy, sa hadaju o majetkoch a nasa si svoju nervozitu vybija na mne.. Teraz si isla sadnut do izby tak mam aspon klud na chvilu.. A este 3 hodinky a konec..:)
@puffu ved to ze aj od herecky si oddychnete,,,nepytala sa ísť s vami niekedy na sk? :-) ale budete makať na svojom s radosťou a budete sa tešiť ako sa vám zdomovnieva:))nás vecer volali svagrovci grilovat a dnes ideme k tej babke na obed tak sa musím dať dokopy nechty lebo som včera nestihala, som včera stihla potrieditt aj tie šaty aj upratať šatník čo som myslela ze nestihnem a okupem sa. Inak keby si videla jak sa množia fusky našim chlapom myslím Jankovy a švagrom nevedia kam skor ísť , len aby počasie prialo :-)
@nikuska1987 ona by stale chcela ist..:D prvy ro to bolo vela krat take reci ze by tak chcela ist atd, ale oni to chcu tak ze ona v podstate chce ist a my mame ponuknut ze ci nechce ist a potom budeme pocuva ze ona kvoli nam isla na sr lebo chcela aby sme boli dlhsie doma, a pritom to by bola teda poriadna otrava byt s nou na sr kedze ani nikde poriadne nemozeme ist ani nic...jej mama ma dom na Ibize, za ten cas co sme tu tam bola 2krat alebo 3krat, predtym chodievala s opatrovatelni a odkedy je libra slabsia tak uz prestala chodit a chodila iba s mamou, kedze predtym ked menila 100libier dostala 200€ a teraz ked meni 100libier tak dostane maximalne 120€ co je pre nich velky rozdiel takze je pre nich europa drahsia ako kedysi...
ja som sa dnes stihla pobalit kompletne..:) takze uz cakam na stvrtok..:D idem dnes farbit vlasy lebo vcera sa mi nechcelo a zajtra urobim melir tak dufam ze mi velmi neposkodi vlasy tolke farbenie...no a nechty musim aj ja nalakovat ale nechavam az na utorok/stredu...
@ puffu to by ste mali.obrovskú príťaž a este aj počas dovolenky sa niekomu prispôsobovať ved to by ste si ani neoddychli myslím psychicky od uk keby bola s vami herečka. Počula som dávnejšie ze libra uz nieje to čo bývalo ze klesla, ale nejako som sa o to nezaujímala. som vcera nebola na nete, neboli sme doma a nejako ma to nebaví chodiť na net, len rychlo odpísať :-) ja cestujem do prace, ale z úplnou nechuťou,len dúfam ze bude robota a kolegyňa bude ticho. Ja si rada pokecam, ale nebaví ma celé dni počúvať jej historky o synoch, lebo ma to nezaujíma a stale výprava to isté dookola aj 2-3 krát a ked nieco treba robiť ma čas a čo ma najviac štve, ze ked niekto nieco potrebuje tak to rieši somnou. Ved ked sa kolegyňa vrátila nech to riešia s ňou ona teraz preberá hlavnú zodpovednosť ja som len jej výpomoc uz teraz.ako nastúpila.prepáč za chyby v buse sa. zle píše .
@nikuska1987 ahoj, tak hlasim ze melirovanie dopadlo super...:) som zvedava co povie tomas ked dojde..nahodila som si aj make up lebo predsa clovek lepsie vyzera upraveny tak som zvedava ale mne sa to paci, sice vrch mam trosku silnejsie ako spodok vlasov, aj som si myslela ze to tak bude, nabuduce musim viac davat aj na spodok vlasov...
libra bola pred takymi 8-9 rokmi dvojnasobok toho co je teraz, jedno obdbie bolo kde sme menili jedna k jednej..to bola uplna katastrofa, teraz odkedy sme tu tak je najlepsi kurz mam taky pocit takze aspon ze tak..:)
ja som uz od rana behala po byte, najprv rychlo spravila melir, potom babka pocurala postel aj podlahy aj kupelnu tak som to hodinu vsetko cistila, uz mi pracka perie 4krat takze mam potom co robit so zehlenim...:D
@puffu mas moj obdiv ze melirovanie si robis sama nemala by som nato odvahu :-) :-) ja make up nosim minimalne oslavy, svadby, atd....do prace vobec nie len ocnu linku na vrchne viecko a spiralu a sem tam tiene a niekedy len spiralu zalezi ako rano stiham ,,,pamatam si este ked libra bola v prepocte okolo 60 sk na stare koruny a teraz cele zle ide to dole vodou ,,,,inak dnes som citala na MK jedna holka dala ze aby sa ludia pravidelne modlili o 18.30 za mier a pokoj vo svete , lebo hrozi 3 svetova vojna a ze neviem presne znenie ze papez bude trpiet, este jedna mamicka nato pisala komentar ze ci si ta dotycna mysli ze toto sa hodi na stranku MK,,,,no az ma tak zmrazilo ze 3. svetova len dufam ze sa ten konflikt medzi ruskom a ukrainou cim skor urovna a opat bude vo svete "mier " ,jeeeemin a nedavas babke plienky ?? mas to predsa jednoduchsie ako ked sa takto pomoci a potom vsetko cisti a per :-( :-( ja akurat tiez periem dnes uz druhu pracku a varim segedin sme dlho nemali ...v praci dnes bolo dobre teta uz menej rozprava inak je uplne zlata a mila :-) :-)
@nikuska1987 aj ja sa tak licim, linka a spirala, trochu zvyraznit obocie..melir mam uplne prvykrat, este som nemala a aj tomasovi sa paci, vravel ze som si uz mala davno spravit takze som rada ze to takto dopadlo.. Nabuduce dam aj viac na konce a budem spokojna uplne..:)
Inak dnes nam volali fasadnici takze v stredu budu mat dokoncenu pracu a ze pre 2 dni sa im neoplati prist takze v pondelok nabehuju na stavbu..:) takze som rada ze aspon takto..:) bola som sa ze povie ze pridu o 2-3tyzdne..:D
Ved predvcerom davali ze podpisali mier, tak uz to nech skonci akokolvek my s tym nespravime nic..:/ ja taketo statusy velmi necitam lebo uz tolko predpovedi bolo o konci sveta o 3 svetovej atd a v podstate sa je tym zvytocne zapodievat a trapit sa co bude lebo to aj tak nezmenime.. Ja sa sice s tomasom modlim kazdy vecer ale minule ked boli na krime nepokoje tak uz boli na mk statusy ze kam sa mam odstahovat atd... Ano plienku ma stale len plienky su na unik mocu co oba nema, ona je len leniva ist na wc ked jej treba a plienka plnu davku neabsorbuje naraz, su do 250ml mocu ale postupne nie naraz.. Si vezmi ze ona cez den ide iba 2-3krat na wc
@puffu zabudla som aj ja si obočie upravujem tienmi na obočie. Takze usetris na melire ked si ho vieš urobiť sama.:-):-) takze od pondelku to budete mať akcne na dome, ked pridu fasadnici:-) j sa teším na predĺžení vikend uz aby bol piatok :-) a tými statusmy mas pravdu len my to strašne zle padlo, v prvom momente som si predstavila obrázky z 2 svetovej, hoci toto by bola rýchla vojna pri tychto nových zbraniach čo maju. Ale presne si to vystihla čo si napísala, nic z tým neurobíme môže vypuknut kedykoľvek a môže ju vyvolať hociktorý stat. Preto sa treba tešiť z pritomnosti a užívať si život naplno a neriesit minulosť ani budúcnosť a trápiť sa nad tým čo bude:-) myslela som si ze tie plienky viac saju. Este som sa s tým doteraz nestretla. Zajtra veziete herečku k mame? Vidíš a štvrtok ak si dobre pamätám uz budete na sk:-)
@puffu inak Lucka posles mi prosim receptik na tu gazdovsku polievku s fazulkou? Ked dojeme segedin chcem ju urobiť vyzerá lakavo a janko ma veľmi rád polievky. Ďakujem ti. Teda ak budeš mať čas, nechcem ta s tým zaťažovať viem ze mas teraz toho veľa este dobalit + robota s babkou.
@nikuska1987 zvycajne by bol taky postup ze by sme ju viezli k mame ale pride sestra s kamoskou sa o nu starat este dobre ze to tak je lebo zajtra ma jej mama velmi dokezite lekarske hodnotenie ci je schopna sa starat o stareho takze si ani neviem predstavit ako by to dopadlo kebyze mame ist k nej, ona by bola schopna nasu dovolenku kvoli tomu posunut..
No inak citala si dnes mk? Pamatas si danku? Bubena? Co zomrela na rakovinu, mala dcerku melody, a bola zbierka pre nu, pre rodinu atd, jedna kocka to vsetko vybavovala atd, vzdy hovorila ze danka je jej ako jeby sestra atd a si predstav ze peniaze minala aj na seba.. Sa to prevalilo.. Akoze chapes toto? Prizivovat sa na metvom a okradat male dievca ? To uz je co? Inak recept mam pod fotkou na tu polievku ale ked budem vecer cez pc tak ti ho prekopirujem a hodim tu ale teraz som iba cez mobil..
@puffu takze sestra bude mat výlet do uk..sak babka ich pozná a nemusíte ju nikam voziť....výhoda pre vás...vieš čo kredit mám dobity a doma mi nejde net nechápem prečo a na mobile mi niekedy nejdú otvoriť komentáre mozno preto lebo mám teraz net v mobile gratis bo orange prechádza z 3 G na 4 G sieť, tak takto lákajú zákazníkov na aktivaciu netu v mobile. Nechodím často na mk tak túto aféru nesledujem,.ale je to sila o ľudia dokazuju normalne nechápem a nevychadzam z údivu ako sa niekto dokáže obohacovať na ľudskom nešťastí. Ja som na ceste domov sme mali hodinovú poradu som myslela ze tam zaspim . A ďakujem za.recept ak nezabudnes, sak ho skúsi aj ja pozret snáď pôjde otvoriť.
@nikuska1987 recept:
cervenu fazulu som si dala cez noc namocit, nedavala som ju potom varit v tej istej vode ale pred varenim som este fazulu premila a dala varit, voda bola cca 2cm nad urovnou fazule, dala som tam nove korenie, c.korenie cele, bobkovy list a jeden strucik cesnaku a nechala som to varit na strednom plameni..po cca 30min som tam pridala 2 zemiaky nakrajane na kocky
nakrajala som hovadzie maso/netusim ake bolo ale nebolo velmi mastne a blanite/ na mensie kusky(uprednostnujem mensie lebo potom sa maso lepsie uvari a je lahodnejsie a uplne makke), maso som potom osolila, okorenila a pridala priblizne 1cajovu lyzicu hladkej muky a maso poriadne premiesala aby sa muka dostala vsade, masa samozrejme netreba vela, je iba na chut, ja som pouzila cca 0.5kg a takto upravene maso dam zprudka orestovat na panvicu s olivovym olejom, nedavam maso restovat naraz ale na 2krat kedze chcem aby sa mi osmazilo a nie dusilo, ked je hotove vyberiem ho na tanier a necham nateraz tak..na tu istu panvicu si dam opat trochu oliv.oleja a orestujem nadrobno nakrajanu cibulu, ak je cibula hotova pridam trochu nasekanje slaniny,potom 1/3 cerstvej papriky a 2 mrkvy, chvilu poorestujem a pridam osmazene maso, ocutila som to trochou chiili paprikou ale ak nemate radi palive tak nemusi byt, trochu pretlaku, horcice, kurkumy a takto pripravenu zmes som dala k fazuli, a dolejem vodu podla potreby a ak mate radi, ci kustejsie alebo riedsie...necham varit na malom plameni cca 1.30-2hodiny, vtedy sa hovadze uplne rozplyva a je velmi lahodne, priblizne 15min pred dokoncenim som pretlacila strucik cesnaku, ak treba tak dochutit, solou, korenim a zahustila som to prisypanim 3. cajovych lyziciek krupice, nesypat naraz ale pomaly a postupne a treba miesat, nechas este 15 minpovarit a hotovo...
@nikuska1987 recept som ti prekopirovala..:) ja som dnes taka unavena.. Rano som robila, teraz mam volno a by som najradsej spala..:D ale nechcem lebo nebudem moct vecer zaspat..:) prave pozeram burlive a potom sa tesim na farmu, boli dobre uputavky tak som zvedava co sa stalo..
@puffu. Jeej ďakujem keby mi išli otvoriť komentáre tak by som ta s tým neotravovala. Nedá sa mi ani lajknut nic . Neviem ci aj notebook nemáme zavireny lebo ide pomaly a nemáme antivirak, musím ho dať ocovy pozret tak asi budem dlhšie bez pc:-) lebo ani oco nemá vzdy čas....ak náhodou sa tu nestretneme tak príjemnú pracovnú dovolenku, nech vám vyjde počasie na zateplovanie, nech čo najviac urobíte a hlavne šťastnú cestu. Tesim sa na novinky určite budete nadšení ako sa vám bývanie rysuje.:-):-):-) my sme pospali o 21 takze som tv nepozerala, len som pocula že dáky hráč odstúpil myslím ze marek ten čo študuje psychológiu, ale viac neviem .
@nikuska1987 ahoj, prepac ze som uz nepisala ale nestihala som vobec, uz sme spat v uk, zajtra zaciname tak ideme do postele o chvilu dospat..na sr bolo super, rychlo zbehlo, vkuse na dome sme robili ale stihli sme vsetko co nas tesi..:) vyzeralo to vselijako ze nestihame ale nakoniec vsetko super...:) a ty ako sa mas? hm?
@puffu ahoj v pohodke ved ja sem nechodím, net mi nejde vobec nechápem preco a nestiham...chodím do prace na 7 na bus začínam o 7.30 a končím o 15.30 a domov dojdem o 16.10 až 16.30 ked sa stavím este na nákup a este doma ma caka variť, upratať atd...vecer sprcha a okolo 21 chodím spať a na net mi neostáva čas,,,vedúci mi chce predĺžiť zmluvu tak sa zaucam robiť reklamácie a tie by som asi prebrala ale kolegyni sa to zdá byt náročné pre mna lebo je to dosť náročné aj pre ňu a treba tam nato pevne nervy a vyžadovať doklady od viacerych zdrojov a nemá čas ma zaucat a zaoberat sa s tým tak neviem ci mi predĺžia ...konečne rozhodnutie padne v novembri ...a inak ma nám prist stolár dorobit kúpeľnú a inak nemáme nic nové... A vy ako? Svadbovali ste ?? Ako domček, fasádu uz máte???:-):-) tak ste porobili dosť za tu dobu
@nikuska1987 tak uvidis, to co sa kolegyni zda narocne pre nunemusi byt pre teba, ved uvidis ked sa zaucas o com to je.. Kudopadne kazda skusenost sa pocita..:) my sme boli doma strasne zaneprazdneni, od rana do vecera na stavbe, boli sme iba na svadbe, inak na svadbe bolo super..:) iba prve tanecne kolo sme netancovali a potom to uz islo a tancovali sme do 5rana..:) vraciat sa nam nechcelo veru..:D do uk myslim..:) fasada uz je skoro horova, garaz je hotova a dom z dvoch stran, uz iba dotiahnut fasadu na strany domu, nalepit kamen na sokel a hotovo, vraj by mali v utorok skoncit.. A skoncia fasadnici a objednavame poterarov..:) takze to ide dobrym smerom vsetko..inak foto ako som vyzerala v riflovke a na svadbe..:)
@puffu tak mozno sa jej nezdá ze jej vezmem časť prace ťažko povedať ale ja si tak aspoň myslím nevadí, neriesim od toho je vedúci nech rozhodne ako ďalej a vedenie ci mi predĺžia zmluvu, alebo nie...vidíš ako pekne postupujete na domceku, len tak ďalej :-):-) inak ta foto je súper ta riflovka vyzerá dobre ku tým satam :-) pekne sa hodí aj topanocky aj kabelka ...inak sa mi zdá ze sa s tomasom trošku podobate tie črty tváre :-) ja som dnes makala celý deň stolár nám dokončil na komplet kúpeľnú a v pondelok dorobi kuchynu bo mal este 2 fusky okrem nás ...od včera som sama doma ale janko by mal byt na ceste domov takze som rada ze stolár dojde až v pondelok lebo chcel dojist okolo 20.30 v jeho pripade + hodina takze o 21.30 a ozaj uz nemam náladu o polnoci po nom upratať.u
@nikuska1987 ved prave, uvidis ako sa veci nakoniec vykristalizuju len sa nedaj odradit recami ze na to nemas...
no inak sme na svadbe dostali pozvanie na svadbu v maji, sme prekvapeni ze nas vola kedze my sme ju nevolali lebo mala milenecky konflikt s frajerom tomasovej sestri,takze sme zostali v soku ze nas vola a zrovna toho si berie .ale nejako sa nam tam nechce ist tak uvidime...kebyz bola v juni tak pojdeme ale maj je taky divny cas pre nas brat si dovolenku tak uvidime...vo februari krstiny..
zajtra budeme mat rusny den, kedze prisu zo socialky a budu babke prefinancovavat prachy, tak stresuje aj ona, aj jej mama, d rana uz telefonovala asi 6krat...zajtra dojde aj ona tak budeme mat veselo...:)
inak mi nejde telka..:/ som chcela pozerat ms v cyklistike...co uz, dufam ze sa aspon do vecera spamata...
tak to je super ze budete mat skrinky hotove..:) ja sa tesim ked bude februar a pride stolar k nam..:) ide na dochodok tak vravel ze bude mat este viac casu pre realizacie kedze teraz robil v jednej dielni a popritom robil aj toto...
@puffu takze sa vám začínajú oslavy, svadby množiť:-):-) sak do mája este ďaleko máte čas rozmýšľať ci áno alebo nie. Ja uz dnes fajront o 18 pozrem nové bývanie, cerpam inšpirácie nepozeras?? Sa mi páči ked tam maju architektov- dizajnerov :-):-) akurat pre vas čoskoro začnete zariadovat:-) my sa akurat bavíme o doplnkoch janko je za bielu ja cyklamenovo hnedú podľa mna ta biela nie tak ozivy keďže mame tmavohnedu s kremovou všade a biele steny ...vidíš čo vas caka??? :-):-) uz vo february začínate zariadovat ked mate dohodnutého stolara?
@nikuska1987 teraz ide stolar na operaciu s kolenami a potom ide na invalidny dochodoch a bude sa venovat so synom tomuto, cize bude robit nacierno ak tomu dobre rozumiem popri synovi....stolar k nam pride bud v marci alebo februari..podla toho kedy pojdeme na dalsiu dovcu domov, ale skor ten februar lebo by bolo re nas dlho nebyt na dovolenke odteraz az do marca..ale uvidime aj podla toho ako budeme stihat teraz, potery pojdu dufam ze do 2 tyzdnov a potom by sme chceli riesit hned omietky len cakame na konecnu cenu za fasadu a zateplenie lebo si ani akosi nevieme tipnut, dufamze ze to bude do 9tis ale mame takeho tusaka ze to bude viac..este sme si vybrali drahsie parapety, nie tie zakladne tak aj tam sa cosi navysilo, kamen okolo sokla tiez stoji nieco tak sme zvedavi, ale boli by sme velmi radi kebyze sme milo prekvapeni ze sa zmestime...
no a ked sa nestihnu spravit omietky teraz ale az v marci tak my pojdeme domov az koncom marca ak sa stihne vsetko spravit tento rok tak pojdeme domov zaciatkom februara...do zaciatku septembra dalsieho roku by sme chceli mat hotovu spodnu kupelnu, spalnu, botnik a chodbu s priedsienou aby sme tam uz mohli prespavat ked budeme na sr a koncom roka 2015 zacat riesit kuchynu a obyvacku
@puffu pekne postupne to máte naplánované uz len čakať do februára a začať sa realizovať ...aspoň máte dosť času popremýšľať kde čo chcete mať a ako to farebné kombinovať . Ved do februára to rychlo prejde zober si ze uz je koniec septembra. U nás je dnes babie leto po dvore beháme v krátkom rukáve :) som zvedava dokedy vydrží takéto pekne počasie ...este by mohlo aspoň 2 týždne nech nemusíme este kurit :-):-)
@nikuska1987 my sme boli normalne ocareni ako bolo v dome hned teplo po zatepleni stien a podlah, a to tam nemame nic elektricke a strecha este zateplena nebola takze sa tesime z toho, ked sme boli na posvadobnom posedeni u tych kamaratov tak uz kurili krbom kedze bol vikend taky chladny a dazdivy...tak to je super ze mate babie leto..:) u nas v uk je tiez pekne, bolo okolo 22stupnov co je super..ale uz je zamracene..:/
ako vravis, do februara zbehne rychlo...cochvila vianoce a potom od vianoc v podstate iba mesiac kedze by sme chceli ist zaciatkom februara...uz mame interier ako tak navrhnuty, sice teraz sme zmenili to ze namiesto sedacky do L, dame dve sedacky..ale tak to uvidime, najprv riesime kupelne, spalnu, botnik a dvere u stolara..obyvku a kuchynu az v juni/septembri...
@puffu no a pockaj este len ked začnete zariadovat vtedy pocítite to teplo domova...my tiež,este nekurime mame fajn ked je zateplene je to citit...ja sem vôbec nestiham chodiť včera bol u nás stolár dokončiť kuchynu uz len podsvietenie urobiť a este dvierka domontovat a digestor spustiť odchádzal o polnoci ...ráno v práci, o 16.20 som dosla domov rychlo upratať potom dosla kamoska a je vecer a ja nic nestiham:-(sak ja sa uz pozeram po vianočných darcekoch pomaly ...sak uz zajtra mas október neskutočne to leti....a čo zo sociálky boli včera???
@nikuska1987 so socialkou vsetko v pohode, v januari pridu opat, vraj aj zvysenie platu bude ale neverim...:D no a apelovali ze sme iba opatrovatelia a kazda ina cinnost ma byt zaplatene z ich sukromneho vrecka..narazali najma na upratovanie, sice nam babka plati ked upraceme ale mohla by viac...:D plati nam po kazdom upratovani po 10€ kazdemu ale uratujeme iba raz mesacne, take tie bezne veci ako umyvanie riadu, postelenie, robime samozrejme iba nevysavame a neutierame prach, ked to chce tak plati...
inak dnes nam skoncili fasadnici, 10.250€ bez dph, spustili na 10tis€ a dohodli sme sa bez blocku kedze nam to aj tak netreba, mame uz aj objednanych poterarov na 15oktobra a potom ku koncu mesiaca by mali prist omietkari, a plynari na nas akosi kaslu..:/, nemaju na nas cas teraz tak uvidime co bude...telka nam stale nejde tak sme ako odrazani teraz...:D nemam co pozerat, hoci som telku nepozerala cast tak aspon chlapi neplacu som kukla, farma, nakupne maniacky atd...vecer vzdy nieco na zoom a teraz nevieme co robit..:D
@puffu akože by vám mala platiť viac za upratovanie??? To narážali ved v podstate vašou náplňou prace nieje upratovať , ale asi uz ked ste tam radšej nech vám zaplatí ako ma hľadať niekoho na výpomoc s upratovanim ...to vas dosť vyšlo, ale mozno dobrá cena nemam prehľad čo to stojí skor janko by vedel ...ale sa mi to zdá dosť ....plynári ti maju čas aj my sme dlho čakali kým sa im racilo nieco riešiť a este k tomu nevedeli pochopiť čo je to bytový dom preto to v našom pripade toľko trvalo...aspoň ze vám ide net ked tv nie ja stale nemam net len WiFi v garáží. Preto píšem aj take kratšie správy bo cez mobil ma to nebaví a net nestiham riešiť čo som mala ten program na mobilnom nete easy free tak sa mi zdá že ho zrušili kolegyňa mi vravela a musím ísť do tcomu sa nato opýtať tak zatiaľ sme bez netu :-(
@nikuska1987 uz sme asponprisli na to kde je chyba, v kabli, mame jeden ale je kratky tak sme uz objednali druhy, zajtra ho ide tomas vyzdvihnut a nahodi to...
no inak fasadu uz mame komlet hotovu..:)
a dnes nasi kupili segre auto, akoze uplne v pohode, ale 2rocne, prevadzkove vozidlo od renaultu, cabrio, za 15tis!!! akoze nechapem kde mali nasi rozum, aj segra na nich vybehla ze za take prachy mohla mat radsej novu oktavku ako 2dverove male tintitko...takze sa trochu pohadali ale v podstate so sestrou suhlasim hoci sa do toho nemiesam...ale ked si vezmem ze nasa MAZDA, uplne nova, este aj so zimnymi pneu na diskoch stala 17tis tak za take auto co kupili dat 15tis je mega vela..ale ich prachy, ich rozhodnutia..posielam aj foto fasady..:) neviem ci som ti spominala ale uz nam dnes svokor robil tlakovu skusku na podlahovku, okolo 15.10 pridu poterari a koncom mesiaca omietkari..:) takze super, pamatas ked som este len niekedy v marci pisala ze dufam ze plan na tento rok splnime?..:) a uz o par tyzdnou to bude realita..:) tie plynarne ani neratam lebo neviem ci sa k tomu dopracujeme..:D sice sa to riesi ale kedy sa vyriesi je otazne...
@puffu ahoj tak sa hlásim po 2 dňoch ....foto fasády mi neprišlo, dúfam ze posles,, :-) podľa mna dali dosť za 2 ročne auto v porovnaní s vaším novým čo sa týka ceny,...to ktorej sestre kúpili??? Tak segra sa vytesuje :-) vidíšja som ti písala ze tento rok splníte plan a mozno urobíte este viac ako je v pláne??? Podlahovku máte všade??? Je to súper vec my sme snou veľmi spokojný škoda len ze sme si nedali aj do horných izieb...my rozmýšľame čo ešte tento rok ci sedačku, garazovu bráni, alebo terasu . Sama neviem . My nemáme nic nové, len kopec roboty ...janko je zase 2 dni preč a vecer uz dojde tak sa tesim naňho. Inak uz mame 40 holubov vieš si to predstaviť?? Zase doniesol 17 som myslela ze ma vystre s tolkeho množstva..:-)