Posvadobna diskusia- august 2011

Zobraz úvodný príspevok
Dufam ze toto uz adminovi vadit nebude...:)
Odpovedať
@nikuska1987 tak to ano, musi mat prehlad...ono niekedy cloveka aj nalaka nizsia suma ale uz nepozera co vsetko to moze obnasat do buducna..ale tak super ked z odnajmu do vlastneho...ked sa im nebude pacit alebo nebudu stihat platit tak predaju a kupia nieco ine...a niekde blizko vas ci? ano my sme spokojni s tym co mame, myslm ze aj vy mozete byt...ved si skoro ako v dome, mas schody, mas dvor, garaz...sice 3 susedov ale tak casom mozno aj domcek bude..:)
Odpovedať
@puffu realitacku robi asi 3-4 mesiace tak nejaky prehlad ma .....ony rozmyslaju tak zbrklo aj so svagrom to jak moj Janko nieco ho napadne a hned chce realizovat a vobec nezvazi pre a proti a co to obnasa ...ja zase som opatrna a tak nejako sa doplname ja rozmyslam realne a do buducna ....nejakych 15 minut pesi od nas alebo maximalne 20 mozno aj menej ....ako sme spokojny aj my a prave tie schody nas nebavia uz by sme chceli do buducna len jednopodlazny :-) :-) kazdym rokom budeme aj starsi a bohvieako na starobu skoncime , ale ked vidim ake ma moja babka problemy z nohami a po schodoch ani neprejde, uz keby kupujeme staviame cosi insie tak jednopodlazne to je podmienka ....tak ta myslienka mat domcek nas posuva vpred :-) :-) ja za 15 minut koncim idem sa pomaly zacat balit a hor sa domu este tu kabelu idem kuknut snad si vyberiem, lebo cez prestavku som sa zastavila v jednom butiku s kabelami a nic ma neoslovilo
Odpovedať
@nikuska1987 ahoj, tak uz sme spat zo severu uk, nakoniec sme tam boli dlhsie ako sme mali, dosli sme az dnes vecer a mali sme uz vcera, mali sme aj volno, sme boli v safari takze super, aj nasi s nami boli takze sme sa trocha odreagovali..:) som nemala ani cas odpisat iba na kona som chodila lebo som riesila predaj ale inak nie...n a babka ide do kostola takze mame s tomasom opat trochu volna..:) a inak noveho nic vse postarom...nejako mi dnes pride ze je nedela..:D tak som sa chcela spytat ze ako si vikendovala..:D
Odpovedať
@puffu ahoj Lucka,,,tak ste mali vylet a zmenu :-) aj ja som tu bola malo tento tyzden nejako sa mi nakopili povinnosti, ktore som musela vybavit a uz som taka unavena a bez nalady dnes ledva cakam kedy bude vikend mozno to bude aj syndromom PMS ,,,,tiez nemame nic nove, sice mam som si dnes kupila v meste satku tak som rada, chcela som si uz davnejsie kupit, ale potom som to neriesila.....a dnes ma napadla v praci myslienka zacat si hladat inu pracu tak som dnes pozerala nejake ponuky, len to chce viac casu a musim si aktualizovat zivotopis a zmenit titul v OP, aby mi ho vobec uznali ....napadlo ma to preto, ze dni utekaju, ta pani sa kazdy den moze vratit do prace a nemyslim si ze tam je robota pre dve osoby, lebo teraz to zvladam v pohode,,,,a uz ma nebavi ta neistota, ze co bude, financie potrebujeme nemam na co cakat :-) :-)
Odpovedať
@nikuska1987 tak ak sa citis neisa tak urcite pozeraj, netlaci ta ale tak nikdy nevies kedy najdes niecozaujimave a kedy sa na teba usmeje stastie...:) ja som tiez strasne unavena, to cestovanie vie poriadne vybit...:/ uz sa tesim kedy sa babka vrati z kostola a pojdeme spat..:) inak uz je to iste ze tomas je krtny, sesternica sa vyjadrila pred tomasovou mamou ze ked nebude moct prist v novembri tak hoci pocka s krstinami do jari, jej to nevadi...takze uz len sa opytat tomasa ale tak to je taka formalita, urcite by neodmietol...takze mozem pomaly obzerat nejake veci pre male a pomaly zbierat veci na krstiny...
Odpovedať
@puffu ved to ze clovek nikdy nevie kedy sa mu co naskytne :-) len neviem este ako to poriesim, ked mi treba chodit aj na pohovory a nemozem sa zucastnit kazdeho pohovoru, jednak nemam tolko volna a volno budem potrebovt niekedy zaciatkom oktobra tak si nechcem vsetko minut .....aj ja sa tesim na spanok tak sa mi nic nechce uz dnes ,,,,,takze mate to jasne , len by vas uz mohla trosku aj poinformovat nieze sa to dozviete ako "posledny" sice to uz viete, ale nie priamo od nej ....pomaly uz mozes aj mas predstavu ze co pre male?? to je chlapec ci dievca?? uz aby som sla aj ja spat lebo dnes som nejaka nervozna cely den snad zajtra ma to prejde ,,,este sme sa aj s Jankom pochytili trochu takze dnes blbec den
Odpovedať
@nikuska1987 a nie si pred menstruaciou? ja som vtedy nervozna aj sama na sebe...:D asi sa jej spytame na rovinu ze co potrebuje ak povie ze nic tak jej nakupime veci, flase, plienky a dame obalku..dnes som spocitala za kolko € som predala veci a som ostala milo prekvapena, za 120€ a to tie hlavne a najdrahsie ako gely a stetce som nepredala lebo som ani nestihla vsetky dat a uz sa mi nechcelo...no ale som rada, mam tu na odoslanie 10 balickov a veci fakt za 2€ som predavala takze sa mi aj poriadne vyprazdnila policka..:) este kebyze tamto predam aspon za 100€ tie gely atd tak by bolo super...ale to ponuknem az nabuduce ked pojdeme domov...
Odpovedať
@puffu ano, ano mam pred .....ach tie hormony neuveritelne ... :-( :-( ved to sa jej vsetko zide,,,to si pekne popredala a za fajn cenu , ale tak si sa toho zbavila a trosku si aj polepsis mozes kupit nieco do domceka :-) :-) a urcite popredas aj tie zvysne veci, lebo co registrujem tak dost kociek nakupuje cez net aj tu cez bazar aj na MK ....je dobre ze existuju tieto bazare ja sice som este nekupovala nic z bazaru, ale nikdy neviem ci ma nechyti mania :-) ooo zajtra piatok tak sa tesim poobede ideme so segrou pobehat po obchodoch a popozerat co nove maju.
Odpovedať
@nikuska1987 uz som si stihla kupit 5 nadob z tupperware a este dokupim jednu sadu tanierov, mame iba pre 4 ludi a stale ju maju v akcii tak o tyzden nam dojde vyplata tak objednam, chcela som kupit na sr takz istu sadu a maju ju za 238€!! Ja som ju kupila tu v uk za cca 70€ takze ma v uk vyjdu 2 sady lacnejsie ako na sr jedna..ale su v akcii ibak stoja okolo 130€ takze to chcem este vyuzit pokial maju..:) vcera sa babka vratila z kostola az o 23hod, susedka mi plakala so telefonu, pred rokom jej zomrel muz a nejako nevie prekonat a vzdy ked si da vino tak potom je rozcitlivela a vola a place.. Vzdy rozprava s nasou babkou lenze ta nebola vecer doma.. A mozno nam tu dnes pride pes na par dni tak uvidime, ale platia nam za strazenie takze sa nedtazujeme..:D
Odpovedať
@puffu aka si ty sikovna dnes este len doobedie a uz mas kolko pokupeneho :-) :-) :-) sa oplati tu na sk sa mi zda ze je vse predrazene na tieto platy .....tak robis butlavu vrbu este aj babkinej susede??? tak sa nenudite stale je co ..... :-) ja dnes nepojdem na prestavku o 11 ale okolo 11.30 a pridem o 12 a potom tie 2,5 hodky zbehnu rychlo, boze uz nech je fajront sa tesim do mesta so segrou ,,,este musim ist pozret ci dosla vyplata uz aby bola .....a tak pomaly inak ani dnes ma zla nalada neopustila, ale nedavam to najavo :-) :-) dobra nalada sa dostavi az po praci dufam :-) :-)
Odpovedať
@nikuska1987 a co kupila si si nieco vcera v meste? Ja som nasla vecer este jednu misku od tupper tak som objednala a dnes objedname asi kupelne, uvidime ci komplet vsetko alebo iba radiatory a zlab.. Uz nam pridu cochvila robit fasadu tak sa z toho tesim.. Velmi som sa upla na odchod a nejako mam depky ze este 2 roky ale pritom si na strane druhej poviem ze uz iba 2 roky.. Neviem co to so mnou..:D o 2 a pol tyzdna ideme na sr tak dufam ze nacerpam energiu.. A pocasie take onicom, poobede sa poriadne zlialo a rano som umyvala okna..;/
Odpovedať
@puffu kúpila som mamine poukážku na nákup v cukrarskych potrebách, lebo pečenie je jej koníček a bude mať narodeniny...pozerala som aj nejaké jesenne veci, ale maju slabý sortiment. Podľa mna ta to láka preto,lebo pomaly sa vám to na stavbe finishuje a cochvila začnete zariadovat, ale este to tam výdrž tie 2 roky veľmi ubehnu ved čochvíľa su vianoce a rok 2015 a to si budeš vravieť, ze uz len rok:-) ked prídeš domov budete mať komplet domček a potom sa uz budete tešiť zo života tu na sk.
Odpovedať
@nikuska1987 ano ano viem a vdaka za povzbudzujuce slova..:) aj tak to beriem, aj to rychlo pojde lebo ked zacneme zariadovat tak to bude super a vzdy budeme na nieco nove cakat atd...kazdopadne tesim sa..:) tak mamina sa urcite potesi...:) nas este ti kamosi nevolali na svadbu...:D uz iba 2 soboty a ta tretia je ich tak uz im vela casu neostava...:D sama som zvedava, ale nemam take veci rada lebo neviem co bude a ako si veci naplanovat...ale myslim ze na svadbu pojdeme, myslim ze sa im tomas ozve hoci iba den pred svadbou alebo ked dojdeme domov,ja by som sa neozyvala..no uvidime... a studnicku ste uz dokoncili na dvore?
Odpovedať
@puffu za malicko, ked sa da povzbudim :-) :-) a sama budes prekvapena ako rychlo to ujde....tak snad uz neviem co jej kupit a takto si sama vyberie co jej treba lebo casto tam nakupuje sem tam aj pekava pre kolegov na svadby atd...vcera bola sesterka s mamou u nasich boli sa informovat ohladom toho odkial sme mali zakusky, kontakt na vizazistku atd...bo 25.10. bude svadba tak som zvedava ci aj nas pozvu, lebo ze len najblizsich ale aj keby nie tak by nam to nevadilo, ako neriesili by sme to :-) :-) zase starosti saty atd...studnicka uz stoji minuly tyzden po praci som bola kupit moridlo a riedidlo, uz je ofarbena teraz sa na nu pytaju nejake kvety, ale to uz nebudem riesiet tento rok bo uz sa to neoplati ,,,aj tak do rana aka zima a rosa bola normalne na trave uz citit ze sa blizi jesen,,,,este sa musim s jankom dohodnut ci dame spravit aj servis na kotol, ale podla mna mali by sme nech nestratime zaruku nan :-)
Odpovedať
@nikuska1987 ano, radsej dajte lebo potom padne zaruka a tych 20€ ci kolko to stoji nie je vela.. Ja tiez nechavam sadenie tuji az na jar dalsieho roku lebo radsej neriskujem.. Aj u nas. Je uz jeden, ja len dufam ze ked za 2 tyzdne dojdeme domov tak ze sa trochu otepli, nerada by som chodila v bunde..:D ale uvidi sa..:) ano to mas pravdu ze to rychlo zbehne..:) ani sa nebazdame a budeme doma, ved uz sme 3 roky vydate a ako rychlo to zbehlo..:) Ja tiez dufam ze dalsi rok bude kludnejsi co sa svadieb tyka alebo krstin atd.. Sice ti kamosi co cakaju male tak to im dame iba nieco male ked ich pojdeme navstivit, a inak dufam ze nebudu svadby hoci jeden par uz avizoval ze asi dalsi rok ale nemaju zatial nic tak neviem ci to stihnu zbuchat vsetko.. Este teraz prerabaju byt.. Tak uvidime ale bola by som radsej kebyze nie je ziadna svadba dalsi rok..
Odpovedať
@puffu neviem ci to nieje ale cez 50e, lebo v podnajme sme platili za servinu prehliaku 80 e, ale aj tak sa to oplati :-) a stale je kde investovat ,,,,teraz som videla v jysku taky stojan na odkladanie vesiakov, tak chceme kupit, pokial nebudeme mat urobene skrine v spalni a to mozno bude az o rok ...u nas to tiez vyzera ziadna svadba, krstiny ani ziadne okruhliny takze by mohol byt pokojny rok, jedine segra bude mat promocie ...ja som sama doma, tak si idem urobit zoznam povinnosti, lebo akosi nestiham a zabudam ked mam tolko toho na starosti .....inak dnes mi veduci useku vravel ze uz pride aj kolegyna a budeme dve od 2 septembra tak som zvedava ako to bude fungovat .... :-) ale snad budeme vychadzat :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@nikuska1987 my teraz tiz riesime kotle a dymovody...chceme to urobit este pred podbitim strechy a zateplenim..ja mam takeho tusaka ze dalsi rok bude opat akci co sa tyka takych tych udalosti..neviem preco..dufam zze nie ale... tak tie krstiny v marci nepocitam lebo to vieme uz odteraz a budu v marci iba kvoli nam...ale myslim ze aj svagrinka pojde pod cepiec...sice s tym svojim je iba rok a pol ale tak uz ma v septembri 28r, on ma 27r..tak uz v takom veku ludia spolu nechdia si myslim 5-6rokov a az potom sa beru...neviem ale mam takeho tusaka u nej ze sa bude vydavat dalsi rok tak som zvedava ci bol moj pocit spravny alebo nie...ale najradsej by som bola kebyze nie je nic...zvytocne komplikovane, prisposobovat sa letenkami, dovolenkou atd... nam este stale prsi...chapes? od vcera od skoreho rana a neprestalo vobec...
Odpovedať
@puffu tak uvidite co bude kolko oslav, svadieb :-) :-) ja zase mam tusaka ze sa jedny nasi znamy budu brat na rok v juny bolo rok co su spolu a teraz v auguste rok co spolu ziju a neberu sa len kvoli financiam, ale myslim ze ked obaja budu makat na rok nieco zbuchaju, ale kym to neriesia tak to su len moje dojmy :-) tiez by som bola rada keby nic, lebo to ide aj do penazi a tento rok bolo toho pozehnane ...aj u nas dnes prsi som na prestavke ani vonku nebola a uz sa tesim kedy budem doma, este sa musim stavit v tescu na nakup ...sa mi dnes nic nechce Janko isiel skor do prace uz rano o 4 tak som 3.15 mu robila desiatu a o 4.10 som zalahla spat a 5.10 som vstavala do prace takze aj som nevyspata a aj to dazdive pocasie ma uspava...mam nizky tlak takze citim driemoty
Odpovedať
@nikuska1987 juuj take to prerusovane spanie vie poriadne dobit...mna vcera herecka trochu rozculila lebo bola 30min po pracovnej dobe a este naschval natahovala cas tak jej hovorit ked som vsetko spravila tak uz dobru noc lebo je 30min po 22hod a ona ved iba 30minut..ale ked nahodou je v posteli 3minuty skor tak povie ze je skora noc alebo musim pockat do 22hod, tak sme dnes vstali az 9:30 namiesto 9hod...truba...:D ale tak ma tym vytocila...a teraz s nou tomas isiel do nemocnice lebo ma nejake vysetrenie...tak som zvedava kedy dojdu...ja vegetim, nevarim az ked pridu domov...
Odpovedať
@puffu a to este dosiel vecer domov okolo 22.30 to som uz spala ked mi klopal tak zase ma zobudil, ale co uz bol na zameriavackach so svagrom u troch zakaznikov .....no tak to by nastvala aj mna sak uz mohla o tom case spat, alebo pozerat tv, pripadne citat knihu ked sa jej este nechcelo spat a nie natahovat cas ved aj ty mas toho dost za cely den ....co dobreho ides varit?? aj ja by som mala nieco ukuchtit zalezi od toho ci ked Janko dojde z prace sa naje, alebo dojeme co je v chladnicke a tym padom dnes nemusim varit co by mi bodlo a mozno uvarim na rychlo polievku daku
Odpovedať
@nikuska1987 dnes dame asi len krevetove spagety lebo teraz mi volal tomas tak az o hodinu ich zoberu tak isli rychlo na nakup, potom este babka dostava usne inplantaty ci ako sa to vola..aby lepsie pocula, potom este diu k obvodnemu lekarovi, vybrat lieky, takze vcelku dlhy den pred nimi, prave volal zubar ze zajtra o 2 je objednana tam..takze tomas bude mat pestry tyzden za sebou... ako ja sa jej niekedy necudujem ze sa jej nechce ist do postele ale tak ked chce byt v obyvacke o hodinu dlhsie nech plati..citat nemoze lebo je slepa, nie uplne ale nevidi dobre, svetlo jej vadi...aj 2 okuliare nosi take tmave..ved to je taka zataz na nos...potom sa cuduje ze ho ma stale upchaty...televizor v izbe nema lebo ze nechce, pocuva cez den take knihy na cd, ale cez noc nechce lebo ked vypne cd a prehravac je zapnuty tak cez kabel zerie vela elektriky, no a ja jej to nebudem chodit vypinat o polnoci atd...ale keby nebola taka pritahnuta za hlavu tak si tam kupi telku alebo bude pocivat cd a nie iba tak bezducho lezat a nezaspat...a rano vstava vacsinou az po 10tej, takze ona je 12hodin v posteli a viac
Odpovedať
@puffu vidis dobry napad :-) :-) to ale musim skocit tu v meste do billy na krevety uz by som asi tu nakupila :-) zavolam jankovy aky je stav chladnicky .......fuuha sami lekary tak veru rusno bude mat aj Tomas aj babka....joooj to je zivot neviem si to predstavit takto zit s tolkymi zdravotnymi tazkostami chvalabohu ze sme vsetci zdravy , teda okrem mojej babky ale ta uz ma 80 a ma problemy hlavne s nohami a uz ju zacinaju aj ruky boliet chudatko babka moja ;-( ..ja za nejakych cca 40 minut idem domov uz mi na dnes padla :-)
Odpovedať
@nikuska1987 ja predpokladam ze o take 2 hodiny zacinam...:D ale vies co ona by mohla zit ovela dostojnejsie len sa boji cokolvek spravit, niekam ist aby jej nezobrali dochodok, benefity, auto a neviem co vsetko...jej mama jej nahucka sprostosti do hlavy a ona potom len doma sedi na stolicke a nikam nechodi..ale nam to je jedno, som tu od toho aby som sa o nu starala a nie vymyslala jej program...ved ma 3 sestri, mamu..okrem mamy jej nikto iny nezavola, nema ani kamaratky lebo iba ona im vyvolava a tie niekedy dvihnu tel a niekedy nie..proste ona je taky typ cloveka co vsetko robi za nejakym ucelom a preto nema nikoho okolo sebe lebo to z nej strasne citit...alebo take jej typicky ja som postihnuta tak to musim mat zadara...:D
Odpovedať
@puffu ved aj ja zacinam doma robit upratat, uvarit,,cize akoby z roboty do roboty do 18.00 to musim vsetko stihnut.... :-) :-) skor mama by jej mala vymyslat program, alebo sestry tie su zdravotne v poriadku?? aby aspon nieco mala z tohoto zivota nielen sustavnu opateru a behanie po lekaroch podla mna takto clovek nezije, ale len preziva...poznam aj ja takych ludi, ktory su zdravi a neziju, ale len prezivaju , ale tak kto ako si zariadi tak ma ...tak uz to nejako vydrz s tou babkou tie 2 roky a potom uz budes mat aj ty kludnejsie obdobie, normalnu pracu a bezny zivot :-) :-) no nakoniec idem uvarit narychlo fazulkovu polievku nebudem maturovat nad tym co varit...davno som ju nevarila a Janko ma strasne rad polievky a budeme ju mat na 2-3 dni a nemusim varit zajtra :-) spagety urobim vo stvrtok dnes sa mi brutal nechce nic :-) idem sa pobalit a smer domov :-) :-)
Odpovedať
@nikuska1987 ja som nakoniec robila tie spagety ale som sebe sravila s lososom, som mala chut..no a dnes mame opat ryby ale take nejake biele ryby, steaky tak iba oprazim na masle a opekane zemiaky k tomu... prave sa zberam do mesta, trochu kosti ponatahovat lebo nic som teraz nerobila iba sedela doma kvolu dazdu, od nedele som vonku nebola tak aspon trochu cerstveho vzduchu...
Odpovedať
@puffu videla som foto a dobre to vyzeralo :-) ja som navaria polievky a budeme mat aj na 3 dni sak Janko ma obed v praci a polievky ma rad ....nemam cas varit kazdy den stale treba cosi riesit aj po praci mam este 2 medzipristatia :-) treba sa aj poprechadzat...to ides sama?? ides len tak na prechadzku ci aj popozeras co maju popripade na nakup?? s babkou von nechodite na prechadzku
Odpovedať
@nikuska1987 ona nechodi, jej sa nic nechce a aj ked chce tak ideme iba osamote ten kto robi...idem sama a len poprechadzat, skocim mozno na kavu alebo mam rada ciabattu v jednej malej kaviarnicke tak mozno skocim tam, ej farbu na flasy pozriem ci nemaju v akcii lebo v nedelu by som si chcela farbit vlasy a do dvoch hodin musim byt spat lebo babka ide k zubarovi a maju prist aj vodari opravit sprchu...
Odpovedať
@puffu no co ako bolo na prechadzke?? ja som mala tiez dnes prechadzku z roboty na postu,ku svagrinej, domov, na obecny urad, domov , tesco domov a cez prestavku banka teraz som dosla a idem trochu upratat tu spust co som tu narobila vsade same papiere :-) :-) farbu si si kupila?? a uz sa ozvali ti mladi co im idete na svadbu?? kedy to vlastne cestujete na sk?? sak ani neviem, alebo viem len som zabudla ...no sme sa rozhodli ze zavolame servisaka na ten kotol nech mu nepadne zaruka, ale asi az buduci mesiac, len dufam ze nebude taka zima aby sme museli kurit,,,,,uz teraz je otrasne leto, chladne a dazdive ...inak este zajtra do prace a 4 dni volna jojojooooj :-) :-) :-)
Odpovedať
@nikuska1987 prechadza uspesne za mnou, kupila som si topanky a farbu nie..:D take na jesen, plna spicka, na nizkom opatku...ti mladi sa nam zatial neozvali, ved o 14tyzdne svadba tak maju este kopec casu...:D ani nevieme co mame robit, lebo ked sa neozveme bude my zli ze preco sme sa neozvali a aj ked sa ozveme tak mi tam bude neprijemne ist ze na nas s prepacenim kaslali...tak fakt neviem...uvidime co urobime.. uz ocakavame fasadnikov kedy nabehnu na stavbu..:) dufam ze od dalsieho tyzdna zacnu robit naplno, vraj maju este dokoncit jednu stavbu a idu k nam, najneskor 8.9 ale chceli by este skor tak dufam..:) a o necelu hodinku idem do prace...dnes som s babkou este nebola tak som si poriadne oddychla..:)
Odpovedať
@puffu topanocky sa vzdy zidu :-) :-) :-) aj ja si budem musiet kupit nejake na jesen teraz nosim balerinky, ale tie su neni moc na jesesenne dazdive pocasie,,,ja uz rozmyslam ze letne veci upracem na horne policky a jesenne zimne veci dam nizsie aby sme mali po ruke,,, :-) snad sa ozvu ....som zvedva ako sesternica ci aj nas budu volat na svadbu alebo nie .....maju to 25.10. tak uz mozno buduci mesiac budu pozyvat hosti :-) to vam bude nejaka firma robit fasadu, alebo znamy zivnostnici nejaky?? mozno september bude pekny mesiac a pride aj babie leto ...kolko ratate ze vam budu robit fasadu ?? ja idem uvarit kavu a za chvilu zacinaju rodinne pripady , mne zase dnesok strasne rychlo usiel :-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?