@nikuska1987 ja som sa prave vratila z mesta, je teplo tak som to vyuzila a neskor pride tomas a ide do fitk a ja do prace, vcera aj ti kamosi co mali svadbu teraz v juni zistili ze cakaju male, sice o tom nevedia ze to vieme ale vcera ked som bola na konovi tak dala do jednej temy poziivny test, vlastne az 2 takze to je jasne..ale sranda ako clovek nieco najde a ani nevie ako...:D
vcera sme cely cas vraveli s Tomasom o tom ze v podstate mame 2 roky do odchodu, mne to pride uz ako keby o chvilku...:)) dufam ze nam to takto aj vydrzi a ze vsetko stihneme...v podstate by mi ani nevadilo zeby sme prisli domov napriklad aj v novembri 2016, ale zatial je nas odrazovy mostik september a ci uz to budu 2 mesiace pred alebo po to uz je jedno...hlavne ze sa to blizi..:) inak sme chceli vybrat aj novy telkedze tomasovi konci pausal ale nakoniec nevyberame lebo to vyzera ze tu uz nemusime 2 roky byt, kebyze vyberie koncom septembra takze radsej nevyberame..:) oujeee, koniec sa blizi..:) vcera ma to nabilo naskutocnou energiou lebo fakt mi to pride ze uz to je za chvilu...
@puffu neboj sa to ujde ani nebudes vediet akoved az neuveritelne je ze uz 3 roky sme vydate ako rychlo to ubehlo ...verim ze ta to nabija energiou a este viac ta to bude ked uvidis ako sa vam rysuje byvanie tie finalne upravy :-) :-) :-) aspon mate dovod sa naco tesit....ja este makam sa mi to nejako nakopilo, ale za chvilu idem domov za nejakych 45 minut ....inak strasne vela ludi hned po svadbe maju babo za to maju moj obdiv aj do nas zase zacinaju hucat okolie ze kedy budeme mat male ze by sa patrilo ale neriesime :-) :-) teraz mame ine priority a sny co si chceme splnit, chceme dokoncit byvanie a na baby este mame 2 roky cas no nie?? :-) :-)
@nikuska1987 my tiez nejako deti neriesime hoci teraz poslednu domu nejako tomas zacal dieta castejsie spominat, ale priznam sa ze posledne mesiace to berieme tak ze si davame pozor iba pocas ovulky a berieme to tak ze ked to ma prist pride a prisposobime sa, a ak sa do konca dalsieho roka nepostasti takto nahodne tak to zacneme riesit intenzivnejsie a samozrejme pocas ovulky...:D alebo zaciatkom roka, neradi by sme zase veci urychlili, mame tiez ine priority ako riesit deti a kazdy vecer skakat na tomasa aby bol ocim skor dieta...:D, tak ta kamoska o detoch vravi uz asi od 21tky, chcela mat do 25tky, tak teraz ked vse pojde ako ma tak porodi 2 mesiace po 28cke...
ja by som chcela prve aspon pocat v 28cke a druhe v 29tke...do 30tky mat odrodene tak dufam ze sa podari...najradsej by sme chceli mat deti do jedneho roka a mat pokoj...uz ked je clovek v pohybe, v tom tempe s detmi tak nerada by som mala po 2-3 rokoch dalsie lebo to by som bola 6-7 rokov doma a to si ani neviem predstavit..staci ked budem 4..:D ani to si neviem predstavit...
@puffu súhlasím s tým čo so napísala, ked uz deti tak rychlo zbuchat, mne by vyhovovali aj 2- cata 1 pôrod, sice viac starosti, ale spolu by sA zahrali a nie trčať 6 rokov na materskej ja niesom typ zienky domácej teraz som šťastna ze mám prácu, a nemusí ma živiť manžel. My tiež dávame pozor, len počas ovulky v podstate sa spoliehame, ze sa nám mimo nepritrafi, no keby sa pritrafilo čo uz , ale este nechceme ani jeden mať dieťa. Čo mám kamosky tak zatiaľ maju deti len 2 a dosť spolužiacok so zakladky mám slobodných, skor tie zo strednej maju uz deti. Ved kolegyňa z prace včera vravela ze kedy bude babatinko, ze uz mame 3 roky po svadbe, ale neriešime:-)
@nikuska1987 ja by som chcela tiez dvojky...:D ale prve iba jedno a pom hned dvojky...:D ale tomas nechce nic pocut o troch detoch..:D som zvedava ako nam to nakoniec pojde ale bolo by super kebyze ich mame za sebou, presne ako si pisala ze viac starosti a roboty ale uz ked budu vacsie tak sa budu spolu hrat atd...zena je v tom kolobehu takze si myslim ze je ovela horsie mat deti po napr 3-4 rokoch lebo si odvykne starat sa o take male dieta...
nas sa uz tiez vela ludi pyta ze co este nic a bla bla...ale odpovedam ked nam bude dopriate tak vtedy budeme mat...ale lezie mi to niekedy na nervy ako nam kazdy radi a toto je lepsie a takto to je lepsie atd...som zvedava kedy nam budu ti kamosi radit ze nech mame cim skor deti ze je to super...
@puffu 3 deti?? to je podla mna moc my jedno, dve maximum :-) Tomas chce dve?co som mala tiez teraz na VS spoluziacku tak ma 6 rocneho syna ona ma 30 a ze jej je tazko uz mat druhe vratit sa k tej starostlivosti o dieta a pritom este je konatelkou jedneho regionalneho magazinu a praca ju bavi tak jej je tazko nechat pracu a mat 2 dieta.....vies co ja to uz beriem jednym uchom dnu a druhym von ked niekto riesi nas ze kedy budeme mat dieta ...ked sa nan budeme citit a budeme finacne ustaleny tak ho mat budeme teda ak budeme moct mat :-) :-) ja dnes uz makam, ale len do 12 mam nadcasy tak si dnes skratim pracovny den a aj v pondelok som doma :-) :-)
@nikuska1987 ta super, tomas chce 2, alebo 3 ked bdu dvojicky..:D, proste 2 tehotenstva a hotovo..mne by nevadili ani 3 deti, tak 2-3, viac urcite nie...ked mne 2 pridu malo a 3 vela...:D chapes???? ale uvidime, ale zase skor si myslim ze budeme mat 2 deti...neviem ci predstavit zeby som mala male deti 3 roky posebe a mat take male odstupy a zase neskor tie nie..ale clovek nikdy nevie...
ja som chcela ist do mesta sa opat poprechadzat ale prsi tak nejdem nikam, aspon popozeram umyvadla atd, to co sme isli kupovat teraz mi uz pride zbytocne drahe...90€ za jedno, co myslis? nasla som aj za 60€ celkom podobne, takiez keramicka, k tomu slovenska vyroba tak asi kupime tieto, predsa celkom pekna uspora nie? ked sa vobec nevyznam kolko je taka normalna cena za umyvadlo...:D baterie mame kvalitne lebo nemamrada tie lacnejsie co su take ako keby rozladene ale umyvadlo je asi jedno ake je, ci? ved sa v tom iba umyvaju ruky a zuby...och, pomoooc...:D
@puffu ked budu 3 co neuzivite? my 3 urcite nie mozno my budeme mat len jedno to staci, ale moc tomu neverim ked janko ma este troch surodencov aby tomu jednemu nebolo samemu smutno, ale cas ukaze :-) my sme dali za umyvadlo so skrinkou tusim 70 e ale skrinku nebudeme davat tu vyuzijeme na nieco ine....podla mna dost za samotne umyvadllo a myslim ze tych 60 e je dobra cena a velky rozdiel podla mna nebude v kvalite ,,,,,inak som si vsimla ze v niektorych obchodoch isli hore ceny potravin napr. u nas v dedine studentsku pecat predavaju skoro za 2 e ako chapes?? a ked sme boli v cechach tak stala 27 ceskych korun ako nechapem :-( :-( hlavne aby nepuklo aby ten material nebol taky krehkejsi ale podla mna vsetky umyvadla su jednake teda aspon v tejto cene 60-90 e no neviem ...skor tie baterie ao si napisala su labilnejsie na to sme si aj my davali pozor ked sme vyberali bateriu a napr. v sprche nam praskla hadica hned po mesiaci a pritom sme ju kupovali v dedine v domacich potrebach
@nikuska1987 ani nie ze neuzivime ale skor to ze ake ako auto, 2 sa ti zmesia v pohode, 3 sa uz tlacia, a zase mikrobus kupovat enchceme...:D alebo mame v podkrovi iba 2 izby, jasne mozu sa tlacit 2, atd...ale tak uvidime...
deti nechcem vychovavat tak ze co chcu to od nas dostanu, ze chcu toto tak rodicia zacvakaju, budu sa musiet aj sami trochu snazit a obracat sa...nechcem aby moje deti dopadli tak ako moje sestri, chcem aby boli uz skoro samostatne ako som bola ja..
toto si tiez myslim, aj su obe keramicke tak si myslim ze kvalitou budu podobne a usetrit 30€ na jednom umyvadle je si myslim celkom pekne, treba nam 3 umyvadla, to za tu usetrenu stovku mozeme mat napriklad stolik v obyvke alebo skrinku v kupelni...
@puffu my tiez nemame v plane deti rozmaznavat a kupovat im vsetko co si zmyslia, chceme ich vychovat slusne a tiez samostatne...minule janko vravel ze ked dovrsia 18 tak pojdu z domu :-) :-) teda pokial nebudu studovat :-) moja sestra tiez bude mat 24 rokov a v zivote nebola na brigade .....ja som chodila na brigady uz od 16 alebo 17 rokov, ale ako neriesim to.. je to jej vec a ked jej to vyhovuje aspon ten oriflame som jej nechala nech ma aspon 15-20 e mesacne sak sa jej zide ked studuje a popritom chodi von s kamosmi nech ju furt rodicia nemusia podporovat :-) :-) tento rok chcela ist na brigadu, ale tu nic nieje a ked aj volala , bola sa pytat neberu, ale tento rok bol prvy co sa tak rozhybala...no musim koncit za 15 minut idem domov tak nech este dokoncim co mam :-) :-) :-)
@nikuska1987 my chcenme detom urobit sporenie a v 18stke, alebo naprv v 20tke sa nech rozhodnu kde chcu dat peniaze, alebo mozno im dame az ked budu vyspelejsie napr ako svadobny dar atd...ked ked budeme davat hoci len 10-15-20€ mesacne tak za tych 20rokov tam bude celkom pekna suma nasetrena a zase tych 40€ kazdy mesiac si myslim ak su obaja pracujuci nie je az taky velky problem...odkladat pre obe deti nieco...
teraz mame sporenie na 10r, uz tam sporim teraz druhy rok, a pekne nam to vychadza ze akurat ked budu deti vacsie tak dam eurobit za tie peniaze bazen a urobime zadny dvor atd, skor by som nechcela lebo sa budem bat deti ustit na dvor aby tam nespadli...potom ma este 20r tomas sporenie takze to dostane v 50tke...:D za to chceme cestovat...ale uz to vidim, detom dame...:D
@puffu my to chceme tiez tak ale peniaze im dame az ked budeme vediet ze vedia hospodarit s peniazmi a dokonca im ani nepovieme ze maju zalozeny sporiaci ucet ,..ja zvazujem stavebne sporenie ja som to mala tiez a je to dobre tam je aj ta statna premia sak sama to poznas :-) :-) :-) ja dnes doma dovolenkujem som bola u svagriny a na poste, v tescu a konecne idem varit a upratovat bo mame fest bordel doma :-) do 15 to chcem stihnut bo mi idu nakupne maniacky a o 18 rodinne pripady ,,,tento tyzden som sama doma janko ide so svagrovcami na tyzden do trnavy idu zateplovat jednemu znamemu dom tak nebudem ani varit a co si rozhadzem to si upracem po sebe tak by to mal byt volnejsi tyzden ...uz som si bola dobt kredit na internet , ale nejde mi bohvieako dobre
@nikuska1987 my uvidime ci stavebka alebo nieco ine, stavebka je super len to ze tam treba davat teraz ponovom az skoro 800€ na statnu premiu, ked si vezmem zepre 2 deti tak 1600€ rocne to je cca 130€ mesacne a to neviem ci si museme moct dovolit odkladat kazdy mesiac pre deti...my uvazujeme ze priblizne 30€ pre kazde kazdy mesiac, za 20rokv to je 7200€ co je super peniaz a ani nas to nejako nezatazi si myslim..tiez chceme aby tie peniaze vyuzili napr na svadbu, alebo pri zariadovani bytu atd...
ja som od tomasa tak dlho nebola este, prvy rok chodil na montaze tak to bol prec aj 2-3 tyzdne ale potom pracoval v Ke a to uz chodil domov pravidelne...ty si uz bola tak dlho bez Janka?
@puffu co 130 e mesacne na jedno?? ja som vedela tak ze ked odkladas 66 e mesacne na jednu osobu, ale mozno s to zmenilo teraz neviem presne lebo stale sa vsetko men a bezny clovek ked to neriesi tak nevie a zatial som to nepozerala a to sa este pomeni kym mi budeme mat deti :-) :-) hej bola som ked makal na kamione to som bola aj mesiac bez neho, ale ti poviem ze uz nikdy viac by som to nechcela zazit rok tak chodil ze ku koncu ostaval mesacne vonku dosiel domov na vikend a zas na mesiac prec takze som zvyknuta ale to rychlo ubehne ked chodim do prace horsie keby som doma cele dni a sama sak by ma asi trafil slak,,,teraz ma vela prace tak ci tak je doma len na noc maka od rana do vecera leto fusky jedno z druhym
@nikuska1987 niekedy bolo 560€ alebo 630€ rocne na statnu premiu, teraz je to necelych 800€ rocne co je dost...ked to to clovek rozdeli kolko musi okladat aby tych 800€ za rok nasporil tak je to dost...:/
tak aspon si privirobi a mate aspon viac penazi na sedacku, ja sompozerala postele, chceme kupit najprv jednotkove kedze najprv zariadujeme iznbu iba dole, a nechcem kupovat spalnu a potom ju opat skladat a vynasat hore tak jednotky sa potom lahsie vynesu hore ked uz bude manzelska a pokial nebudu deti alebo budu spat v postielke tak aspon pre hosti bude miesto...inak presne o mesiac letime domov..:)
@puffu je to vela penazi uvidime ked to budeme riesit :-) no neviem ci sedacka nam vyda tento rok zase treba menit na aute tlmice pravdepodobne a chceme ist na poriadny nakup oblecenia zalezi aku sedacku si vyberieme teda cenovo kolko bude stat :-) :-) my tiez mame jednotkove postele a potom si dame robit mozno na rok komplet spalnu zatial nam tieto postele stacia :-) som nahnevana lebo mal prist janko este domov a on z jednej fusky ide rovno do druhej do tej trnavy tak ani nepride zbyocne som varila polievku, ale tak budem mat ja na tyzden :-) uz aby bol piatok a aby bol doma, ale verim ze to rychlo ubehne ...akurat pozeram nakupne maniacky hned by som sla nakupovat :-) :-) :-)
@nikuska1987 jaaj tak aspon pusu a rozlucit sa mohol prist..:/ asi uz mal naponahlo...a to az dalsi piatok alebo iba tento asi nie? ved to je cochvila...:) my ideme vo stvrtok na sever UK, mali sme ist zajtra ale mame tu psa tak sa to presunulo na stvrtok a vcera jej mama dostala ten napad tak ideme, my radsej uprednostnujeme nechodit lebo sa stravujeme vonku a to ide do penazi mat aj obec, aj veceru vonku, niekedy aj ranajky...sice aj nasi nam varia ale tam neradi chodievame lebo nejako nemusime tu ich babku, taka pretvarka mi pride a nechce sa mi rozpravat po anglick ked nemusim, a pri nej aj ked rozpravam s tomasom tak po anglicky a nemame to radi...
@puffu on uz je v luziankach zase by sa musel vracat sem a odtial to nema daleko aspon myslim ...mal by to dalej keby ma prist domov :-( ....tento piatok a mozno aj skor ako to dokoncia tak hned idu domov ale rataju ze do piatku .....to idete len tak ku jej mame na navstevu??? to na kolko idete a preco sa nestravujete u babkinej mami??inak uz mi je smutno za jankom dnes som cely den doma a chyba tu je tu clivo uz ani psa nemame len andule a holuby na dvore su ale je tu smutno ...esteze som si bola dobit kredit na net a zajtra idem do roboty :-)
@nikuska1987 nakoniec ideme az dalsi tyzden, 19.8..ano ideme iba tak na navstevu, lebo nasa herecka nikam nechodi a tak pre nu mama robi aspon taky program aby trochu vypla, uz som pozerala kam by sme mohli vybehnut my dvaja tak uvidim co najdem..
dnes som uz od 6rana hore, tak i bolo zle...aj triasku som mala, teraz uz lepsie ale stale nejako zaludok ako na vode...:/ ble...
inak nam nakoniec idu fasadu robit o tyzden skor ako bolo dohodnute... od 1.9 nastupuju...:) takze sa tesim na konecny vysledok...aj pre tu rusku krizu ci co to je, je kurz celkom dobry tak sme hned poslali peniaze na sr...:) urobilo to skoro 300€rozdiel medzi tym ako by sme dostali zvycajne takze sa tesime, mohlo by to este mesiac vydrzat ked budeme menit dalsie peniaze...
@puffu nieco uz najdete nejaky vyletik ....sinieco pojedla co ti uskodilo?? hej rusko nejako nebude spolupracovat s usa a europou nejako to nesledujem tieto medyinarodne konflikty tak som mimo obraz , ale davaju o tom v spravach co viem, ale len okrajovo ....dufam ze z toho nebude nejaka vojna svetova , staci ze je studena hospodarska vojna :-( aspon tak to davali v spravach ....ja makam v praci sa mi tak drieme bo je take pocasie na spanie, ale mam kavu snad sa preberiem ,,,,,budicek pride o 14 ked sa budem pomaly balit domov :-) :-) len aby vam pocasie prialo na fasadu, ale ved v septembri byva pekne a fasada sa da robit aj ked je zamracene , len aby neprsalo, ale snad pocasie bude priat :-) :-)
@nikuska1987 prave preto sme posunuli pre istotu keby nahodou neprialo pocasie aby sa stihlo vsetko urobit aj s posunom, ideme spat do UK 24.9 tak za tie 3 a pol tyzdne dufam ze fasadu spravia..juuj ale strasne sa tesime, ved to uz mame skoro dom hotovy, uz len ho zariadit...strasne sa tesim ze to uz je v takom stadiu...sice furt roboty ako na kostole ale uz sme urcite za polovicou...ja som dnes tiez taka ospala...ale tak uz posledne dni nejako nespim poriadne, dnes od 6rana hore, isli sme spat o 1rano...vcera sme mali smotanovo-syrovu omacku a nejedavame uz taketo velmi tazke ucne jedla tak si myslim ze z toho...inak som nic nejedla...vecer mi bolo uplne v pohode...kebyze nemam kramy tak si nieco namyslam...:D
@puffu to urcite musia ved teraz Janko a dvaja svagrovci isli robit tiez dom a su traja a rataju ze do konca tyzdna to daju ak nie aj skor teda ak bude pocasie priat.....verim ti ved to aj ja poznam a najkrajsie na tom je to zariadovanie a nasledne stahovanie uz do svojho domceka :-) :-) :-) ale tak mozes byt tehu ved niektore zeny este mavaju prve mesiace aj kramy aspon co som pocula ....ja som tuto noc dobre nespala kedze janko nebol doma som sa budila casto ale snad dospim tuto noc a isla som spat nieco po 21.30 este som pisala s kamoskou ...co dobreho ste mali so syrovo smotanovou omackou??mozno aj to ti uskodilo ked si neni zvyknuta , alebo s kramou a unavy
@nikuska1987 tak nam idu este podbit strechu, potom zateplit a natiahnu fasadu a to aj dom aj garaz ale myslim ze 3 tyzdne im budu stacit urcite...:D
mali sme kuracie prsia z predvcera tak dom dorobila nivovo-spenatovo-smotanovu omacku, hodila som do toho to maso ale velmi chutne to bolo, len neviem ci toto mi tak zaposobilo alebo co...no uvidime..tehotenstvo velmi nemyslim...ale clovek nikdy nevie...:D ale neee,este skoro...a kramy mam normalne, nijako ine, myslim ze keby bolo nieco tak by boli slabsie alebo kratsie...mam uz 4den tak si nemyslim ze z kramov lebo sa citim inak dobre len to zaludok mam ako po preflamovanej noci...fuuj, aniclovek nepije a citi sa ako po alkohole...:D
@puffu nepridala si recetik?? vyzera to lakavo :-) :-) :-) tak urcite to stihnu za 3 tyzdne a zalezi aj od toho kolky budu.....mozno ti ozaj to jedlo nesadlo ,,,ja co som ti minule pisala ze ma boli zaludok mala som to z unavy v noci som malo spala a bola som brutalne unavena tak myslim ze z toho , lebo na dalsi den mi nic nebolo ,,,,u nas prsi este pojdem za holubkami a oddychujem nechce sa mi nic a uz vobec nie ked viem ze nic nemusim robit :-) :-)citala si ze robbie williams spachal samovrazdu ?? aspon tak to interpretovali v spravach ....vsetci tito bohati a slavny aha ako koncia ...maju vsetko materialne a aj tak niesu stastny , ked pachaju samovrazdu holduju alkoholu a drogam
@nikuska1987 nie robbie williams ale robin williams, bol herec, ten co hral v flaber ci tak nejak sa to volalo, taka ta zelena zelatina...urcite budes vediet...
u nas je podmrakom, ale vcera aj predvcerom prsalo, ja uz idem coskoro do prace a inak nic...mozno babka pojde do sprchy a okrem toho robotu nemam tak si lahnem a budem iba odpocivat...
ale uz iba v hlave stale rozmyslam co doma budeme robit atd a mozno aj z toho som taka, ze nespim...uz ide na mna cestovna horucka asi...:D
@puffu hej toho som myslela :-D :-D ..taketo skarede leto si napamatam uprsane vela prsi tento rok ,,,,ja som driemala cca 30 minut idem este umyt riad a hodt stehn do rury + ryzu urobit ...za chvlu idu rodinne pripady a to ja pozeram pravidelne :-) mozno asi sa velmi tesis domov .a neverim ze sa budete doma nudit ...inak co uz sa vam ozval ten parik kde mate ist na svadbu?? :-)
@nikuska1987 nie..:D zatial nie, uvidime kedy sa ozvu ak sa ozvu..ale rozlucku ma aspon ona tento vikend, vytvorila udalost na fb, ja som napisala ze zial nepridem a ona ze skoda..:D takze neviem.. Uvidime ci budu volat ak nie tak my im volat urcite nebudeme.. Ich povinnost..
Mna akosi unava presla, zaludok mam stale ako na vode ale uz lepsie ako to bolo rano.. Lezim v obyvke a kukam spotrebice kolko stoja atd.. Hrnce a tak.. Asi nakupum vsetky od tefal.. Uz mam jednu sadu od nich a nevyznam sa v tom ktore su dobre a na tie tefal su aj recentie dobre a aj sa mi pacia vzhladom tak od oktobra mozem nakupovat ..
@puffu tak jasne ich povinnost, len ked uz riesi rozlucku tak by sa mohla rozhybat a riesit aj pozvania teda minimalne obvolat hosti .....hlavne ze uz sa ti ulavilo a je lepsie .....tefal je dobra znacka,,,,,mna v poslednom case chytilo nakupovanie uz jak mame druhy prijem no konecna a vsetko oblecenie, kozmetika, do domacnosti ,,,,vo stvrtok si chcem ist kupit nejaku novu kabelku a tolko veci by sa nam zislo, len to zase netreba prehnat :-) :-) inak mna dnes v praci napadla myslienka, ze od buduceho mesiaca teda od konca sa pomaly zacnem obzerat po vianocnych darcekoch , lebo naraz to bude vela
@nikuska1987 my tento rok ako minuly darceky nekupujeme, my si nakupime komplet kupelne, tomas chce este vrtacku a ja si nakupim hrnce atd..ved vidis.. Ja este ani kuchynu nemam a uz nakupujem lebo naraz sa to neda, je toho vela co cloveku treba tak treba nakupovat s predstihom,to iste aj na vianoce.. Radsej dopredu.. My dufame ze dostaneme par dni volna..
Mna nejako poslednu dobu nakupovanie oblecenia omrzelo..:/ uz ked vieme naisto ze neostavame dlhsie ako do jesene 2016 tak uz chcem byt cim skor doma, pride mi to blizko a aj daleko..:D ale ked si poviem ze uz iba jednu zmluvu podpiseme tak to je uz cochvila, ved uz mame 3 roky po svadbe a ako rychlo to zbehlo..
@puffu my len detom a kazdy rok viacerym ,,,,,teraz uz 5 minuly rok se kupovali 4 nam sa to kazdy rokom zvysuje :-) ale ved kupujete prakticke veci a neoplati sa vam kupovat zbytocnosti, alebo nieco co nevyuzijete ....my si tiez chceme nasetrit a ist na velky nakup do nitry tam su velke nakupne centra .....a hlavne veci na oblecenie,,,,mau tam aj rozne akcie ,,,,mna zase nakupovanie oblecenia opat chytilo ...ved to velmi rychlo ubehne este te 2 roky co chcete byt v UK sak ani neviem ako ryclo aj tento rok ubehol neni davno som ti pisala kolko oslav, krstin a svadieb nas caka a uz je po vsetkych uz asi nebudu take vacsie oslavy ziadne ...ved si zober uz zajtra je 13 skoro polka augusta je fuc ....a za chvilu koniec roka a uz bude 2015 a si poviete ze uz len rok v UK :-) :-)