Posvadobna diskusia- august 2011

Zobraz úvodný príspevok
Dufam ze toto uz adminovi vadit nebude...:)
Odpovedať
@nikuska1987 tak to ano, ten zaklad pohde rychlo, horsie to bude potom vo vnutri a vsetky tie piplacky..:/ bakoniec davame zateplit strechu tiez firme co bude robit strechu.. No a inak uz mam datum operacie.. Predoperacne vysetrenie mam 14.06 a kedbude vse ok tak ma hned aj zoperuju.. Uz by som to chcela mat za sebou..:D
Odpovedať
@puffu ale ked budete mat sikovnych majstrov tak aj interier zbuchate raz dva.... :-) tak to verim aj mas trosku obavy z tej operacie?ja by som trosku mala,,,,,,,,ja som ty len na skok idem si este vytlacit ziadost o prijatie a zase po uradoch heh :-) uz ma to nebavi stale cosik vybavovat :-)
Odpovedať
R
Odpovedať
@nikuska1987 z operacia velke obavy nemam, aspon zatial nie..:D ale urcite budem v den operacie nervozna..no dnes tu boli opat so socialky.. Tak to vyzera pre nas tak ze kazdych 10 tyzdnov budeme mat 2 tyzdne volna.. Tak by nam to aj vyhovovalo tak som zvedava.. 7.2 ideme na 2 dni na sever uk.. Je to v podstate o tyzden, vratime sa skoro v polovici februara a 2.3 opat na sever..:) uz mam vsetko nakupene, uz len nejake botasky kupit a mozeme ist..:)
Odpovedať
@puffu to by ste mali super a budete to mat normalne platene ako keby ste robili??? :-) aspon sa nenudite aj dni vam ujdu rychlejsie,,,,,to chodite k jej mame??? :-)
Odpovedať
@nikuska1987 ano, nemali by sme dovolenku 38dni ako mame eraz ale mali by sme 8 tyzdnov co by bolo super, lebo aj teraz mame plat kazde 4 tyzdne, cize 13 vyplat rocne, no a z toho 2 by som mala pocas mojej nepritomnosti co by bolo super...ideme k jej mame lebo treba servisnu urobit na aute a auto bolo kupovane na severe uk takze ideme tam..no dnes nam inak napisal druhy strechar nacenenie...:/ este o 3000e viac ako ten prvy...:/ som necakala taketo vysoke ceny...no co uz...:/ strechu treba len sa navysi rozpocet...
Odpovedať
@puffu tak to ano aj ja chceeem heheheh :-) eeeeejha to su palky :-) ale tak vsetko je drahe a zase sa neoplati kupovat co najlacnejsi material, lebo to aj tak vyzera potom :-) tuto mame v kupelni najlacnejsiu dlazbu a nie a nie ju doumyvat ma ide z nej porazit umyjem ju a o hodku mozem zas vidno na nej kazdu kvapku, kazdy vlas ]-(
Odpovedať
@nikuska1987 nie, nepozerame najlacnejsie, praveze su davame nacenivst kvalitne veci a v najvysdej uprave ale nepocitali sme az tolko vela..:/ uz ten prvy bol o 2000e ako sme mysleli my..:/ a to je este bez stresnych okien.. Ale toho prveho sme chceli najviac tak aspon je lacnejsi a je nam sympatickejsi aj sme videli jeho pracu.. Som zvedava na tu tretiu ponuku tak mozno este tamta zavazi..ale uz sa nam to predrazilo a to sme davali navyse vyssie ceny aby sme mali rezervu.. No teraz ked ideme na drahsiu svadobku ako sme mali povodne ist, do toho este operacia tak okna asi nebudu v juni ale az v juli.. No nevadi ved nic nemoze ist na 100%, budem rada ked to pojde aspon na 80% ...:D Inak sesternica dnes porodila..:) malemu sa nechceli von, prenasala viac ako tyzden.. Museli pichnut vyvolavacku
Odpovedať
@puffu ja viem ze nedavate najlacnejsie :-) len som dodala ze aj keby chce clovek usetrit tak sa to neoplati radsej drahsie a kvalitnejsie :-) sak ano nemoze mat clovek vsetko ved vsetko nioeco stoji heh :-) ale tak kto si co moze dovolit tak ten si dovoli a ten kto nie sa uskromni heh :-) aj my si davame robit cenove ponuky stolarom :-) teda uz mame vybrateho stolara, ktori sa uz cini :-) aj tato svagrina dostala vyvolavacku nechceli ju lekari trapit tak v den terminu jej ju dali :-) co ma sesterka???,,,,,gratulujeeeeem :-)
Odpovedať
@nikuska1987 chlapca.:) tobias.. Zatial iba sami chlapy v rodine..:) tak to ano otacat sa treba lebo inak to ani nejde.. My co sme davali nacenovat tak jeden napisal iba pracu brz materialu a bez vykopov na zaklady a zakladovej platne 16700 a potom bez strechy chcel 13000 a nakoniec skoncil na 6500.. Chapes? Tak to je trochu rozdiel.. Ale sme ho nezobrali lebo ked ta clovek takto natahuje tak neviem co mozem od neho cakat.. S tymi co mame teraz sme velmi spokojni..:) aspon zatial..:) s tymi lacnymi vecami mas uplnu pravdu, vela ludi si mxsli ze usetri a pritom to musi skor vymenit lebo sa to zlomi/ pokazi atd alebo katastrofalna udrzba.. My sa snazime pozerat aspon teraz na paeametre kedze sa chceme dostat na nizkoenergeticky az pasivny dom..no a potom budeme volit taku strednu cestu, ani nie to najdrahsie ale zasr ani nie to najlacnejsie..a co sa tyka alektroniky tak do kuchyne chcem bosh aj pracku a susicku a vysavac dyson.. Ale na sr nie je az tak velmi dostupny ten co chcem ja ale vravela som tomasovi ze chcem na moje posledne narodeniny v uk..:)
Odpovedať
@puffu my to maem v rodine 50 na 50....2 chlapov a 2 baby.......ved nakoniec skoncil na sume o 10 000e menej nechaaaapem :-) treba aj vyjednat cenu heh aj my vyjednavame sme sa dohdoli so stolarom, ze aj nam urobi dobru cenu a budeme spokojny, tak si u neho dame urobit vsetko co potrebujeme a hned si rozmyslel cenu nakolko to je dobra zakazka teda prenho velmi vyhodna. :-) ja este neviem akej znacky chceme popozerame recenzie na nete popripade tu znacku ktorej elektrospotrebice mame teraz :-)
Odpovedať
@nikuska1987 my budeme tiez zhanat stolata na dvere, kuchynu, obyvacku a 4 satniky tak tiez ocakavam lepsiu cenu ked by sme to dali robit jednemu.. No ale som zvedava, prinajhorsom dvere kupime.. Ale kuchynu, obyvku a vsetky satniky chceme na mieru lebo sa stolar dokaze pobavit s priestorom aspon co sa satnikov a kuchyne tyka.. A mozno detske satniky urobime sami, maju iba 1.5m takze policky budu iba na jednej strane tak na to si mozno aj trufneme..:D
Odpovedať
@puffu my sme dvere kupovali nam momentalne robi schody a pootm zacne linku, a bude pokracovat satnikom do spalne atd heh.... :-)to taky mlady chalan tiez stavia novostavbu,alebo uz ma postavenu a tiez nam vravel ake mal opletacky s uradmi a kolko musel vybavovat papierov,,,,, dnes u nas cely den prsi a konecne sa sneh topiii tak sa tesim ale zajtra bude asik poladovica :-)
Odpovedať
@nikuska1987 schody budeme potrebvat aj my, ale robime betonove a na to davame masivne drevo, ibatake platy na vrch...tu uz je celo jar, len strasne fuka vietor a dnes a zajtra moze byt dazd so snehom ale nemyslim ze u nas, skor na severe uk... my sme nastastie vela vybavovaciek nemali, trebalo dat iba stavebne a buracie povolenie, vybavit dozor a vsetko prislo tak do 3 mesiacoch odkedy sme to podali...
Odpovedať
@puffu my davame kovovu konstrukciu nato pojde drevo a do toho led pasiky........joooj dnes ma byt 10 stupnov tak sa to hadam roztopi zajtra idem do mesta kupit dake nove cizmy tak som zvedava ci aj nieco zozeniem v tom super meste :-) .......tak to ste mali super este budete musiet robit papiere na plyn, elektriku, vodu
Odpovedať
@nikuska1987 tie uz mame, na vsetko treba projek a vovolnia takze to sme robili naraz, no a plynovu pripojku uvidime ci budeme robit alebo nie, momentalne to je dost drahe a uvidime ci by sa nam vobec investicia vratila...este stale cakame na tie papiere co sme si davali robit ohladom kurenia aka spotreba ake naklady atd... takze tie veci mame nastastie, aj nove budiky sme davali , aj skrinku, uz je to aj schvalene takze super, uz iba dotiahnut vsetko, vodu a elektriku si budeme robit sami no a ak dame plyn tak to musia prist plynari urobit... nasi idu tiez teraz prerabat byt...aj som im hovorila ze naco ked aj ttak tam nebyvaju a mozno sa budu aj stahovat do ba...no ale ked chcu tak nech prerabaju...:D
Odpovedať
Článok sa načítava...
@puffu tak super ze to uz mate bo to vsetko dlho trva a je s tym dost vybavovaciek :-) to sa im oplati prerabat? ja by som uz asi do toho neinvestovala nakolko sa chcu prestahovat :-) ale tak je to len na tvojich rodicoch ako sa rozhodnu :-) uz konecne svieti u nas slniecko a hned je den krajsi hehehe sa z toho tesim jak male decko :-) aspon na mna vplyva slnko velmi pozitivne heh
Odpovedať
@nikuska1987 ja mam hned lepsiu naladu ked svieti slnko..:) nam tu vkuse prsi..:/.. Uz sme si rezervovali strechara.. Nemusime sa uz o nic starat bude to na kluc co je v nasom pripade velmi dobre.. Tak dufam ze sme vybrali ok.. Ale je 50r zaruka tak mna uz netrapi co budu robit deti so strechou..:D
Odpovedať
@puffu asi kvoli pocasiu by sa mi tazko zvykalo zit v UK heh :-) tak a mate o starost menej :-) uz aj tu sa topi sneh heheh taka som rada, lebo uz ma to nebavilo .........buduci mesiac uz idete na svadobku ze dnes uz februar ako rychlo to leti :-)
Odpovedať
@nikuska1987 dnes som presne na to myslela ze o 4 tyzdne uz budeme na severe a 3.3 uz skoro rano cestujeme na letisko...:) sa uz strasne tesime...:) dufam ze nebudeme z toho sklamani...:D ale verim ze nie...:) som bola dnes v meste lebo mi trebalo zasielku jednu odoslat spat a strasne fuka...ale teplota je celkom dobra...sice po minule roky sme uz zimusne vetrovky nenosili tak by mohlo byt aj teplejsie...:D a uz skoro vsetko nakupene na dovolenku, uz len botasky...:/ to je asi najhorsie...:/ v hlave mam predstavu ale este take asi nevymysleli...:D no a kratasy potrebujem, jedna som si uz objednala tak dufam ze budu dobre...
Odpovedať
@puffu ale dobre bude neboj sa budes tam s manzelom co je najpodstatnejsie a budete sa tam mat super :-) dufam, ze potom das dake foto :-) aj ja som si kupila cizmicky tak dufam, ze ich vyuzijem tuto zimu a nieze pride jar heh :-) uz sa u nas lad a sneh roztopil ale pocasie o nicom zamracene, hmlisto no hnus :-) to uz mas najmenej botasky a kratasy prinajhorsom si ich kupis aj tam :-)
Odpovedať
@nikuska1987 nam tu dnes svieti slnko takze celkom dobre...:) vcera davali v spravach ze strasne zaplavy su v trebisove...ale tokazdorocne maju tie ulice problem s povodnami...nechcela by som byvat niekde tak...kazdy rok len starosti a zatopene pivnice...my sme pre istotu dali drenaznu hadinu pod cele zaklady v pripade spodnej vody aby nestalaale odtecie do kanalizacie...radsej robime prevencie pre istotu...:D a sa cely vcerajsok hrajem z realizaciami...:D no aj dnes cely den...:D strasne...
Odpovedať
@puffu spravy vobec som nepozerala uz asi tyzden tak som mimo obraz heh....ale topi sa sneh a prsi a lezie mi to na city uz. ;-) je to smiesne ze uz kolke roky to tak maju a nerobia nejake protipovodnove opatrenia , alebo to nejakym sposobom neriesia........sak jasne mas postavit novostavbu a o rok ta ma vytopit a sposobit nejake materialne skody, tak radsej teraz trosku zainvestovat a mat istotu :-) my uz sme si vybrali farbu kuchynskej linky uz ju len hodit do kitchenplanner a dat zhotovit ,,,,este musim popozerat na nete nejake zabudovane elektrospotrtebice, aby sme dlho nestali :-)
Odpovedať
@nikuska1987 nam tu teraz snezilo..:D ale take velke chumace.. Tomu pocasiu uz ruadne preskakuje.. Skace teplota z 12 na -5 .. Hrozne.. Ale uz by to malo cochvila prejst nie..:) Tak to je super a aku farbu ste vybrali? Ja chcem cokoladovu podlahu a vydokoleskele vanilkove dvierka s kombinaciou tmavsieho cokoladoveho dreva, pieskovec sko zastenu a steny nad linkou bud cokoladove alebo sivkaste
Odpovedať
@puffu ejha tak to mate ake vykyvy teplotne :-) my budeme mat podlahu orechovu a kuchynsku linku tiez tmavohneda s kremovou nieco ako vy v tych farbach ,,,steny biele a zastenu nemame vybratu :-) my budeme mat tmavohnedu s bielou, jemne smotanovou kombinaciou interier aj nabytok a doplnky stieborne :-) tak som zvedava aky bude konecny efekt :-) sak nam dal 4 vzorkovniky sme bolii snimi v byte a sme ich prirovnavali k dveram a k podlahe farbu aj vzor nech sme neni jak kikiriky :-)
Odpovedať
@nikuska1987 ja tiez robim vizky a ukazujem tomovi aby aj on mal prehlad a predstavu.. Obyvka bude kremovo- cokoladova tiez.. Mozno nie uolne cokoladova ale trochu svetlejsia a sedacka bud bilelo hneda alebo bielo siva.. Strasne sa nam pacia kombinacie koza a latka alebo koza a drevo na sedacke.. A steny uvidime, urcite biele a ta prechodna bude bud siva alebo hneda..
Odpovedať
@puffu tiez vyberame spolocne ........ :-) takze budeme mat farebne podobne aj my davame aj obzvcku, spalnu, kuchznu, kupelnu v tej farbe co som ti pisala nech nam to vsetko ladi a steny budu biele a obyvacka bude oblozena kamenom jedna stena ale 100 pro nebudeme davat farebne steny heh ,,,,,,,,,,ja musim este poslat objednavku nech mi do stvrtku pride nech mozem porobit balicky :-) zakaznicky uz sa pytali na objednavku heh.
Odpovedať
@nikuska1987 my tiez davame zemite farby kebo tie podobia najcistejsie a elegantne.. Mozno detsje izby nejako spestrime farbami a taktiez hlavna kupelna bude jemnocyklamenova so zlatou.. Uz som nasla aj kachlicky tak ked uz bude dom uzamknuty tak hned objednavam aby ich nevypredali..:D Zajtra ideme na sever uk, velmi sa mi nechce ale tak co narobime..:)
Odpovedať
@puffu tak to ano :-) my v tomto byte mame take rusive farby zelena, oranzova, cervena, biela :-) zase je ine detska izba a obyvacia takze izbicku pre deti treba detom prisposobit heh :-) tak to verim, ale aspon budete mat zmenu troska :-) a vam rychlejsie ubehnu dni heh :-)
Odpovedať
@nikuska1987 mna take farby tiez velmi rusia a az znervoznuju...tak my sme uz pobaleni...ideme vraj na 3dni tak som zvedava ze ako to bude....ale mohli by sme sa hned v piatok vratit...no ale tak uvidime ako dlho ostaneme...ako pises aspon nieco ine a rychlejsie ide cas...no inak som pozerala spravy a na orave poriadna zima...neskutocne nieco...:/ to uz musi ist ludom poriadne na nervy...a ze v noci moze napadat pol metra noveho snehu...:/ nechcela by som byt v ich kozi
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?