@puffu Ahoj dnes tazko veru :-( . pocasie sa umudrilo uz nesnezi, cez den sa to topilo vcera a dnes do rana zase mraz :-) jak si napisala nekonecny pribeh aj na Sk kazdy nadava :-)
@nikuska1987 dufam ze sa nic vazne nestalo a ze si mala iba narocny den.. Ja som inak taka znudena z toho pocasia..:( sa mi nic nechce.. Zajtra pride stavbar na pozemok tak som zvedava co povie..o 2 hodinky ide babka do kostola tak uz iba 2 hodky prezit a mam volno.. Porobim eshop a budem pozerat buckovcov..:D vzdy sa nasmejem pri tom..:)
@puffu ani nie vazne ale skor smola pre mna zajtra mam ist na pracovny pohovor a strasne ma bolia krize a ta bolest mi ide do lavej nohy a ledva chodim :-) co si o mne zajtra pomyslia na pohovore sa nemozem ani poriadne vystriet....... a co som pozerala co by to mohlo byt tak asik zapal sedacieho nervu .....taka smola akurat ked mam ist na pohovor vies aka som sklamana :-( to uz zvladnes ja som chcela pozret burlive vino pozeravas? :-) tak to su pacienti ti buckovci ja nemozem kde ich vyhrabali :-)
@nikuska1987 tak to ti prajem skore uzdravenie.. Mne na uvolnenie pri bolesti velmi pomaha horuci zabal, ak mas doma thermoform ci ako sa to vola .. Si to priloz na bolave miesto alebo ak nemas tak do sklenenej flase dat vriacu vodu, zabal do uteraku a daj na bolave miesto..burlive vino pozeravam ked mam vilno, zaujimavy serial.. Mna aj chytil velmi pod povrchom a horuca krv lenze ked mala horuca krv prestavku tak som sa viac zapozetala do pod povechom takze ma prednost
@puffu dakujem velmi pekne tak toto sa mi este nestalo,,,,musim zacat cvicit a nie a nie sa k tomu dopracovat ]-( a dakujem aj za typ teraz mam nelepku na krizoch taku naplast a dam si na noc voltaren tabletku nech sa mozem vyspat :-) nemame to doma, lebo sme to doteraz nepotrebovali :-( ja sem tam kuknem horucu krv a pod povrchom vobec nie to som nepozerala vobec.....vcera som kukala superstar a nechapala som kde takych typkov nabrali ani sa necudujem ze porota si necha tolko zacvakat ked sa musi kukat na take individua :-)
@nikuska1987 ja som letmo tiez pozerala superstar.. No tak to ano.. Boli tam poriadne duvni ludia.. A ta co vyzerala ako postava z hry? Co mala cierne vlasy a v predu modre? Hrozne..ale boli aj dovry.. Mne sa najviac pacila z toho co som videla ta co jej zomrel oco ked bola mala.. Krasny hlas mala..
@puffu ale tento rok su tam straaasne nesympaticky ludia a ta baba s tymi vlasmi v prvom momente mi pripadala ako s Adams family :-) Mortisa ....hej viem ktora myslis chuda dievca ale krasne spievala a bola aj sympaticka :-) mne sa pacila ta co bola najprv v tom buse, alebo potom ta casnicka :-) :-)
@nikuska1987 mne prisla ta casnicka strasne namyslela...a tak afektovane spievala a hybala sa..ale hlas mala dobry...len keby ze pocuvam tak ok ale ked som na nu pozerala tak ma to strasne rusilo...
inak dnes nam dosli letenkyyyy....:) juuj sa tesim....a inak letime nie 12 a pol hodin ako som si myslela ale az 14hodin...:/ ale co je vyhoda ze letime cez dubaj takze 6 a pol hodin do dubaja, potom mame 3 a pol hodiny pauzu a dalsich 7 a pol hodin na mauricius tak to nie je az take strasne...dufam ze aj nieco uvidim...:) myslim v dubaji...:) pri prilete budeme v dubaji o polnoci ale naspat z dovci pojdeme cez dubaj okolo obedu tak dufam ze vtedy cosi uvidim...:)
@puffu mala vysoke sebavedomie uz v restike ....ked sa jej Roman pytal ci vie spievat tak sebavedomo mu povedala ze vie,,,,,,,,ale tak vie spievat heh :-) ved to uz buduci tyzden v sobotu? letite ci v piatok? :-) jooooj zavidim v dobrom aj nam by sa uz zisla taka dovca a oddych od vsetkych tych problemov bezneho zivota heh :-) ale sak aj to bude :-) urcite uvidis nieco z dubaja , stretnes tam nejakeho multimilionarskeho sejka heh :-)
@nikuska1987 v sobotu ideme na sever uk a v nedelu rano cestujeme na letisko...:) uz som objednala aj vylety cez agenturu...:) velmi sa na to tesim, ani neviem na co skor...sme si objednali plavanie s delfinami, plavba za velrybami, jazda na stvorkolkach a konoch po rezervacii, turu po dazdovom pralese, ideme popozerat okolite ostrovy, safari, krokodilia a korytnacia farma, prejazd autom cez leviu koloniu...a to by malo byt vsetko sa mi zda...:) strasne vela zazitkov bude...:) sa mi ani verit nechce ze uz dalsi tyzden tam budeme...:)
@puffu tak budete mat o zabavku postarane :-) vela uvidite, zazijete a zabavite sa heh :-) :-) :-) tak budete mat velmi nabity program :-) :-) ale tak zasluzene ved cely rok makate tak si treba aj zivot uzit :-) :-)
@nikuska1987 tak to ano, nudit sa urcite nebudeme..:) dnes bol stavebnik na pozemku a ze o tyzden max o dva zacnu..:) vse od pocasia zavisi..:) ale sa tesim kedy to realne uvidime..:)
@puffu pocasie nepusti :-) sak hadam uz sa otepli vsetci nato netrpezlivo cakame,,,,,, ale je zima vonku :-) zatial :-) tak to verim, ani si domcek nespoznate heh :-)
@nikuska1987 aj v pocasi dr ilko vravel ze sa otepli a pride jar dalsi tyzden uz..tak som zvedava, snehu nemame co je super, uz len aby zem sa rozprazila a mozu zacat kopat terasu...
teraz kazdy den ocakam menstruaciu...:D dufam ze dojde aspon par dni pred dovolenkou lebo nerada by som ju dostala v lietadle...:/ tak dufam ze moje prosby budu vypocute a telo pocuvne...:D
@puffu to fakt???? sak ja ani nestiham sledovat pocasie heh si ma potesila touto novinkou o jari :-) aj ja cakam bo dnes mala prist a nic tak budem cakat dalej :-) hadam dostanes teraz .....pri mojom stasti by mi prisla hned v prvy den dovolenky.......... :-)
@nikuska1987 toho sa bojim aj ja..:D ze prvy den a bum alebo v lietadle.. To by ma asi trafilo..:/ inak ja som dostala menzes ked som maturovala z nosky..:D si pamatam ze som sa nemohla vobec sustredit lebo som sa sustredila viac na to ze som vlhka..:D no hruuuza.. Ako kebx nemohla dojst o 10 min skor alebo neskor ale ked som sadla pred komisiu a vtedy..:D
Inak ako sa citis? Krize uz lepsie? Ako dopadol pohovor?
@puffu musis byt optimisticka a verit ze pridu a najlepsie nato nemysliet :-) sak oni si vedia vybrat chvilu kedy maju prist :-( ja viem ze ked mam dostat a idem prec tak si dam pre istotu alwaysku keby nahodou dosli :-) to mam taky zvyk od kedy mavam :-) uz je to lepsie uz ma bolia menej ...na teste som padla nezvladla som ho noc predtym som nespala kvoli bolesti a na test som sa nedokazala 100 percent sustredit a ani som nevidela vysledny test neviem ani kolko som mala bodov ani nic len vysledky vycapili na dvere ....bolo nas tam cca 30-40 a z toho test urobila len tretina :-) takze zase nic :-( ale nabuduce uz budem 100 pro vediet naco sa mam zamerat na ktore zakony :-)
@nikuska1987 nam uz dnes dosli aj vstupenky na atrakcie spolu s transportom a casom kedy nas vyzdvihnu...mame atrakcie na 6dni a vyzdvihnu nas jednotlive dni a najskor je cas 5:30 a najneskor 6:20...a ja som si myslela ako budem lenosit..:D a to sa este prichystat, dat sprchu tak to ani spat nemusim ist...:D este k tomu je tak 4 hodinovy posun takze budemevstavat ako keby u nas o polnoci...:/ no dufam ze sa rychlo adaptujem
@puffu tak super sa tesim s tebou :-) ty budes lenosit a ja stresovat co mam skor robit :-) inak volali mi s posty ze ma beru na postu tak som zvedava mala by som nastupit v utorok ....piatok som bola za veducou a nebola tam tak neviem blizsie info :-) uvidim v pondelok co mi povie , dnes aj vcera som bola v skole,,,,,o 3 tyzdne prva skuska, este musim do konca marca odovzdat seminarku, pomaly zhanat material na diplomovku, riesit prerabku, robit oriflame a starat sa o domacnost ako sa mam naco tesit vyzera to tak, ze sa nebudem nudit a piatky soboty stravene v skole :-( tak si uzi oddych a dovolenku naplno aj ja by som isla hned teraz :-)
@nikuska1987 tak to je super ...a za okienko alebo budes roznasat postu alebo zatial nevies? tak budes mat teraz poriadne narocne obdobie..urcite to da zabrat a poriadne...ale ked to zvladnes tak budes na seba poriadne hrda...:)
no uz tu dovolenku potrebujem...jarna unava na mna zaposobila a poriadne...vcera som mala hrozny den...aj som z nervov normalne plakala...:D ale niekedy pomoze tak sa vyrevat...:) dnes je uz opat dobre...:)
@puffu zatial roznasat, ale veduca sa ma pytala ci by som nesla aj za okienko som jej povedala ze isla by som radsej za okienko, ale teraz chodi veduca roznasat tak miesto nej by som chodila ja a musim sa jej opytat ako to dalej bude ci by ma dala zato okienko, uvidim ako sa vyjadri v pondelok :-) ale aj tak budem hladat ine nieco k tomu co studujem, ked uz to studujem a cvakam si zato, tak nech to ma aj daky ucel :-) aj skolu mi bude akceptovat tie piatky ma bude pustat :-) tak som rada ze je ochotna akceptovat mi skolu a skusky :-) no sak sa tesim a este som nasla teraz postu od svagrinej ci si nechcem privyrobit a upiect jej jeden zakusok na sobotu :-) kks ja neviem ako to vsetko zvladnem
@nikuska1987 tak to je super ze ta bude pustat, v dnesnej dobe je to velmi ojedinele gesto...takze super...podla mna celkom ok praca, vzdy lepsie ako niekde v restike alebo bare nie?...a mas normalnu pracovnu dobu...
ja velmi nepeciem, ma to akosi velmi nebavi...:D ale ked budeme doma na sr tak urcite budem, tu ani nemam komu a este ked poviem babe nieco tak je musim vsetko referovat tak dakujem ale neprosim...:D
dnes uz asi pojdemnafarbit vlasy...uz odkladam tyzden...a nie a nie sa do toho pustit..:/
@puffu no nieje to bohvieco viem si pedstavit aj cosik lepsie, ale ked sa mi naskytla moznost ist pracovat tak to treba vyuzit a ako si napisala lepsie ako v restike, alebo nebodaj dakde vo vyrobe heh :-) ano a jednozmennu co je najdolezitejsie heh :-) ani mna nebavi piect ani varit,,,,,, ale tento zakusok sa vsetkym velmi paci a ona nema cas piect tak poziadala mna :-) ved doma to je zase so vsetkym takto sa musite priposobovat babke :-( ved takto o tyzden uz hadam budete letiet :-) ak by som sa sem uz nedostala v priebehu tyzdna tak zelam stastnu cestu a krasnu svadobnu cestu, vela zazitkov, krasne pocasie a vsetko co k tomu patri..... :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
@nikuska1987 dakujem velmi pekne..:) inak som vlasy opat nefarbila...:/ Baba isla do kostola tak ma zobral tomas na prechadzku, sme sa boli trochu vymrznut...:D dnes tu opat poletoval sneh...:/
no uz zajtra idem farbit hlavu lebo umrem...:D ale sa mi tak nechce...dnes som si uz pomaly zbalila kozmetiku...potriedila som si co beriem do kufra a co k sebe do lietadla...
inak neviem ci som ti spominala ale letime najvacsim lietadlom na svete...:) dvojposchodovym...:) dufam ze nebudeme ist cez toho hada co rovno pojdez az na palubu ale ze pojdeme cez zchodiky aby som to videla realne ake to je velke...:) a dala aj foto...:) este som dvojposchodove lietadlo nevidela...:D a aj dve ulicky su tam nie jedna ako zvycajne....tak som zvedava na ten kolos...:)
@puffu uz ste asi niekde na ceste na svadobku a ja osm sa sem dostala az dnes konnneeecne po tyzdni idem pisat vypoved na poste koncim take podmienky ake su tam to som sa s niecim takym nestretla ani vo vyrobe ]-( hej???? tak budes mat aj zazitok s lietadla heheeehh aj som dnes na teba myslela, ze idete na sever a zajtra rano letit...tesim sa na foto :-) :-) :-) :-)
@nikuska1987 ahoooj, tak dosli sme vcera a teraz akurat cestujeme spat na juh ku londynu.. Na svadobke bolo super, vylety skoro kazdy den ale sme ak opaleni co je super..to vazne??? Take hnusne podmienky? A tak dobre to na zaciatku vyzeralo... Ze ti bude akceptovat skolu azd..:( tak drzim palce nech sa podari., inak aj moja sestra skoncila v banskej bystrici a po velkej noci ide do bratislavy..
@puffu vitaaaj hehe :-) kiezby si pridala aj dake fotecky zo svadobky :-) takze ste boli maxim pokojny co je uplne super heh a svadobna cesta sa vydarila, aj ste opaleny aj vyoddychovany juuuj aj ja by som sla niekam :-) ves co ani nespominaj mi tu postu lebo ma este aj teraz vytacaju tie podmienky :-) ja akurat varim a idem este poslat objednavku a poumyvat podlahy a kupelnu :-)
@nikuska1987 tak my sme uz konecna spat v realite a zabehnuti..:) inak nam napadal sneh..:/ no katastrofa... Uz by mohlo pocasie byt mudrejsie a oteplit sa..:)
Ved uz o chvilu april, ani sa mi verit nechce ako to uteka..o chvilu ideme na sr a este sme ani nezavali so stavbou..;( dufam ze sa to velmi nepretiahne a budeme moct vidiet dom so strechou hoci bez okien..
@puffu videla som fotecky kraasne :-) aspon ste dobre zrelaxovali??? :-) aj tu sa ma oteplit tento tyzden na 11-15 tusim uz aby to bolo bo toto pocasie cista depka :-) dokonca aj pc sa mi pokazil minuly tyzden a tento tyzden mi odisiel mobil tak som bola ho dnes reklamovat bo je este v zaruke takze sa nam dari ze 100 bodovo :-( na velku noc budete v uk? ale tak sa ma oteplit dufam,ze uz natrvalo a potom to rychlo pojde ta stavba :-)