Posvadobna diskusia- august 2011

Zobraz úvodný príspevok
Dufam ze toto uz adminovi vadit nebude...:)
Odpovedať
@puffu wwaaaau krasne :-) :-) :-) aj ja som bola v tom ze tie zvyky su rovnake :-) a vajicka sa u vas maluju? bo u nas uz nie iba ak deti v skolke alebo v skole :-) kedysi sme davali polievacom ked som bola mala rucne malovane vajicka a teraz vacsinou kupovane alebo viacmenej uz peniaze :-) jak tie tradicie postupne miznu :-) nevies nahodou kto vypadol? lebo som to nepozerala strajkovalo nam digi a vypadal signal a online som nepozerala :-) nesledujem moc superstar ani ta ich hymna ma nezaujala :-)
Odpovedať
@nikuska1987 nam tiez nesla markizaale nala som prepnute na nove, a neviem kto vypadol lebo som bola potom v praci uz.. Skus pozriet niekde na nete alebo novy cas ci nepise o vypadnutom so superstar.. No u nas tiez uz maluju pomenej, peniaze sa davali aj ked som bola mala, cokoladove vajicka obcas a malovane vobec.. A dospely stale vypili..ale my sme v puberte chodievali partia dievcat na chatu, do lesa atd a tym padom sme sa tomu vyhybali..:) nasi vhodievali k babke cez pondelok takte to bolo vyriesene..:) ale urcite chcem doma praktizovat vyzdobu, aspon nech maju deti spomienky nejake na tieto veci..
Odpovedať
@puffu nasla som vypadol Karol Komenda ten dlhovlasy :-) nasla som aj clanok ze viacerych domacnostiam na sr vypadavala markiza :-) my tento rok nemame vyzdobu nakolko sme v podnajme a ked sa prestahujeme do svojho aby som vyzdobu prisposobila k stylu aj farbam bytu, ale tiez budem robit vyzdobu mna to bavi , len teraz sa nemozem nejako realizovat :-) tieto velkonocne pondelky vobec nemusim dufam ze na rok nebudeme doma a pojdeme niekam na dovcu :-) tu na sk :-)
Odpovedať
@nikuska1987 aj sa som ti isla prave pisat ze kto vypadol...:) ale superstar podla mna stratila svoju uroven.. Pride mi to akor ako hviezdicka.. Velmi mlady ludia sa tam prihlasuju a vyzerato tam niekedy ako v materskej skolke...radsej pozrram talent, nejake reality show a podobne.. Teraz pozeravame buckovcov..:D inak normalna rodinka..:D
Odpovedať
@puffu uz to davaju 4 krat aj tie kastingy aky typkovia sa tam zucastnili kastingov ako som nechapala niektorych :-) ja uz tiez nemusim viem kto je vo finale nech som v obraze ale nesledujem to :-) talent alebo nova farma bude hladaju zaujemcov na kasting minule som videla uputavku :-) aj ja kukam buckovcov a aj mama ozen ma budem kukat nato sa tesim sa dobre zabavim heh :-) alebo zacne uz aj bez servitky tak budem zapisovat nove recepty :-)
Odpovedať
@nikuska1987 bez servitky mam velmi rada..:) ja si zo davam nahravst kedze vtedy vacsinou zacinam v praci..inak co dnes varis? Ja mam dve varianty a neviem ktoru nakoniec budem varit..:D.. Uvidim potom co sa mi bude chciet.. Jeden je uplne novy, este som to nerobila.. Obalovane kelove lidty so sumkou a syrom a k tomu by som asi spravila zemiakovu kasu s kozim syrom a kapudtovomrkvovy salat a druha varianta spenatove halusky ale dostala som vacsiu chut na to prve jedlo, som uvedava ako to bude chutit..:D
Odpovedať
@puffu dneska bude o 18 bez servitky tak budem pozerat :-) :-) budu varit herci z burliveho vina :-) mam salat, rezne, sunky su tam syr, vajicko taka oblozena misa dnes fajront :-) :-) joooj ale by som si dala miesto reznov kuracie prsia so sampinonovo smotanovou omackou ryzu a hranolecky to zboznujem :-) aj ja by som si dala to prve jedlo mnam mnam :-) som rada ze nemusim dnes varit bo sa mi nechce uz som ti spominala ze nerada varim, ale rada papam a nove veci :-) ale musim trosku zhodit bo uz ide jar, leto :-)
Odpovedať
@nikuska1987 ahoj tak tie vcerajsie kelove listy boli uplne super...:) vrelo odporucam...:) chutilo to velmi dobre a pomerne jednoducha priprava a vcelku lacne...:) my u cakame na oteplenie, vkuse pozerame pocasie ci uz bude teplejsie...uz aj robotnici cakaju...:D len nie a nie sa oteplit...:/..sme mysleli ze od aprila uz budeme tahat mury a zatial este ani dosku nemame hototu, este minimalne tyzden nebudu robit...:/ takze sme este ani nezacali a uz sme v sklze taky jeden mesiac...
Odpovedať
@puffu ahooj a posles mi prosim ta recept? rada skusam nove veci :-) a hlavne recepty, ktore sa lahko a rychlo pripravia :-) tak to verim, lebo uz vsetci cakame na oteplenie a stale nechodi ...u nas uz pomaly zacali zateplovat jeden barak som videla chlapov z okna heh jak makaju :-) ja sa akurat ucim bo v sobotu mam dalsiu skusku a tento tyzden ideme dat robit kuchynu pride nam stolar urobit nakres...nasla som na nete jednu kuchynu,, ktora sa mi paci tak nieco podobne farebne :-) skusim ti poslat foto tej kuchyne ak sa mi bude dat :-) aj kamen nam uz dosiel do obyvacky tak ho treba nahodit :-)
Odpovedať
@nikuska1987 kelovy listo od seba oddelis, das do hrnca s vodou, ja som vodu aj osolila aby listy trochu ochutilo, a varis pokial listy nie su makke, cca 5-7min odkedy zacne voda vriet...potom listy vyberies a nechas vychladnut, a potm tie listy plnis, ja som tie hrube konce z listov odrezala, a plnila som to tak ze som dala platok sunky, platok syra a opat sunku, zohla kraje listov a zrolovala som to, potom obalila v trojobale a vysmazila som to...smazilo sa to rychlo lebo staci aby struhanka zhnedla...no a k tomu som urobila zemiakovu kasu s kozim syrok a pazitkou, zemiaky nechas rozvarit, das trochu masla do nech ked su uz uvarene, syr, spucich a premiesas...a samozrejme pridas nakrajanu pazitku..
Odpovedať
@puffu nejde mi sem skopirovat fotku te kuchyne co som ti chcela poslat :-) mnamky idem to skopirovat do pc :-) a niekedy ho pripravim ozaj rychle :-) aj polievky varis? :-) moj je takz polievkovz ja polievky moc nemusim :-)
Odpovedať
@nikuska1987 dnes akurat varime jednu desiatovu polievku na obed...:) 2 druhy fazule s udenym kolenom...sme dostali chut...:) tak sa tesim na nu...:)...my nie sme tiez az tak polievkovy, nemusime ich mat kazdy den ale raz za tyzden ano...:) dobre na zaludok...:)ja naviac zboznujem slepaciu polievku, cesnakovu, hribovu, kapustnicu a fazulovu...alle v podstate zjem akukolvek polievku ked dostanem na tanier...a co uplne zboznujem je koprova omacka a knedla...mnaaam...
Odpovedať
@puffu premna polievka nemusi byt cely rok, ale ze polievky su zdrave :-) som si toho vedoma :-) ja mam rada kapustnicu, slepaciu, paradajkovu, a z kupenych francuzku, ale nekupujem sackove polievky, lebo manzel nelubi :-) on len domace polievky aj domacu stravu aj kolace a zakusky domace iba pizzu kupovanu v peci pecenu :-) heh
Odpovedať
@nikuska1987 juuj praradajkovu mam aj ja rada...:) a este ked su tam nejake halusky..mnaaam...ja velmi nepeciem, nejak k tomu nemam vztah a to asi aj pre mamu lebo vzdy na pecenie nadavala a asi z toho mam taky odstup lebo si myslim ze sa mi to aj tak nepodari...:D ale inak varim rada...:) ale iba raz denne...:D, nevedela by som si predstavit byt kucharkou.... no inak dnes som bola u svojho obvodneho lekara sa spytat co mi treba na zmenu mena...:D ze dost skoro po vyse roku a pol...:D
Odpovedať
@puffu ja s cestovinami :-) ja peciem ale malo , len ked idu sviatky, alebo sa chysta daka oslava, viacmenej prilezitostne :-) aj ja varim len raz denne a nie som v kuchyni cely den ako moja mama ..ta travi vela casu v kuchyni :-) ani ja nemam u endokrinologicky nahlasenu zmenu priezviska bo som tam od svadby nebola na kontrolu :-) ale dakedy musim zajist heh :-) uz si sa pridala do skupiny neviest na fb? :-) ja ano , ale aj tak sem budem chodit na MS :-) cez aky program si robila tu vizualizaciu domceka?
Odpovedať
@nikuska1987 ano pridala som sa ale nebiem ci to nezrusǐ, spamuje mi to cely facebook a tie upozornenia mi idu na nervy, takym sposobom mi nudu unikat dolezitejsie veci kedze fb zapinam tak 3krat po 5 min denne.. Takze zvidim co bude za par dni ale ak to bude tak ako je teraz tak sa odtial vymazem..
Odpovedať
Článok sa načítava...
@puffu aj mne to uz lezie na nervy vobec sa mi to nepaci :-) ostavam verna mojej svadbe a myslim, ze nevesty sa sem opat vratia po case ich fb omrzi :-) ta kuchyna co som ti spominala mam ju v albume na streche :-) tusim si ju aj laikla :-) ani som nezaregistrovala ze si sa pridala ku skupine na fb :-(
Odpovedať
@nikuska1987 ja som sa pridala asi pred jodinou iba ale uz mi tie upozornenia lezu na nervy.. Ano, lajkla som.. Velmi pekna..aj chces na ten styl nieco ci oba farebne? Ale vyzera cela velmi dobre..:) my sme povodne chceli iba rovnu linku ale nakoniec bude do ucka okoli vsetkych stien..
Odpovedať
@puffu na ten styl aj farebne ale dnes som volala zo stolarom ze ma nove vzorkovniky farieb, ale celkovo cely byt bude v tych farbach ako je ta kuchyna :-) nasa bude tiez do U plus este barovy pult miesto stola, lebo ta kuchyna nieje taka velka ako vy budete mat tak ju musime poriesit prakticky :-) velkost izby nepusti heh :-) ja som bola medzi prvou osmickou a nic ine nemam na ploche len same nevesty :-) ale ostavas tu ze? :-)
Odpovedať
@nikuska1987 jasne, albumy nevytvaram a v podstate statusy uz tiez velmi neslefujem ani pripravne albumy, skor cakam kedy sa dievcata povydavaju ktore mam v priatelovh aby som videla foto..:) proste tiesim iba priatelov.. Nejako nesledujem nove nevesty...inak s mishitou si nepisala? Necakaju druhejo potomka..:D by ma to ani neprekvapilo..:) ja som si s nou naposledy pisala pred jej porodom zazelala vela statia..
Odpovedať
@puffu ani ja sem albumy,len sem tam hodim daky status :-) nepisala som s nou uz dlho, ale pochybujem ze cakaju druheho potomka lebo ked som snou naposledy pisala, tak mi odpisala ze ma toho strasne vela a ze to nestiha aj domacnost, dieta a skolu ...ved ta ich malinka uz ma ale pol roka :-) a to este byvaju s jej rodicmi cize aj ty jej dost mozu pomoct s domacnostou hlavne s varenim aj to dost pomoze ked ti niekto navari :-)
Odpovedať
@nikuska1987 tak to ano.. Ale ak sa dobre pamatam tak teraz ma posledny tok nie? A ten je vo vseobecnosti najtahsi a najhektickejsi..ja som si chcela dat prihlaskz tento rok len som to prepasla..:D takze asi az ten druhy..asi si len predsa urobim vs a z uk budem dochadzat..kedze aj tak lietame 4krat rocne atd..no a inak dnes ma cakalo ake prekvapko..vcera som objednavala tomadovi nejake veci potajme..:D sa stazuje ze mu nepomaham s obliekanim tak som mu objednala veci za skoro 1000e..:D ale brala som toho viac a co nebude sediet tak sa to vrati a prniaze vratia takze cena bude nizsia ale nie o tom som chcela pisat.. No a dnes som isla skontrolovat ci presla tranzakcia a kukam a kukam ze nejako vela penazi tam je..:D, otvorim vypisy a tam od nasich 8500€.. Ciii.. Ma to neskutocne zarazilo, a samozrejme velmi potesilo..teraz sa nam velmi pridaju...som nic take necakala a ani netusila ze nieco take chystaju..ma poriadne prekvapili..:)
Odpovedať
@puffu tusim konci bakalara mas pravdu :-) hej?? a aku skolu??? :-) :-) :-) ved prihlasky sa davaju teraz tak to stihas tak ale zalezi od skoly ktora ako :-) ty kks ze1000 e tak Tomas bude mat radost ze ho tak osatis :-) :-) :-) :-) :-) waaaaau super ze vam takto financne pomahaju :-) :-) :-) aj nam by mohlo prist na ucet tolko peniazkov :-) hned by som vedela co s nimi :-) :-) :-) :-) bez peniazkov sa veru neda fungovat :-(
Odpovedať
@nikuska1987 mna to poriadne zaskocilo lebo vraveli ze mi daju 4000€ akoze za svadbu na stavbu .. Tak som aj cakala ze nieco mozno od nich pride ale taky obnos ma ani vo sne nenapadol..:) strasne ma to potesilo..:) No my mame take praktiky ze nakupujeme 2-3krat rocne a vo velkom..:D ale urcite sa vela veci vrati takze to nebude az tak vela, predpokladam ze veci za 500€ sa urcite vratia lebo som mu kupovala 3 rifle, 2opasky atd a z toho si necha asi len jedne rifle a jeden opasol a uz veci za minimalne 250€ idu spat..a takisto si nenecha vsetky tricka..sama som zvedava co povie.. No a so skolou.. Ja som vzdy vahala medzi troma skolami.. Pravo, pedagogicka a telesna...pravo som chcela najviac ale ked som videla tu korupciu tam tak ma to preslo, potom telesna ale tak byt iba ucitelkou telesnej alebo nejaka trenerka iba nic moc takze ma to potom predlo este pred maturitou a pedagogicka .. A chcela som odbor pedagogika a pedagogika psychosocialne narusenych.. A potom samozrejme aj pokracovanie na mgr.. Ale to psychosocialne je vlastne deti s traumou, nejake deti z alkoholickych rodin, tyrane deti atd.. Ale taktiez je uplatnenie v reedukacnych centrach, vychvnonapravnych centrach atd..tomas ma presviedca aby som si dala iba pedagogiku ale ja si dam aj aj.. Hoci viac ucenia a nervou ale tak ked som sa uz rozhodla tak nech uz to je tak ako chcem.. A mna deti od 3r vyssie velmi bavia..jedine ma na tom nelaka zoaden katierny postup a ze je clovek stale odkazany na niekoho a nie je sam sebe panom.. Ale na strane druhej mi netreba ziadny vsupny kapital ako pri podnikani, treba mi vselijake kurzy, platit najpm za priestory a postupne uz aj na sr idu kvety do supermarketov a kupis kyticu kvetov za par korun.. Mozno to nakoniec ani robit nebudem, neviem ale budem mat aspon nieco v rukach, z gymkom nemam v podstate nic.. A prihlasky boli do 31.03 aj by som im napisala ci sa neda vynimka urobit ale treba aj potvrdenie od logopeda a lekara..:/ a to nikto neda brz toho aby ma videl..
Odpovedať
@puffu koho by to nepotesil taky obnos peniazkov heh :-) my kupujeme vzdy ked sa nam nieco v obchode zapaci, lebo keby sa vyberieme na velky nakup jednorazovo akurat vtedy by sme nic nekupilili :-) my nakupujeme spontanne hehe :-) uz ukoncili prijimacie konanie? bo niektore skoly si urcia termin, ale nemaju dostatok zaujemcov tak este predlzia termin podania prihlasok. tak mozno budes mat stastie a dostanes sa tam este tento akademicky rok :-) ja uz ledva cakam kedy skonci skola bo mna to ucenie maximum nebavi :-) a uz cakam na buduci rok na statnice, dalej by ma uz nedostal nikto a nic heh :-) ked ta bavi praca s detmi tak skus mna zase deti nebavia vobec :-) ja dufam, ze raz sa mi podari dostat sa na daky urad a je mi jedno ci mestky, obecny alebo upsvar , ale chcela by som robit v tej oblasti, ktoru studujem ked tam uz chodim a si zato cvakam tak nech to ma daky vyznam :-) ale zase vies jazyk a teraz do zamestnania hladaju jazykovo vybavenych ludi, ktori ovladaju pracu z pc a s vodicakom takze poziadavky splnas aj ked mas gympel :-)
Odpovedať
@nikuska1987 tak to ano.. Aj si chcem potom urobit nejake kurzy ked budeme na sr aby som mala anglinu aj na papiery, to iste aj tomas.. Clovek nikdy nevie kedy sa to zide... Inak som sa uz odhlasila zo skupiny na fb, som sa cisto citila ako na ms a uz nebazim az tak a v takom mnozstve po svadobnych pripravach..:D..a este mi zacilali posielat nejake dievcata ziadosti o priatelstvo..:D
Odpovedať
@puffu len si sprav tie kurzy pripadne nejaky certifikat :-) asi sa aj ja odhlasim, lebo ma to nebavi stale citat ...stale tie ist ebaby, tie iste fotky, komentare a prispevky, aj ja som dostala ziadost o priatelstvo a sukromie je bokom :-) si myslim ze my co sme savydavali v 2011, 2012 a na tejto stranke sme riesili svadobne pripravy tak nam ostavaju v pamati spomnienky na tuto stranku a tie nam fb nevrati,,,, :-) aj tak si myslim , ze tie baby sa casom odhlasia z fb lebo je tam zaplava ms :-)
Odpovedať
@nikuska1987 presne tak...nech si tam pisu tie ktorych sa to tyka, mna trochu mrzi ze sa nemozu pridavat foto deti po svadbe atd lebo som aspon vedela ktora uz caka babo aktora uz ma atd...a na modrom koni ma to velmi nebavi takze tam to nesledujem vobec... skor riesim veci na streche ale aj tak sa najviac citim doma na ms...:)) a aj najviac dievcat tu poznam, sice uz aj na streche zacinam spoznavat ludi podla fotiek, nicku ale nie az tak vela ako tu na ms...
Odpovedať
@puffu tak mna zase take veci, ktora caka a ktora ma babo nezaujimaju, iba ak to da daka holka do statusu, tak jej to laiknem :-) aj ja chodim na strechu kvoli byvanicku a aj sem a na konika iba tak kuk jednym ockom :-) ty chodis na konik len ako PRO :-) som zvedava kolko to tym babam vydrzi na fb, uz aj ja som sa vyradila zo skupiny neviest bo mi to maximalne liezlo na nervy :-) :-) :-)
Odpovedať
@puffu poslala by si mi prosim link tej stranky co si robila vizualizaciu? chcem skusit tu kuchynu :-) dat do toho programu...dakujemeeeem :-) :-) :-) :-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?