Posvadobna diskusia- august 2011

Zobraz úvodný príspevok
Dufam ze toto uz adminovi vadit nebude...:)
Odpovedať
@puffu ahoooj no tak dnes sme mali taku fest tazku prednasku ze neviem ako z toho urobim skusku :-) a skusku som vedela tak som popisala co som vedela :-) ;-) tak hadam to E by mohlo byt heh :-)no ved spanielcina sa ti veru na kube zide hehe :-) :-) :-) :-) spanielcina je krasny jazyk tiez som sa ju chcela ucit ked som bola mensia a bola som namotana na telenovely :-) potom sa sestra zacala ucit francuzstinu tak som skusala aj francuzstinu,, ale prestalo ma to bavit po tyzdni hehe :-) moj nazor na slovensku sa cudzi jazyk neda naucit iba ak zaklady :-) a jedine ti sa naucia co maju o to vazny zaujem tak ti drzim palceky nech sa to za ten rok naucis aspon zaklady a na kube sa predsa len zdokonalis :-)
Odpovedať
@nikuska1987 ja taketo jazyky nazyvam dovolenkovy jazxk..:D ked sa potrebujes nieco opytat tak sa dorozume clovek.. Aj ked nezije v danej krajine..ja si pamatam ked sme s nasimi vhoievali do talianska tak mne nemcina isla lepsie ako anglina a uz po roku ucenia nemciny som sa dorozumela v hoteli, v banke, restike atd.. Teraz z nemciny nepamatam skoro nic...:/
Odpovedať
@puffu ja som sa ucila na zakladke, strednej aj vs anglinu a na vs 1 rok nemcinu :-) ale uz anglictinu zabudam, rozumiet som rozumela, ale nikdy som nevedela kecat v anglictine jedine nespisovne sa mi zda ich gamatika velmi tazka ...aj som sa chcela parkrat ze sa budem doma ucit anglinu ako pokrocila, ale vydrzalo mi to vzdy tyzden :-) :-) :-) aspon ja sa tu na sk anglinu nenaucim heh a to som pocula uz viacerych :-) ked som mala asik 17., 18 k jednym nasim susedom chodili ich znamy z anglicka taky dochodci ona bola ucitelka a ucitela postihnute deti volala sa Rosemary a on bol Sanny Gibbardovci a boli tusim z Londyna tak k nim sme chodili na doucovanie a boli skvely :-) kupili si byt v PE cez zimu zili v UK a v lete na Sk, ale ti susedia ku ktorim chodili sa odstahovali do UK aj tito Gibbardovci uz predali byt v PE a ostali zit v UK zo zdravotnych dovodov...uz dlho o nich nic nevieme a mozno uz ani neziju
Odpovedať
@nikuska1987 ono to je podla mna individualne, ja som nikdy nemala problem s ucenim, ucila som sa rano v autobuse alebo som si pamatala z hodiny veci a precjadzala som z 1,2,3 na vysvedceni.. Dotakej 8 triedy som sa ucila po 15 min denne..ale zase sestry tak tie mali problem, ucili sa dlho a aj tak mali horsie znamky ako ja.. A niekomu idi jazyky, niekomu matika a niekto do ucenia nie je vobec.. Ja sa rada ucim..:D preto stale visi vymyslam, citam o krajinach atd..
Odpovedať
@puffu ja neznasam ucenie :-) vselico ine robim len nie a nie ucit sa :-) :-) :-) :-) nebavi ma to hehe, ale tak musim ked uz som si zacvakala za studium ...este nejako ten buduci rok to dokrutim :-) ked ta to bavi tak by si mala ist na VS ved zato nic nedas nic tym nestratis :-) ja sa neviem ucit naspamat ucim sa tak, ze sa to snazim pochopit a ked mi to nejde tak sa to neucim na spamat ale sa nato vykaslem heh :-)
Odpovedať
@nikuska1987 tak kazdy ma vlohy na nieco ine...:) ja mam take vlohy na vedenie ludi, proste viem rychlo zhodnotit situaciu a viem rychlo najst vhodne riesenie, nedokazala by som robit manualne, niekde vo vyrobe atd...:/ to nie je pre mna...:D, ale zase ani praca od rana do vecera pri pc by ma nebavila...ale praca s detmi ma bavi, proste vychovavat ich atd...zase z takymi 10-15 rocnymi by som nemala nervy...ale skolka a prvy stupen je super...
Odpovedať
@puffu aj kaydeho bavi nieco ine a skor si dobra v tom co ta bavi ako ked mas robit nieco co ta nebavi :-) :-) :-) :-) :-) ja zase viem zorganizovat pracu, a bavia ma administrativne a ekonomicke veci aj personalne :-) aj dnes mi volala svagrina isli vybavovat po uradoch co potrebuju atd...kde to vybavia ako to vybavia..........mna zase nebavia deti a praca s detmi akejkolvek vekovej kategorie hehe :-)
Odpovedať
@nikuska1987 ahoj, tak my sme sa vcera vratili do doby kamennej...:) sme boli od 7vecera do 5 rana bez elektriky, kurenia bez vsetkeho...:D..bola zima jak v ruskom filme...:D, ja som aj lutovala robitnikov lebo tu robili od 23hod do 5rana...ale co som este lutovala viac boli ludia co mali okna hned pri pracujucich a bagrujucich robotnikoch...my sme od nich boli asi na 30m a sme ich poculi, ale tak uz vsetko ide takze super...:)...
Odpovedať
@puffu ahoj Lucka tak ste uzili :-) staci ked odide elektrika a je vsetko odidene no najhorsie s tym kurenim :-) mne dnes dojde kamoska nechtiky urobit tak idem este poumyvat podlahy aj sluzbu urobit na vonkajsej chodbe a este kuknem do povinnej literatury bo mam nato uz len zajtra a stvrtok v piatok mam dalsiu skusku :-) len som si dosla kuknut vysledky zo sobotnajsej skusky do elektronickeho indexu a ak som nahodou neurobila tak v sobotu je opravny termin :-)
Odpovedať
@nikuska1987 tak ako dopadli nechty? spokojna?...ja som dnes zruzila junove fotenie, uz odkladam par dni a dnes som si na to spomenula tak som hned isla pisat aby som opat nezabudla...tomas mi dal na vyber ze bud pretrpi let na kubu alebo pretrpi fotenie tak som si vybrala kubu takze fotenie je zrusene...neva... a uz idem o 5min do prace...sa mi nechce velmi, radsej by som ostala v tepluckej posteli pozerat tv...:D
Odpovedať
@puffu sikovna holka a dost lacna 12 e a dosla ku nam domov :-) teraz mi ona robila prvykrat a som spokojna bo som sa chcela objednat na akrylove ale ta pani ku ktorej chodim ma objednavky na 1-2 mesiace vopred tolko ma zakaznicok :-) tak jasne ze Kuba to bz bol hriech vybrat si fotenie pred kubou heh :-) :-) :-) :-) :-) :-) ja som sa teraz dostala k pc mam objednavku na oriflame tak to idem vybavit ;-) ;-) ;-) inak rozhodla som sa ze zacinam chudnut s kamoskou som mala chodit do kulturneho domu na bycikle, ale asi je tehotna tak z toho nic nebude budem cvicit doma :-) :-) :-)
Odpovedať
@nikuska1987 ja som si dala nechty naposledy v oktobri a odvtedy nie, ale ja mam moje nechty dobre takze nemam problem napastovat...som nestrihala nechty asi od januara do konca dovolenky a poriadne dlhe a pevne som ich mala a po dovolenke som ich spilnikovala a pestujem teraz na sr...:D inak vcera tu bolo krasne pocasie...okolo 15stupnov, do konca tyzdna vraj ma byt 20 tak som zvedava...no a inak nam uz zacali robit opat na stavbe...:) konecne...od utorka robia...:) teraz makaju na terase tak som rada...:))
Odpovedať
@puffu ja nemam pevne nechty , rychlo sa mi lamu a tieto su aspon pevne heh :-) aj tu je krasne teplucko a slniecko som pred chvilou bola v tescu a pojdem sa ucit bo zajtra skuska tak budem musiet ist do skoly :-( a v sobotu posledna prednaska sa tesim :-) :-) :-) :-) :-) uz mozu makat ked maju take krasne pocasie heh a uz sa hadam umudri to pocasie a bude viacero takych krasnych jarnych dni :-)
Odpovedať
@nikuska1987 tak to je super ze posledna prednaska..:) nam idu v pondelok zalievat zaklady takze sa tesim ze sa to konecne pohlo, dnes ma nas jacky 6 rokov..:) ze dostal nejake zabavene dobroty tak si ich rozbaloval..:) .. Inak dnes cely den hrmolilo tak som do mesta nesla a teraz uz zarezavam v praci..
Odpovedať
@puffu potom este diplomovy seminar, ale to bude kratko ;-) nam zase pride vymerat v nedelu kuchynu neviem ci som ti spominala mal prist minuly vikend nevydalo mu to tak ze pride teraz v nedelu tak som nato zvedava :-) :-) :-) ten je krasny si ho pamatam z foto svadobnej hehe :-) :-) :-) ak mas chvilocku cas nemas nejaky rychly recept na púripravu vecere? hladam nieco na zajtra bo dojdem domov az po 19 bo o 18 mame skusku tak nieco rychle a chytne ...dakujeeem :-) :-)
Odpovedať
@nikuska1987 mate radi cestoviny? Ak ano tak ja mam velmi rada tie take sporalky s tvarohom.. Uvaris cestoviny, preprazis maslo, pomastis nim cedtoviny ked su uvarene a pridas tvaroh.. Alebo este taka rychlovka .. Bud spagety s krevetami, paradajkami a rukolou alebo cestoviny penne so spenatom, sampionami a kyslou smotanou.. Inak ak nemate radi krevety tak ich urcite mozes nahradit aj kuracim masom podla mna.. Len to bude trvat dlhsie o 15 min.. A postup: na rozohriatej panvici zprudka osmas nakrajane kuracie prsia na take rezance, smaz zo aspon 10min na prudkom ohni pokial sa maso neurobi.. Pridaj nakrajane paradajky cherry najlepsie, citronovu stavu, a jarnu cibulku, posnaz dalsie 3-4 minuty, pridaj rukolu a povar 1min..pridaj tam jednu- dve lyzice vody zo spagiet kedze tie varis v druhom hrnci a pustia lepok.. Ked su spagety uvarene pridaj ich do tej zmesy a posmaz rak minutu, osol okoren a jedlo je hotove...
Odpovedať
Článok sa načítava...
@puffu ahoj ja som akurat v skole za chvilu nam zacina prednaska :-) :-) :-) hej recept s krevetami som hladala a nasla som heh ale nakoniec som krevety nerobila,uvarila som polievku taku zeleninovu a rezne na prirodno so zemiakovou kasou a cviklou :-) :-) :-) :-)to bude aj na dnes bo som v skole a nemam kedy varit :-) :-) :-) :-) :-)ale dakujem za recept a napady si zlata :-)obkopirujem si :-) a zajtra ideme na obed k nasim tak nemusim varit :-) budem mat oddych :-) inak co nove?so stavbou :-)
Odpovedať
@nikuska1987 ahoj nikus...tak co uz po skole?hmmm? ja mam este volno, take 4hodinky...:) no a stavba? prsi tak nerobia...:/ som sa tesila ze v pondelok udu zalievat zaklady ale tak v piatok prsalo, dnes prsi tak sa dohodli ze pondelok ak bude pocasie ako tak ok tak idu zabovat, davat makadam, skari siete a v stredu by sa mohlo betonovat, ak stihu tak utorok...tak dufam ze pocasie bude spolpracovat....
Odpovedať
@puffu ahoooj coby stale trcim v skole, prva prestavka a odchadzam :-) :-) ma to tu fest nebavi :-) :-) u nas svieti slniecko a je teplucko ,,,,,Janko dava kamen na stenu do obyvacky tak som nato zvedava hned zo skoly pojdem domov mu zobrat obed a pozret ho :-) :-) malo by byt pekne hlasili som pozerala pocasie...uz to konecne vonku vyzera ze prisla jar :-) :-) uvidis ze sa stavba pohne kym dojdete na sr :-) :-)
Odpovedať
@nikuska1987 tak to je super ze dava kamen...:) a my vyberame okna a dvere, presnejsie riesime ake otvory maju nechat...tak uz iba doriesit chodbu a kuchynu a mame to...v kuchyni uz mame rozmer len chcem este nakreslit ako to bude aby sme vedeli povedat okdial to okno chceme aby islo...no a schodisko nevieme...este vahame ze co a ako...ja by som uz najradsej nakupovala vybavu do kuchyne, kupelne, spalne atd...len este aspon polroka pockam pokial nebudu okna, dvere...poter by sme chceli do konca roka tak uz potom mozem nosit domov a nakupovat...:D
Odpovedať
@puffu ahoj joooj zase sme sa pohli dnes po 15 ma prist stolar uz KONECNE zamerat kuchynu bo mal prist este minuly vikend len mal vela roboty nevydalo :-( :-( uz sme boli nastvany ze nas odsuval :-) :-) tak som zvedava ci dnes dojde :-) :-) :-) idem ja makat mam zameskanu robotu bo vcera sme cely den chodili po navstevach rano sme boli v kostole, potom u nasich a potom u svagrovcov najprv u jednych potom u druhych :-) :-) tak to ti verim my mame nakupene vsetko co je v tomto byte je nase aj full vybava do kuchyne a este mame poodkladane veci u nasich aj u svokrovcoch nove nepouzite, ktore cakaju na prestahovanie heh :-) :-)
Odpovedať
@nikuska1987 my sme mali uz zajtra betonovat platnu no opat sa to posunulo, mozno o 2dni ked nie o 3...:/ bratranec mal doniec makadam na uzabovanie a nedoniesol tak chlapi neprisli do prace lebo by nemali co robit, tak asi berieme normalne od sukromnika hoci sme to mali u bratranca o viac ako polovicu lacnejsie ale tak donekonecna cakat nechceme lebo sa uz konecne chceme dopracovat k ukonceniu platne...:/ no a dnes bol svokor po preklady a zakladovu maltu a take tie potrebne veci nakupit takze uz mame vsetko na stavbu...jedine ten makadam co je najviac potrebny chyba...:/ dufam ze dnes alebo zajtra sa k nemu dopracujeme..
Odpovedať
@puffu sa tesite na sk na domcek ze? kym ste v uk tam svokor riesi tu stavbu? :-) :-) ved by som povedala ze vam ako rodinnym prislusniko to malo prist hned ml to bratranec urgovat takto prisiel o zakazku :-)
Odpovedať
@nikuska1987 ano, dohliada na to svokor.. Je to tazko takto riedit ale tak co mozeme vybolavame sami co nie riesi on, dnes bol pre tie preklady v MI, minule po zelezo v KE .. Takze dost kvoli nam lieta hore dole .. No inak ideme v juni opat na mini dovcu...:D.. Ideme na 4 dni do chorvatska, ostrov krk-baska..:)sice na kratko ale oddychneme a opalime sa..:)..bereme s nami aj svokrovcom.. Sa im chceme aspon takto revanzovat, sme uz viac krat skusali im nieco kupit len oni sa sami asi boja ist tak ideme s nimi.. Hoci na kratsie ale tak na dlhsie idt nechceme.. A na pocudovanie nenamietali.. Takze od 16.06 do 20.06 budeme na krku..:D
Odpovedať
@puffu tak aspon vam to ma kto pomoct vybavit a riadit robotnikov :-) to ako v ramci dovolenky na sr pojdete do chorvatska? :-) :-) :-) :-) :-) ta caka v juny aj ta operacia oci ze?? vsetko stihate heh aj makat aj stavat aj dovolenkovat hheh :-) :-) :-) nam uz bol vcera stolar vymerat kuchynu posle mi nakres aj cenovu ponuku tak som nato zvedava :-) :-) :-) situacia sa zmenila do augusta sa musime prestahovat bo svagrina ide predavat byt rodinnemu kamaratovi a ten je momentalne v podnajme a nebude platit podnajom aj kupovat byt :-) :-) :-)
Odpovedať
@nikuska1987 som ti nespominala? s tou operaciou? ked som sa bavila s lekarom ze kedy presne datumy, tak mi potom napisal ze mi to suri a ci by som nemohla pockat radsej do jesene alebo prist na jar ked nie je slnko take ostre vonku lebo je viac zatazovane, proste aj laserom a hned prudkym slnkom, preto sme sa dohodli ze v oktobri pojdem... a ano, v ramci dovci na sr ideme na 4 dni po chorvatska.. takze aj sa tesite nie? vas to aspon posuri a budete konecne vo svojom...:)
Odpovedať
@puffu nie nespominala si mi to s tou operaciou :-) ahaaaaaaa no o to lepsie nie? :-) :-) :-) musime sa poponahlat s prerabkou heh ..my sme tak aj v podstate ratai ze sa budeme stahovat niekedy august , september ak vsetko dobre pojde :-) :-) ved kuchyna uz pojde do vyroby ...este chceme jednu stenu potret marmolitom, spalnu, a detsku tam uz len dat podlahu a osadit dvere a omalovat na bielo a obyvacku tiez len omalvat bo stierky uz mame aj kamen mame + podlahu a kupelnu na komplet dorobit a mozeme a stahovat :-) sme rozmyslali ze nebudeme kupovat komplet sprchovy kut, ale vymurujeme :-) tak nevieme co este s tou kupelnou :-)
Odpovedať
@nikuska1987 tak oni vam uz tak vela neostava, hoci stale kus roboty.. Ale robite na svojom takze sa aj robit chce..:) my uz zajtra konecne ideme zalievat zakladovu platnu, nakoniec s bratranca nic.. nejaky problem bol s niecim..tak sme brali od inakadial, cenovy rozdiel poriadne velky.. U bratranca 10ton za 50€ a u sukromnika 9ton za 110€ a my potrebujeme 30ton.. Tak to trosku nabehne vyssie ale tak co uz..aspon sa to pohlo..o tyzden by sme chceli uz tahat mury len svokor ide na tyzden do prahy, vrati sa az v stredu a zehly musime poprenasat lebo su v hangarx jednom a svokor je spravca a nemoze dat kluce niekomu cudziemu takze az dalsi stvrtok sa budu prenasat tehly a piatok dufam ze uz budu tahat mury.. A kupelku by som urobila ako rozmyslate, zamurovala cast a potom uz iba kupite sklenene dvere.. My to tiez tak robime..a popravde je to aj krajsie ako by tam mal strasit sprchovy kut..
Odpovedať
@puffu jasne chce sa nam robit a potom si zase budeme uzivat volno :-) ale stale sa cosi najde co treba poriesit kazdodenne starosti heh :-) :-) je to dost velky financny rozdiel bratranec a sukromnik ale tak aspon to budete mat hotove :-) :-) akurat je vonku krasne slnecno rozmyslam ze idem poumyvat okna to mam 4 okna za hodku umyte tak sa pustim do toho :-) :-) vyuzijem pocasie :-) aj vasi murari vyuziju na stavbu heh :-) :-) tak ako pises iba dvierka by sme kupili a na podlahu taky jak gumenny prah aby nam nepretekala voda :-) co som pocula tak nadavaju na sprchove kuty, ze sa to zle cistia a rychlo sa opotrebuvaju :-) :-) hej je to aj tak ine klasicky sprchovy kut je len klasika a malokto ma murovany aspkn co ja poznam vela ludi ma klasiku vanu :-) :-) :-)
Odpovedať
@nikuska1987 aka nahoda..:D aj my sme sa vcera bavili ze ideme umyvat okna..:D lenze babka je v posteli lebo vraj v noci nespala tak nemozeme ist von aby nebola sama tak sa topas vybral cvicit a ja som tiez trosku cvicila.. Ale vecer pojdem este bodyrock pocvicit.. Nehorazne sa mi roztiahli boky..:( ale vaha ta ista a nohavice o cislo vacsie..:( ale obrucka a snubak su mi volnejsie takze som schodla z prstov.. Zatial mi padaju uva ked umyvam riad alebo sa sprchujem tak dufam ze to tak ostane..
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?