@puffu tak dnes z okien nic nebude casovo mi to nevydava idem si radsej napisat seminarku do skoly :-) :-) :-) a poobede dokoncim rozrobenu robotu zajtra uz mam tiez plan idem do mesta :-) :-) tak az vo stvrtok bo piatok poobede mam skolu :-) :-) a na vikend hlaia dazd hehe.....aj ja by som mala zacat cvicit bo uz mam 57 kilov a to som este v zivote nemala tolko maxim 56 :-) :-) :-) aj behat zacneme som mala chodit s kamoskou na nejake bycikle tu v dedine no ona ostala tehotna tak s toho nic nebude :-) :-)
@nikuska1987 ja som mala najviac 55, teraz mam 53 ale zadok a stehna mam velke..:(.. Chcela by som take 2-3 kg dat dole tak uvidime ako to pojde..:D.. Aj sa snazim v noci neprezierat..ale nie vzdy vyjde..:D.. Ale uz skoro 2 mesiace ranajkujem co som velmi rada lebo nikdy som nemala rada ranajkovanie.. A vzdy mi bolo zle tak som rada ze som si na to navykla a v pohode eanajkujem a citim sa lepsie..:)
@puffu ja mam tiez zadok stehna a lytka ale podla bmi indexu mam vahu v norme :-) :-) ale aj tak podla mna by som mohla schudnut, alebo aspon spevnit postavu. :-) :-) aj ja aspon na tych 54 pri mojej vyske 168 si myslim ze staci tych 54kilov :-) :-) ja sa musim vzdy naranajkovat + ranna kava :-) :-) mne by skor bolo zle keby sa nenaranajkujem od hladu :-) :-) :-)
@nikuska1987 mame podobnu vysku..:) .. Ja mam 167..:D..uz mame dokoncenu platnu...:) konecne..:) nakoniec aj bratranec doniesol majadam takze dme aspon 100€ usetrili.. Vtedy nemal prepravu ci co tak zohnal nakoniec..ale nastastie to je vsetko hotove a teraz to budu svagrina so svokrou chodit 2 krat denne polievat leno svokor ide do prahy.. No a od dtredy sa budu tahat tejly..:).. No a dalsi rok mame 2 svadby..:) aj sa tesim lebo su to velmi blizky kamarati takze urcǐte pojdeme na obe hoci iba na 4-5 dni co nas bude stat letenky..:/ ale tak nevadi..tesim sa..:) su sice jedni iba necely rok ale tak nejde o to ako dlho clovek spolu je ale ako to citi.. A druhy par je spolu 5r a ona by uz chcela deti lebo je srara...:D nedavno mala 26..
@puffu hej??? tak super, ze sa vam stavba tak rozbehla :-) :-) :-) :-) ked dojdete na sr sa mozete rovno stahovat hehe, zartujem :-) :-) :-) tak budete mat pestry rok 2 svadby, Kuba , prerabka :-) :-) :-) :-) ved ja ja mam 26 rokov a necitim sa byt stara heh na dieta myslim, mne typuju okolo 18,19 rokov a ked niekomu poviem ze mam 26 tak len kuka ze co??????no tento mesiac som mala 26 :-) :-) :-) :-) my ideme o 3 tyzdne na krstiny svagrovcom tak sa tiez zabavime :-) :-) :-)
@nikuska1987 robotnici by uz chceli pondelok tahat mury ale povedali sme im ze nie, chceme aspon tyzden pockat pokial zacnu platnu zatazovat.. Uz sme si aj rezervovali chorvatsko..:) 17-20.06 takze 4 dni.. Iba tak kratucko ale aj tak sa tesim..;).. Ja som mala koncom novembra 25.. Ale ako som uz pisala predtym ze sme dostali taky druhy dych alebo co a chceme cestovat a uzivat si este bezstarostny zivot.. Kludne aj dalsie 3-4 roky..:D
@puffu nas sa kazdy vypytuje na babatko a tiez sa nato necitime :-) este sa v klude chceme prestahovat manzel si chce kupit motorku, auticko pre mna, tiez uzit si dake dovolenky a az potom dieta :-) ved zivot nieje len o praci a detoch treba si ho aj uzit ved zijeme len raz aj to clovek nevie kolko :-) :-) :-) aj nasi minuly rok sa rozhodovali tyzden ci maju ist na Malorcu alebo nie a nakoniec isli bo som ich presvedcila nech idu co budu robit na sk ved cely rok pracovali tak nech si uziju a ked sa vratili nevedeli si vynachvalit :-) :-) :-) a tento rok ich tiez niekam vyslem :-) :-)
@nikuska1987 my sme si nakoniec vybrali Krk-Baska, 100€/noc za ubytko, kebyze ideme na 4 noci uz je to o 30% lacnejsie, kebyze na 5 a viac tak uz je to o 40% lacnejsie...ale tak chceme ist iba na 3noci nie na viac..ale cena je aj tak dobra...a vyzera tam celkom pekne tak som zvedava...
no a dalsi rok zacinamchodit urcite do skoly...chcem si dat prihlasku lebo uz nam to lieta do Ke a prinajhosom dam prihlasku aj do Ba a budem chodit do Ba a z uk, vcera sme mali opat kontrolu a mozeme chodievat nasich 38dni volna + 8 dni do mesiaca v pripade potreby...tak kebyze mi vyhovovala vyucba, zeby to bolo napriklad rzza mesiac na vikend tak by som podala prihlasku ale kebyze to bude kazdu sobotu tak nic z toho lebo to by som vela precestovala...
@puffu pojdete vlastnym autom ze? :-) :-) este som nebola na Krku iba na poloostrove Porec - Zelena Laguna Chorvatsko a tam bolo krasne :-) :-) :-) popripade si dohodnut individualne studium skus sa nato spytat treba im vysvetlit situaciu, ze momentalne zijete pracujete v uk mas zaujem studovat a vyhovovalo by ti to raz mesacne hm? :-) :-) ja som mala vcera poslednu prednasku teraz si budem musiet hladat prax...pojdem sa opytat na mestky urad v ramci skoly mame povinnu 3 tyzdnovu prax a este ma cakaju 3 skusky :-) :-) mozno v lete uz pomaly zacnem pracovat na diplomovke :-) :-) inak dnes sa mi vydava kamoska, ale nestiham ju ist kuknut bo sa vydava v meste a nestiham mam robotu musim vycistit spajzu, bo je cela plesniva idem kupit savo proti plesni a kvoli tej plesni tam nemozeme mat ani nic uskladnene :-( :-( :-( :-( jooooj ci ma serie ta spajza robota navyse :-( :-( :-( :-( :-( :-( a este musim poupratovat doma , uvarit, a taaaak :-) :-) :-) :-)
@nikuska1987 co som chodila na pravo tak bolo raz mesacne cez vikend a to by mi v podstate vxhovovalo.. Uvidim co napisu ked sa budem informovat, ale teraz je dste skoro takze niekedy v oktobri/ novembri napisem na skoly.
Ja uz teraz zarezavam v praci, som cely den pozerala tenis lebo sa hra fed cup v moskve.. Som chcela pozerat aj hokej s cechmi ale tak musim pracovat.. Ale neva.. Aj tak iba pripravny zapas.. Som zvedava na zajtrajsi tenis..:) este 3 hry pred nami a musime zahrat iba jeden bod tak dufam ze sa to podari.. Zboznujem tenis..
Inak sa uz obzeram po nejakych zahradkach aby som mala nejaku predstavu lebo mame vyvyseny dom a potrebovali by sme tam naniest vela hliny tak hladam alternativy.. Uz sa tesim kedy si to porobim..:)
@puffu hej? ja mam skoro kazdu sobotu a sem tam aj v piatok :-) :-) :-) fuuuha ty si aka sportovkyna :-) :-) :-) ...ked som bola mladsia tak sme chodili na kurty s ocom hravat tenis, ale len tak rekreacne a teraz si uz nato ani nespomeniem Janko k tomu nema vztah a mna to ani nenapadne heh :-) a sport ma vobec nebavi pozerat iba ak krasokorculovanie :-) :-) :-) :-) ja som sa dneska kukala po nejakom kotly plynovom kondenzacnom :-) :-) :-) :-)
@nikuska1987 ja som iba taky pasivny tenista..:D rada pozeram ..:) hrala som iba raz.. Ja celkovo mam rada pozerat sport.. Okrem futbalu ma bavi vsetko.. A este nemam rada boxovanie..:D
@puffu tak ja a sport to k sebe nejde a telesnu som z duse neznasala vzdy som sa vedela uliat z telesnej :-) :-) :-) :-) a sporty v tv ma vobec nezaujimaju hehe este sem tam hokej majstrovstva ale inak nic :-) :-) :-) toto mam po mame :-) :-) :-) :-) nevadi kazdy sme na nieco ine :-) :-) :-)
@nikuska1987 ja som prave naopak..:) asi som zi aj spominala ze som chcela ist jeden cas na telesnu na vs.. Vo vytrvalostnom behu som bola celkom dobra a v plavani, s plavanim som vyhrala 2 krat okresne kolo a na krajskom som bola 5., a ostatne iba okresne kola.. Stale som chodila reprezentovat skolu..no inak nas asi bude viacej v chorvatsku..:) asi idu sj kamarati dvaja a sestry a svagrinka..:) ale este to nie je iste..:) ale kebyze to vyjde tak bas budeasi 10 ludi..:D
@puffu ano spominala si mi ze si chcela studovat telesnu tak si taky sportovy typ :-) :-) :-) fuuuha sikovnaaaaa :-) :-) :-) :-) tak bude vas viacej vacsia zabava a lepsie ci??? :-) :-) :-) :-) budete byvat v hoteli ci si prenajmete nejaky bungalov???ked vas bude viacej???videla som foto na MS s domceka ako ste pokrocily dobre to ide co povies :-) :-) :-) :-) tesim sa na dalsie fotecky heh :-)
@nikuska1987 tak nakoniec ideme iba 4 ako bolo povodne v plane a 2 kamarati ale trosku inde takze sa stretneme mozno raz.. Ano dom uz konecne postupuje..:) zajtra idu zakladat prvy rad tehal a do mediaca bude mozno aj strecha..:) takze super..) mame tu psa teraz takviac roboty, aj je po operacii tak podla mna nam ho tudali naschval..:( ja kebyze mam psa po operacii tak ho nikde nedam a dohliadnemna nejo sama.. Ale inak vse ok..:) aj pocasie celkom dobre..:)
@puffuja som bola dnes na mestkom urade sa informovat ci by som mohla ist na prax, ale sekretarka to poriesi s prednostkou a zavolaju mi termin kedy mam sa ist ohladom praxe s nou dohodnut. :-) :-) uz som dnes povybavovala dake veci tak som happy, aj krasne pocasie je vonku :-) :-) akurat som na navsteve u nasich a poobede ideme kuknut kotol tak som zvedava ci nieco vybavime :-) :-) som mala ist dnes s kamoskou na kafe, ale isla do NR tak z toho nic neni hehe :-) :-) som dnes pozerala pocasie a stale hlasia pekne nehlasia ziadne intenzivne dazde tak kym dojdete v juny na sk tak uz bude riadnhy kus domceka aspon ta hruba stavba hotovy heh tak sa domkov aj tesite na domcurik ze? :-) :-) my tu mame teploty do 25 hlasia na SK su tusim uz len 2 rocne obdobia zima a leto heh :-)
@nikuska1987 mi neukazalo upozornenie lebo si zabudla dat medzeru tak nol akokeby iny uzivatel.. Ale ja chodim obcas pokukat ci nahodou lebo uz sa mi stalo aj ked bolo meno ok tak upozornenie neprislo.. Tak co vybrali ste bojler?.. Tak to ano.. Tesime sa..:) sme zohnali kamion na prevoz tehal takze super, sme ani netusili ze nas svedok uo svadby ma kamion ale potesilo..:) takze nam s tym pomoze, samozrejme za nejaky poplatok aby nebol v strate ale lepsie ako keby sme nemali nic..:) no a dnes uz robosi dali prvy rad tehal a dvere im svokor nakazal insk ako mali robit tak to musia prerabat zajtra lebo to tak nechceme..:/ tak trochu roboty navyse..ale uz sa tesim na dalsie foto..:) dnes vraj aj boli zemiaky sadit..tak mali toho viacej na praci..
@puffu joooj prepac som si to ani nevsimla :-( :-( :-( vcera aj v pondelok som sa venovala tym kotlom rozmyslame medzi imergasom a viessmanon mal mi pan z jednej predajne poslat typy kotlov aj cenove ponuky k tomu na emal este som to nepozerala ako si mi to casovo nevydalo vcera aj v pondelok som bola prec od rana do vecera :-) a porovname este s jednom firmou, ktora sa zaobera predajom kotlov a na zaklade toho sa rozhodneme podla ceny. Momentalne mame kotol attac tu v podnajme novy kotol v priebehu roka som musela 2 krat kontaktovat servisaka lebo kotol odisiel, takze Attacka sme vylucili a Protherm nan som pocula ze su dost kazive a ine typy kotlov sme neriesili :-) :-) :-) :-) je vonku krasne teplucko tak mozu vasi robotnici makat ....ked pridavas fotecky na MS tak pozeram vzdy ako pokracujete s domcekom :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) uz sadia ludia v plnej parade aj nasi boli sadit,,,vcera sme sa zastavili u svokrovcov aj ty sadili :-) :-) :-) tak a tesim z tohoto pocasia,,,,,dnes sa uz konecne idem ucit, lebo v piatok mam skusku o 13 sa mi nechce ucit ked je vonku tak teplucko :-) :-) :-)
@nikuska1987 my tu mame tiez celkom pekne pocasie, vcera sme umyvali okna..bolo teplo tak sme to vyuzili , uz nam chlapy zacali murovat, maju na prizemi 5 radov tehal z 11 takze skoro polovica z polovice..:D.. Dnes sme riesili dost vela veci okolo stavby lebo sme museli riesit veci co nas ani nenapadli..dosky na osalovanie a stavebne stojky.. Povodne sme mysleli ze to uz mame cez stavebnika ale ten pan vo to mal dat tak dostal dlhodobu zakazku takze uprednostnil toto no a tak sme museli riesit nieco ine.. Dosky sme uz dali narezat do drevovyroby lebo tie sa zidu hodi skoro 500€ a za 100 stojok na mesacny prenajom 400€ a povodne sme mali za 200..:/ takze uz sme trosku z toho taky lebo aj financie dochadzaju, mali sme celkom dobru rezervu len zial sa to predrazuje..:/..ale taks takymi vecami treba ratat, dufam ze uz interier bude aspon co sa financii tyka lepsi kedze si budeme robit veci sami tak dufam ze na tom usetrime..
@puffu ahoj dnes sa tu stretame :-) :-) :-) :-) aj ja riesim od rana same telefonaty volal mi stolar ohladom kuchyne nechcel mi prezradit cenu, ze cez vikend a ze budeme prekvapeni tak som nato zvedva......len tak jak sme to chceli povodne mu to nevychadza tak to uz nechavame na nom a cez vikend nam donesie nakres + povie nam finalnu sumu kuchyne tak som trosku sklamana ze to nebude podla predstav :-( poslali mi aj cenovu ponuku na kotle z jednej firmy ale zo 46 litrovym zasobnikom a neviem ci to nebude malo asi treba aspon ten 60 litrovy :-) :-) :-) tak idem este popisat dake emaily :-) :-) :-) tak riesime podobne problemy tykajuce sa byvania :-) :-) :-) dnes som sa ucila mi to akosi nejde do hlavy to je taky scifi predmet :-) :-) :-) financie je tazko ustrazit lebo aj necakane vydavky pridu a poznam to :-) :-) :-)
@nikuska1987 tak to hej, len sme si mysleli ze nechavame na vsetko primeranu rezervu a aj tak nevyslo...:/..no co...esteze mame nejake peniaze, ale okna pojdu az v auguste alebo zaciatkom septembra...ale tak nejako si z toho hlavu nerobime len skoda ze je vsetko tak drahe...:/ len beton napr v Ba stoji 50€ a u nas 79€
tak to som zvedava na kuchynu...:) si viem predstavit ze sa sama nevies dockat...:)
@puffu je drahy stavebny material, ale ked sme sa uz nato dali tak to dako dobojujeme hehe :-) :-) :-) som zvedava aj ja sama na tu kuchynu, ale nejako nato nemyslim dnes som zo vsetkym vypla len som sa dnes ucila a pisala tahaky, mam to aj v telefone nafotene len neviem ci to vobec vyuzijem zase sa isto nebudu dat tahaciky pouzivat :-( :-( :-( :-(
@nikuska1987 ahoj.. Juuj nemam cas ani poriadne..:/ stale cosi okolo stavby, svokor je v prahe tak vse kontroluje a obvolava Tom z uk..aj volals mamou tak sme odrali trochu taky zaskoceni lebo nadavala ze robotnici beru motiku a hrable a ze plastove flasky boli na zemi.. Ako z fotiek nevidim neporiadok tak mozno nechali jednu tak hned z toho divadlo robi..:/ ja sa aj trochu obavam ci sa nebudu na pozemku svokrovci velmi roztahovat ked nam to nechali..:/ som ti asi aj davnejsie spominala..no uvidime.. Nebudem malovat certa na stenu..prinajhorsom sa nasereme a im kupime mensiu zahradu..
@puffu ahoooj tak to verim, lebo aj ja stale cosik vybavujem , same telefonaty, vybavovacky :-) :-) :-) ale zajtra davam pausu od vsetkeho :-) :-) :-) kks neuveritelne s tymi robotnikmi ziaden spolah.......nie nespominala si mi nic take, ale hadam nebudu sa roztahovat :-) no ked sa budu velmo nudit a zaahovat vam do sukromia, tak to bude jedine riesenie :-) :-) :-) my nastastie taky problem nemame byt je nas vlastny a co mame pozdlznosti voci rodine to zacneme hned po prestahovani splacat :-) :-) :-)
@nikuska1987 tak oni prepisali na tomasa pozemok, my sme im chceli dat peniaze ale oni ze tomas dostane pozemok a uz nedostane nic, ze je v podstate vydedeny, tak sme povedali ze ok.. Ale bojim sa toho ze zahrada im kvazy ostava, sadia si tam nadalej zeleninu a bojim sa toho ze sa budem musiet v buducnosti pytat kde si co chcem zasadut, ako si predstavujem zadnu cast zahrady atd..:/ ze nebudem mat pocit ze to je nase.. Ze budu chodit kedy chcu bez ohlade ia a robit co chcu bez toho aby nam povedali.. Ale tak dufam ze to tak nebude..aj teraz nam dala svojra trosku pocitit ze su to jej motyky a naradie atd..viem ze ona to tak nemyslela, vzdy musi vsetko okomentovat a pritom to tak nemysli ale tak aj my pre nich robime viac nez dost tak si mohla niektore poznamky odpustit..ale tak take veci sa rychlo zabudaju co pre druhych urobis.
@puffu mozno ze si sadia len teraz. kym tam este nemate novostavbu a potom ked sa tam prestahujete tak vam nechaju pozemok , aby ste si ho vyuyivali len vy :-) :-) :-) vy chcete aj v buducnosti sadit zeleninu ? ci inak vyuzijete dvor :-) :-) ako si napisala take veci sa rychlo zabudaju pripadne ti co najviac pomahaju su brany ako samozrejmost a ti co urobia nieco uzitocne raz za 5 rokov su dokonali ...poznam aj ja neboooj :-) to tak vsade je .....inak uz sme sa rozhodli pre kotol dame kondenzacny kotol znacky Imergas so 46 l zabudovanym zasobnikom v tomto byte sice mame 80 l ale zevraj ten 46 staci uplne aj pre 5 clennu rodinu
@nikuska1987 mne ani nevadi ze si budu sadit, nech si sadia len chcem aby sadili na tu cast na ktoru im povieme..:D, alebo fufam ze budu volat ked budu idt do zahrady..ale to uvidime ked tam budeme byvat..ako mne vobec nevadia len by som chcela kebyze si trosku uvedomili ze my tam budeme byvat, minule tiez svokor posadil nejake obocne stromceky ci co..take tie drobnosti my vadia lebo by sa mohli opytat nas ci tam chceme nehaku ceresnu alebo jablon atd.my mame v predu od domu 25m a vzdadu by som chcela mozno25-30m, tam chceme take posedenie spravit, ohnisko atd..a stale ostane mozno 100m zahrady na sadenie..ja chcem sadit iba v malom a co vyuzijeme..len by som to chcrla mat trosku modernejsie urobene nie tak sedlacky tu stromcek tak stromcek atd
@puffu tak im to treba jemne nazanacit ze si chcete urobit nejaku terasu, gril a zahradne posedenie a mohli by sa s vami dohodnut ohladom stromcekov .............sak vy viete ako :-) :-) teraz uz malo ludi sadi skor zahradku zatravnuju a ked maju vacsie zahradky tak sadia ovocne stromky, pred domcekom si robia skalky, alebo len cisto travnata plocha,,,,,aspon co u nas vidim aj tu na nete nejake tie inspiracie ...ved niekedy sa uz sadit neoplati :-)
@nikuska1987 tak ja chcem iba zeleby teavnik predu a vzadu tiez a do vysokych kvetinacov zopar okrasnych drevin, sadit nebudem vo velkom len aby bolo cerstve na leto lebo citit rozdiel v kupovanych a domacich.. Ale vela babiek si tak privyraba te predavaju zeleninu, aj maso predavaju na sruzstve tak uz asi 2 roky svojra kupuje maso odtial.. Ja som uz strasne zanevrela na supermarkety.. Prebaluju maso a plesen atd..:( ale tak potraviny nakupovat treba..