Posvadobna diskusia- august 2011

Zobraz úvodný príspevok
Dufam ze toto uz adminovi vadit nebude...:)
Odpovedať
@nikuska1987 http://www.homestyler.com/designer tu je link na tie vizky...a tu je ten druhy program ...je lepsie ako ten prvy lebo si posuvas kameru ako chces, pohlady ake chces atd len to nomozes ulozit...:/ ja to fotim potom mobilom...:D dnes sme volali nasej projektantke lebo chceme zmenit okno v kuchyni tak ho tam mozeme dat ale musi byt mliecne tak dame asi mliecne...
Odpovedať
@puffu dakujeeeem sa mi paci viac ako ten kitchen planner co som si vtedy ja stiahla :-) :-) budete mat aj nejakeho dizajnera na zariadovanie, alebo si zariadite podla vlastnych predstav? :-) ona vam poradila to mliecne okno, ci to ste si sami vybrali? :-)
Odpovedať
@nikuska1987 nie, to je iba jedina moznost ako tam mozeme dat to okno, lebo teraz to mame tak ze je okno vyssie a je uzke a dlhsie, lenze mne sa to nepaci kedze tam chcem dat skrinku, tak ma napadla taka moznost zeby sa dalo okno medzi pradovnu dosku a vrchnu skrinku...a moze tam ist okno, ale iba mliecne, no tak som navrhla aby sa nedavalo okno ziadne potom, ale tomas tam okno chce pre svetlo...takze bude musiet byt to mliecne okno...tak ako v pohode lebo aj tak by som cumela iba na murovany plot...:D este neviem ci dizajnera, lebo dnes uz mam vela veci na nete a vies si to clovek pekne zariadit a v podstate uz mame jasnu predstavu o tom ako dom bude vyzerat a ako bude zariadeny takze skor nie ako ano...
Odpovedať
@puffu tak uz si to viem predstavit bo som uz videla mliecne okno tak ako ho chces dat ty , medzi pracovnu dosku a skrinku-) budes mat viac svetla v kuchyni a urcite nebudes banovat ze si davate okno :-) dizajner by aj cosi stal a takto mozete zainvestovat do niecoho ineho :-) a na nete su rozne stranky s roznymi napadmi heh :-)
Odpovedať
@nikuska1987 ved to, dnes sa da strasne vela urobit a najst na nete..a mame predstavu o jednoduchom zariadeni ozby kedze izby chceme aby posobili cisto a priestranne, rovne linie atd.. Jedine spalna bude trosku zapratanejsia..:D a hlavnu kupelnu chcem v takej jednej ale sytej cyklamenovej v kombinacii so zlatou.. Takze tam sa vyhram..:D ostatne bude iba v neutralnych farbach kedze ma ine farby velmi rozculuju a vadia mi..
Odpovedať
@puffu hlavne ze mate predstavu a potom sa bude lahko zariadovat :-) este to aj tak 10 krat pomenite :-) vidim na nas stale cosik vymyslame a tiez menime raz tak raz onak :-) sa tesim ze uz kuchyna pojde do vyroby aspon uz nebudem vymyslat :-) aj dnes miesto ucenia som prerabala kuchynu :-) :-) :-) :-)
Odpovedať
@nikuska1987 tak mozno male drobnosti budu zmenene ale v podstate ani inak nic riesit nemozeme, farebne tiez sme vyrieseni takze si bude kniznica 2m alebo 2.5m je iba detajl.. Kuchynu mam uz presne rozkreslenu takze sa tesim ako bude vyzerat, aj v polickach mam jasno ze kde co bude..:D, ake spotrebice chceme atd..inak vcera davali v spravach ze beko sporak zabil v anglicku uz 10ludi, ze nejaky chybny ci co .. A ho stahuju z vyroby a ze asi 7000kusov je v domacnostiach tak ich stahuju tiez od ludi..
Odpovedať
@puffu farebne sme tiez nakolko mame uz kupene interierky dvere aj plavajucu podlahu :-) este nevieme aky obklad dame medzi kuchynu ja som strasne chcela kamen, ale manzel odmietol :-( a vobec netusim obklad do kupelne :-) to este budeme musit vybrat , ale teraz to momentalne neriesime :-) lebo stale na trh prichadzaju nove vzory obkladov a inych materialov :-) nepocula som o tom :-( ty kokso urcite nechceme sporak znacky beko teda budeme kupovat aj tak varnu dosku a stavanu ruru , bo teraz mam klasicky sporak :-) ale mame chladnicku znacky beko mame ju skoro 3 roky, ale chceme ju predat a do bytu si dat zabudovanu chladnicku :-) a hadam tych par mesiacov nam uz vydrzi, ale nemam s nou problemy ....inak vdaka za upozornenie na znacku beko :-)
Odpovedať
@nikuska1987 vraj to iba tie sporaky..:/ no inak dnes tu bola mama jean, mala prist kontrola no nakoniec neprisli.. Rozpravali sme s nou aj o dovolenkach takze si mozeme cosi zarezervovat..:) dufam ze sa podari kuba..:) a na sr ideme niekedy v oktobri na 14 dni..;)
Odpovedať
@puffu staci jeden spotrebic a odradi ta to nadobro :-) teda aspon mna :-) ved ste sa este len neni davno vratili z jednej heh a uz idete rezervovat druhu? :-) :-) :-) :-) a na dovolenku este tento rok ci az buduci? :-) ja dufam, ze buduci sa dopracujeme aj my k dakej dovolenke :-) lebo minuly rok sme tiez neboli nikde a rok predtym zase bola svadba a to sme boli len na vikned v tatrach :-)
Odpovedať
@nikuska1987 tak v oktobri ideme na sr pracovat na dome, ale pojdeme aspon do tatier na 2-3 noci, a potom vo februari/marci asi to vyzera na kubu alebo jamajku...:))) sice este to nie je na 100% ale vyzera to veeelmi nadejne...:)
Odpovedať
@puffu lajkla som v skupine cestovatelov heh :-) :-) :-) joooj nasrata som rano musim ist strazit neter :-( uz o 7.15 bo svagor musi ist so svokrovcami do mesta akokeby nemohli ist busom......zurim ]-( a svagrina ide do prace
Odpovedať
@nikuska1987 ahoj, ja som dnes tiez skoro vstavala...tomas isiel do fitka a uz som potom nemohla zaspat...som rano robila 2 hdinky a potom budem vecer... a uz sme definitivne vybrali dovcu...:) este cakam kedy budem moct zavolat jej mame aby som nahlasia ze vyhovuju dni a ideme ti rezervovat...a tramtadadaaa...bude to Kuba...:))))))
Odpovedať
@puffu ahooj aj tak ked som k nim dosla Marisa uz bola zobudena a nakoniec isla s nimi do mesta bo plakala a chcela byt s tatkom :-) tak aspon ze lebo keby sa zobudila o hodku a zacala by revat vobec neviem co by som s nou robila heh :-) hej???? supeeeeeeer sa tesim s tebou :-) este taku otazocku co vas vysiel ten mauricius? na Kube som este nebola pojdete kuk Castra???? :-) :-) :-) :-) :-) :-) kompletne cela dovca aj s atrakciami atd ...len cca nemusis presnu sumu...dakujem za info :-)
Odpovedať
@nikuska1987 mauricius stal nieco vyse 6000€ , ubytko stalo 4500€ a atrakcie 1500€ a este sme tam nieco minuli na suveniry, zmzlinu, miesane napoje atd..ale to max 200€, a este + doprava na letisko cca 70€, to bolo na tych 14noci...no a kuba stoji na 7noci 965libier co je cca 1100€ na osobu, + poistka bude stat okolo 60-70€, +doprava letisko no a uz na vylety nebudeme chodit velmi kedze ideme iba na 7dni co nie je az tak vela...urcite pojdeme do mesta aspon jeden, dvakrat ale to je asi tak vsetko...budeme sa krotit tentokrat...:D a opat marec...:) sice este daleko ale t zbehne...:) v juni ideme na sr na 12dni, v oktobri ideme na 14dni, v decembri este nemame objednane ale urcie pojdeme na8-10dni opat na sr a potom kuba...
Odpovedať
@puffu ty kks ja som ratala nieco cez 4000 max 5000 e , ale keby ides len na tyzden tak ta to vyjde o polovicu lacnejsie :-) da sa zmestit aj do tych 3000 pre 2osoby ze? tak moj manzel nieje vyleyovy typ ...cely den sa kupat, alebo lezat na plazi :-) len tak informativne urcite tento rok nikam nepojdeme budeme radi ak sa prestahujeme:-) :-) :-) to rychlo ujde sak ten cas rychlo leti :-) :-) :-) videla som foto z mauricia a krasne aj prostredie tie stavby :-) minule som pozerala ostrov Boa Vista,ale len tak informativne a jednym ockom treba sa pokochat krasnymi letnymi fotkami lebo z tohoto pocasia zamraceneho a studene ma chyta depka taka dlha zima do prdele ]-(
Odpovedať
Článok sa načítava...
@nikuska1987 vies co nevyjde...najdrahsie na celom vylete su letenky, napriklad aj teraz som pozerala kebyze ideme na 10dni tak to vyjde o 200e viac na osobu, a myslim ze na mauriciu tyzden navyse stal iba 400-500€ navyse...takze ked tam uz clovek ide a ma cas tak ide aspon na 2tyzdne...letenky stali myslim ze 2500€ a ubytko stalo 2000€, cize keby sme isli iba na tyzden tak by to stalo 3500€ za letenky a ubytko, tak sme mali za 4500€ za 14noci...no a tie vylety nas vysli draho kedze sme ich mali tolko...ale tak sme radi ze sme tolko toho pochodili...bolo tam vela ludi co nikde nesli iba od rana do vecera sedeli na plazi ale zase ked je clovek uz tam tak aspon jeden, dva vylety by mal absolvovat aby videl ako to tam je... neviem ci by sa dalo zmestit do 3000€, asi ano ked by ste isli na tyzden na polpenziu, ale to sa podla mna neoplati lebo bud budete hladni alebo prerobite na jedle... ale napriklad ja som pozerala cez slovenske cestovky nas hotel po kolko ponukaju, letecky z prahy, 14noci, all in, este aj ten isty termin priletu bol ako my sme mali a len za ubytko pytali 3000€ na osobu! cize to ma tesi ze za taku cenu keby sme isli zo sr a mali by sme akurat ubytko,tak sme mali my aj vylety...ja som chcela ist inak na tu boa vistu na moju 25tku ked sa pamatas, len sme nakoniec isli na sr...a podla mna more uplne nadherne len nadavaju ze tam vkuse fuka a dost silno...:/ ale tak idealne na opalovanie na druhej strane lebo necitis slnko na pokozke az tak silno...:)
Odpovedať
@puffu ani ked das dole cenu za atrakcie a vylety len na 7 dni?? vobec nemam prehlad ako sa pohybuju ceny destinacii leteniek a fakultativnych zajazdov :-) :-) :-) to ano aspon tie 2-3 vyletiky isto ved ked chces ist clovek na dovolenku kvoli moru a plazi staci mu aj Taliansko, Chorvatsko heh :-) :-) tak pokial mi este pojdeme tak sa pomenia ceny vobec na nete nepozeram cestovky bo pozeram ine veci pre nas aktualne heh....ale je dobre ked je clovek v obraze a ma prehlad co sa deje aj inde vo svete nielen na slovensku ....a ked sa clovek o nic nezaujima tak len zakrpatieva heh :-) :-) :-) hej na 25 ste chceli ist na kapverdy to viem, len som nevedela ze presnejsie na ostrov boa vista hehe :-)
Odpovedať
@nikuska1987 z uk nas ubytko a letenky, bez atrakcii vysli 4500€ all in, v 3hviez hoteli co nebolo vobec vela, tento hotel bol myslim ze 3 najlacnejsi z ponuky, my sme najprv hladali 5hviezdickove ale nepacili sa mi bud fererencie, alebo ena alebo vyhlad, tento ma velmi zaujal hoci som sa obavala toho ze iba 3hviezdicky, ale super fakt..no a kebyze ideme do toho isteho hotela na tyzden, bez atrakcii to stalo 3500€...neviem neviem ci by si nasla nieco este lacnejsie...iba ak by to nebolo all in iba ak by to bola polpenzia...vtedy mozno najdes nieco za 3000€ na tyzden... ale s kubou, dominikanskou by ste sa urcite zmestili na tyzden do 3000€...je to urcite lacnejsie...Indicky ocean je v porovnani s karibikom o trosku drahsi ale to robi najme to ze je to o trosku dalej...
Odpovedať
@puffu to sa skor oplati ist potom do karibskych oblasti ako na mauricius, alebo ine africke ostrovy :-) ale tak kazdy ma ine predstavy o dovolenke niekto ide na dovolenku s tym aby nieco videl, pochodil a niekto len kvoli tomu moru a relaxu :-) kamaratka bola minuly rok v maroku a tento rok ide tiez si chvalila hehe :-) ale do maroka by ma to netahalo a dalsia kamoska mi volala ze jej priatel vyhral zajazddo Egypta a vyjde ich to na osobu 200 e na osobu a vaha bo pocas toho tyzdnoveho pobytu zmeska 2 skusky taka bola vytocena ze za 400 e neviem ani ako sa nakoniec rozhodla ci pojde alebo ostane doma kvoli skuskam,,,..ale ja by som isla ved moze ist na druhy termin skusok :-) tak som nato zvedava
Odpovedať
@nikuska1987 ja som vyberala indicky ocean pravo kvoli tomu lebo som vedela ze je drahsi ako karibik a kedze to bola svadobna cesta tak sme chceli nieco kde uz urcite nepojdeme, karibik je dostupnejsi a ani som pred mesiacom nemyslela ze uz budeme mat rezervovanu kubu v tak kratkom case...:) mojim snom je ist aspon raz na kazdy kontinent, alebo vyznamnejsiu oblast...indicky ocean mame za sebou, teraz karibik, australiu vynechavame lebo to by sme v lietadle asi umreli...:D, este by sme chceli NYC a Cinu ale NY je dost drahy podla mna..:(...na 4-5dni za 700libier na osobu, iba letenka a hotel...:/ tak som zvedava ci tam pojdeme...aleeste co by sme chceli absolvovat, mozno aj dalsi rok v lete, road tour po taliansku...zobrat sa na tyzden, autom a ist od severa po juh po taliansku...a prejst vyznamnejsie mesta a miesta...o tomto uz hovorime asi 3 roky len nie anie sa na to dat...ale uz mame nove auto tak je spolahlive takze by sme to mohli dat...:)
Odpovedať
@puffu severna amerika ma vobec nelaka jedine ak juzna , alebo stredna :-) australiu by som chceli keby mam moznost aj nejaky ostrovcek v afrike , ale aziu vobec nie :-) :-) uvidite co vam bude vyhovovat ved ste este mlady a kym nemate deti tak mozete cestovat :-) ked si to tak vezmes chces ist este tam kuknut tam kuknut a ten cas rychlo leti tak ozaj ze tie deti vychadzaju tak okolo 30 :-) :-) :-) :-) :-) :-) a obdivujem tie baby 20 , 21 co maju deti co maju z toho zivota nic :-) len doma sediet s detmi
Odpovedať
@nikuska1987 tak to ano...:D ale my uz mozno dalsi rok budeme chodievat na sr menej, 2krat SR a 2krat niekam k moru...este tento rok nie ale chceme cestovat pokial mozeme lebo ako pises potom uz nebude cas...a ked si potom povyberame nieco z europskych destinacii tak nas to vyjde rovnako ako tyzden na sr...ale zatial mikto nevie ze ideme na kubu...myslim nikto z rodiny...uvidime kedy im povieme...mozno az o polroka...:D
Odpovedať
@nikuska1987 nikus, juuj, aka som stastna, nakoniec ta cena co bola uveden na nete sa este znizila pri objednavke, mali nejaku zlavu ci co, a namiesto vyse 2000libier, sme zaplatili 1500libier uz aj s poistenim, co je priblizne 1700€...:))) parada, som fakt stastna ze to tak vyslo...:) nejakych 500libier sme usetrili...:) mame usporene na vreckove...:)))
Odpovedať
@puffu treba si uzit kym sa daaaaa :-) :-) :-) :-) joooj dufam, ze aj mi ked sa uz konecne prestahujeme tak si uzijeme nejake dovolenky a vyletiky :-) este najprv budeme musiet poplatit nase dlhy a potom :-) to vazne???? to si supeeer natrafila :-) :-) :-) :-) niekedy sa ozaj oplati :-) :-) tak sa tesim s tebou ze sa ti podarilo takto suprovo vybavit dovolenku :-) :-) :-) to by kazdeho potesilo heheh :-) neverim ze vydrzite pol roka nespomenut dovolenku pred rodinou ked sa tak nanu tesite :-) :-)
Odpovedať
@nikuska1987 no asi nie...:D tiez si myslim ze este dnes to vyglabosim aspon sestram...:D, juuj uz o 15min sme praca...:/ sa mi velmi nechce...:D ale ak co uz, este ze nerobim nejako manualne iba idem posediet na gauc pred telku...ale dnes mam taky lenivy den nejaky...
Odpovedať
@puffu ved taka novinka to sa neda zamlcat hehe :-) :-) :-) to mas super pracu sediet pred tv s tetou a este aj zarabas hehe :-) tak lenivy sme viaceri :-) akurat davaju sudnu sien uplne zabavna dnes rozvod zena maka a chlap od zaciatku manzelstva nezamestnany a ani doma nic nerobi cisty lenivec s tuleniou nemocou heh :-)
Odpovedať
@nikuska1987 ja som stihla poziet bez servitky, celkom chitne menu dnes vyzeralo..:) ale bola som aj na pc takze len tak letmo som to sledovala.. Tak tomas dnes volal s rodicmi tak im povedal ze ideme na dovcu..:) boli milo prekvapeni a zaskoceni ze kuba.. Ale ze mame ocovi cigary priniest..
Odpovedať
@puffu pozrem na nete recepty a ak sa mi budupacit tak ho skopcim do pc :-) :-) :-) ja som sa akurat kupala aj tak by som to nestihla cele neva :-) :-) vidis to, ja som vravela ze vam to zatajovanie dlho nevydrzi hehe :-) :-) ale ved to voobec nevadi bo ci im to poviete teraz, alebo o pol roka aj tak budu milo prekvapeny :-) utekam do skoly na prednasku a skusku ahoooj :-) drz palceky na skusku :-)
Odpovedať
@nikuska1987 ahoj tak co ako bolo v skole? neuveris na co som sa dala...:D , vzdy sa mi pacila spanielcina a uz som sa ju pokusala parkrat naucit ale nikdy som nemala na to inspiraciu, tak sa idem ucit tentokrat lebo ju na kube vyuzijem...:)..ja viem sibe mi...:D co uz...ale tak nemam co robit tak som zvedava ako mi to pojde...uacnem az po dovolenke na sr kedze si musim kupit nejake knihy pre samoukov...:) ale co mam kamaratov co hovoria spanielsky tak vraj to je velmi jednoduchy jazyk, jedine sa treba ucit slovicka...tak som zvedava ako mi to pojde...:)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?