@puffu dakujem ti odkedy som vydata takato prechladnuta som este nebola ale uz to je nastastie lepsie :-)v pondelok som nemohla ani rozpravat taka som bola zachripnuta ........ oboje aj som nestihala aj som bola chora :-( videla som fotky na ms ako ste pokrocili so stavbou a si myslim ze super :-) :-) :-) ozaaaaj buduc mesiac idete na slovensko ...my tu mame okolo 25 a slnecno tak sa tesime z pocasia letneho :-) :-)
@nikuska1987 my tu mame strasnu zimu..:(.. Dnes iba 8-9 stupnov hlasia.. Nonic moc.. Ano stavba sa uz poriadne rozrastla..:) dufam ze to stavebnik velmi neuponahlal lebo presne 3 tyzdne od zaliatia zakladovej dosky sme zalievali strop.. Dnes uz robia vrchne poschodie.. Sa tesime kedy to uvidime..:) mysleli sme si ze strecha bude ale asi sa nestihne iba krok.. Uvidime.. Dnes ideme rozpravat so strecharom co a jedy spravit tak som zvedava.. A vy ako s linkou? Uz sa vam robi?
@puffu tu je teplucko dnes mam o 17 skusku tak sa ucim a po skuske sa fotime :-) :-) :-) :-) tak som si umyvala vlasy, pojdem si ich este vyzehlit a poobede hor sa na skusku taku vyucujucu mame ze sa neda nic opisat chodi, kuka, sliedi no otras :-( :-( sak som pozerala ze uz robite poschodie som zvedva co budes pisat ked uvidite stavbu na zivo heh :-) :-) :-) zalohu ma stolar a neozval sa zatial ma 3 kuchyne rozrobene do jula ju budeme mat hotovu neponahlame az tak s nou bo Janko este musi ostierkovat steny, treba este nech nam pride elektrikar nahodit zasuvky, podlahu urobit v kuchyni, ale buduci tyzden maju prist ti plynari tak som zvedava najprv poriesime ich a potom asi elektrikara a zacneme setrit na zvysok kuchyne...este nemame ani spotrebice vybrate nestiham :-) :-) :-)
@nikuska1987 inak skus pozriet andreashop.sk ma velmi dobre ceny na spotrebice, my sme uz odtial kupovali tv pre svokrovcov a vela ludi z mojho okolia ma velmi dobre skusenosti s nakupom..:)
Tak ako skuska?nedalo sa opisat? To teple pocasie vam zavidim..:) ja som dnes vybrala zimusnu bundu lebo strasne fuka a mame jedneho psa na tyzden takze som s nim bola vonku a je poriadna zima..:/ aspon ze som sa stihla za 3 dni co bolo teplo vycapit na slnko.. Inak sledujes hokej? Ci ani nie? Skoda ze nepadaju holy lebo hrame dobre len trosku stastia nam chyba..
@puffu dakujem za typ...urcite to pozrem co to je za stranku :-) :-) ...som doma asi 20 minut opisat sa nedalo 10 testovych otazok, 1 otvorena a 15 minut cas :-) :-) super je vonku sa tak tesim z toho krasneho pocasia :-) :-) :-) nesledujem vobec tento rok mali sme mat skusku o 17 len nas bolo vela rozdelila nas na skupiny, ked sme sa dostali na rad spoluziaci ju uprosikali a kukali na notebooku kusok hokeja samostatne najazdy????? a potom sme pisali skusku ...nebavi ma hokej a uz vobec nie ked stale len prehravame :-( :-(
@puffu inak zabudla som ti napisat videla si na konikovy Mishitinu malinku???? teraz ma to napado som ti to chcela este minule pisat :-) :-) vcera som vecera spominala ako sme sa tu vsetky 3 stretli a ako sme si pisali co ktora uz ma a co komu este chyba - krasne spomienky :-) :-) :-)
@nikuska1987 isla som mrknut..:) zlata je.. A uz vyse polroka ma... Strasne rychlo ide cas..ved ked si vezmes tak sme v kontakte vyse 2 rokov.. Mne to vobec tak dlho nepride..som zvedava ktora z nas dvoch bude skor v ocakavani ale mam pocit ze ani pri jednej to nebude tak skoro..:D
@puffu napisala som jej koment pod foto ze ju ma zlatu :-) :-) ma moj obdiv taka mlada a uz mamina hehe :-) :-) my dve ano od januara 2011 bo tusim vtedy som sa registrovala a potom sa zalozila skupina s nasim datumom a streti sme sa tam vsetky 3 ,,,,,ani mne sa to nezda ze uz 2 roky a stale si mame o com pisat heh :-) :-) tak tvoj pocit je asi spravny :-) :-) neviem ale ked vdim deti v nasej rodine aj Jonnyho surodenci vsetci 3 maju deti stale okoli nich musia behat tak si hovorime ako je nam dvom dobre bez starosti :-) :-) :-) ideme kam chceme, vratime sa kedy chceme......este by som urcite chcela absolvovat nejake dovolenky vo dvojici hehe....ved takyto slobodny uz nebudeme nikdy ....aj teraz kukam mamicky od nas z mesta, ale nic mi to slovo deti - nehovori :-) :-) :-)
@nikuska1987 no ale tak zase na druhej strane si povedzme ze v podctate nic nedosiahla.. Ved svadbu jej platili rodicia, byva s rodicmi takze si nemusela ani vlastne byvanie zaobstarat.. Urcite varia spolocne a tym padom cela vydavkov nemaju.. Vs jej financovali tiez rodicia.. Ako ja jej prajem ked je takto stastna tak to je super.. Ja by som takto stastna nebola..proste nikdy nevyletiet z rodicovskeho hniezda..nam asi pred 5-6 rokmi ponukal tomasov oco ze kupime 2 generacny dom a ze oni budu dole a my hore ale to sme obaja zamietli.. Proste kazdy chce mat vlastne byvanie..takze to nemala v zivote az tak narocne a dieta si mohli dovolit hoci ja by som si na ich mieste este uzivala a trosku cestovala.. Aspon co sa panatam tak to chorvatsko bola ich prva dovolenka..ake zase kazdeho robi stastnym nieco ine..:)
@puffu a ma dalsiu vyhodu, ze mama jej moze pomoct aj s varenim neverim ze varia na dvojo myslim si ze jej mama vari a dost jej pomozu s malou :-) :-) :-) aj ja som rada ze zijeme samostatne ako svojich rodicov mam velmi rada nemozem povedat pomahaju oni nam, pomahame my im, ale spolu zit to neprichadza do uvahy.....su tam generacne rozdiely nasi maju uplne inak zauzivanu domacnost ako mame my....ideme kam chceme, vratime sa kedy chceme nemusime sa nikomu spovedat, hospodarime samostatne :-) :-) :-) tak co chceli to maju :-) :-) a este si myslim ze keby chcela byt s nami aj nadalej v kontakte tak si tych 5 minut na nas najde nie? :-) tak hlavne ze su zdravy a stastny hehe :-) :-)
@nikuska1987 tak to hej, ale aj tesne po svadbe uz nechodila...lebo otehotnela mozno po polroku od svadby ak dobre pocitam..sice chodila obcas lebo aj pisala ze ma nejake novinky len nechce este o nich hovorit ako keby sme si nevedeli domysliet...:D..ale ano..hlavne ze im to tak vyhovuje...a my sme pripraveni ak bude treba zobrat nejakeho rodica a doopatrovat ho ale inak nie, aj ked nebude treba tak sa nebudeme do toho hrnut ale mame jednu izbu navyse pre takyto pripad..urcite by som nestrcila rodica do nejakeho domova dochodcov alebo take nieco..ale pokial nebude treba nech si ziju samostatne...
@puffu ano tak nejak tusim po polroku ako pises aj mne sa tak zda :-) :-) :-) ja si s nou vobec nepisem len som jej napisala koment k tej malej , ale ked sa ona neozve tak ja sa nikomu nebudem vtierkat nemam to vo zvyku.....ako to aj my by sme sa postarali tiez by som nemala to srdce poslat rodica do domova dochodcov , alebo svokrovcov :-) :-) :-) :-) najlepsie kazdemu samostatne neviem si predstavit spoluzitie v kombinacii mi a rodicia alebo my a svokrovci :-) :-)
@nikuska1987 ani ja si neviem predstavit byvanie s nimi, ako si pisala predtym ine generacnie, ine zvyky...tu ti niekedy pride navseva a chcete byt aj hludnejsi atd, alebo ak dom tak grilovacky atd a zakazdym ti tam strasia bud rodicia alebo svokrovci a mne by na tom vsetkom asi najviac prekazalo to zeby som sa necitila nikdy dospelo kebyze nemam vlastne byvanie...ale zase co som pocula tak vela rodin to ma zauzivane tak ze najmladsi ostava v rodicovskom dome a doopatruje akoze rodicov...ale este dobre ze nemaju nasi dom, este dobre ze nie som najmladsia ale ja by som aj tak povedala dakujem neprosim...:D
@puffu tak mam mladsiu , slobodnu sestru,, ale ta je vacsinou v blave a pochybujem ze sa vrati do PE myslim, ze po skole si tam najde zamestnania a nasledne aj byvanie ved v tejto lokalite je tazko zohnat robotu a uz ked pozna blavu tak nech to vyuzije heh :-) :-) :-) ale tak clovek nikdy nevie co bude mozno sa vrati a ostane v PE. :-) :-) inak neviem ci som ti pisala mam vybavenu 2 tyzdnovu prax na mestskom urade v ramci skoly, len mi maju este volat ze kedy to bude aktualne som vravela sekretarke ze mozem az po 20. maji .......ak mas volno kukni si markizu vyzera to byt na dobru komediu hehe :-) :-) :-)
@nikuska1987 mam to zapnutne, ale o chvilu idem s tomasov von lebo ide vencit psa a ja idem na tajno s tym...:D, ideme do obchodu lebo mame na nieco chut...:)
tak super ze mas tu prax co ti treba...:), inak aj moja sestra odosla z BB do BA, a uz ma pracu na zmluvu, za 2 tyzdne sa aj podarilo najst, mala brigadu v nakupnom centre ale hladala nieco na zmluvu, tak robi na letisku v kaviarni..
@puffu tak prechadzka :-) :-) :-) :-) to si spominala, ale len tolko ze chcela odist , ale ze uz odisla tak to niee....super ze si hned nasla aj zamestnanie a na ltisku tam bude dostavat aj tringeltiky a a od zahranicnych turistov ....a je spokojna??? :-) :-) ja mam segru v ba , 2 bratrancov jeden uci na VS a druhy robi v prima banke a mama tam ma krstnych ti tam ziju uz dlhe roky ti su uz na dochodku a aj sesternicu a ta robi na urade vlady takze segra tam nieje sama tiez tam ma aj kamosky a spoluziacky :-)
@nikuska1987 vies co zatial je, je tam od velkej noci, cize cca nieco vyse mesiaca..., su v podnajme 3 kamarati a zatial im to vyhovuje...nasi sa chcu casom tiez stiahnut do Ba, ale to som ti myslim ze aj spominala...ale zase mladsia sestra chce ostat v He, ju blava nelaka...:D a zase ona protestuje ze nech nepredavaju byt...no ale kebyze chceli tak si dokaz nasporit na byt...niekedy mam na nich nervy lebo vela minaju a nemyslia na dochodok a buducnost...keby aspon minali na seba ale posielaju vsetko sestram a tie si nic nevazia...ale uz im nedohovaram lebo vzdy som ja najhorsia ze sestram nedoprajem...ale maju cez 5000€ na mesiac spolu a nevedia si skoro nic odlozit...takyto plat maju uz 3 roky ak nie viac, predtym mali 4 roky okolo 3000€, a za ten cas co su tu oco este vyhral jeden sudny spor a dostal odskodnenie 33.000€ a mne dali 8000€, maju terminovany 10.000€ a inak nic...ok, 3 auta ale taka stredna trieda a inak vsetko minaju a posielaj sestram...:/ a tak by si mohli pekne nasporit alebo aspon trosku pocestovat...no skoda reci ale mna to samu mrzi lebo nikdy nevedia kedy moze ich baba umriet a potom co?...na toto uz zial nemyslia a potom budu lutovat ze tolko zarabali a nic neodlozili...
@puffu spominala si ze vasi chcu predat byt a ist do Blavy :-) :-) :-) maju krasny prijem rodicia :-) :-) :-) :-) skoda ze ta rodicia nepocuvaju ved ty im nechces zle a tiez zdielam nazor na sestry,.......moja sestra bude mat 23 rokov a este v zivote nebola nikde brigadovat a pritom chce stale nove oblecenie, stale jej nieco chyba , kozmetiku a tiez si nevie veci vazit,lebo ma vsetko co chce. ako nechapem ja som zacala brigadovat od 16 rokov aj pocas skoly som brigadovala a ona nic....som jej vravela uz minuly rok nech ostane pocas leta v ba nech si tam najde brgadu a nic tak som zvedava ci tento rok si nieco najde ma prilezitosti ma ubytovanie v ba a nevie si vazit :-) :-) :-) :-) ale sak to je jej vec ja uz mam svoj zivot, svoje starosti a nebudem riesit este aj sestru :-) :-) :-)
@nikuska1987 presne tak, ja som uz tiez rezignovala, ved ich zivot...oni potom budu lutovat aki boli marnotratni ked nebudu mat takyto prijem...keby aspon na dovolenky chodili a uzivali si peniaze ale nikde nechodia a nemaju nic..:/..no skoda reci...
inak sme dnes boli pozvani na svadbu...:) vieme o tom uplne prvy...:)...lebo sa v sale uvolnil termin a im dnes volala majitelka tak to zobrali...no a v septembri, 7., dufam ze nas babka pusti aspon na 4-5 dni aby sme mohli ist...:) bolo by to super...
@puffu tak sa pojdete zabavat a to komu idete? :-) :-) :-) :-) isto vas babka pusti a do toho chorvatska idete uz buduci mesiac ze?????...........ja som teraz dosla domov z bytu sme davali na stenu marmolit a v kuchyni na jednu stenu stierku ......a zacina mi dalsia zmena idem varit veceru , vyvesit pradlo a poupratovat sa mi tak nechce :-( :-( :-( :-(
@nikuska1987 ano uz dalsi mesiac ideme do chorvatska..:) no a na svadbu ideme mojej svedkyni na svadbe..tak dufam ze nas baba pusti lebo potom o 3 tyzdne ideme opat na 14 dni na sr, to uz mane rezervovane.. Ake tak myslime su ze nas pusti..:).. Som sa chcela dat na leto strihat a prefarbit na svetlejsie ale tak nebudem teraz kedze z dlhe vlasy vyzehlim alebo natocim a mam pokoj a s kratsimi vela toho nevycarujem.. Takze sa kadernik teraz nekona..
@puffu zavidim v dobrom :-) :-) :-) :-) ked s nou dobre vychadzate a vzajomne si vychadzate v ustreti tak nebude problem je super ze sa viete so svojim zamestnavatelom vzdy rozumne dohodnut heh :-) :-) :-) ja sa nemozem dat striha bo Janko nedovoli len podstrihnut rozstiepene konceky ...uz mam take dlhe vlasy a je to pracne ta starostlivost o ne ,, ale zase je vela sposobou upravy hehe :-) :-) :-)
@nikuska1987 ja mam prave problem napestovat dlhe vlasy...:/ sa mi strasne lamu, ale teraz pouzivam taku kuru uz 3 mesiac a klop klop, mam vlasy dlhsie a rastu...:)), este som take vlasy v dospelosti nemala ako ich mam teraz dlhe...tak aj preto mi je luto ich ostrihat, ale zase som chcela zmenit nieco na leto...ale to by mi uz nepasoval pricesok takze nechavam na teraz tak a neskor uvidim...:)
@puffu mne sa lamu teraz, lebo som sa uz dlhsie nebola dat podstrihnut .... v zime som mala hnusnu kvalitu vlasov a uz ako sa oteplilo uz je to lepsie :-) :-) :-) ja by som sa aj dala podstrihnut je to predsa aj rychlejsia uprava vlasov aj umyvanie rychlejsie aj susenie, zehlenie :-) :-) :-) https://www.facebook.com/absolutlook?... na fb taky casak a su tam skvele inspiracie na nechty, make up , vystredne ucesy pozri si ak sa ti chce, nechty su tam suprove hehe :-) :-) :-)
@nikuska1987 ja mam napriklad velmi dobre nechty, nemam vobec problem vyprstovat, nelamu sa ani nedtiepia, su pekne.. Len o vlasoch sa to neda povedat..
Inak hrozne pocasie, cely den prsi, zima je..:(.. Uz by mohlo byt teplejsie lebo ma toto pocasie nebavi..
@puffu ja mam velmi makke lamave nechty :-) :-) :-) inak uz mame podlahu vcera sme davali v spalni a v detskej :-) :-) plynari mali prist zajtra som im volala ze buduci tyzden nejak nas odkladaju ale ak ma nastvu tak vymenim firmu :-) :-) :-) dnes cely den behacky, vybavovacky, a vecer chcem robit tie cestoviny od teba :-) :-) tak som zvedava ako sa i to podari hehe ,,,,u nas krasne , slnecno , teplo idealne pocasie
@nikuska1987 tak daj potom vediet ako to dopadlo..:), my uz dalsi tyzden robime krov, takze sa tesim..:) vcera robosi neboli lebo prsalo no a v piatok sa bude betonovat veniec a terasa..som zvedava aspon na foto ako to vyzera.. A vcera som si objednala knihy..:) idem sa ucit spanielsky..:D som zvedava ako to pojde.. A stale vaham ci ist ku kadernicke alebo nie..:/.. Aj chcem aj nechcem.. No neviem..:D.. Este mam 2 tyzdne na rozmyslenie poto sa uz budem musiet objednat..tak vaham..asi si hodim mincou..:D
@puffu akurat sa chystam robit tu veceru dosla som si kuknut recet, este aj kamarat ide k nam na veceru tak varim pre 3 :-) :-) :-) super sa vam to risuje budete prekvapeny ked dojdete domov, ze aky kus roboty uz mate za sebou. :-) :-) :-) u nas stale pekne pocasie.....wau uz sa chystas na kubu???? :-) :-) :-) opytaj sa na nazor tomasa s tou kadernickou heh chlap vzdy dobre poradi niekedy lepsie ako baba :-) :-)
@nikuska1987 taaaak uz sme dovecerali mne chutilo velmi , Janko si tiez 3x nalozil a kamaraovi moc ee ten nieje zvyknuty na takyto styl kuchyne, ale neva kazdemu chut cosik ine :-) :-) :-) :-) dakujem za recept urcite ho pridam do zbierky mojich receptov :-) :-) :-) :-)
@nikuska1987 tomas praveze chce aby som skor isla...:D, no uvidime...u mna to je fakt tak 50-50..
u nas su to najoblubenejsie spagety, a hlavne co je super ze su lahke a hotove za 20min...u nas je Tomas chory uz 3 den tak robim viacej dnes ide hokej tak som zvedava ako dopadneme ale ja budem robit...:/ tak budem aspon odbehovat ...:D..
inak som zvedava ako mi spanielcina pojde, ale vela ludi vravi ze je to lahky jazyk, slovicka su vraj lahko zapamatatelne tak som zvedava, a vraj vyslvnost ma jednoduche pravidla atd...tak sa tesim celkom na to...a hlavne ked ma clovek chut a chce sa naucit tak to ide lepsie ako ked to bolo v skole a nasilu nieco...