@nikuska1987 ano, ide cas strasne rychlo takze sa nebojim toho, len akosi posledne 2 dni to na mna nejako vsetko dolahlo...neviem ci z kramov som bola taka precitlivela alebo co...:D ale dnes uz je opat dobre...ved mozno uz o 2 roky o takomto casu budem doma...:))
a ty inak ako sama doma? este ze uz je zajtra stvrtok co?...
@puffu urcite to bolo z kramov aj ja byvam vtedy precitlivela, ved sa motivuj niecim, aby si nemala zlu naladu napr sa teraz tes na september, ze idete domov, potom pridu vianoce a uz bde rok 2015 a to rychlo zbehne...obcas mam aj ja depku, ale uz som davno nemala :-) :-) :-) a uz ti je lepsie od zaludka?? uz cakam kedy dojde janko ale ti poviem ze mi to ide rychlo, ked som v robote ..pridem domov 15.15 pozrem nakupne maniacky, potom nieco sa pomotam je 18 to mi idu rodinne pripady, a uz je vecer okupat a pozret film, alebo tv a idem spat ...keby som doma tak by mi to islo pomaly,,,,zajtra sa cestou z roboty musim zastavit mam topanky u kamosky tak si idem po ne a slubila som jankovej babke ze dojdem na kavu tak pojdem tam a potom uz len piatok snad uz chlapi dojdu,,,,akurat si vyberam nieco z oriflamu a musim poslat segre objednavku a pojdem zehlit ,,,,nenudim sa :-) akurat sa nam vyliahli holubkovia vcera jeden, dnes druhy tak este aj ich mam na starost zabezpecit im jest, pit :-) :-)
@nikuska1987 ano uz mi je dobre aj od zaludka, dnes som sa konecne vyspala, zaspala som uz neco po 23hod a vstala som o 8:30 na bbudik...:) takze super, ani hlava ma neboli...:)
waaw takze sa vam holuby rozrastaju..:) super...
inak ja mam tiez rada tie rodinne pripady,len som povacsine v praci v tedy, vcera som mala vecer volno tak som to pozerala a potom twilight...:D a uz bol vecer..:D
my sme vcera kupili svetla na garaz aj s cidlom tak som rada ze bude garaz doskoro nakomplet aj zvonku a nasli sme aj stojankovesvietidla exterierove na cidlo takze super, ked budeme realizovat dvor tak ich kupime lebo sme spekulovali ako to urobit aby to bolo na senzor z oboch stran cize aj z domu von aj z vonku do domu a museli by sa tahat 2 vetvy a tak kupime tie cidlove a zasvietia sa ked sa okolo nich prejde..
@puffu tak mozno ze si to mala z nedostatku spanku....twilight ja nepozeram u nas bola taka burka vecer som sa bala sama doma tak som mala zapnute svetlo a ked mi uz islo digi tak som mala zapnutu tv :-) :-) a vecer po 23 mi volal janko ze asi dojdu az v nedelu :-( :-( :-( tak ma "potesil"....tak mate kazdy den nieco kupene do domceku ... pisem domcek ratam ako celok :-) :-) pozerala som na streche minule foto ako fajne ste postupili teraz ked pojdete domov tak tiez pofotis a das na modru strechu?? :-) ja mam dnes tolko prace ze som len teraz sa dostala k pc a ani neregistrujem dnes kolko je hodin velmi rychlo mi to uteka :-) idem sa najest a zase makat, dufam, ze aj po prestavke to pojde tak rychlo :-) :-)
@nikuska1987 tak dufam ze fasada bude dokoncena a budem ju moct odfotit...:D dufam ze pocasie bude ok...tento rok leto inicom co? strasne uprsane...:/
juuj tak to je skoda ze pridu mozno az v nedelu, ale tak stale tam je ta moznost ze iba mozno...ved dnes uz polovica stvrtka za nami..este ked si v praci tak to ide rychlejsie a potom pokukas telku a den je opat za nami..
nam sa tak nechce ist na sever uk, vraj ma stary 81r a robi oslavu stara pre neho, nikdy sme takto na narodky nechodili, dufam ze mi tam nebudeme musiet byt...:/
aj s vianocami to vyzera vselijako...pytala sa nas ci chceme ist na sr, my ze nie lebo letenky drahe a ona ze super lebo jej aj tak tazko bude z dvoma chorymi, kedze aj stary je uz nehybny a iba lezi..tak mozno budeme cely tyzden cez vianoce s nimi..:/ a to musime byt obaja stale pri nich, nie je to tak ako tu ze jeden robi a druhy je v izbe, ma volno atd...dufam ze sa to zmeni.do vianc je este relativne daleko
@puffu vies co ani mi pocasie nespominaj, ma to uz stve sak sme si ani poriadne leto neuzili ,....ved prave ze to ide rychlo este sa musim stavit v tescu a u kamosky po topanky a dojdem domov o 16....tak to ma krasny vek ,,,,ja som sa pred hodkou dozvedela ze pan od ktoreho janko bral holuby zomrel pred vcerom spachal samovrazdu uz mal okolo 70 a mal rakovinu hrubeho creva tak som volala jankovy a si predstav ze predtym ako sa to stalo volal jankovy nech si pride pre holuby ze jeho manzelka mu ich da tak asi to planoval...ved aj nasi ho poznali su z jednej dediny aj ja som toho pana raz videla tak som volala jankovy, lebo dost casto sa s tym panom stretaval ohladom holubov.....no uvidite ale asi by ste radsej boli sami s hereckou ako u jej mami ci??
@nikuska1987 juj, tak co uz..:/ asi uz mal vstkeho dost, mojej babke odkedy zistili rakovinu az po smrt boli iba 2 roky, 55mala ked zomrela...
ja som sa rozhodla podavat vsetky moje veci na nechty na predaj, nasla som sukromnu skupinu na konovi tak som uz aj veci za 50€ predala takze som rada, ani som necakala ze to tak rychlo pojde...:D
no inak sa trochu smejem, vies tí kamarati co mali pred 2 mesiacmi svadbu, ona je teraz tehotna, tak uz trochu nadava, ze ako bude platit najomne za salon ked nebude moct robit, kde usetrit...tak ja nechapem...najprv deti planuju a potom nadavaju, keby nebola tehotna tak nadava ze sa snazia a nedari sa...ja som zase taky typ ze beriem veci take ako su, sice niekedy pride slabsia chvilka ale inak sa neviem rozculit alebo sa nejako stazovat, vzdy moze bt este horsie a som rada zato co mam...a pri tehotenstve co sme v podstate stustacom my by som urcite nenadavala ze preco som alebo to ako mam uzivit dieta a salon a domacnost...asi treba v takych veciach mysliet trochu dopredu ako to robite vy alebo vy...ale zase pre takych ludi sme zase my cudny...:D ze deti este nechceme ale chceme najprv byvanie a nejaku zabezpeku
@puffu to mladucka zomrela ..aj som zabudla ze si sa kedysi venovala nechtom , ale tak super ked ti to netreba a za tie peniazky si mozes ine pokupit :-) :-) .....ja zase nechapem takychto ludi ako vasi kamosi co sami nevedia co chcu ...a ja som zase realistka a nehrnieme sa do dietata ked potrebujeme peniaze este na dokoncenie bytu a na kopec inych vydavkov...tak viem ze dieta je financne narocne a momentalne nato niesu peniaze , je ina situacia ked sa " dieta postasti" , tak by sme ho nedali prec...a uz som si zvykla na ludi ako rypu do nas kedy dieta a neriesim to ,,,,odpoviem ked bude tak bude a nech sme cudny pre ludi :-) :-) tak ako si napisala hlavne je byvanie nech to dieta ma kde byvat a mame ho z coho zivit , ale tak vezmi to tak ze mi asi inak uvazujeme ako niektori ....a tiez som rada, ze mame to co mame a ze sme zdravy a viac nam netreba ....uz konecne piatok dnes mam taku blbu robotu uz aby som sla domov :-) :-) :-) som si vsimla ze celkom podobne zmyslame , alebo sa mi to len zda??? :-) :-) no neviem :-)
@nikuska1987 ved prave, tiez mi to je divne, ved co cakali ze im pecene holuby budu padat zo strechy lebo oni cakaju dieta a nemaju ani auto, ani kuchynu, vrch domu nemaju urobeny vobec, skrine nemaju...mozno 55tis€ hypoteka na krku a mozno dalsich 10tis im minimalne treba aby mohli normalne zit a existovat...a stazuju sa...:D no tiez som si mohla urobit decko a zitv nedokoncenom ale tak naco to je dobre?
ako pises, je ine ked sa postasti ale planovanim?...a to iba yzden vie ze je tohotna, co budu robit potom ked im bude treba milion veci, plienky atd...mne je ich uz teraz luto lebo to nebudu mat v zivote lahke...
ano tiez si myslim ze rovnako rozmyslame...trochu hlavou a dopredu ze co bude ked bude a nie najprv nieco urobime a potom rozmyslame nad nasledkami...
opat rychlo ubehol tyzden co?...:)) mne rychlo, strasne...
@puffu no tak to je ina kava co si napisala s tym nedokoncenym domom neviem si to predstavit zit v takych podmienkach s malym dietatom ....mate cas dobre zmyslate a potom sa stresovat kde skor dat peniaze a co skor kupit takto pridete na sk auticko mate, domcek komplet postaveny zariadeny - podmienky pre dieta ako stvorene ...napr. jankova sesternica teraz cakaju druhe a maju uz takeho 3 rocneho alebo 4 uz som ti to asi pisala maju octaviu na uver a este maju uver 10 000 e na dom a pritom do toho domu im treba neskurtocne vela penazi, ved tam ziju len v jednej izbe + kuchyna neviem ci maju aj kupelnu vobec , alebo este ju len budu robit ....lebo podla mna to bol taky dom, ze len zburat a postavit novy , ale tak ony si rozumeju ja to neriesim ked im to tak vyhovuje ....len ako mi rozum ostava stat ako niektori rozmyslaju .....jasne ubehol tyzden som mala ist aj k jankovej babke na kavu a som nebola sa mi nechcelo mozno zajtra skocim sak tyzden este nekonci :-) :-) a nechce sa mi uz chodit ked dojdem domov z prace som rada ze si mozem pozret tv, lebo ked bude janko doma zase bude treba viac doma robit
@nikuska1987 ved prave, mne tiez rozum niekedy stoji nad zmyslanim inych ludi, ale ich zivot ich rozhodnutia oni musia znasat nasledky...
ako my sa dost cudujeme tym kamosom a to su iba zakladne veci co nemaju, kde je fasada ktru bude treba menit, strecha casom, okna kupovali take najlacnejsie do celeho domu co si myslim ze za 5-6 rokov budu nuteny menit alebo budu doplacat na plyn...ale tak ich zivot...len to nechapem ze sa stazuje ked to tak sama chcela...a mne povie ze mam ruzove okuliare...:D no urcite...:D
ja stale davam postupne foto na bazar takze mam co robit, o hodinu idem do prace a ani neviem ako sedim na tymi vecami od 9rana a este som stale neskoncila...pravdou je ze pred fotenim to musim poumyvat lebo som mala porozlievany nejaky gel takze toto zabera vela casu, ale uz iba nahodim to co mam pofotene a na dnesok koncim...inak tomas volal s jednym kamaratom, tak si predstav ze ten par co maju v septembri svadbu tak maju rozlucku nakoniec spolocnu na motozraze,akoze mna ona volala ale tomasovi sa neozval zenich vobec, takze sme mysleli ze sa mu ozve ohladom svadby pred rozluckou ale teraz si myslim ze sa neozvu vobec...:D aspon usetrime peniaze a cas...:)
@puffu preco ze mas ruzove okuliare???? nechapem dobre mate dom, auto ale tak ved obaja pracujete a to nevidi nikto kazdy vidi len to co mate.. ja by som povedala ze je to skor zavist z jej strany nieze mas ruzove okuliare .....tak ked mas ca mozes aj cely den pridavat foto,,,a uz vobec nerobis nechty ani sestram??..cize ratate ze skor nepojdete na svadbu ako pojdete??? veru usetrite ste im chceli dat aj nejaky dar ci len peniazky?? my sme davali len peniazky nekupovali sme nic, lebo mlady aj tak nemaju vlastne byvanie ziju len v podnajme a ked sa budu stahovat hore, dolu nech nemaju tolko veci a casom si dokupia co sa im bude pacit,,,tak sme im prispeli financne a mozu si pomoct s byvanim .. :-) :-) ja asi idem hodit slofika na 30 minut nic sa mi nechce robit je piatok tak oddychnem :-)
@nikuska1987 ved to! Ludia vidia iba to co mame.. Na silvestra nieco na nas ze my neprezijeme na sr, a ja ze preco? Ved nepozeram cez ruzove okuliare a ona ze mysli ze ano..:D tak jej vravim ze z coho ma taky nazor, a ona lebo ked v uk zarobime tak nam na sr bude tazko bez tych penazi, tak som jej povedala a to iba tolko, ze nevie kolko miname mesacne, nepozna nase naklady takte tym padom nepozna ani nase potreby.. Kebxze staviame dom na uver, platime splatky a zijeme na velkej nohe lebo teraz zarobime tak jej dam zapravdu mozno ale to ze zarobime a vsetky prachy investujeme a v podstate neminame tak mi ani tie peniaze nechyvaju, chapes nie? Ale ja som ostala ako obatena ked toto povedala..
Iba peniaze sme im chceli dat a svadbu maju 120km od tv takze benzin , hotel , teraz nejake jedlo po ceste atd..takze usetrime.. Kazdopadne my sa ozyvat nebudeme, nie je to nasa povinnost sa pytat kedy ma svadbu, kde mame ist atd.. A popravde ked nas zavola den pred svadbou tak sni neviem ci sa mi bude chciet ist.. Pojdt asi pojdeme v takom pripade ale s nechutou.. Take sa neriesi na poslednu chvilu..
@puffu jasne chapem, ako nahle pracuje niekto v zahranici tak kazdy to hned riesi ze mate peniaze, zijete na vysokej nohe, ale nikdo nevidi ze mate mesacne vydavky tym ze staviate domcek bez hypoteky ,,,,ja by som jej asi povedala nech to neriesi, vy poznate vase prijmy, vydavky a nikoho nemusi zaujimat vasa ekonomicka situacia ...ja som toho nazoru ako si kto ustelie tak ma... niekto je sikovny zarobi a ma, niekto je lenivy nerobi a nema ....ludia su zli , zavistlivy a ozaj si to netreba vsimat ...ja tiez by som sa neozyvala je to ich povinnost a ma prekvapuje ze termin svadby sa blizi a nejako to neriesia,,,aby neboli prekvapeny ked im polovica ludi nepride s tymto pristupom ...akurat sa tak rozprsalo no toto leto je cele zle :-( :-( joj minule bola v noci burka tusim 2 dni dozadu sama som bola doma mi lepilo - som sa bala tak som svietila, potom mi nabehol signal na digi tak mi isla tv ...uz tak cakam nech janko dojde domov a tak som verila ze ma prekvapi a dojde dnes ale asi uz dnes nepride :-( :-(
@nikuska1987 tak neviem ako to riesia z ostatnymi, tie vztahy su teraz medzi kamaratmi vselijake, aj som ti to myslim ze spominala ze su teraz 2 a 2 pary, my sme uprostred, kedze neriesime...ale popravde viac nas taha k tej druhej partii lebo oni si tiez vybudovali nieco z nicoho no a ti zvysni ich ohovaraju, nadavaju a myslim ze to robia iste aj o nas, ved aj tie ruzove okuliare atd...ja by som si nikdy take nieco nedovolila povedat...preto sa tie vztahy ochladzuju viac a viac..zase nemam problem povedat co planujeme, kam ideme atd..a v nedelu mi pisala ta tehotna ze ako sa mame ja ze fajn atd, pytam sa je ze co nove tak ze nic, vsetko postarom, este mesiac dozadu som sa jej pytala ci planuju ist niekam na svadobku ci iba nieco na sr aspon na vikend tak ze nie, neplanuju im take nechyba a v nedelu co so mnou dopisala tak pondelok nahodila fotky ze su pri mori..:D chapes? ako mne to je jedno ale to svedci o niecom, nemam potrebu byt v komunikacii s niekym a hovorit mu o nas, nasich planoch ked on je voci mne neuprimny...mi to pride take detinske ako keby sa pretekali kto co ma...takze som naozaj prekvapena ci pojdeme na svadbu alebo nie...:D ale nemam rada taketo veci lebo clovek nevie co si ma naplanovat, ci hotel rezervovat atd...ved iba 3 soboty a ta 4 je uz ich svadba....ale neriesim, ale ked nas "pozvu" 1-2dni pred svadbou tak nejako ani nemam chut tam ist...:/ ale zase nechcem robit zase rozbroje a davat im dovod na ohovaranie ze sme nejaky pansky atd...och, niekedy ma udivuje ako dokaze rozmyslat sedlacky rozum...
juuj..:/ a kedy dojde? nakoniec tu nedelu?
@puffu takto sa narusaju vztahy niekto si nieco buduje snazi sa a iny zavidia , ohovaraju a narusaju kamaratske vztahy ,.,,,teraz sa vlastne ukazuje kto je ozajstny priatel a kto nie ,,,,mne sa to tiez postupne ukazovalo a ti co ma riesili, ohovarali s tymi som prestala komunikovat a ti ostatny udrzujeme kamaratske vztahy ,,,,no praveze neviem kedy zevraj zajtra tak dnes upratujem, lebo cely tyzden som nic nerobila tak dnes musim dobehnut zameskane :-) :-) vcera vecer mi pisal ze 28 augusta ide na vystavu s holubmi tak som sama zvedava ze co to bude ....buduci mesiac je v dedine jarmok a aj tam asi pojde s holubmi,,,tak som zvedava kedy chce vsetko stihat, :-) :-) ma rozrobenych vela aktivit :-) :-)
@nikuska1987 tak to bude mat rusne obdobie...:) ale tak super, ked ma konicek takyto a bavi ho to...:)
nam vcera svokor posielal fotky garaze tak uz pomaly stahuje veci do nej ..:) aj dal sietku a lepidlo na jednu stranu, kupil regale, podaval obklad okolo umyvadla, osadil umyvadlo...takze celkom dost toho porobil opat, aj elektrika, voda su nakomplet ..:)
hej to mas pravdu, vtedy sa ukazuju charaktery ludi, ale kebyze som aspon namyslena alebo povyseneska alebo neviem, ale praveze sa snazim este povzbudit a neriesim kto co ma lebo kazdy ma take na ake ma alebo ako si zariadi...a furt si nas beru do ust...:/ ale to ze tu tahame 7dni v yzdni uz nevidi nik...skoda reci lebo sa iba zase rozculim...:D
@puffu my to rusne obdobie mame tento rok pomaly cely ......a este aj bude :-) nooo tak to ano svokor sa realizuje , tak ste spokojny sama som zvedava ake budes pisat dojmy ked uvidis domcek a garaz v skutocnosti zase to bude ine ako len z fotiek .... :-) podla mna s Tomasom ste super , nepoznam Vas osobne, ale aj podla toho co pises radi pomahate ludom , ked treba podporit podporis , ale tak vidis aky su ludia ....nikto nevidi ze s hereckou to nemate jednoduche lahko sa povie sak len o domacnost sa starat to je nic, ale vy najlepsie viete co ta praca obnasa a ako som napisala ti uz minule mas moj obdiv, ze toto robis,,,teda ze sa tak venujes chorej pani a staras sa o nu .....neviem ci by som mala nato trpezlivost a pevne nervy :-) inak volala som s Jankom ze ak svagrovci budu chciet ist dnes domov tak mozno aj dnes dojdu sanca tam je ,,,,tak verim ze pride , lebo uz mi moc, moc chyba
@nikuska1987 ooo..:) dakujem..:) tak my radi pomahame ked mozeme, svet je tak zly ze niekedy to cloveku neda... aj dnes som na tom nechtovom fore dala par veci na darovanie..mne to zavadia tak nech druhemu posluzi a zase 50centov alebo 1e sa mi pytat nechcelo..
ano realizuje sa..:) uz sa tesim kedy to aj na dome bude vyzerat skoro hotovo...ja idem o 20min do prace...take pocasie na spanok..:D
ty si uz popratovala? mas uz klud co este behas hore dole s metlou v ruke?..:D
@puffu to mas pravdu svet je tak zly, dobrych ludi je stale menej a menej ......ved toto co pomahate ludom sa vam vrati neboj ,,,,ja sa drzim toho ze vsetko zle aj dobre sa kazdemu vrati raz ako bumerang :-) :-) tak na dome sa vam to uz kazdym dnom blizi ku koncu teda k dokonceniu :-) :-) uz mam klud sak som dnes prala aj postelnu bielizen este musim ist saty pozberat na susiak keby nahodou prsalo,,,,sak medzi upratovanim som aj online, aj tv pozeram , aj holuky som bola nakrmit maju mlade a tie este nevedia same zrat tak som im dala do zobacika tieto slnecnicove jadierka aby nepodochli kym Janko dojde domov,,,,sak verim, ze pride sa zatial neozval a nechcem mu vyvolavat niesom stihacka co mu vyvlava kazdu hodinu :-) :-) :-) a den usiel ako voda uz som si nasla aj recept co budem zajtra varit teda musim ist este rano na nakup a ak to nebudu ma tak budem musiet vymysliet plan B , zatial mam len plan A :-) :-) :-)
@nikuska1987 tak co nedosiel vcera? uz ho mas doma aspon dnes? waaw, ja som take male vtaky este nevidela, vlastne raz mala babka na zahrade na strome hniezdo tak tam sme chodili pozorovat vtackov..
ja som tiez toho nazoru ze dojraj inym bude dopriate aj tebe...a nezavist je najhorsia vlastnost, mna napriklad uspechy inych posuvaju, chcemsa tym ludom vyrovnat, neohovaram alebo nezavidim...ale preto sme tam kde sme a mame to co mame...ked by som iba sedela a nadavala ze ako je vsetko nespravodlive a z tomu dali rodicia atd...no a? akomu maju davat rodicia ak na to maju financie? by som chcela vidiettych ludi keby aj oni mali prachatych rodicoch ci by nezobrali kebyze im kupia byt alebo auto...eraz nevravim o sebe ale tak vo vseobecnosti...mame tiez jedneho kamosa ktore ohovaraju...jeho rodicia boli 20rokov v amerike, potom sa vratili, nakupili vela veci, fakt maju po celom vychode strasne vela budov ktore prenajimalju, iba v tv maju polovicu mesta...:D ale on je naozaj skormny, chodi do chorvatska autom, proste setri, my s tomasom sa niekedy na nom smejeme ze ma kopu pracho lebo je jedinacik a tak bol vychovavany ze vsetko odkladat a investovat...no a samozrejme ttie 2 pary co sa na sr trapia a nemaju tolko penazi ho ohovaraju ze niekomu sa zije ked ma take azemie, ze keby nebolo rodicov ak nema nic atd...zavist...strasna vlastnost...
a ake mate pocasie? u nas prsi...:/
@puffu takto vyzerajú nase malinke holubky....dosiel janko vecer, ale sám svagrovia si vypili tak tam ostali mocovat, janko bol našim autom, lebo išiel tam z inej fusky a ony sa spoliehali ze ich odvezie, len dodávku by potom nemal kto zobrať....ja tiež nezavidim nikomu ako som napísala kto sa snaží ma a kto nie nemá nic...a z ohovárania si nerob nic s tým sa este veľakrát stretnes aj so strany kamošov a vlastne uz ked budete na sk zistíte, kto su ozajstný priatelia...a myslím ze teraz to začneme pociťovať aj my bud sa nám budú ľudia pchat s prepacenim do zadku, alebo nas budú ohovarat. Ja osobne čo sa týka ľudí som veľmi opatrna , dobre zvažujem komu čo môžem povedať , napisat z nášho súkromia. Inak dúfam, ze kvalita foto nieje až taká zlá, lebo mi dnes blbne mobil, neviem co mu je.
@nikuska1987 waaw, to je zlte..parada...ake su stare?
tak to je super ze vecer dosiel...aspon si ho uz mala cez noc doma...aj tomas ked chodil na montaze tak ma velakrat prekvapil ze hned utekal za mnou ,alebo prisiel necakane a rano utekal opat do prace...aj raz havaroval..:/vtedy som bola rada ze sa mu nic nestalo hoci auto bolo totalka, a este k tomu v madarsku sa to stalo... ale chapes to ze ide po rychlostnej ceste a z vedlajsej cesy mu neda vodic prednost...
a potom mal raz ked isiel odo mna do race tak poriadne snezilo a dostal smyk a otocilo h do stlpu ale to iba bok auta buchol takze tiez ok...
ale inak ten holubok je zlatunky...:)))
@puffu praveze nieje uplne zlte to mobil trosku prifarbil .. ,...tento sa narodil tento tyzden neviem niekedy tento tyzden len neviem presne ktory den , ale uz moze mat 3-4 dni a uz je vacsi jak ked sa narodil , ale je to zlate :-) :-) nevies si predstavit ako velmi som sa nanho tesila uz som taka rada ze je doma .Hlavne ze sa Tomasovi nic nestalo, auto sa da kupit, opravit.....a ten vodic bol vobec triezvy?? takyto su niektori soferi nezodpovedni, alebo neviem ako ich mam nazvat nepozorny ...nastastie vdaka bohu sme nemali ziadnu takuto beprijemnost na cestach ....ooo zajtra zase do prace , ale na druhej strane som strasne rada ze mam robotu sice neviem dokedy ale zatial neriesim ...a hlavne sa tesim ze aj ja zarabam a prispievam do domacnosti , lebo ma velmi trapilo ze celu domacnost musel tahat Janko posledny rok a pol, alebo 2 roky pocas toho obdobia co som studovala
@nikuska1987 ale je to velmi zlate...:) a ake male...:)
no ja inak skacem 3 metre do vysky...:D som sa dnes vazila po 3-4 tyzdnoch a tam vaha akomozno z pred 4rokov...:) jeeej,, normalne mi to zvihlo naladu lebo som necakala ze by sa nieco zmenilo ale z casu nacas sa zvazim...ci som nahodou nepribrala...:D a este to bolo po ceste do chladnicky ked som isla po hranolky ze si osmazim..:D hned som zmenila nazor a vybrala radsej avokado, paradajku, salat a fetu...:D
@puffu no a do rana nam jeden taky malinky zdochol ho zaslapili stary holuby :-( :-( a preco si si nedala hranolky, ked si spokojna s hmotnostou?? jeden prehresok raz za cas nezaskodi :-) :-) ja som uz nestihala ist vcera na net bo poobede u nas bola neter,. potom dosli jej rodicia a potom sme isli ku svokrovcom a ku svagrine - kupili dom tak sme boli pozret dnes sa stahuju :-) keby si videla aky domisko kupili 2 generacny pre tri osoby a svagor robi na kamione tak tam bude vacsinou len svagrina s malou :-) a uz vecer sa mi nechcelo ist na net . Inak sa tesim buduci tyzden sme doma 4 dni piatok, sobota, nedela, pondelok tak si musim vymysliet nejaky program..... :-) :-)
@nikuska1987 juuj, tak to mi je luto ze ho zasliapli...:/ ale to sa asi stava niekedy co?
vies co ja som z vahy ostala v soku lebo som necakala ze som schudla nieco lebo ani necvicim, nediatujem..napchavam sa cokoladou, hranolkami, pizzou a colou poslednu dobu...:D sice nie vela ale jem vsetko na co mam chut...no a ked som vcera videla 51kg na vaha predtym som mavala 53,5-54.5kg tak ma to az prijemne zarazilo tak som ani nechcela telo zatazovat hranolkami...taku vahu som nemala vazne mozno 4-5rokov, na svadbe som vazila 52.5kg takze super, ale mozno je to tym ze som uplne vysadila chlieb, neprejedam sa na noc ako kedysi a jeme viac ryb tak to moze byt ze telo si na to zvyklo a vaha ide dole...inak si to vysvetlit neviem lebo pri takej povodnej vahe a mojej vyske 167cm su tie 3kg dost na ubudok...akoze som mala trochu tusak ci som trochu neschudla zo stehien ale take nieco ma uplne soklo..:) uf ze dvojgeneracny..tak to je poriadne velikanske potom...mozno planuju velku rodinu...:) a nieco starsie ci novostavba?
@puffu teraz sa nam to stalo 2 mlade po sebe predtym nie , nechapem, ale neva ...a samostatne ich nemozeme dat ..no ja som tiez schudla nejake 3 kila a teraz mam okolo 54 kilov sa mi zda, davno som sa nevazila ale naposledy tiez viem ze som schudla,,,takze aby som ta dobehla potrebujem dat 3 kila dolu 4 :-) :-) to nemozem uz teraz su mi jedny nohavice velke co som si kupila v ba v den statnic .....vies co starsi dom podla mna vyhody vyborna cena, komplet zariadeny mozu sa stahovat ( sice starsie, ale postupne povymienaju ) , ticha lokalita....nevyhody obrovsky dom, vysoke naklady, povodny stav a keby sa ja mam rozhodnut tak urcite by sme ho neriesili, ale ako pisem je to ich vec a nech sa im tam dobre byva :-) :-) my mame uplne inu predstavu o dome ...idem von na prestavku a po robote si idem kupit kabelku do prace tak sa tesim uz nech je fajront :-) :-)
@nikuska1987 to je nevyhoda tych starsich domoch ze strasne vela prekuria, my co sme si davali robit vypocty na korenie, tuv, elektrinu tak len na plyne by sme prekurili v dome skolaudovanom pred 20-30rokmi nasich rozmerov cca 2000€ a kde by boli ine naklady,, teraz nam pri plyne vychadza komplet aj s vodou, tuv, elektrinou 600€, nech to bude hoci aj tych 800 alebo 1000€, nevychadza ani 100€ mesacne na komplet..preto nechcu plynari robit pripojky zadara lebo novostavby nespotrebuju tolko vela plynu ako tie stare domy a je to pre nich nenavratna investicia preto sa za pripojky plati
a predtym kde byvali? v byte ci mali iny dom?
@puffu tak je to pekny rozdiel ,,,,predtym byvali v podnajmoch v bytoch tak som zvedava ako si zvyknu na dom, upravu dvora, zahradu a vela upratovania v takom dome , ale ako uvidia a hlavne ratam ze budu mat vysoke naklady ved ked byvali v jenňdnoizbaku tak neskutocne kurili a na plyn im prisiel vysoky nedoplatok, ale co je pravda tam mali aj stare gamaty tak aj preto im to vyskocilo tak vysoko ten preplatok,,,,,tuto tusim maju plyn sak to sme boli len tak na rychlo sa pozret :-) ja sa im do toho nechcem starat ona robi realitnu maklerku tak hadam ma nejaky prehlad o cenach a domoch tak snad sa im tam bude dobre byvat , ako ja sa do toho nestaram nieje to moja vec co som ti napisala tak to boli len moje dojmy tie klady a zapory toho domceka,,,,ale vy mozete byt maxim spokojny s vasim :-) :-)