Posvadobna diskusia- august 2011

Zobraz úvodný príspevok
Dufam ze toto uz adminovi vadit nebude...:)
Odpovedať
@nikuska1987 firma, je to na kluc kompletne, my sa nestarame ani o lesenie, ani material.. Oni nam budu robit aj omietky.. A tazko povedat ako dlho im to bude trvat, idu najprv zateplit dom, potom podbit strechu na dome s garazi a potom nahodia fasadu na dom a garaz a sokel oblozia kamenom a nalepia parapety.. Dufam ze za 3 tyzdne budu hotovy aj menej.. Neviem kolko ich bude.. Sice veavel ze 2 tyzdne ken neviem ci pocital uz aj s garazou alebo bez.. My ketime 11.9. A 24.letime spat tak dufam ze uvidime konecny vysledok.. Ja sa tiez este spolieham na babie leto..:D dufam ze pride..:)
Odpovedať
@puffu podla mna aj za 2 tydne ak bude priaznive pocasie a budu majstri sikovny a nebudu natahovat cas zbytocne ....tak ich budete mat pod kontrolou tych majstrov ako budu makat :-) my ideme poobede do Jysku kupit ten vesiak tak sa tesim konecne budem mat kde veci zavesit a zase sa troska skulturnime :-) v piatok chcem upratovat, v sobotu ideme s kamoskou na kavu, v nedelu ku nasim na oslavu a v pondelok mam ist ku dalsej kamoske, ale neviem ci tam pojdem lebo musim ist busom Janko zase ide na fusku a ako mi pojdu busy ku nim do dediny tak sa doma nebudem nudit :-) :-)
Odpovedať
@nikuska1987 fakt netusim kolko by im mohlo zabrat casu take nieco ale tak dufam ze uvidime konecny vysledok, som zvedava kedy dojdu...este ten dymovod musime poriesit a bude vsetko hotove...vcera sme objednali zlab do sprchy...akoze 200€ za trapny zlab? a to mali iba 2 lacnejsie od tohoto, potom asi 7 v tejto cenovej relacii a potom uz iba drahsie, akoze dat 700e za sprchovy zlab?...:D to im vazne aj kupuju?..:) my uz budeme o takomto case o 2 tyzdne v Tv alebo na ceste do PO lebo mame nejake vybavovacky tam...vcera som aj pisala s jednou kamoskou tak este ani oni nedostali pozvanie na svadbu a este jeden par tiez nie, zvysny ano lebo mali pred 2 tyzdnami rolucku a tam rozdavali oznamenia a pozyvali takze zvysni maju asi smolu...:D
Odpovedať
@puffu ved Janko ked yateplvali dom boli traja pri tahani farby 4 a urobili to za tyzden teda 5 - 5,5 dna a robili aj cez dazd ked sa dalo .....takze tito by tiez to mohli dat do 2 tyzdnov zalezi kolko ich bude, aky su sikovny a ci im vyjde pocasie...to vela ste dali za zlab.....no ja neviem ci pojdeme dnes do Jysku, lebo Janko mi volal ze pojdeme s tym, ze ja budem soferovat, ale ked ja mam strach tak asi z toho nic nebude...nemienim soferovat,,,uz to vidim na hadku kvoli soferovaniu :-( :-( no vidis tak nieste sami co nedostali pozvanie, ale podla mna ked pozyvali aj ich tak uz mali aj Vas to nevadi ze ostatni boli na rozlucke ...ja musim ist este do orangu zaplatit fakturu lebo cez banku mi nepreslo inkaso na uhradu lebo v orange im padol system tak mam o starost navyse ...a to sa stalo vela ludom, lebo som volala vecer do orangu ze kde je problem a uz som bola 230 v poradi co im volala :-) :-)
Odpovedať
@nikuska1987 .. zalezi aj aky velky dom nie? ja sa v tom nevyznam kolko moze take nieco trvat, najviac sa asi zdrzia pri podbiti strechy kedze tam robia najprv taku konstrukciu, na to osb doska, na to polystyren, potom sietka lepidlo a az tak fasada...aj za to podbitie si uctovali najviac tak asi aj najvacsia piplacka, to iste musia spravit na garazi, ale aj ja verim ze im to dlhsie ako 2 tyzdne trvat nebude, max 3...len nech neprsi a bude fajn..:) jaaj, daj pokoj so soferovanim...:D ja mam doma to iste, vraj z bardejova soferujem ja...ked pojdeme na svadbu...uz sa viem samu seba predstavit ako budem uz vecer pred tym nervozna ze ma soferovat...:D aj mu vcera vravim ze neviem ci mam vhodne topanky k satam ze vyskusam a prinajhorsom v piatok vecer skocime este do auparku do kosic tak ze ok neni problem len musim soferovat ja...blee...ale tak musim lebo ak sa neprinutim tak to bude kazdym rokom horsie a horsie...za 2 tyzdne co sa rozjazdim doma a som si istejsia v aute tak opat tu istotu stratim za tie 2-3 mesiace co nesoferujem.. nasli sme v merkury markete zlab za 80€ bol v zlave zo 120€ ale to take divne, umele...smiesne...davame to do poteru a uz sa tam k tomu nedostaneme takze sme isli radsej do kvalitnejsieho, ten ma aj nejaku spetnu klapku cize voda sa nevracia a nejaky antizapachovy system tak dufam ze to bude ok...ale strasne vela penazi...ako 200€ za taku traposinu...
Odpovedať
@puffu tak uvidite kolko to bude trvat :-) :-) no ja nebudem a hotovo ..tak nebudem mat vesiak je to aj v jankovom zaujme ten vesiak myslim :-) :-) :-) a soferovat musim aj v nedelu ked pojdeme ku nasim tak to budem ze inak on nepojde no fasa to som dopadla :-( :-( no ja sa bojim soferovat a panikarim za volantom a cim som starsia tym to je horsie vacsi strach mam ......pozri staviate len raz a ratajte ze dajme tomu to mate dozivotne tak uz radsej dam drahsie a kvalitnejsie aspon ja tak rozmyslam ,,,,,musim este narychlo urobit jeden zoznam a potom idem domov, preto pisem le narychlo a v skratke
Odpovedať
@nikuska1987 ved prave ze kazdym rokom to ide horsie, tak nechcete ti zle, auto je dnes velmi potrebne.. Ja mam tiez nervy na tomasa ked ma nuti ale uz ked sa rozbehnem a ide mi to tak som rada ze mi dal ultimatum..:D Dnes mam do 15hod volno, idem trochu pocvicit jogu lebo mam chrbticu ako paragraf a uplne vyskocene 3 stavce ale pritom ma chrbtica neboli len ma obcas pichne.. Tak som poprosila toma aby ma pomasroval a ked daval masazne myslo na chrbat tak vtedy sme prisli na to ako to mam povyskakovane.. A ze uz ma objedna k maserovi..:/ blee
Odpovedať
@puffu som si vedoma ze mi chce len dobre, ale strach je vacsi som zvedava ako mi to pojde v nedelu ,,,ale pojdeme hned rano lebo mame taky zvyk ze na 9 chodime do kostola a potom odtial ku nasim a rano este nieje tak vela aut na ceste ,,,vcera bola husta premavka lebo su 4 dni volna a bala som sa kedze som sviatocny sofer .....ja dnes mam taky den ze upratujem, periem a poobede urobim palacinky ,,,taky pracovno oddychovy ,,,akurat chcem pozerat nejaky recept na zajtra s kuracich prs,,,ale po tom co som dostala email od kamaratky som v soku,,,uz som ti ju spominala je v uk a pisala ze sa nechce vratit na sk , ze su tu nejaky ludia ktori jej velmi ublizili a ze keby mala odvahu tak si to hodi ...pritom je to moja najlepsia kamoska a ked mi to napisala tak ma to soklo keby som jej len vedela pomoct ...a bojim sa aby si naozaj nieco neurobila, lebo mi to akoby nepriamo naznacila v emaily...fakt som zhrozena :-( :-(
Odpovedať
@nikuska1987 a uz sa ti potom viacej neozvala? urcite nie je prijemne najst si takyt email, tak dufam ze bude ok a ze mala iba tazky den... ved urcite aj ty mas take dni kedy by si najradsej so vsetkym hodila, ja som mala pred tyzdnom cely tyzden taky...to pocasie, praca, atd.. a co boli ste nakoniec kupit ten vesiak , kto ustupil? alebo ste to nakoniec vzdali a nesli ste nikam?...:)
Odpovedať
@puffu ja som jej pisala sms a napisala mi ze zije uz len kvoli segre ze ona je to jedine co jej ostalo, ta som jej pisala ze mozeme poecat cez email, skype a odpisala ze je v praci dnes aj zajtra tak v pondelok budeme komunikovat ....nemam vo zvyku starat sa do inych ludi ale toto je ina situacia...kamoska sa sama rozkecala o problemoch mam pocit ze sa nema komu zdoverit , vyrozpravat a mozno sa jej takto ulavy ked sa niekomu zmieni o svojich starostiach ..myslela som si ze ked odide do Uk tak zacne akoby zit odznova nove prostredie, ludia, robota ale asi som sa mylila ,,,,stale ju nieco trapi a ja neviem co ,,,stale mi pise o nejakych ludoch ze jej ublizuju, staraju sa do nej, sledujuju ju dokonca aj v Uk sama neviem co si mam o tom mysliet a ze jej nikto neveri ....ano su take dni kedy je clovek uz unaveny a ma take stavy. Lenze to trva par dni a u nej tato situacia trva uz vela rokov stale trpi depresiami :-( :-( dnes som bola na kave s byvalou spoluziackou tak som rada pokecali sme a trosku som si oddychla od kolobehu :-) :-) dobre padne raz za cas niekam vypadnut :-) :-) nesli sme Janko nechcel ist iba keby som soferovala, ale ja som nechcela ,,,,ale nevadi v stredu ideme do mesta a jysk budeme mat po ceste tak sa tam zastavime ...inak uz ti nebudem moct odpisovat doobeda z prace bo uz dojde ta kolegyna a ona bude na pc a uz nebudem moct ist na net aby nebol pruser nahodou :-) :-)
Odpovedať
@nikuska1987 tak to je naozaj neprijemne..:/ ono v takych situaciach nevie clovek ani poriadne pomoct co? ja viem co som si ja so sestrou prezila potom co jej zomrel piatel...velmi o tom hovorit nechcela a ked si trosku vypila tak to vtedy zo seba vypustala a to ona nepije skoro vobec takze vypije velke pivo a je pijana..
Odpovedať
@nikuska1987 niekedy tak padne ako pises pokecat s kamosko a vypnut, ja tiez ked som na sr tak zajdem s jednou kamoskou vzdy na pivko..:D sice omielame dookola tie nase stare prihody, ako nam bolo dobre a vzdy sa tak nasmejeme..:D
Odpovedať
@puffu pisala mi ta kamoska email tak trosku sa rozkecala a asi zacinam chapat kde je problem, ale niesom si tym ista to ja si len myslim ze je to takto ,,raz mi pisala ze jej zistili diagnozu paranoid schizofrenia ja som nato pozabudla a teraz ma to napadlo, som si o tom citala nejake clanky a ona nie ze si to vymysla, ale podla mna akoby zila v takom "jej svete" akoby som to nazvala ....svet veri v nieco co realne nieje, ale nakolko je chora je to len v jej fantazy , akoby nejake halucinacie ...vies ako to myslim??,,,,,,,ved to ze na dialku, keby je na sk idem s nou ku psychologicke ved to nieje hamba , ale takto co ,,,tvoja sestra sa aspon z toho asi nastastie dostala ze ?? lenze s touto kamoskou sa to taha uz roky tie problemy no minimalne 2 isto lebo uz rok je mimo sr ,,,,a tieto problemy mala uz na sk ,,,,,ved to ze vypnut , pokecat kto ma co nove , po kave sme isli do tesca a den presiel, ako pises zasmiat a zaspominat na stare prihody :-) :-) ,,,,vcera sme boli u nasich a rano na burze s holubmi a nestihla som ani byt online, dnes isiel Janko tahat farbu na jeden dom tak som zase sama, ale vcera sme boli cely den spolu a zajtra opat do prace ,,, :-) :-)
Odpovedať
@nikuska1987 vies co relativne ano, sice stale ked si vypije tak place ale uz zacina normalne zit a existovat co je super... nie je to nic prijemne co preziva tvoja kamoska..:/ najhorsie ak je takto dusevne chory clovek..mozno keby sa liecila albo chodila na nejake sedenia, aby sa vedela ovladat...tazko povedat..este ked je v zahranici tak jej velmi pomoct nemozes...my zdravi ludia si taketo veci ani nevieme predstavit co im ide hlavou ze? ja vidim saa na babke ze ma silnu demenciu, niekedy rozprava odveci,niekedy ma halucinacie...ale tak mi voci nej neprechovavame ziadne vztahy takze to je ine ako sa bat o kamaratku... My sme si vceravytlacili letenky..:) ja to beriem ako keby uz o yzden letime, sice letime az dalsi stvrtok ale ide tyzden za tyzdnom takze to zbehne...zatial nam fasadu nezadali robit tak som zvedava kedy sa ozvu, dufam ze sa to nenatiahne a ze pridu najneskr 8.9 ako sme sa dohodli...nemam rada cakanie..:D
Odpovedať
@nikuska1987 a este neuveris ale dostali sme dnes pozvanie...:) no bolo nacase..:)
Odpovedať
@puffu to sa ktorej sestre zabil priatel mladsej ci starsej??? ale to uz je davnejsie sa stalo??...take mlade baby a uz si tolko museli vytrpiet je to smutne ....je super ze sestra sa z toho dostava a casom ked si najde partnera to preboli sice asi nikdy nezabudne,ale uz to nebude tak boliet ,,,,,praveze sa liecila na psychiatri lenze ani tam jej nepomohli , neviem co s nou dalej bude,,,jej sestra a teta jej neveria vraj si vymysla a prehana. lenze ked ma taku diagnozu tak si nemusi vymyslat co sa deje len si to moze namyslat , moze mat halucinacie ,,,ked ludom nevidime do hlavy ,,,a bojim sa o nu, kolky ludia su psychicky zdravy zrazu pride skrat a siahnu si na zivot a kamoska ma psychicku chorobu cize sanca tam je ...ved sama mi napisala ze nema ani odvahu siahnut si na zivot a to znamena, ze uz nad tym uvazovala :-( :-( ale je ti trosku luto babky nie?? aj ked k nej neprechovavate ziadne vztahy...ani sa nenazdas a letite, ved ako rychlo ubehlo toto leto ,,,uvidis ako pridu, ale ked slubili majstri ze 8 tak podla mna to dodrzia,,,ale hlavne ze ste dostali a uz sa mozes venovat chystaniu na svadbu, alebo saty vlastne uz mas aj topanky a doplnky?? teraz niesom si ista viem ze saty si mi posielala ze mas,,,, :-) :-) my sme akurat vcera s nasimi riesili tu sesternicu jej svadbu koho budu volat a tak, ale nasi idu im uz vraveli len my nevieme a ako tento mesiac by sa mohli vyjadrit ked si to tak vezmes dnes je 1.9 a 25.10. je svadba cize clovek sa potrebuje aj nachystat saty atd... :-) :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@nikuska1987 v januari boli 4roky takze pomerne davno, a tej mladsej... vies co ani ti neviem ci mi je jej luto...ako je mi luto chorych a trpacich ludi...ale ona je rada ze je chora lebo ma vsetko zadara, nemusi robit atd...a je strasne vypocitava, nesprava sa k nam vela krat milo, ale pred ludmi je na nas ako medik a ked sme doma a nik iny tu nie je tak len ze toto chce, a toto potrebje spravit alebo povie ze vlasy, ucesat...ako mne nevadi ze tak s nami rozprava, nech si tak rozprava ked je to v mojej zmluve nemam problem ale ona takyto slovnik pouziva aj ked chce nieco urobit co nie je v nasej naplni prace a vtedy chytam nervy ze chce nieco a nevie aspon slusne opytat, nepotrebujem ani prosim len mozes urobit toto a hento..? a nie napriklad kvety potrebuju posadit.. tak vidis ci to dnes ludia tak beru vselijako alebo ako, my sme dostali pozvanku dnes a svadba je 13.9. aj to by mozno nevolali len potrebuju zistit pocet ubytka kedze to oni rezervuju a my si to zaplatime...a ostavame iba na jednu noc, bud budem v nedelu soferovat ja alebo tomas, tajne dufam ze tomas...:D, nerada soferujem na cestach este ked ich nepoznam, do do bardejova je tusim 100km sice nie vela ale pre takeho zaciatocnika ako som ja dost...:D nebudem kvoli tomu spat...:D
Odpovedať
@puffu chudiatko sestra,,,odvtedy mala nejakeho priatela?? mala by herecka prehodnotit svoje spravanie voci vam aj voci inym ludom, asi si neuvedomuje ze je odkazana na pomoc druhych a pri takomto spravani s nou nemusia iny vydrzat ...aj vas by si mala vazit ked sa tak prikladne o nu starate 24 hodin denne, aj ked mate zato zaplatene, ale ta starostlivost o nu si vyzaduje aj u vas vela trpezlivosti a pevnych nervov,,..lenze aj to ubytko mali pla mna ony hradit,,,ved aj tato sesternica to budu mat niekde pri ziline a tiez budu rezervovat a hradit hostom ubytovanie,,,,,nechapem ako preco vy si to mate rezervovat ??...ty si taka expertka ako ja ...nakoniec som ani ja nesoferovala a tajne som verila ze ku nasim a spat bude soferovat Janko ,,,,a soferoval :-) :-) :-)tak to je dost na zaciatocnika , sak uvidis ,,,,ako ja chapem ze nmali by sme zacat lebo len nam dvom to pomoze,ale v mojom pripade strach je vacsi ,,,,a stale si vravim ked budeme mat dieta dovtedy sa musim naucit samostatne jazdit,,,len stale neviem akosi nabrat odvahu sa k tomu dokopat,,,,ked uz konecne idem parkrat po sebe a mam uz aku taku isotu zase dlhsie nejdem a zase som tam kde na zaciatku...presne ako si to ty popisala par prispevkov vyssie . inak v stredu ideme do mesta tak pojdeme aj do jusku kupit ten vesiak tak sa nan tesim chcela som ho mat teraz cez vikend a upratat izbu dnes by som nato mala cas , ale co uz ,,, :-) :-)
Odpovedať
@nikuska1987 mala ale nic nikdy vazne.. Sice sa s jednym stretava uz rok aj nieco ale ze si s nim nevie predstavit buducnost, ze je privelmi taky sputany..nic nezazil a uz by chcel byt ako keby stary.. Nikam nechodit, vsetko setrit alebo investovat.. Nemynat na hluposti.. Oni to iba rezervuju, my si to uz platime sami.. Ale som rada ze iba 10€ na noc na osobu lebo som cakala ze reezervuju nejaky 3* hotel takze na tych par hodin postaci aj take nieco lacnejsie.. My sme ubytko cezpolnym hradili.. Ale tak zase je to kazdeho vec, mali sme moznost ist sj autobusom zadara alebo prespat a zaplatit si noc.. Takze radsej ideme autom a prespime.. Hej ono babke sa to vrati zial lebo tu pri nej nikto nevydrzi uz.. Mesiac, alebo 2 mesiace sa vydrzat da ale ak sa clovek neobrni tak sa taka praca neda robit.. My sme do toho isli pomaly lebo sa jej stav zhorsoval postupne, teraz mzsime robit uplne vsetko, niekedy ju ak krmime, vybavujeme a pre novych ludi to bude narocne hned vsetko riesit, vybavovat atd.. My sme to aspon rok pozorovali lebo si to vedela urobit sama a teraz nwvie urobit nic..:/ zajtra ti poslem jej fotku ako vyzera, myslim ze mam jednu s nou a je na nej aj ta co sa o nu staraju nasi.. A inak co som ti spominala tych kamosov co mozno dalsi rok a svadba.. Tak si myslim ze je to uz na spadnutie.. Teraz si kupili auto, combi tak sme sa smiali ze uz pre deti rodinne, teraz sa uz koncom septembra stahuju do bytu tak si myslim ze je otazka casu kedy oznamia termin.. Tak uvidime..
Odpovedať
@puffu aspon ze nezanevrela na muzov a nema strach sa opat zalubit :-) :-) tak na prespatie jednu noc to staci take lacnejsie ubytovanie .....ved len prespite a idete domov....este ste to mali pomerne dobre, horsie to budu mat co pridu po vas, ale tak ak budu chciet zvyknu si ak nie tak odidu. ja som sa vratila z prestavky dnes sme uz 2 a cely den skoro preflakany,,,,taky den tu este nebol nic roboty bieda :-( ledva cakam nech je 14.30 a idem domov, lebo sa tu dnes fakt nudim a potom to ide velmi pomaly....takze uz to zacina?? na rok 1. svadba?? ja som akurat stretla v jednom butiku kamosku co nam robila vyzdobu, tak sme sa dohodli ze zbehneme niekedy na kavu ...ci som rada ze som ju stretla, opat sa mi vybavili vsetky tie svadobne pripravy :-) :-) :-)
Odpovedať
@nikuska1987 tak to ano, ti co pridu po nas to budu mat velmi tazke...myslim ze uz tu stabilnych ludi nenajde..bud sa zmeni este lebo keby si videla aka bola ked sme tu dosli...no uplna katastrofa..nas mala ako psov...teraz nas ma ako oblubenejsich psov..:D proste ono sa to tazko vysvetluje, to by ju clovek potreboval spoznat...je falosna a vypocitava...aj naprie tomu ake ma postihnutie a v akej je situacii... No myslim ze ano, zatial jedna svadba sa risuje a dufam ze aj posledna...:D
Odpovedať
@puffu sak neboj sa herečka bude za vami veľmi banovať....este tých pár mesiacov Vydrzis to s babkou a potom smer sk:-) ja sedím v buse na ceste domov ako dnes sme celý deň nic nerobili ale doslovne,,,ešteže zajtra som len do 12 ideme s jankom do mesta na kataster , banky, orangu a jysku. Tak sa tesim na skrátený pracovný deň a som zvedavá ako to bude ďalej. Dnes maju prist naši ku nám a musím variť takze sa na net asi nedostanem.
Odpovedať
@nikuska1987 ja zacinam pracovat asi o hodinu, idem si este trochu lahnut a popozerat trochu telku a potom asi budem citat knihu v praci a hutat nieco ohladom domu...:D dnes tu mame celkom teplo, svieti slnko takze super,zajtra asi pojdem do mesa lebo mi treba kupit farbu na vlasy a v nedelu by som chcela farbit...uz pomaly zacnem pozerat co mi treba zbalit a potomkonecne dovolenka..:)
Odpovedať
@puffu ja som sem vcera nestihala ist lebo som robila tie kuracie prsia s nivovou omackou k tomu ryzu, pozerala som maniacky, nasi boli u nas a tak....ja som knihu necitala ani nepamatam to mas anglicke ci slovenske knihy?? :-) aj u nas dnes hlasia pomerne teplo a pekne som zvedva, ale mohlo by byt uz konecne nech nam tuje s tolkeho dazda nevyhynu :-) :-) takze uz balis, co je super :-) :-)
Odpovedať
@nikuska1987 teraz citam slovenske ale mam asi 15ks anglickych...ono to super pomaha, clovek sa zdokonali v citani a v angline... dnes som mala od rana vybavovania, vyvolavania lebo ideme na dovcu tak treba vsetko zabezpecit, od 12stej mam volno, tomas isiel s babkou k zubarovi, potom ide tomas darovat krv a vecer o 7 idem opat do prace, zajtra rano mam volat k jej obvodnemu lekarovi o 8:30, zaciname od 9hod tak jej dnes poviem nech ide skor do postele, nech skonci aspon na cas a nie 30min po mojej pracovnej dobe lebo aj zaktra musim skor vstat ale neviem ci to pomoze...:D ona vzdy ked jej nieco take poviem tak este zamerne cas natahuje...:D
Odpovedať
@puffu a kamze idete na dovcu? :-):-) aspoň si oddychnete a zrelaxujete. Tak máš tiež toho veľa...ja som včera nestihla ísť na net sme dosli z mesta o 17 a este vybalit,upratať a o 20 sme lahli jak hrušky este vecer svagrina došla na 15 minút:-) ja som došla do prace celá znechutena, lebo uz 2 dni nieje čo robiť, celý deň tu len sedíme a musím počúvať kolegyňu ako mi rozpráva o deťoch a zážitky jej a pikoska včera som mala 20 minútový dialógo nemocnici kde pani ležala a o tom aké tam maju toalety atd ako chapes?.wrrrr keby mám nieco ine tak dnes ani neprídem do prace. A zase ked nieje práca tak 8 hodín sedieť a nic nerobiť je ako za trest. Tak sa zase tesim na blby deň v práci:-(:-(
Odpovedať
@nikuska1987 myslim pracovnu dovolenku, dovolenku na sr...nejdeme nikam inam, zajdeme do bardejova na svadbu a potom by sme chceli este zabehnut do slovenskeho raja na tomasovsky vyhlad... to i verim, take dni vedia poriadne zobrat energie..:/ och, take reci by nebavili ani mna...ja cakam ze ked budeme sediet na svadbe pri tych dvoch co teraz cakaju deti tak nic ine nebudem pocivat iba o detoch, ona este ked nebola tehotna tak dost kecala o detoch a myslim ze teraz to bude 100krat intenzivnejsie..:D no dufam ze budeme sediet pri tych istych ako na ich svadbe a nie pri nich lebo asi umriem...:D ved na fb SESTRU oslovuje mamina...???? no chapes toto?...:D ja mam dnes celkom rusne...sice velmi s babkou nebudem, lebo teraz isli na kyslik, potom pridu domov na obed, potom utekaju k lekarovi, potom pride domov, budem s nou mozno 3hodiny a potom ide do kostola a vrati sa az pred 22hod alebo tesne po 22hod, dam ju do postele a hotovo..:))
Odpovedať
@ puffu a ja ze idete na nejaku dovolenku:-):-) .sak moje svagriny to isté nic nerobia len deti riešia a my to lezie poriadne na nervy hlavne ta jedna čo ma najmenšie deti uz sa s ňou nedá ani normálne baviť...ja zase dneska neviem čo od nudy mám robiť. Nieje roboty no o nervy :-( uz nech je 14.30 a idem domov...inak nám sa naskytla možnosť ísť na zábavu 25.10.akurat to vychádza v rovnakom čase ako sa ma vydávať sesternica ...a nevedeli sme čo urobiť tak keďže nevieme ci pôjdeme na svadbu tak sme prijali pozvanie na zábavu ako by si to ty riesila?
Odpovedať
@nikuska1987 ahoj mi neprislo upozornenie len sim kukla nahodne ci nahodou a pozeram ze sprava od teba uz zo vcera.. Jasne, riesila by som rovnako ako vy, ved co vy viete ci vas sesternica pozve alebo nie.. Ved uz by aj cosi spominali nie? Na nas taka unava nejako ide..:D vcera sme uz o 23:30 spali ..:D dnes mala babka masera tak sme boli s tomasom v medte, kupila som si farbu aj melir tak idem si skusit urobit..:D som zvedava ako dopadnem..:)
Odpovedať
@puffu ahoj, ako dopadol melir? Ved este pár dni a uz pôjdete na sk zase budeš mať zmenu prostredia a hlavne pokoj od herečky. Ja dnes upratujem a periem variť nemusím, mame este nieco v chladničke a poobede pôjdem zobrat pizzu tak dnes tak lepšie upracem. Este musím ísť kúpiť nieco jankovej babke lebo nás pozvali zajtra ku ním. Pozeras farmu? Ja hej a čo vravis na túto 12? Teda uz 11?
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?