Posvadobna diskusia- august 2011

Zobraz úvodný príspevok
Dufam ze toto uz adminovi vadit nebude...:)
Odpovedať
@nikuska1987 som ti zabudla prilepit foto..:D ale sme spokojni..:) dufam ze do toho 15 zacnu robit najneskor potery, mame uz aj tlakovu skusku na podlahovku spravenu, vsetko v pohode tak mozu prist..:) No inak neviem ci sa pamatas ze som ti spominala zeby som chcela 3 deti a ze tomas iba 2, ze iba ked budu dvojcata tak vtedy budeme mat deti tri alebo kebyze sa pritrafi.. No a si predstav ze posledny tyzden hovori ze o tom ze chce mat velku rodinu a ze by chcel aj 4 deti, ze radsej 4 ako 3.. No chapes?..:) ze tri nie ale 4 ano?.. Ale uz citim na nom velmi ze uz chce deti.. Ano podlahovku mame v celomdome, nekombinovali sme to..fuu ze rake velke mnozstvo holubov..:) waaw si to ani neviem predstavit.. Ale ked ho to bavi tak to je super ze sa venuje janko konicku..:)
Odpovedať
@puffu pekneeee :-) ale ta foto skresluje nieje tu farbu takto identifikovať vyzerá tak do ružová, ale predpokladám ze je bleda, maslova??? Podlahovku uz máte zaliatu betónom???pamatam si ze 2 deti sa ti zdali malo, 3 veľa a tomasovy 2 akurat a teraz ze 4 no vy ste experti :-) nakoniec skončíte u 5 deti:-) ale tak domček dokončujete, auticko máte este skompletizovať domček a uz ozaj len to baby vám bude chýbať:-):-) ved tomáš uz ma aj vek na babo je mozne ze uz túži po babatku:-) no a to som chcela s tými holubmi janko je celý deň v práci ja chodím domov po 16.15 a este mám aj toľko holubov na krku no zúfalá som z neho najprv nákupy holuby a potom nemá na ne toľko času
Odpovedať
@nikuska1987 ano mne pride tiez do ruzova ale bolo to fotene az okolo siedmej vecer takze sero skresluje ale je smotanova farba...kurenie este zaliate nemame , presne na dalsiu stredu ho idu robit takze satesime, svokor uz pomaly zadovazuje material, dnes nam mali doniest 3tony cementu a v piatok by mali doniest kamion strku, dobavil aj dobru cenu pri takom mnozstve takze sme radi...:) potery do celeho domu nas vyjdu 1500€ a predpokladali sme necele 2tis takze som rada ze to takto vyslo a mozem kupit napriklad obklad do spodnej kupelne...:)) takze sa o holuby viac staras si ako janko?..:) a to ich mate cez den pustene a na noc ich zatvaras nie?...kolko ste mali tento rok mladat?
Odpovedať
@puffu ahoj takze stale makate v plnom prúde :-) ved týmto tempom sa uz na rok mozete sťahovať :-):-) ale je súper ze idete podľa plánu:-):-) nooo holuby su viacmenej zavreté len ked som doma ich občas pustim aj dnes bolo pekne teplo, tak chvíľočku pobehali po dvore a potom samé vošli do holubnika ...mláďat neviem presny počet, ale nejaké aj zdochli chudiatka bo staré ich dostatočne nekrmili. Uz tak cakam nech budeme mať normá kbt net a konečne budem môcť byt online , ale stale net neriešime janko je stale preč doma len prespava ...ja tiež nestiham nic riesit ked som väčšinu dňa v práci :-( nové nemáme ani nic ale chceme kupit sedacku tento alebo budúci mesiac tak som zvedava ci to vydá:-)
Odpovedať
@nikuska1987 kiz by si mala pravdu..:) tak dufam ze do toho juna/septembra mame aspon spodok domu na polovicu hotovy aby sme tam mohli prespavat... jej tak super ze sa pustate do hladanie sedacky, potom daj vediet co ste nakoniec vybrali..ja som chcela dat stale rohovu sedacku alebo sedacku do U, ale teraz sa nam zacina pacit aj predstava 2 sedaciek...tak uvidime ked kocom dalsieho roka budeme hladat my..:) tak by sme to nejako chceli stihnut ze do toho septembra by bola hotova spalna, satnik, chodba, kupelna a kotolna a od septembra do konca roka nam ostane obyvacka a kuchyna.. teraz asi na jesen je najviac prace v takomto fachu co? v zime si ho dufam uzijes viac...:) inak my zajtra ideme na sever Uk tak sa nam velmi nechce..ale budeme mat aspon viac volna aspon dufam ze cely utorok tak som zvedava a v stredu by sme sa mali vratit spat...
Odpovedať
@puffu ahoj tak sedacku pôjdeme pozret mozno až v nedeľu aj to niesom istá bo babka ma narodky tak mozno pôjdeme ku nej...a zatiaľ sme nic nevybrali ...teda nieje času...ako si napísala teraz ma janko kopec roboty a domov chodí len prespavat, ja som tiež malo doma takze kopu veci nám stojí. Ako tak myslím výber sedačky, obrazy chceme nahodiť atd...tak este kým budete riešiť sedacku tak sa rozhodnete akú este máte čas a zase čoaj bude trendy :-):-) čo máte nové??? Ja som konečne kúpila nejaké dekorácie do obývačky a kúpeľné tak sa tesim....kazdym novým doplnkom sa ta domácnosť zutulnuje :-) :-) ved sama uvidíš ...a uz ste doma zo severu uk??? Ako bolo???
Odpovedať
@nikuska1987 nam v stredu spravili potery takze sme radi, vysli nas o viac ako 400€ menej ako sme predpokladali takze sa tesime...:) aspon pri niecom isla cena dole..:) svokor zohnal strk a cement za dobru cenu takze tam to urobilo vela...omietkari maju dojst koncom mesiaca az lebo teraz nemaju na dalsi tyzden volno, potom svokrovci idu na 3-4dni do rakuska lebo svagrina potrebuje postrazit maleho takze to vyslo az na koniec mesiaca ale nevadi...tesime sa aj tak ze sa to nakoniec vsetko stihlo...uvidime ako s tou plynovou pripojkou lebo zatial sa nejako neozyvaju ze kedy by mohli... a uz sme dole u nas od stredy, v utorok sme mali volno tak sme isli k najvacsiemu hazeru v uk tak sme sa aspon trochu nabili...:)))
Odpovedať
@puffu tak skuste vy plynarov ponahanat aj my sme ich nahanali lebo maju cas a my sme uz na nich nemali nervy, ale tak zase vy s tym asi az tak nenahanate ci?? ..ja som u nasich akurat ....sme pozerali nevestu nasi byvaju oproti kostolu kde sme mali s jankom svadbu a teraz tu bola svadba tak sa mi vracali spomienky....za necelu hodku idem domov a v pondelok , utorok mam volno mam nadcasy tak som sa rozhodla si zobrat volno ,,,takze predlzeny vikend tesim sa :-) :-) :-) inak buduci mesiac sa bude rozhodovat ci si ma ponechaju vo firme, alebo ma nebudu potrebovat tak som zvedava :-)
Odpovedať
@nikuska1987 tak drzim palce..:) dufam ze si ta nechaju..:) uz s si tam aj urcite zvykla nie? ano ten plyn nam neponahla tak uvidime, teraz maaj svokor vela praca tak to az tak nesurime a cakame, mozno to zacneme od konca oktobra riesit intenzivnejsie...alebo prinajhorsom dame na jar, to je jedno, hlavne ze potery a omietky budu aby mohli pomaly schnut a aby sa robila dlazba a obklad dalsi rok... ja idem o chvilu do prace, este sme ani neobedovali kedze tomas mal s babkou behacky takze varit budem az teraz a nedaleko nas prebijali zumpu ci co a ked to zacali prebijat tak to zacalo vyvierat rovno pred nasimi oknami tak tu mame teraz pekne sviezo a sama mlaka..:/
Odpovedať
@puffu dakujem veduci bol za mnou ze on by ma tam chcel nechat, ale musi to prejist este cez 2 riaditelov tak uvidime ...zvykla som si rada by som tam ostala aj kolegovia super, pracovna doba aj plat mi vyhovuju ....ja idem za pol hodku na bus takze som tu len na skok ....ojoooj tak mate sviezi vzduch viem si to predstavit...ak stihnem prist domov do 17.30 co by som mala tak pojdem s jankom pojdeme zaniest holuby na vystavu...boze tak mi chyba doma net , verim ze do konca roka nieco dame nejaky fixny :-) :-) :-)
Odpovedať
@nikuska1987 tak to by bolo super, hlavne je to dobre aj ked v buducnosti pojdes na matersku, aj prijem, aj iny harmonogram ked clovek pracuje, citi sa viac uzitocnejsi...hoci pri prerabke si mala toho viac ako dost... jaaaj tak to ti bez netu nezavidim, si neviem ani predstavit... my prave riesime opat elektriku ci je vsetko tak ako ma kedze pridu omietkari dalsi tyzden tak aby bolo vsetko pripravene...potery su urobene dobre takze sme radi... a inak noveho nic, nejaka jesenna unava na mna ide...
Odpovedať
@puffu bolo by to super, len nemyslím si ze ma tam nechajú, ale zatiaľ to neriesim. Dnes som doma a bola som poslat Jankovy prihlášku na celoštátnu výstavu holubov do nitry a po práci ide zateplovat tak som mu bola kúpiť nejaky material a idem este variť na zajtra a zehlit, prať proste stale je čo...včera sme boli vyberať sedac :-S ku aj sme našli a objednali ...dovoz sme dali na 19.12. Darček pod stromček:-) nakoniec miesto rohovej sme si vybrali 3+2+1 tak som zvedava ako to bude vyzerať. A poobede sme boli u starkej na oslave. A stale je roboty.keby som si sadla za net sedím tam aj 2-3 hodiny a takto robím si svoje. Naozaj je toho veľa ked sme väčšinu dňa v práci. Inak vieš aká som rada ze mám prácu, som medzi ľuďmi a zarábam si sama na seba a nemusí ma janko živiť . Dobre si len premyslite tu elektriku nech nemusíte prerabat na poslednú chvíľu ako my.
Odpovedať
@nikuska1987 tak to je super..:) ja to vidim u nas rovnako, tiez sme planvali rohovu a nakoniec sa mi viac pacia 3+3 alebo 3+2... tak to ano, to ti verim ...je super ked clovek pracuje, citi sa uzitocnejsi..ja som bola pbez prace 2 tyzdne a som sa citila hrozne... jaaj, uz o chvilu vianoce...strasne to ale leti...pomaly treba darceku nakupovat...:D ale dobre ze nejdeme opat domov lebo aspon nemusime nic kupovat...:)
Odpovedať
@puffu len este musíme dovtedy na ňu nasetrit, odlozenu ju mame aj zálohu sme vyplatili este doplatiť musíme:)) uz sa neviem dočkať ked nám ju dovezú...boli sme aj u stolara do konca tyzdna nám dodá rámy na obrazy tak snáď aj tie sa stihnú do vianoc urobiť a zavesiť. Inak zajtra idem k zubarke na preventívnu hneď ráno sa i tam taaak nechce :-((( dúfam, ze mi nenájde žiaden kaz . Za chvíľu vianoce a my nemáme ani nic kúpené ani nasetrene. Musíme začať šetriť...vy máte súper ze nemusíte kupovať žiadne darčeky.
Odpovedať
@nikuska1987 to zvladnete urcite..:) a odkial ste nakoniec kupili? a farba? Ako dopadla preventivka u zubara? JA som nebola u zubara 3 roky, naposledy po svadbe, uzby sa patrilo zajstale nikdy nemame cas...:D Dnes sme dostali telefonat od hereckinej mami ze stary uz umiera, ale tak to vravi uz posledne 2-3 mesiace, tak som zvedava ci vydrzi do vianoc alebo nie...som zvedava ake to bude potom, co bude so starou atd...dufam ze sa nebudeme musiet nastahovat k nej lebo to potom robime deti a odchadzame hned ako by to bolo mozne..:D,nevydrzali by sme tam...:D ono v takom veku ako je stary, 80r, je vsetko mozne...aj mu dali minuly tyzden ked sme tam boli vakcinu proti chripke a asi organizmsnezvladol ten virus a odvtedy ma vkuse teploty tak to asi neprida...ani jest nechce,iba lezi..ale tak zial takto moze ostat clovek aj niekolko rokov takze tazko predpovedat co bude...
Odpovedať
@puffu ahoj tak sedačka je do šedá, tak som zvedavá ako bude vyzerať je z hovadzej kože a ma pohovatelne sedadlá. Ked príde pošlem ti foto. Preventívnu som prezila mi robila jeden kaz a este raz pôjdem v decembri. Ked ta zuby nebolia tak nemusíš ísť ja chodím pravidelne ročne skor nechodím na gyn. prehliadky naposledy som bola v 2010. Myslíš ze by ste sa sťahovali k hereckinej mame keby náhodou dedko zomrel?? Ako pises je dosť zle natom ked len leží ma horucky a neje. Uvidíte čo bude a ako bude. Inak dnes som taká rozbita asi ta jesenná únava čo si písala dorazila aj na mna :)) včera depka dnes únava
Odpovedať
Článok sa načítava...
@nikuska1987 ak je z hovadzej koze tak aj stale co? a brusena alebo klasika koza? ja sa neviem rozhodnut ci latkovu alebo kozenu, kozenku nechcem urcite ale s kozou/klasika/ sa v lete vsetko lepi a brusena je tazka na udrzbu, aspon co susedka ma tak vkuse nadava...tak som zvedava aku vyberieme..:D inak so starym je vraj velmi zle, vraj uz ide z posledneho, uz ani nepije, iba usta mi macaju z hubkou, nereaguje na nic, ze uz 5 dni ani nejedol..lekari co boli vcera tak ze maximalne este tyzden, sicemu davaju infuzie ale tazko povedat ci ho to nakopne...tak sme zvedavi ake to bude potom, mysleli sme si ze takato situacia nenastane kedze pred rokom bol uplne fit a nepovedala by som mu ze ma 80tku...ale tak v takom veku to je uz otazne... vies co sami nevieme co bude, ale to zeby sme sa prestahovali k jej mame davame iba 10%, aletak neviem co by robila, kedze tu nikoho ineho okrem nej nema..netusim...kedze stara hladalaopatrovatelov aj pre seba, ze navarit, upratat, soferovat atd...ale tak by sme nezvladli pri nej..:D takze by sme urcite neostali tak dlho ako planujeme...ale budeme riesit ked budeme vediet co sa bude diat...stara cosi prdtym spominala ze pojde do australie ale nemyslim si zeby ju tu nechala samu, a zeby sa do australie stahovala aj ona to vylucujem...a coze si mala depku? hm? ja mam tiez niekedy take stavy..:/ uz mi je tu pridlho, najradsej bysom uz bola doma, robota nie je tazka , skor na psychiku ale uz takto tahala vkuse skoro 5rokov bez volna a uz to niekedy na mne citit...:D
Odpovedať
@puffu ahoj sedačka stála pôvodne 2900 e ale nakoľko jankov bratranec u neho robil tak nám ju dali za 2200. My dnes upratujeme, kúpil janko novy vysávač priemyselný tak ho skúšame a uz som dnes prvýkrát spustila mycku a som zatiaľ spokojná. Janko uz doladil aj doma nejaké veci ci uz listy dorobal atd..tak sme dali vykon dobrý sme veľa dnes stihli, este pôjdem vysavat auto a o 17 ideme na tu zábavu tak sa musím este nachystat, tak len v rýchlosti píšem. Takze s dedkom to vyzerá veľmi zle, podľa toho čo pises. Vieš čo depku z toho ze janko od rána do večera makal ja na vseto sama, v robote robím reklamácie ma zauca, ale tak sa pritom tvári ta kolegyna ako keby ju to zatazovalo, musím doťahovať reklamácie z minuleho roku a za celý tento rok + pomáhať ďalšej kolegyni a k tomu este počasie no dako to na mna doľahlo. Letím to auto vysavat.
Odpovedať
@nikuska1987 dedko uz zomrel, vcera skoro rano takze teraz maju prestrelku medzi sebou jeho deti a stara...ona chce byt pochovana ked umrie spolu s nim v hrobe a aj jeho predchadzajucou zenou a deti to nechcu dovolit, potom nepustila do domu vraj syna s jeho zenou ked umrel, ze na pohreb nechce pustit synovu zenu atd...takze sa teraz hadaju, som zvedava ako to nakoniec dopadne, myslim so starou a s nasou hereckou, v podstate tu stara nikoho nema okrem nasej herecky, ostatne dcery su v australii a jedna je na sv.Lucii, my si este myslime ci nahodou nepojde na dlhsie do australie, napr 2-3 mesiace, potom pride naspat do UKatd..ale uvidime co bude...nejako neriesime, myslim ze do vianoc sa nic riesit nebude, potom koncom februara by sme chceli ist na dovolenku na sr a som zvedava co bude potom, ci sa rozhodneme odist ked sa nieco zmeni alebo skusime...este pes tu bude teraz nastalo, som zvedava ci nam budu platit za neho ale tak mohla by nieco prihodit kedze ide o cinnost navyse a hoci iba 50libier kazdy na mesiac by dostal tak aj to je nieco ako ho vencit zadara... fuu, tak to teda stala dost, ale pisala si ze 3+2+1 takze je asi aj velkaa ked je hovadzia koza tak ma cena ani neprekvapuje, urcite budete spokojni..tak to je super ze aj vam sa to takto rozbieha...:)) ja si teraz lamem hlavu nad parametami a dverami a podlahou, kedze nam pridu robit omietky dalsi tyzden tak chceme nech urobia hned aj vyspravky okolo okien a zalozia parapety a mame biele okna zvnutra a celkom sa mi pozdava myslienka ze dat drevodekor na parapety, rovnakej farby by boli dvere a sokelove listy a podlaha by bola trosku tmavsia...uz len vybrat vhodnu farbu ale posielam foto ako by som to priblizne chcela, co je racovna doska tak taku farby by som chcela na dvere, sokelove listy a parapety a tu tmavsiu z coho su dvierka tak taku plavacku...ale este neviem na 100%, stale vaham...:/
Odpovedať
@puffu ahoj tak konečne som sa sem dostala na skok, ale idem uz spať . A teraz ako s vami ked dedko zomrel uz viete?? Alebo zatiaľ riešila len pohreb a k tomu sa este asi nedostala ze?? Snáď sa vám situácia skomplikuje. A čo si si nakoniec vybrala take farby ako na foto?? :-):-) určite to dako pekne skombinujete. Ano sedacku mame 3+2+1 akurat do našej malej obývačky sama som zvedava ako to tu bude vyzerať so sedackou. Čo máte este nové??. My ani nic prácoa, domácnosť kolotoc. Tak ma štve ze nemam net a nemôžem častejšie odpisovať, cez mobil ma to nebaví . Inak vieš ako sa ochladilo na sk?? Normálne uz su prízemné mrazy asi si dam zajtra do prace zimnú bundu. Ale sak uz koniec októbra neskutočne to letí.
Odpovedať
@nikuska1987 ahoj, zatial nevieme co bude, dost sa to tu skomplikovalo, stara sa vyhrazala mojmu ocovi..:D no jedna komedia, oco sa boji ze nas vyhodi lebo sa s nou dostal do konfliktu ale tak neriesime co ma prist pride, budeme riesit ked to bude aktualne.. Ono to zacalo tak ze stara dosla za nevlastniz dcerou( nasi sa o nu staraju a je to dcera dedka co zomrel) ze moj oco jej vravel ze ona ju neznasa a aj oca nemala rada( v uk je zakon ze ak niekto preukaze ze pocas zivota pozostaleho nejavil zaujem tak nema pravo dedit) a to chce asi stara nejako dosiahnut.. Oco povedal ze to nie je pravda ze nikdy nic take nepovedal a prisla k nemu a zacala ho skrtit nech to povie atd..no a potom sa mu vyhrazala ze ho da zabit ci co, rano isli s tou nevlastniu dcerou na policiu lebo aj rano robila na ich dvore nejaky cirkus tak to isla nahladit a povedala ze sa vyhrazala ocovi zabitim a ze ho aj napadla a aj mali na aute prepichnute pneumatiky.. Akoze chapes toto??? No cisty cirkus.. Tak som zvedava aky dopad to bude na nas ale ked bude na nas sprosta atd tak jej povieme na rovinu nech je normalna alebo koncime, myslim ze u nas sa nebude diat nic kedze vie ze nas potrebuje, nikto jej tu tak narychlo a dlhodobo nepride pracovat a zase si odkopnut ludi co pozna atd si myslim ze nespravi.. Ale uvidime.. Inak este dom nevybrala parapety...:D
Odpovedať
@puffu to je silná káva čo babka dokazuje. Ako len kvôli dedicstvu takto vyskakuje, čo nieje kompletná?? Nechápem hneď takto po smrti chamce dedictvo. Tiež si myslim ze ostanete, ked je s vami spokojná, čo isto je, inak by vám dávno dala výpoveď. Ja akurat cestujem do prace cim skor zacnem skor končím, kolegyňa tiež konci skor, som ti písala ze kvôli nej mám zmenenú dobu. Zajtra piatok tak sa tesim na vikend, konečne budebpokojny :-) aj janko bude doma uz menej robi fusky uz porobili tak je viac doma:-)
Odpovedať
@nikuska1987 vies co odkedy sa toto stalo s otcom tak je na nas nasa herecka ako medik, vsetko prosi, dakuje, ospravedlnuje sa...tak nech jej to len vydrzi...:D tak to je super ze si konecne uzijete vikend...:) u nas tiez cas leti ze ani nevnimam len ze piatok a piatok a zase piatok..uteka to strasne vsetko... my sme tak nastaveny teraz a nam pride ze o rok ideme domov, hoci to su este necele 2 roky ale tento rok uz nepocitam kedze coskoro koniec roka a ani ten posledny polrok ked budem tehotna nejako nepocitam lebo si myslim ze to rychlo zbehne tak fakt uz iba ten rok 2015 a konecna...:D aj sme to vcera opat s omasom pocitali tak nam pekne vychadza do decembra mat komlet spodok domu zariadeny, uz aj so sedackou, kuchynou, spalna, kotolna, atd...a este material na dokoncenie vrchu kupeny, + hromozvod, terasy dokoncene takze super tesime sa...:)
Odpovedať
@puffu vidíš znamenie ze vas nechajú si aj ďalej, podľa mna vaša herečka by nesúhlasila aby ste odišli, este bude za vami aj plakať verím tomu ked budete odchádzať. Je súper ze vám všetko vychádza podľa plánov. A čo sa času týka ani sa nenazdas a čochvíľa bude sťahovanie do domčeka, lebo aj my to vnímame ze vše tak rychlo letí. Zajtra uz piatok, tento tyzden ubehol ani neviem ako. A este vas zabavi zháňanie nábytku, dokoncovacie prace, vaša práca, dovolenka medzitým. My my tu bývame rok aj 4 mesiace a sa nam zdá ako keby sme stahovali len včera.a stale je čo dokoncovat a dorabat, roky letia a mám pocit ze na vysnivany domček nikdy nezačneme šetriť.
Odpovedať
@nikuska1987 ale co by nie, uz mate peknu sumu urcite v byte, nabera svoju vysku a tym ze tam mate vsetko prerobene a tie peniaze vam uz nikto odtial nevezme, a zatial neumierate tak co ty vies co bude o 10rokov, stale budete este mladi a mozno vtedy budete riesit dom... tak to ano, to ti verim ze sa vam to zda akokeby ste sa iba vcera stahovali, mne napriklad nepride vobec ze sme v uk uz cez 6rokov, v decembri bude 6apol...co to je ten rok a pol alebo rok a 3/4 co nas cakaju...:D a ako pises ked budeme okolo toho riesit byvanie, zariadovanie tak to ide strasne rychlo...ja som uz vo februari ..:D
Odpovedať
@puffu dnes praskla na našom dvore v šachte susedovy voda ja som si to nevsimla náhodou išiel sused k rodičom počul to a nabehol ku nam a odstavil im prívod vody. Keby si to nevšimne tak neviem janko nieje doma a ja by som to nevedela zastaviť. este teraz som z toho mimo keby sme v práci nikdo si to nevšimne tak by nam voda natiekla do pivnice, tam mame aj kotol. No hrozné byt nemáme ani poistený tak zvažujem ze ho dáme poistiť, ak janko nebude súhlasiť vybavim bez neho. Potom mi zase volala svagrina zajtra strazime krstna na 5 hodin nam malú donesi, tak sa nebudeme nudiť. A furt nieco wrrr . Tak ja verím ze sa nam raz pošťastí malý domček, alebo aspon o tom snívam a predsa nás to posúva vpred. A zase si zober ked doriesite zariadovanie alebo popri zariadovani budete riešiť vybavicku pre babo takze to veľmi rychlo ujde. Dúfam ze som to.napísala pochopiteľne tu kombináciu zariadovania a prípravy vybavicky pre dieta, pred návratom na sk.
Odpovedať
@nikuska1987 ano napisala si to dobre.. Pochopila som..:) a mas pravdu.. Ved ked si poviem ze dalsi rok zacneme robit deti tak ze coooo?? To uz?.. Ale tesime sa kedy to bude..:) Inak mi volal aj oco tak sa mu stara ospravedlnila ze to tak nemyslela atd takze by to malo byt teoreticky vyriesene. Som zvedava ci vobec pojdeme na pohreb lebo uz nieco stara spominala ze nema miesto na spanie tak uvidime ci ju vobec stara zavola, necudovala by som sa kebyze jej povie ze prepac ale nemozes prist lebo nemam miesto, nam odobne by to aj vyhovovalo.. Alebo ju tam odniest a mat napriklad 2 dni volna, zatial este nemaju termin pohrebu.. Uff tak to super ze si to ten pan vsimol.. Ja som raz zazila ze nam prasklo potrubie, sama zena doma, zistila som to o 3 rano, susedia spali, neotvarali tak som zavolala taxikarovi..:D prisiel a zatiahol uzaver lebo mne to neslo..:D ja by som chcela tiez dat poistit ale tomas vravi ze zbytocne ze aj tak to potom nevyplatia atd ale tak poustky nestoja vela, mozno 50€ na rok tak aspon pre lepsi pocit tak uvidim ci ho zlomim alebo nie
Odpovedať
@puffu no takto o rok uz mozno budete čakať prírastok do rodiny :-):-) aspoň sa ospravedlnila no ale aj tak sa nemala takto správať voči tvojím rodičom ved peniaze niesu všetko. Ale sak dedko zomrel este este minulý tyzden a nemal este pohreb ani termín pohrebu?? U nás v dedine z piatka na sobotu zrazili 2 auta 22 ročného.chlapca, ktorý neprežil prevoz do nemocnice a včera mal pohreb. Zevraj bol opitý prvé auto mu preslo po nohách, chalan ostal ležať na zemi, šofér ušiel a potom ho zrazilo 2 auto a ten mu volal záchranku. Takze u nás sa zase takéto smutné veci dejú. No bol tu ten pán pozeral čo ma kúpiť, jeho rodičia su oodstaveny od vody tak to.mozno este dnes dojde urobiť ak nájde taky ventil čo im praskol tak sa ani okúpať nemôžem ísť čo ak príde. Dnes je hrozný deň sama smola, celé zle. Aspoň ze ti taxikár pomohol s tym..uvidím akú poistku nájdem.ale budem to riesit aŽ ked mi predĺžia zmluvu, ak.predĺžia, alebo budem mať inú stálu prácu.
Odpovedať
@nikuska1987 davali to aj v novom case, myslim tu nehodu.. Strasne..:/ tu v uk je iny system, tu maju pohreby priblizne po 3 tyzdnoch od smrti.. Akoze som nechapala ked som to pred rokmi zistila.. A do 3 mesiacov musi byt pochovany urcite lebo potom hrozi nejake stihanie zakonom ci co a ked do mesiaca nebudu mat termin tak to berie do ruk nejake speci urad na to urceny,, tu to funguje tak ze sa musia rodiny dohodnut, vysporiada sa dedicstvo a az potom je pohreb.. Tu sa robia aj normalne pozvanky, idu vsetci v limuzinach rovnakych od pohrebnej spolocnosti atd.. Dedko zomrel 24. .skoro rano, na sr by bol pohreb najneskor 26-27.a oni zatial sa este len hadaju takze som zvedava kolko to bude trvat
Odpovedať
@puffu bolo to na topkach takze môže byt ze aj v novom čase to mohlo byt. Preboha ze do 3 mesiacov ved to je dlhá doba ...ale iný kraj iný mrav. Asi u nás je to lepšie do 3-4 dni pochovať a potom uz len spomínať a smútiť.  No tak sused bol montovať ten ventil takze susedia maju vodu...uz tu stihol byt aj kamarát prišiel spolu s jankom a stihla som sa aj okúpať. Čo plánujete na vikend?? Neviem ci som ti spomína ze som chcela objednať výlet na 3 dni do senca a janko to odmietol..keby nebol taky tvrdohlavý zajtra by sme išli...a takto budeme cusatdoma :-(:-(
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?