Z obliny princeznou ;-)

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
Dobrý deň všetkým účastníčkam zájazdu ;-) Sme tu preto, že so sebou chceme niečo robiť, ale nie sme dokonalé a ani stroje, a preto sem tam aj zhrešíme, sem tam sme aj lenivé a potrebujeme niekoho, kto nás dokope do cvičenia, odhovorí od nočného vyžierania chladničky a podporí, keď nám bude najhoršie a ručička váhy nepôjde tým správnym smerom tak rýchlo, ako by sme si želali. Nepotrebujeme tu žiadne vyrývačné povahy, ktoré su dokonalé, sme tu iba my, obyčajné ženy a chceme schudnúť ;-) Tak baby, športu a zdravej strave zdar!
Odpovedať
Profilova fotka
@minuskad dakujem za spravu o kojeni, pomohla :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mishinecek som rada, ze som pomohla :) instrukcie uz dostala aj @ivka_ivka :-D a jeeej Klarka ma podobne miery ako nas Alexej, az nato, ze jemu placenta nedavala ziviny 2 tyzdne, cize asi tebe tiez zlyhala placenta, ked je taka mrnava, co ? :( Inac super sa drzi, vela zdravicka prajem:) Nas napriek kortikoidom v 30tt nedychal sam, tiez bol pod pristrojmi ale potom uz mu ich dali dole a pozri aky je sikovny:)
Odpovedať
Profilova fotka
@minuskad ja som mala aj tlak vyssi a opuchy... Ale placenta s infatktami, zr strasne zle vyzerala, to mo len lekar pri porode povedal. Cakam na histologiu. Ale asi preto je take drobatko a to je jej najvacsi problem :-( inak jev poriadku, dufam.. ja ani neviem ake vysetrenia nas cakaju... A sledujem vas, maly je uzasny :)
Odpovedať
Profilova fotka
@mishinecek miska, mne placentu na rozbor nedali, lebo som nedala primarovi obalku :-( moja mamina to mala pri 4detoch z toho 2 zomreli, moja babka to mala, ja to mam a oni nedaju na histo placentu.no to aj moja musela vyzerat otrasne ale hlavne je, ze sa drobatka vypytali kedy mali :) mne uz pred sekciou zacali kontrakcie, co uz sa maly pytal von. tiez infarkty, placenta v stupni III od 32tta podla vahy a vysky asi aj tebe tak odisla cca v 32tt. len to nevidel tvoj doki na UTZ? nooo ale ona priberie rychlo uvidis:) len jej mliecko nos:) ja som sama mala 1400g:D a vyrastla zo mna ,,kobula,,:D
Odpovedať
Profilova fotka
@minuskad placenta dobre na poradni... A takto to dopadlo :-( ale malej chvalabohu nic nie je, len ta vaha. Trosku na zaciayku ju museli intubovat, lebo mala infekciu na pluckach, no jak ju odpojili, zvlada to krasne sama :-) kedy vas pustili z jisky? Bola si s nim? Ja som doma od vcera, Klarka v nemocke, je mi vselijako :-(
Odpovedať
Profilova fotka
@jinxixi23 @tdpaslicek @ivka_ivka @zuzanka86 @suzii @majinka21 @patricia33 @kaktusik @mishinecek @minuskad @bosorka_ @lenkii ahojte dievcence... tak vas opat raz citam, pri tej mojej sojke malej nemam kedy... akoze aj by som mala, len ja ked si sadnem k pocitacu, tak hned je Taminka pri mne a tuka mi tu o 106...
Odpovedať
Profilova fotka
@mishinecek aj mojho intubovali a zvladol to, bol sice este potom asi tyzden a pol na kofeine ale to nevadilo. no u nas v kosiciach su dve podmienky. prva je musi mat babo nad 2000g a druha, ze musi mat 36+0 tak vahu sme mali tak sme cakali do 36+0 ale este primarka maleho nechala tak dokopy 2 tyzdne sme boli sa mi zda. ja som mala moznost byt pri nom, ale uprimne, odmietla som. tym, ze som bola 2 mesiace v nemocke sme nemali nic dokopy pre maleho, ani postielku. byt sme chceli prerabat, nove skrine trebalo ist kkupovat. rano sme behali, kupovali a potom od tej pol 12 az do vecera som bola pri malom. a tak dookola. ja po cisarskom som sa na autobusoch vlacila, lebo mm bol v robote ale nevedela som si predstavit, ze pride maly domov a nic pre neho nebude nachystane. tiez mi bolo vselijako, hlavne vecer, ked som lezala v posteli a vedela, ze mam dieta a nie je pri mne. to bolo tazke.....
Odpovedať
Profilova fotka
@mishinecek @minuskad aj my mame nieco na pluckach, asi zapal, dali atb a cakame.. davaju krvicku aj plazmu.. Pre zvysok: neplanovane som v utorok porodila, v 27tt, maly je na JISKe a ja u kamosky aby som mohla za nim chodit kazdy den
Odpovedať
Profilova fotka
@ivka_ivka oj ivka, drzte sa, hlavne nech vsetko dobre dopadne a maly je zdravucky...
Odpovedať
Profilova fotka
@kaktusik dakujem Katka :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ivka_ivka infuzka stecie a bude dobre snaaad. to dostal asi z plodovky, co ? nastastie s tymto som nemala skusenost, hoc mal infuziu ale ja vlastne ani neviem naco. kebyze sa ja nepytam, tak ma absolutne neinformuju o jeho stave aj ked sa nieco dialo ]-( ale vravela som ti Ivka, tie deti su neskutocni bojovnici :-) a ak mozem poradit ak si doteraz nebrala, tak ber rybi olej :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@minuskad ano, vyzera to tak, ze infekcia plodovej vody.. mna informuju pekne, kazde rano, je toho tolho, ze sa to az tazko pamäta :-) nebrala, idem to vygooglit :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ivka_ivka @mishinecek ahojte, veľa veľa dravíčka drobátkam obom, nech sú čoskoro pri Vás doma! budeme tu všetky čakať na nové správy, ako sa rýchle uzdravujete a rastiete :) také drobnučké telíčka majú ovela viac síl ako si všetci myslíme, určite bojujú viac ako by sme my zvládli a čoskoro ich máte u seba v postielkach
Odpovedať
Profilova fotka
@tdpaslicek dakujem krasne :-) predvcerom iba lezal, vcera grimasy a dnes hral uz futbal, som sa smiala, ze zajtra bude tancovat :-) a este 3x zivol, asi sme ho nudili s Krtkom :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@ivka_ivka xixixi, no vidis ake pokroky :) 2x zmurknes, a o chvilu sedi, potom beha, potom bude velky a posle nas vsetkych doprdele :D
Odpovedať
Profilova fotka
@tdpaslicek krasne si to zhodnotila :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
@ivka_ivka @mishinecek baby obom vam posielam vela pozitivnej energie a myslim na tych vasich malych bojovnikov!!!!! som si ista, ze o chvilu ich mate doma a uz vam budu len sarapatu stvarat :-) Inak Miska presne na to som myslela, ze si mi tu odpisala, co a ako... postazovala si sa ohladom tych topanok a bum, dalsi den uz vidim na fb, ze mate Klarku pri sebe... vela zdravicka jej prajem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@jinxixi23 dakujem Evka :-) vyzera, ze sa ma lepsie, aj farbu uz ma taku peknu ruzovu, nie cervenu a zda sa mi, ze kusok narastol :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ivka_ivka aky akcny :D moj nohou najprv vykopaval dvierka na inkubatore a potom rukou s dlahou co mal infuziu vyklopkaval sestrickam:D
Odpovedať
Profilova fotka
@minuskad zlatyyyyyyy :-D :-) moj hadze oci po sestrickach a ked pridem ja poobede, tak spi, drzan jeden :-D uz treti den mi to robi :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ivka_ivka chlap sa v nom nezaprieeeeee :-p sak mamu bude mat doma, sestricky nie :-D krasne pokroky robi. my sme si prve dni mysleli, ze ani oci nema :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@minuskad no my prvy tyzden tak isto :-) a hadaj co robil dnes ked som tam bola :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@ivka_ivka kukuckoval na teba, co ?:D
Odpovedať
Profilova fotka
@minuskad no urcite :-D spal :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@ivka_ivka aaale vazne????? to je betar :D:D ja som vcera pozerala z dlhej chvile male babatka narodene aj v 24 tt ale to niekde v zahranici a bozeeeeee, to je take malinkate, krasne. som kukla na svojho sibala, on usmev od ucha k uchu, ze co mama soplis mi tu :D jaj :) a ako sa mate? nie si ubytovana ? aaaaa @mishinecek ty uz asi Klarku mas doma, co ? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@minuskad kdeze :-( nevieme sa dockat, neviem, naco tam tak dlho je. S lekarkou som hovorila naposledy v stredu, ze je vsetko ok, ale este potrebuje rie vysetrenia pred prepustenim (ocne, usne, neuro, ortoped...) A toho sa nevieme dockat :-( ja dufam, ze v utorok. Uz mi je tak luto ju tam nechavat. Je uz kd utorka na odd. rizikovych novorodencov, nie na JISke, je uz aj v postielke. Pekne papa, skusame sa dojcit, smoka, ze bez klkbucika to nejde :-( ale chvalabohu, ze vobec chce. Ma uz vyse 2,5kg.. uz ju chcem mat doma, ved uz ma 22 dni :-( prestavam to zvladat pomaly
Odpovedať
Profilova fotka
@mishinecek joj moja to mi je luto velmi :( nechapem preco to tak natahuju, ved moj je 34tt, nedychal pri porode, mal kadejake problemy a po 2 tyzdnoch sme sli domov. Tento tyzden podla mna uz pojdete domov, treba sa pytat, ze kde to viazne, tlacit na nich, ved je to zdrava a silna baba, vahu ma naaadhernu. Ale ked uz je v postielke, to ste fakt rychlo doma. A moja, preco cez klobucik? mne vraveli, ze mam ploche bradavky, ale ze to chce len trpezlivost, lebo babo nechyta bradavku ale dvorec. ale ona sa nauci, doma, ked uz budes mat viac casu to uz bude uplne ine a urcite si zavolaj domov laktacnu , to su tak uzasne baby, ktore fakt poradia a povzbudia, ze je tolko sil kojit, ze aj ja som sa cudovala, ze som sa nedala a to som zacala kojit, az ked mal maly mesiac. Miska, musis to zvladat, si tu pre nu, ona vsetko citi. O malu chvilu si ju budes doma uzivat a zabudnes na to vsetko zle :)
Odpovedať
Profilova fotka
@minuskad @mishinecek ahojte dievcata, dobojovane :-( moj maly bojovnik to v pondelok nezvladol.. vo stvrtok v noci ho operovali na prasknute crievko, po operacii nereagoval na antibiotika, krvacal do pecene a v sobotu mu zacali zlyhavat oblicky.. ked som za nim bola v nedelu, tak bol zaliaty vodou, bol skoro raz taky velky a uz mu modrali nozicky.. v pondelok sme boli za nim spolu, to uz mu modrali aj rucicky.. ocka uz boli zalepene ale zvladol ich na nas poslednykrat otvorit a odisiel..
Odpovedať
Profilova fotka
@ivka_ivka ;-( ;-( ;-( uprimnu sustrast ivka. Ja som tu moznost ani nepripustala, ved Misko bol taky velky bojovnik. Malinky anjelik nech dava si na maminku a ocka pozor. Je stale pri tebe, placem s tebou :( Idem zapalit sviecku
Odpovedať
Profilova fotka
@minuskad dakujem moja :-* ja uz od stvrtku ano, takze ked to prislo bola som pripravena.. A dakujem :-) idem aj ja zapalit, dufam, ze buduci tyzden ho uz budeme mat tu..
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?