Dobrý deň všetkým účastníčkam zájazdu ;-) Sme tu preto, že so sebou chceme niečo robiť, ale nie sme dokonalé a ani stroje, a preto sem tam aj zhrešíme, sem tam sme aj lenivé a potrebujeme niekoho, kto nás dokope do cvičenia, odhovorí od nočného vyžierania chladničky a podporí, keď nám bude najhoršie a ručička váhy nepôjde tým správnym smerom tak rýchlo, ako by sme si želali. Nepotrebujeme tu žiadne vyrývačné povahy, ktoré su dokonalé, sme tu iba my, obyčajné ženy a chceme schudnúť ;-) Tak baby, športu a zdravej strave zdar!
@minuskad ukáááááž :) ja sa oblinkujem, zatial na zaciatku 7meho mesiaca + 7kg :-) ale vyzerá to tak, že od budúceho roku sedím doma na zadku a priberám :-D bo malý tlačí veľmi hlavičku :-D
@tdpaslicek@ivka_ivka@zuzanka86@suzii@majinka21@patricia33@kaktusik@mishinecek@minuskad@bosorka_@lenkii
zdravim vas aj ja zienky a tiez vam prajem vsetko dobre v Novom roku!!!! Nech je krajsi, lepsi, uspesnejsi a dufam, ze si splnite niektory zo svojich snov v tom roku 2015... u nas vsetko po starom, stav stale bezdetna/vydata :-D ale radi by sme tento status zmenili, tak uvidime ci zrovna 2015 bude pre nas osudnym.... inak ako ste na tom s cvicenim? polavili ste ci stale cvicite? :-D
@minuskad jeeeej, ten je zlatuckyyyy :-) :-) ty si mala pred porodom 77? Ja som mala 77ked som zistila, po navrate z dovolenky, ze som v 6tt :-D :-D teraz som ako vravi moj muz "ako malý tančík" :-D
@ivka_ivka aaano, pred porodom som mala 77:D aleee ja som mala, 158, cize som bola taka pekna gulka :D tuna som mala 77, to bola nedela a v piatok bol maly na svete :) a to som naliala z infuzii, co do mna pchali. po dvoch mesiacoch ma pustili z nemocky na vikend, v pondelok som sla naspat na prijem,tak som sa cez vikend vypapkala, ze som pribrala 5 kil:D:D:D uzivaj si brusko:) ja som od 28tt az do porodu len nemocnicu poznala :-(
@ivka_ivka ano, ja sommala od zaciatku spicate brusko, kazdy vravel, ze chalan :D a aj bol:) ukaz aj ty bruskoooooo :) no to hej, dokopy po cisaraku som bola v nemocnici 2 mesiace. a vobec som si nestihla uzit tehotenstvo ale nevadi, hlavne, ze je chrustik zdravy ( dajme tomu, doktorka nas strasi kadecim ale nepripustam si:)
@tdpaslicek juuuuuj supeeeeeeer :-) gratulujeeeeeem :-) ja som pribrala za prvych 6 mesiacov 6kg, tak ti prajem maximalne iba tolko :-D :-) a pis ako rastiete ;-)
@tdpaslicek@ivka_ivka@zuzanka86@jinxixi23@suzii@majinka21@patricia33@kaktusik@minuskad@bosorka_@lenkii
Jeeeeejda, baby :-) caute :-)
@tdpaslicek@ivka_ivka gratulujeeeeeeeeeeeeem :-) uzivajte tehu, od 34tt to ide dole vodou :-D No, ja som momentalne o 20kg tazsia ako pred rokom, no coment.... do 34tt som pribrala 10kg, ukazkove priberanie, vsetko ok. Od 34 za dva tyzdne som pribrala 6kg a za dalsi tyzden dalsie 2. Ale zacala som opuchat, naliala som sa strasne vodou, cize to vas iba strasim, vam sa to nemusi stat... cele tehu som chodila dvakrat do tyzdna cvicit, joga plus normalne cinky, fitlopty, drepy a tak :-) bola som super ohybna, sebestacna, chvalili ma za vahu.. a potom zrazu BUM a zo dna na den vzdy plus kilo a uz som jak cinan, oci mi nevidno, obrucku uz tri tyzdne nedam na prst, obujem len tenisky :-( uz nech porodiiiiim a zacnem opat cvicit :-) pridavam dake aktulane vorvanie foto :-) drzim vam palce :-)
A kraaaaasny novy rok :-)
@mishinecek jeeeeeej, krasna si :-) :-) :-) užívam, len asi pôjdem na pn, lebo malý tlačí, od začiatku je otočený hlavičkou dole.. ja som momentálne +21kg od svadby :-D a chlpatiem jedna radosť :-D môj muž ma volá Chlpáčik :-D
@ivka_ivka na brusku chlpaties? To som aj ja mala :-) mna uz vola vorvanik a smeje sa, ze kupi furik a tak ma bude vozit na poradne... dnes mi daval aj ponozky, co ti poviem... hrozne som napuchla, uz chcem porod :-D a inak sa ako citis?
@mishinecek keby len na bruchu :-D bokombrady mam až pod uši, že sa mi spojili so zadnými vlasmi na krku, kolega povedal, že som ako Štúr :-D :-D :-D môj povedal, že fúrik je málo :-D a už ho pripravujem na obúvanie ponožiek.. kedy máš termín? inak sa cítim dobre :-)
@ivka_ivka pokial sa citis dobre a to naliehanie hlavicky este nie je take nebezpecne, tak sa hyb co najviac. lebo ked raz zalahnes, uz to bude len horsie.... a termin mam presne o mesiac, 9.2 :-)
@mishinecek vo štvrtok idem do poradne a doktor povedal, že sa pozrieme na to podrobne a prediskutujeme pn, že sa mu to nepáči =-) že mám veľa oddychovať.. včera som cítila nejaké tlaky a predvčerom som sa v noci na to zobudila..
@ivka_ivka to tie chalanské hormóny, že? malý chce byť veľký chlap už kým je u teba :) ..ale s tým štúrom si pobavila..hnusák kolega.. a veru ak lekár neodporúča, tak si dávaj na seba pozor a oddychuj. Nič nestojí za to, aby ste si pokazili zdravie
@mishinecek
na tejto foto ešte niesi taký vorvan...fotky sú krásne ...jenda moja kamoška spuchla už na začiatku 7meho, naliata vodou tak, že chodila už iba v šlapkách po nemocnici, takže ešte si neni na tom tak zle :)
a si ma tým tvojim cvičením aj počas celkom dostala...
ja sa teda nehýbem vôbec (okrem štandardného pobehovania medzi kanceláriami) :/ asi začnem nad niečím rozmýšlať, len sa bojím, že moje telo sa mi vysmeje, lebo ja som sa teda posledný rok nehýbala vôbec. od januára min. roku som bola povýšená a schudla som 4kg, čo pri mojej "nížke" bolo dosť, takže som sa nemusela hýbať... potom postupne pred letom naberala späť..na jeseň to postálo a teraz je kilo navyše za vykúkajúce bruško.
...inak sa chavalabohu cítim OK, už aj počiatočné driemoty prešli a viem existovať ako netehotná, no druhý mesiac to bolo neskutočné, ked som sa najedla, tak som nevedela udržať oči otvorené! teraz je všetko OK, len už postupne prestávam zapínať rifle :( asi to bude chcieť o chvílu nákup väčších...
@tdpaslicek ja som mala vzdy vela testosteronu, ale toto co sa deje je uz strasneeeeee :-D na tie driemoty okolo 2 mesiaca sa pamatam, som prisla z prace a zalomila na gauci :-D ja som rifle nemala na sebe asi 2 roky, v ziadnych som sa necitila dobre.. furt len teplaky a ked ma videla mama, tak sa zmohla len na prevratenje oci :-D a vravela mi, ze si mam kupit aspon dake znackove, tak som objednala jedne adidasy a este stale su mi dobre :-D od predvcera v nich dokonca pracujem, lebo uz ma tlacili aj tehotenske nohavice :-)
@ivka_ivka Ivka, okrem toho, ze mame brucha rovnake tak tiez som bola chlpata ako ....:D okrem brucha, ktore mi ochlpatelo asi uz v 12tt som mala fuzy ako stary madar :D ruky tak chlpate, ze ked som skusala biele svadobne saty tak mi predavacka povedala, ci sa nechcem dat radsej nastriekat v solariu :D
@minuskad netreeeeeeeeeeeeeep! :-D :-D :-D :-D :-D strašne sa smejem :-D ako som spomínala, nedostatok testosterónu u mňa nikdy nebol, takže fúziky som mala aj predtým :-D som rada, že mi brada nenarástla, to by už asi bolo moc aj na mňa :-D ostali ti dáke tehotenské chlpy?
@ivka_ivka no ale vazne :D a ked ma nastriekali tak to tak nekricalo :D nastastie ostali mi len chlpy nad perou, to sa da este vydepilovat. na bruchu vypadali a na rukach asi vybledli alebo co :) takze sa neboj :D
@minuskad@jinxixi23
dakujem Vam :)
@ivka_ivka ja sa napratavam do dvoch, ktore su stretch, no opasky vsetky posunute o 2 dierky :D ..ale kym to ide iba do bruska, tak je dobre..skor sa obavam, že to začína ísť do zadku...ach jaj
@tdpaslicek prajem ti čo najdlhšie aby to išlo iba do bruška :-) minule som sedela u kamošky na gauči, spravila som si miesto a keď som vstala a kukla na gauč, tak som zostaa zhrozená koľko miesta ta, že akú mám veľlú riť :-D :-D :-D
@jinxixi23 Evicka, poslednu spravu si napisala presne v case, ked sa mi predcasne narodila Klarka. 10.1.2015 9:11, 2060h a 45cm. Je na JISke, dva dni dychala pod pristrojmi, ale uz dycha sama, papa z flase, cika, kaka, drzi sa, kazdy den napreduje. Je to nas bojovnik uzasny. Porod komplikovany, museli mi pomoct vakuum extraktorom, som v havarijnom stave, ale moje dievcatko je najdolezitejsie :-)