Dobrý deň všetkým účastníčkam zájazdu ;-) Sme tu preto, že so sebou chceme niečo robiť, ale nie sme dokonalé a ani stroje, a preto sem tam aj zhrešíme, sem tam sme aj lenivé a potrebujeme niekoho, kto nás dokope do cvičenia, odhovorí od nočného vyžierania chladničky a podporí, keď nám bude najhoršie a ručička váhy nepôjde tým správnym smerom tak rýchlo, ako by sme si želali. Nepotrebujeme tu žiadne vyrývačné povahy, ktoré su dokonalé, sme tu iba my, obyčajné ženy a chceme schudnúť ;-) Tak baby, športu a zdravej strave zdar!
@ivka_ivka ale vies co velmi zlaty je... zo zaciatku sa nam stalo, ze ked sme sexovali, tak som zacala krvacat a skoncili sme na pohotovosti, tak uplne chapal, ze sa bojim a nechcel mi robit stresy. No potom to bolo zasa ok, ale ja sa snazim aj teraz trocha sa mu povenovat :) nebudem rozvadzat, co tym myslim :-D este ze tato diskusia je uzavreta :-p
@ivka_ivka no moja - po porode z teba bude skoro panna orleanska :) zvlastny je ten tvoj chlap - ale tak su ozaj pary, ktorym to vyhovuje menej casto... ja ked si spomeniem na nase zaciatky - och maaarnost, kazdy vecer sa postel triasla :-D potom som nastupila do skoly a bolo :))) ale tak snad je spokojny - aspon ked sa pytam, tak tvrdi ze ano :)
@patricia33 a co ja viem -zatial tak v pohode :) obcas sa sice zobudim s takou naladou, ze by som najradsej nebola a vsetkych vystrelila na mars, ale inac ok :) a ked moc brblem, tak ma drahy ulozi do perin, vyspim sa a je zasa dobre :-p su dni, ktore su narocnejsie a su take, ze som neskutocne happy, mam kopec energie a chce sa mi lietat... a co sa tyka porodu - aj sa trocha bojim, ale verim tomu, ze ked sa tak pozitivne nastavim, tak vsetko pojde hladko a hlavne rychlo ;-)
@kaktusik tak vies hormony su hormony, takze naladova musis byt ;-) , ale uz to nejak vydrz, ved uz len niekolko tyzdnov a budes mat malu v naruci a budes najstastnejsia na svete :-) .... my mame tiez teraz v rodine 3 tyzdnove babatko (sesternicu) a je neskutocne uzasna, taka mala princezna je najvacsie stastie na svete ;-) .....no len teraz si nas tiez vsetci v rodine doberaju, aby sme si vzali priklad :D :P .... a kvoli porodu nestresuj, cim viac s budes bat, tym to bude horsie, takze havne klud a rozvahu ;-)
tdpaslicek @patricia33@jinxixi23@minuskad@mishinecek@lenkii@ivka_ivka@majinka21@ivka_ivka@suzi zeny idem sa vam postazovat - na tom modrom konovi su take slepice.... vcera tam jedna baba pindala, ze uz dva dni prenasa a ze uz skusala vsetko, len aby maleho dostala von - tak mi to nedalo a som napisala, ze nech to nechaju na tie deticky, ze ich uplne chapem, lebo posledny mesiac je narocny, ale nech si to obdobie este uzivaju. A taka mudra mi napisala, ze ved pockaj my budeme potom sledovat tvoje prispevky, ked sa budes stazovat..... NO odpadla som - mne je dnes od rana na prd a namiesto toho, aby som sa lutovala som to bola rozchodit... nebolo mi sice vsetko jedno, ale telefon som mala po ruke a keby bolo najhorsie tak si 112 zavolam aj sama :-D
@kaktusik moja, nevsimaj si :) ja viem, mna sa tiez vela veci dost dotklo aj tuna na MS, ale MK je liga sama o sebe. niektore zeny jednoducho si asi neuvedomuju, ze ake stastie maju, ze vobec cakaju babo a je zdrave a podla mna tak ako pises, dieta sa vypyta same a ziadne babke recepty nefunguju :)
@kaktusik ešte som tam nebola a asi ani nepôjdem, poniektorým riadne udrelo mlieko na hlavu ako čítam :-D my sa snažíme skoro rok a pol a nič, prenášala by som aj mesiac :-D :-D
@kaktusik ahoj kati, v prvom rade ti to fakt veeeelmi pristane ;) po druhe, veru na konovi to neries...ja tam chodim nakuknut do dvoch skupin, ale snazim sa ani tam neprispievat, lebo ta atmoska sa tam fakt niekefy neda... tak sa nimi nenechaj znechutit :)
@patricia33@jinxixi23@minuskad@mishinecek@lenkii@ivka_ivka@majinka21@ivka_ivka@suzi@tdpaslicek ahojte zeny - tak sme doma od vcera, uplne uzasny pocit to bol prist domov - revala som ako tur :) no a keby vas nahodou zaujimali detaily - tak v stredu rano o 4 som zacala veeeelmi veeeelmi krvacat, krv sa zo mna len tak valila, tak sme volali zachranku a sup na antolsku - este ze to mame 5 minut. Doktori pomaly nevedeli co so mnou - lialo sa to ako blaznive. Hoci malinka bola v poriadku, placenta sa mi zacala predcasne oddelovat ci co to, tak mi museli urobit urgent sekciu. Baby - tak som sa nikdy nebala, robili mi to v spinali - celkovu anestezu som nechcela. Dva dni som lezala ako mrtvolka, dokonca som kvoli strate krvi aj dve konzervy krvi dostala. Postavit sa po tych dvoch dnoch bolo na zblaznenie... ale nejak som to na treti pokus dala :) medzitym mi nosili malinku na prikladanie - lenze smola, mam uplne ze zle bradavky a tie kravy nieze by mi tam pomohli, ale hned ma "povzbudili" ze take nanic este nevideli a ze to z kojenia nic nebude. Akoze nech si hovori kto chce co chce - antolska teda baby friendly nie je - za cely cas sa mi mliecko nepodarilo rozbehnut, tak sa trapim doma ako sa da. Len jedna sestricka bola taka uzasna ze mi ukazala co a ako, poradila, navigovala. Inac cista slepicaren :) lezis na pooperacnej izbe a pocuvas ako sa medzi sebou sestricky ohovaraju - no konecna.... ale aby som nebola len tak negativne naladena - malinka je uzasna, skvela, fantasticka, zatial vela spinka, papa sice umele mliecko ale ja stale bojujem, aby sa rozbehlo to moje. SOm stastna ako som este nikdy nebola, no citim tiez taku zodpovednost ako za dobro celeho sveta.. Tisic krat za noc kontrolujem malinku :) ci jej je teplo, ci dycha a tak :)
@kaktusik Katka gratulujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem.... no odzila si svoje :-( ale hlavne ze malicku mas pri sebe, ze je zdrava a vsetko je ok... som si ista, ze tvoje telo sa zoceli :-) ved sme zeny a nieco vydrzime...
klobuk dole pred tebou, ze si bola v spinali...to ja by som nedala.... by som tam zinfarktovala :-D drzim palceky, aby sa mliecko rozbehlo, ked nie isto ti odporucia nejaku dobru laktacnu poradkynu normalne baby na MK...
Este raz Katka velke gratulacie a dufam, ze nas coskoro potesis fotkou krasnej Tamarky :-)