Dobrý deň všetkým účastníčkam zájazdu ;-) Sme tu preto, že so sebou chceme niečo robiť, ale nie sme dokonalé a ani stroje, a preto sem tam aj zhrešíme, sem tam sme aj lenivé a potrebujeme niekoho, kto nás dokope do cvičenia, odhovorí od nočného vyžierania chladničky a podporí, keď nám bude najhoršie a ručička váhy nepôjde tým správnym smerom tak rýchlo, ako by sme si želali. Nepotrebujeme tu žiadne vyrývačné povahy, ktoré su dokonalé, sme tu iba my, obyčajné ženy a chceme schudnúť ;-) Tak baby, športu a zdravej strave zdar!
@ivka_ivka no drahy to ma este tazsie...tam ide o konflikt hlavne medzi nimi dvoma, ale podla nej som za vsetkym ja, takze tak ;-) :-/ ! neviem o co jej ide,robit toto par dni pred svadbou....a nepochopim ako na mna ona moze ziarlit po vsetkych strankach ale ok...este si aj kupila ivory saty na svadbu aby ma nasrala,ale ja som sa len pousmiala na tom...i ked neviem na co jej budu,ked sa vyjadrila ze nejde na svadbu...
@ivka_ivka sme spolu 5 rokov a byvame spolu cca 3 roky...praveze byvame v 1 dome,no je to dvojgeneracny dom,mame vsetko vlastne,aj vchod,takze sa teoreticky ani nemusime vidiet...drahy ma 1 sestru ale to je pripad tiez sam o sebe...ma 30 a nikdy ani nemala vaznu znamost atd.ale ona byva sama...
@patricia33 jaaaaaj svokry, bila by som to valcekom po hlave.... moja sa tiez pred svadbou predvadzala... moj tato povedal, ze on znesie hocikoho, ale ze tuto zenu uz nemusi nikdy v zivote vidiet. Tak som zvedava ako zvladnu stretnutie na promociach :)
@patricia33 Fuuuuuuufa, drzim silno palce a myslim na Teba.... moja sa tiez pekne predviedla pred svadbou, ale az do takych veci nesla... mozno doma si nakepcala svoje, ale predo mnou ma nikdy neurazila, toto by si nedovolila, aj ke dublizovalo to rovnako...... mozno je to len stres zo svadby, tie nase mamy to uplne inak prezivaju, myslia si, ze oni su zodpovedne za zivoty deti, za priebeh svadby, za celym tym zivotnym krokom a svoje vlastne nervy nevedia ustrazit a ublizuju tym najblizsim.... tazko je ti poradit, ze sa od toho uplne oddel a zi si svoje pripravy, neda sa to, ale naozaj sa nenechaj znechutit... respektive, chod za nou a vyrieste to. Povedz dost! opytaj sa, co sa deje a mozno skutocne vyjde najavo len to, ze je vo vacsom strese ako vy dvaja a nevie sa s tym vyrovnat.... drzim palce, ale skutocne, za rozhovor to stoji. Aspon budes vediet, na com si, budem sa zmierni, alebo na svadbu jednoducho nepojde...
zienky moje krasne, dufam ,ze sa mi mate vsetky dobre :) ja ano, zdravie sa zas zacina ukludnovat...na svadbe som bola ako oblinka ale sup sup vahu idem dat dole..kortikoidy stale narobia sarapatu a aj to co som schudla, tak...:( kazdopadne som bola stastna a konecne mi doslo ze aj ked som oblinka moj chlap ma lubi a to neni dolezite :)....na slovensku mi bola dana nadej ze budem moct asik mat babatko, tak sa tesim velmi moc.... kusok boli stresy kedze sa mi posielali veci na onkologiu...ale nastastie setko ok:) teraz len upravit hormony a par veci ... a hadam sa podari otehotniet :)pracovat sa na tom bude az buduci rok, kedze chceme ist cestovat zaciatkom buduceho roka, a este treba vela casu kym mi tie veci napravia.
prajem krasny dnik :).
@lenkii my sa mame dobre :) uz treba doladit iba detaily, mala by som sa pustit do vyroby pierok, ale straaaasne sa mi nechce :-D buduci tyzden odchadzame na svadobnu cestu pred svadbou :-D potom rozlucka a tak :) som rada, ze zdravicko sa uz lepsi a, ze davaju sancu otehotniet je uplne uzasneee :) aby som nezabudla, mne moj chlap povedal, ze ak schudnem velmi, ze ma vymeni :-D ale zatial mu tych 7kilo nechyba :)
@ivka_ivka ja som gramblava, my sme pierka objednavali :))obdivujem ta, ze budes robit :) tvoj chlap ma milion bodov :) uzite si dovolenku:)dakujem moc, velmi ma potesili , kedze mna vkuse zozierala postava :)
@lenkii rozmýšlala som aj ja, že pierka objednám, ale kedže to je zo stužiek a stými sa babrem každý deň https://www.facebook.com/ivka.mikluso..., tak by si drahý asi klepkal po čele :-D
musíš ísť a to pozitívne, ráno vstať, usmiať sa na seba v zrkadle a povedať si aká si krásna, alebo ako ti to dnes pristane ;-)
@patricia33@jinxixi23@kaktusik@mishinecek@lenkii@ivka_ivka@bosorka_@minuskad@majinka21@ivka_ivka@suzi
čaute baby, ako sa mi máte? sto rokov som sem neprispela :( hanba mi!!! tak v skratke to zhrniem: veeela roboty, veeeela letných plánov, pomaly každý večer niekde (ked je tak pekne, tak sa nám doma sedieť nechce). Na 10dnovú rodinnú dovolenku o necelý mesiac (teším sa aj mám zmiešané pocity), schudnúť sa mi úúúplne až tak nepodarilo, ale Vladko mi aj dnes asi 3x povedal, že ľúbi moju riťku, tak čo sa budem trápiť :D :D
dajte aj vy aspoň krátke info, že žijete a máte sa fajn:)
ps: pripájam letné usmiate foto zo včera :D
@tdpaslicek Priznam sa, ze ked som videla foto, uz som myslela, ze cakate babatko ;) brusko so smajlom, no co mi ine mohlo napadnut :-D my mame moju mamu na navsteve, tyzden tu bol brasko, teraz mama na pat dni... od piatku nemam zapnuty komp, tiez behame kade tade, ale uz citim, ze nevladzem... kam sa chystate na dofcu? A ako s bytom?
@mishinecek ha ha ha....zatial nečakáme :D ...ja som len tak ležala na Vladkovi na hojdačke a on tam našiel magnetku, tak ma hned fotil :D ..ale presne si to vystihla, hned som mu vravela: nefot ma takto, všetci si budú myslieť, že som tehotná, ked mi fotíš brucho :D tu išlo iba o to, aby ste videli, že tehličky stále niesu :(
...ja som mala také 2 pracovné týždne, že som už nevládala..chvalabohu tento víkend som si u svokrovcov oddýchla, tak zajtra nabehnem plná síl..
na dofču do chorvátska s ocom, segrou, bráchom, svokrovcami, švagrovcami a švagrovou svokrov a samozrejme nemôže chýbať Vladkov najkamoš :D ..ide nás 13 preto trošku aj obava...ale tak švagrovci s deťúrencami budú zvlášť v inom apartmánovom dome, tak budú mať svoj klud deti :)
s bytom: stále nedokončený :( ale už sa to konečne hýbe, tak dúfam, že pri najhoršom pred Vianocami bude hotový..
@tdpaslicek@patricia33@jinxixi23@kaktusik@mishinecek@lenkii@ivka_ivka@bosorka_@minuskad@majinka21@ivka_ivka@suzi ahojte zienky, tak kustik napisem aj ja :) cakam kym sa mi dopecu francuzske zemiaky, tak hladam kadeco po nete... A zo samej radosti som nam s drahym rezervovala vikendovy pobyt v Galante.. Tak uvidime ako tam bude.. dokonca s nami idu aj nasi kamosi, tak bude isto veselo :) a inac rastiem do krasy (rozumej do sirky).. keby sa mi chcelo pohladat si usb kluc, tak by som vam sem dala aj nejake foto zo svadby na ktorej sme boli... ale mam to aj na konikovi.. tak mozete omrknut :)
@tdpaslicek ideme tento piatok... uz ma doma mrle zeru, lebo na poriadnu dovolenku nam tento rok cas nevyjde, tak si robime aspon take kratsie vylety... a hlavne neviem preco, ale vadia mi dlhsie cesty autom - to som potom uuuplne ze k.o. A co sa tyka mojho rastu - ano - zatial je to len do bruska a pevne verim, ze to tak aj ostane. Inde mam toho aj bez tehotenstva dost :))) A zatial stale drzim hmotnost - tri kilecka navyse... aj ked vobec si nedavam pozor.
@tdpaslicek no pre mna za mna aj zajtra :) mali sme sa dobre, akurat bolo straaaasne teplo, tak som bola mierne nervnaaa :-D a vyrusoval ma par vo vedlajsej izbe :))))))) ale inac romantika a pohodka... teraz vymyslam pre draheho darcek na vyrocnik :)
@ivka_ivka ha ha ha... tak toto som sa zasmiala :D škoda, že budem vtedy na dovolenke, inak by som presne ten termin navrhla :D :D ...urcite by si prisla ako prva, ze?
@kaktusik ja mám plné víkendy a 14-26 dovolenkujeme (konecne) ...inak hocikedy :P