Z obliny princeznou ;-)

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
Dobrý deň všetkým účastníčkam zájazdu ;-) Sme tu preto, že so sebou chceme niečo robiť, ale nie sme dokonalé a ani stroje, a preto sem tam aj zhrešíme, sem tam sme aj lenivé a potrebujeme niekoho, kto nás dokope do cvičenia, odhovorí od nočného vyžierania chladničky a podporí, keď nám bude najhoršie a ručička váhy nepôjde tým správnym smerom tak rýchlo, ako by sme si želali. Nepotrebujeme tu žiadne vyrývačné povahy, ktoré su dokonalé, sme tu iba my, obyčajné ženy a chceme schudnúť ;-) Tak baby, športu a zdravej strave zdar!
Odpovedať
Profilova fotka
@tdpaslicek tak ja sa skusim pozbierat a maknut este viac :) sere ma troska hodnotenie mojej diplomovky, ale tak co uz... snad to obhajim... uz boli aj horsi a nejak to zvladli... Ja som bola vobec rada, ze som to stihla odovzdat aj napriek vsetkym zdravotnym problemom....
Odpovedať
Profilova fotka
@tdpaslicek Juuuuuj, zubyyyy, nieeeeeee :-( Ma zabolela cela sanka teraz, brrrrrrrrr :-( :-( :-( :-( :-( Chvalabohu, ze uz je dobre a bez bolesti!
Odpovedať
Profilova fotka
@mishinecek noooo....a to ja som nebojácna sa zubárov...ale toto bola bolesť na koňa...ale už je dobre ...konečne po 9tich dňoch na tabletkách :D
Odpovedať
Profilova fotka
@kaktusik vôbec nerieš písmenká, na tie sa ťa nikto nikdy neopýta :) o chvílu to bude s úsmevom s tromi písmenkami pred menom a bude super :)
Odpovedať
Profilova fotka
@jinxixi23 @kaktusik @tdpaslicek @mishinecek @lenkii @ivka_ivka @bosorka_ @minuskad @majinka21 @ivka_ivka babyyyy tak som to dala :-) som Bc. a teraz sa mozem cely mesiac venovat len svadbe :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@patricia33 supeeeeeeeeer x-) a gratulujeeeeeeem :)
Odpovedať
@patricia33 gratulujem...tak si uzi konecne svadobne pripravy :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@patricia33 blahozelam!!!si mi taku radost urobila :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ivka_ivka @majinka21 @jinxixi23 dakujem kočky :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@patricia33 @jinxixi23 @kaktusik @tdpaslicek @mishinecek @lenkii @ivka_ivka @bosorka_ @minuskad @majinka21 @ivka_ivka no baby tak my sme vcera boli na pohotovosti.... zasa raz som zacala krvacat, tak mi pichli dve injekcie, este zvysili davky liekov a musim lezat a lezat, maximalne na wecko mozem ist... a to som si myslela ze v 14. tyzdni uz budem "za vodou" a konecne si zacnem tehotenstvo uzivat naplno.. aj som si vcera po precitani diagnozy hroziaci potrat poriadne poplakala.... ani na statnice sa mi neda ucit....
Odpovedať
Profilova fotka
@kaktusik mojaaaaaaaaaaaaa mysli pozitiiiiiiiiivne. malinka je zdrava, ty sa len setri, nestane sa nic zle. nemysli na takeho veci. lezat, lezat a lezat,dotiahnete to do uspesneho konca. posielam veeelku pusu objatie a sice sa nemodlievam ale pomodlim sa !
Odpovedať
Profilova fotka
@minuskad juuuj si zlataaaaa :) dnes mi je uz lepsie, len vcera ma to vsetko ozaj zlozilo...
Odpovedať
Profilova fotka
@kaktusik joj zlatinko moje,ale si ma teraz vystrasila :-( dufam,ze uz bude len dobre a obidve budete zdravucke, no ;-) ja sa za vas pomodlim a to kazdy den,slubujem! :-) aj moja svagrina mala vela problemov pocas tehotenstiev a sme sa za nu modlili a aj ona sa modlila modlidbu tehotnej zeny,no ja na take veci verim :-) ja by som aj na cele statnice kaslala,len aby som mala vytuzene dietatko,ale neboj ty to vsetko zvladnes ja to viem!!!
Odpovedať
Profilova fotka
@kaktusik davaj si na seba pozor, aj na krpanu, lezkaj ako kazali a mysli pozitivne, aj ja posielam velikanske objatie a pusu na licko :) skolou sa nestresuj
Odpovedať
Profilova fotka
@majinka21 @ivka_ivka dakujem zlatinka moje uz som aj rozmyslala ze zavolam na studijne a opytam sa co v pripade ze by som nemohla ist na statnice
Odpovedať
Profilova fotka
@kaktusik ja si myslim,ze ti to prelozia na iny termin,vsak uvidis
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Ahojte zienky, dlho som sa tu neukazala, ale nejako ma cela mojasvadba.sk prestala bavit :(. Pomalicky sledujem co sa deje a obcas aj lajknem, ale nejako ma opadol osial z tejto stranky a takisto z fb nevesty zmojasvadba.sk. Sledovat vas budem, fotky zo svadby pridam, obcas cosi napisem :). Vsetkych chudnucim a cviciacim drzim prsty, ja som na kortikoidoch zase... drzte sa mi a dakujem za vsetko :) @patricia33 @jinxixi23 @tdpaslicek @mishinecek @kaktusik @ivka_ivka @bosorka_ @minuskad @majinka21 @ivka_ivka
Odpovedať
Profilova fotka
@kaktusik joj Kati neskus sa prechadzat!!! ale ja ti stale vravim, pozitivne a pojde to :) moje 3 tehotne ( 2 za posledny mesiac porodene) boli vsetky na tom takto....a babatenka su obe zdrave a tretie sa uz tiez moze narodit :) neboj, to je nanestastie v poslednej dobe skoro u kazdej takto, ale vy to date :)
Odpovedať
Profilova fotka
@kaktusik juuuj, tak to potom musis hlavne vela oddychovat.. vyloz si nohy a zapni si nejaky dobry film :-) verim, ze bude vsetko v poriadku ! ;-) @tdpaslicek @majinka21 @ivka_ivka @minuskad @patricia33 @jinxixi23 @mishinecek Babyyyyy, od dnes som oficialne Mgr. Erika ;-) este stale tomu nemozem uverit :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@bosorka_ tak sa nam to dnes podarilo obom :) ty si mgr. a ja ing :)))) sme proste uuuzasneee :)
Odpovedať
Profilova fotka
@kaktusik veru, sme :-D a gratulujem!
Odpovedať
Profilova fotka
@bosorka_ Mgr. Erika gratulujem :) :)
Odpovedať
Profilova fotka
@ivka_ivka dakujeeem :)
Odpovedať
Profilova fotka
@bosorka_ Blahozelam!!! :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@kaktusik @patricia33 @jinxixi23 @tdpaslicek @lenkii @ivka_ivka @bosorka_ @minuskad @majinka21 Zeny, pamatate na rifle zo ZARY kupene v zime, ktore som neobliekla, ale aj tak kupila? Tak, su mi volne :-) Dnes som to zistila, skacem tri metre do vysky :-D
Odpovedať
@mishinecek jeeej Miska to je supeeeeeeeeeeeeeer....gratulujem a vidis si si myslela, ze vobec nechudnes... a predsa si schudla, dokonca musis teraz mensie cislo kupit :-) super dovod na nakupy, ze ;-)
Odpovedať
@bosorka_ gratulujem k titulu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@jinxixi23 Juuuuj, moja, tak by som sla nakupovat, keby som mohlaaaa :-( ale nemozem. Setrime na auto, teraz prerabame dalsie veci v byte, setrim na dofcu.... vela je tohob teraz. Ale schudnem este viac a potom nakupim v sale vsetko :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@mishinecek n o paraaadička!! ja ako som sa trápila s tým zubom, tak sa mi ževraj tiež zadok zmenšil..dokonca som mala minulý víkend od Vladka prednášku, že mám začať viac jesť :D ..tak som mu vysvetlila, že ja jem normálne...nenormálne bolo to prežieranie po večeroch s ním :D ..už sa len musím donútiť niečo s bruškom spraviť :( ty ešte cvičíš pravidelne? ja som to zase začala zanedbávať :(
Odpovedať
Profilova fotka
@tdpaslicek Tak tiez super, mensi zadok vzdy potesi :-D Cvicim skoro kazdy den, snazim sa... ale robim nieco zle, kedze dhlho sa nic nedialo. Zacala som behat, ale zatial len tak pozvolna, parkrat v tyzdni (rozumej 2 krat :-D )... musim sa prinutit. Ale domsa sa snazim minimalne 4-5 krat do tyzdna odcvicit tu hodinku, hodinku a pol. Pol hodka cardia a ostatok posilovacky. Vaha nejak neklesla, centimetre az teraz, ale vidim, ze mam tu postavu uplne inu, dobre sa mi to "poprelievalo" :-D
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?