Dobrý deň všetkým účastníčkam zájazdu ;-) Sme tu preto, že so sebou chceme niečo robiť, ale nie sme dokonalé a ani stroje, a preto sem tam aj zhrešíme, sem tam sme aj lenivé a potrebujeme niekoho, kto nás dokope do cvičenia, odhovorí od nočného vyžierania chladničky a podporí, keď nám bude najhoršie a ručička váhy nepôjde tým správnym smerom tak rýchlo, ako by sme si želali. Nepotrebujeme tu žiadne vyrývačné povahy, ktoré su dokonalé, sme tu iba my, obyčajné ženy a chceme schudnúť ;-) Tak baby, športu a zdravej strave zdar!
@tdpaslicek tak ja sa skusim pozbierat a maknut este viac :) sere ma troska hodnotenie mojej diplomovky, ale tak co uz... snad to obhajim... uz boli aj horsi a nejak to zvladli... Ja som bola vobec rada, ze som to stihla odovzdat aj napriek vsetkym zdravotnym problemom....
@patricia33@jinxixi23@kaktusik@tdpaslicek@mishinecek@lenkii@ivka_ivka@bosorka_@minuskad@majinka21@ivka_ivka no baby tak my sme vcera boli na pohotovosti.... zasa raz som zacala krvacat, tak mi pichli dve injekcie, este zvysili davky liekov a musim lezat a lezat, maximalne na wecko mozem ist... a to som si myslela ze v 14. tyzdni uz budem "za vodou" a konecne si zacnem tehotenstvo uzivat naplno.. aj som si vcera po precitani diagnozy hroziaci potrat poriadne poplakala.... ani na statnice sa mi neda ucit....
@kaktusik mojaaaaaaaaaaaaa mysli pozitiiiiiiiiivne. malinka je zdrava, ty sa len setri, nestane sa nic zle. nemysli na takeho veci. lezat, lezat a lezat,dotiahnete to do uspesneho konca. posielam veeelku pusu objatie a sice sa nemodlievam ale pomodlim sa !
@kaktusik joj zlatinko moje,ale si ma teraz vystrasila :-( dufam,ze uz bude len dobre a obidve budete zdravucke, no ;-) ja sa za vas pomodlim a to kazdy den,slubujem! :-) aj moja svagrina mala vela problemov pocas tehotenstiev a sme sa za nu modlili a aj ona sa modlila modlidbu tehotnej zeny,no ja na take veci verim :-) ja by som aj na cele statnice kaslala,len aby som mala vytuzene dietatko,ale neboj ty to vsetko zvladnes ja to viem!!!
@kaktusik davaj si na seba pozor, aj na krpanu, lezkaj ako kazali a mysli pozitivne, aj ja posielam velikanske objatie a pusu na licko :) skolou sa nestresuj
Ahojte zienky, dlho som sa tu neukazala, ale nejako ma cela mojasvadba.sk prestala bavit :(. Pomalicky sledujem co sa deje a obcas aj lajknem, ale nejako ma opadol osial z tejto stranky a takisto z fb nevesty zmojasvadba.sk. Sledovat vas budem, fotky zo svadby pridam, obcas cosi napisem :). Vsetkych chudnucim a cviciacim drzim prsty, ja som na kortikoidoch zase... drzte sa mi a dakujem za vsetko :)
@patricia33@jinxixi23@tdpaslicek@mishinecek@kaktusik@ivka_ivka@bosorka_@minuskad@majinka21@ivka_ivka
@kaktusik joj Kati neskus sa prechadzat!!! ale ja ti stale vravim, pozitivne a pojde to :) moje 3 tehotne ( 2 za posledny mesiac porodene) boli vsetky na tom takto....a babatenka su obe zdrave a tretie sa uz tiez moze narodit :) neboj, to je nanestastie v poslednej dobe skoro u kazdej takto, ale vy to date :)
@kaktusik juuuj, tak to potom musis hlavne vela oddychovat.. vyloz si nohy a zapni si nejaky dobry film :-) verim, ze bude vsetko v poriadku ! ;-)
@tdpaslicek@majinka21@ivka_ivka@minuskad@patricia33@jinxixi23@mishinecek
Babyyyyy, od dnes som oficialne Mgr. Erika ;-) este stale tomu nemozem uverit :-)
@mishinecek jeeej Miska to je supeeeeeeeeeeeeeer....gratulujem a vidis si si myslela, ze vobec nechudnes... a predsa si schudla, dokonca musis teraz mensie cislo kupit :-) super dovod na nakupy, ze ;-)
@jinxixi23 Juuuuj, moja, tak by som sla nakupovat, keby som mohlaaaa :-( ale nemozem. Setrime na auto, teraz prerabame dalsie veci v byte, setrim na dofcu.... vela je tohob teraz. Ale schudnem este viac a potom nakupim v sale vsetko :-D
@mishinecek n o paraaadička!! ja ako som sa trápila s tým zubom, tak sa mi ževraj tiež zadok zmenšil..dokonca som mala minulý víkend od Vladka prednášku, že mám začať viac jesť :D ..tak som mu vysvetlila, že ja jem normálne...nenormálne bolo to prežieranie po večeroch s ním :D ..už sa len musím donútiť niečo s bruškom spraviť :(
ty ešte cvičíš pravidelne? ja som to zase začala zanedbávať :(
@tdpaslicek Tak tiez super, mensi zadok vzdy potesi :-D Cvicim skoro kazdy den, snazim sa... ale robim nieco zle, kedze dhlho sa nic nedialo. Zacala som behat, ale zatial len tak pozvolna, parkrat v tyzdni (rozumej 2 krat :-D )... musim sa prinutit. Ale domsa sa snazim minimalne 4-5 krat do tyzdna odcvicit tu hodinku, hodinku a pol. Pol hodka cardia a ostatok posilovacky. Vaha nejak neklesla, centimetre az teraz, ale vidim, ze mam tu postavu uplne inu, dobre sa mi to "poprelievalo" :-D