Dobrý deň všetkým účastníčkam zájazdu ;-) Sme tu preto, že so sebou chceme niečo robiť, ale nie sme dokonalé a ani stroje, a preto sem tam aj zhrešíme, sem tam sme aj lenivé a potrebujeme niekoho, kto nás dokope do cvičenia, odhovorí od nočného vyžierania chladničky a podporí, keď nám bude najhoršie a ručička váhy nepôjde tým správnym smerom tak rýchlo, ako by sme si želali. Nepotrebujeme tu žiadne vyrývačné povahy, ktoré su dokonalé, sme tu iba my, obyčajné ženy a chceme schudnúť ;-) Tak baby, športu a zdravej strave zdar!
aaaaaaaaaaaaaaaaaa, nic nestiham, NIC! Ale, kupila som si dnes tenisky na behanie, od zajtra zacinam :-D a btw, cvicim kazdy den, ale vysledky? NULOVE! Vaha stupa, cenimetre rastu... co ja viem, ale nejdem sa na to vykadlat, ked uz bojujm skoro tri mesiac,e uz to nevzdam :-D
Na margo stretka, som ZA vsetkymi desiatimi, lebo mi uz je hanba....... @tdpaslicek Tebe Veronika som dlzna navstevu, este ten vikend cca ani neviem kolko dozadu, ked sme sa o tom bavili na MS a som voooobec nemala cas a je mi hanba a s Tebou @kaktusik, to uz je hanba nad hanby :-( Takze, baby, spachajte nieco, mne je jedno, vytrepem sa aj po 12-hodinovke v praci, sice Vam budem smrdiet, ale chcem vas vidiet :-)
@kaktusik jooooooj Kati, dávaj si pozor!!!! ...na seba aj na drobčeka! radšej fakt lež s vyloženými nohami, len aby ste sa mali fajn :)
tak daj miesto na kávu niekde kúsok od teba :) ja by som tu cez víkend mala byť...zatial...
@mishinecek ty si ako na tom cez víkend? :)
@kaktusik@tdpaslicek@mishinecek@lenkii@ivka_ivka@bosorka_@minuskad@majinka21@patricia33
Zdravim zienky,
Hodim to takto dokopy vsetko :-) no ako sa mate? Ako cvicenia, planovanie svadby, praca, skola a vsetko ostatne?
My sa mame fajn, az na tych par dovolenkovych hadok :-D uz som si myslela, ze to bude nasa najhorsia dovolenka, ale nastastie sa to zmenilo :-D inak ako ccicenie tu nula bodov a som si aj zobrala veci so aebou, ale lenivost ma premaha...no ked sa vratim bude dieta a hodiny v posilke...inak tiez som si kupila nove botasky na behanie :-) Miska ty mas ktore? Ja som kupila tie nove Nike, neuveritelne ze v UK ich predavaju bud za tu istu sumu alebo o 20 drahsie len v librach....dufam ze posluzia dlho :-D
Katka ty sa drz, nech je mimco v poriadku a nech sa dobre vyvija...manzel nech len obskakuje a beha okolo teba :-) inak co sme tu u kamarata, ten ma taku skoro 5rocnu princeznu je neskutocna....taka krasna mala blondava princezna a nehanbi sa vobec...dnes tomu mojmu len tak z nicoho nic dala taku pusu...juuuj taki boli zlati obaja, asi poriesime aj my nieco...inak mm ako porodne slubil nie topanky a ani kabelku ale vylet po zapadnom pobrezi USA, tak som zvedava ci to aj dodrzi :-D
Veronika hod tie naaaadherne fotky do skupiny, nech sa pokochame ako vam bolo dobre v Tatrach :-) to ste dostali ako dar ten pobyt?
Peky tyzden vam prajem baby....nas by malo zajtra Orlando cakat a uvidim ci mm prehovorim na jednu noc v Miami....majte sa kraaaane oblinky
@kaktusik dávaj si na seba pozor!! nech ťa len pekne obskakuje :)
@tdpaslicek no ten víkend čo som navrhla sa nedá už ani mne :-D nejaké sú vyťažené tie víkendy :-D
@mishinecek aj ja sa chystám na tenisky, ale na bicykel :) celý týždeň som nebola cvičiť, už začínam doma vianocovať :-D hodím vám foto :-D ale dneska už idem
@jinxixi23 som rada, že sa dovolenka páči, fotky máte bohové :-D na každej si riadna maska :-D 8-) ja sa snažím zamakať tieto dva týždne na svadbe a svokra mi strááááášne pomáha ]-( už nech je po :-D
@mishinecek@kaktusik@tdpaslicek@jinxixi23
zacala som uz vianocovat, leno ak vsetko dobre pojde, tak ich budem dodavat do jedneho informacneho centra :) drzte palceky zienky :)
aj tá prvá je taká krásna fialová :) milujem fialovú :-D
@kaktusik tak teda vela odpocivaj, nech ste obaja s drobcekom v poriadku :)
@tdpaslicek vidim, ze na dovolenke ste sa mali super a dobre ste si oddychli.. do takeho bazena by som teraz sla aj ja :-D
@mishinecek u mna vysledky tiez ziadne, este mam pocit, ze som aj pribrala.. ale akosi nemam cas to teraz riesit, absolutne nic nestiham..
diplomovku som uz nastastie odovzdala, ale kedze nam na poslednu chvilu menili otazky na statnice, tak stres.. a teraz bud som v praci alebo si vypracovavam otazky a snazim sa ucit na statnice, aj ked sa mi zatial velmi nedari :-/ nevadiiii, musim to stihnut! no a este okrem toho rozmyslame, ze co po skole.. laco dostal niekolko pracovnych ponuk v cesku, tak mozno pojdeme tam, aj ked ty napadom nie som velmi nadsena (viem, viem, ze vela bab je ovela dalej od svojej rodiny a cr je len na skok, ale ja by som nerada odisla..), ale uvidime, mozno sa prijemne prekvapime :-) prave dnes je na jednom pohovore v cesku, ale ja som nemohla ist, kedze pracujem :-( a kedze este neviem, ci vobec zostaneme na slovensku, zatial si neviem hladat ani nejaku perspektivnu pracu do buducnosti, tak ma obcas chyti depka, ze budem nezamestnana s vysokoskolskym titulom (dufam, ze aspon ten titul bude!) ]-( takze tak.. nerada sa stazujem, tak mi prepacte tento vylev :-N
@jinxixi23 ak si uz pridala fotky z vasej dovolenky, idem pozriet :) uzite si este dalsiu cast dovolenky ;-)
@bosorka_ Fuuuuuuha, tak sa vam to zamotava... ale skuste to aspon, ved tam nemusite zostat roky... predsalen je tam lahsie si najst pracu, a dva tri roky ti v zivotopise pomozu natolko, ze si lahsie najdes pracu na Slovensku... drzim palce, aby ti vsetko dobre dopadlo! A neboj sa, depku z toho, ze mozes byt nezamestnana s vysokoskolskym diplomom, naozaj nemusis mat... nebola by si prva a urcite nie posledna. Ale ty si sikovna, verim, ze si nieco rychlo najdes :-)
@jinxixi23 Evka, mam nejake adidas vanquish 6 w, co ja viem, co su zac :-D Sla som po cene, kedze som v zivote nebehala, nechcela som investovat hned kopec eur a potom na ne pozerat, ako su v skrini, keby ma to nebavilo... pomohol vybrat halvne predavac, sedia jak papuce, su krasne fialove, nic mi netreba viac :-D Ale vyzeraju fajnovo :-) A dnes som chcela ist, ale poviem urpimne, nech som trapna - ja sa hanbim... hanbim sa vyjst von, medzi tych ludi a zacat behat... nikdy som to nerobila, bojim sa, ze po desiatich metroch sacnem kaslat a bude to trapas... :-( =-)
@ivka_ivka wow...to aké krásne!!! šikula si riadna!!
@bosorka_ veru CR je kúsok :) pri najhoršom si budeš veru hovoriť, že je to len na 2 roky a potom sa uvidí :)
@jinxixi23 ty si veru choď užívať dovčku a nevypisuj nám tu :D :D ...hej, to bol ten pobyt, čo sme na svadbe dostali...
@mishinecek fialoveeeee, chcem fotkuuuuuu :-) a neboj sa, nehanbi sa, škoda, že nebývam v ba, išla by som si zabehať s tebou, aj keď beh neznášam :)
@majinka21@tdpaslicek aj ostatné oblinky, ak by ste chceli na Vianoce, tak spravíííím :)
@jinxixi23@kaktusik@tdpaslicek@mishinecek@lenkii@ivka_ivka@bosorka_@minuskad@majinka21@patricia33 ahojte oblinky... tak som zasa tu s nie moc dobrymi spravami.... volal mi ujo doktor, ze mi vysli nejake hranicne hodnoty v testoch na vyvojove chyby babatka... buduci tyzden ma objednal na geneticku konzultaciu och... mam pocit, ze sa na mna vsetko vali z kazdej strany och... ale verim ze vsetko bude ok, poznam kopec bab ktore lekari tiez takto naplasili a nakoniec to bola blbost a plany poplach...
@kaktusik Kati veru ako píšeš...aj ja poznám kopec kočiek, ktoré takto vyplašili a vôbec to tak nebolo nakoniec :) kamoška, čo 2x ležala v nemocnici, pravidelne krvácala a čím sa dalo ju vystrašili predvčerom porodila nádhernú tučnučká vlasatú Emku :) ...pozitívne myslenie a bude to fajn :)
@jinxixi23@kaktusik@tdpaslicek@mishinecek@lenkii@ivka_ivka@bosorka_@minuskad@majinka21@patricia33 ahojte baby - tak vysledky dnesneho NT ultrazvuku dopadli vyyyyborne :) babatku merali sijove prejasnenie a podla vysledkov je uplne zdrave a ziadny Downow syndrom nehrozi. Uz mi vypocitali aj termin porodu - takze 27.11. by sme uz mali byt traja a uplna rodinka :) aaaa este nieco - pocula som bit srdiecko nasho babatka... nebudem vam hovorit, ze som revala ako malaaa :) aaa pridavam aj fotecku - na prvej cele babatko, na druhej profilovecka ako vysita :)
@kaktusik jeeeeeeeeej :)
@tdpaslicek@mishinecek veru, v CR su ovela-ovela lepsie pracovne ponuky ako na Slovensku. uvidime co este bude, ale verim, ze bude dobre :-) zatial vyzera to Cesko ovela nadejnejsie ako Slovensko, takze sa s tym zaciname zmierovat ;-)
jeeeeeeej, Kati paraaada!!! :)
@bosorka_ presne, prideme na vylet :D
@ivka_ivka ja si veru objednám, len musím rozmyslieť, ako bude mať zladenú novú obývačku