Dobrý deň všetkým účastníčkam zájazdu ;-) Sme tu preto, že so sebou chceme niečo robiť, ale nie sme dokonalé a ani stroje, a preto sem tam aj zhrešíme, sem tam sme aj lenivé a potrebujeme niekoho, kto nás dokope do cvičenia, odhovorí od nočného vyžierania chladničky a podporí, keď nám bude najhoršie a ručička váhy nepôjde tým správnym smerom tak rýchlo, ako by sme si želali. Nepotrebujeme tu žiadne vyrývačné povahy, ktoré su dokonalé, sme tu iba my, obyčajné ženy a chceme schudnúť ;-) Tak baby, športu a zdravej strave zdar!
@ivka_ivka jaaaaaaaaaj, vidíš aká som zábudlivá :D :D :D ...tak ak by vám to ostatným vyhovovalo, tak zistím, či nedáme transport až v sobotu navečer :)
@ivka_ivka A kde sa stretavas s LK? Pridu za Tebou/Vami, ci ides do BA? Zeby sme to spojili ;-)
@tdpaslicek V podstate ja sa prisposobim kedykolvek, ci piatok, ci sobotu, nemam zatial ziadne plany.
@kaktusik Az v juli ;-) Neboj ;-)
@kaktusik Neviem, ale cosi na poslednom seminari vravel kolega, ze sa daju zistit aj nejake geneticky dedicne choroby, neviem presne. Musim sa spytat, len furt zabudnem. Zavolaj mi niekedy pocas pracovnej doby, aby som zbehla za nimi a popytala sa co ako.
Ahojte zienky =-) rozhodla som sa ze si najdem pracu v Anglicku alebo v Amerike uz psychicky nevladzem viac tu,stale bez penazi a v strese a strachu.Stara mama je v nemocnici pre dlhodobo chorych a uz domov nepojde-potrebuje lekarsku opateru :-( tak drzte palceky
@tdpaslicek@ivka_ivka@patricia33@lenkii@bosorka_@jinxixi23@majinka21@suzii@mishinecek aaaaa dievcataaa, pozoooor - aktualne foto nasho bobacika :) len som vcera zacala trocha spinit, tak mi doktor predpisal lieky a mam mat kludovy rezim, ziadny sport, sex, nic tazke dvihat, nenatahovat sa a taaaak.... ale aj tak sa velmi tesime a dufame, ze vsetko bude ok. Dalsie vysetrenie ma caka 10.5. a potom 16.5 taky velky ultrazvuk, kde sa bude pozerat ci je babo ok...
@tdpaslicek no veru konecne, uz som si myslela,ze som si to cele len vymyslela :) az do vcera mi nic nebolo... ked pojdem najblizsie k doktorovi, tak uz aj tehu knizku dostanem :) tak uz len vydrzat do maja no :)
PREČO PIŤ VODU?
- pitie vody v správnom čase maximalizuje funkčnosť ľudského tela
- voda naštartuje Váš lymfatický systém
- 2 poháre vody hneď po prebudení podporujú funkciu vnútorných orgánov
- voda pomáha očistiť toxíny vo vašej krvi, ktoré pomáhajú udržiavať Vašu pleť žiariacu a sviežu
- 1 pohár vody 30 min pred jedením prospieva tráveniu
- pomáha pri chudnutí
- zvyšuje produkciu novej krvi a svalových buniek
- pitie vody zabezpečuje čistenie čriev a uľahčuje absorbovanie živín