Z obliny princeznou ;-)

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
Dobrý deň všetkým účastníčkam zájazdu ;-) Sme tu preto, že so sebou chceme niečo robiť, ale nie sme dokonalé a ani stroje, a preto sem tam aj zhrešíme, sem tam sme aj lenivé a potrebujeme niekoho, kto nás dokope do cvičenia, odhovorí od nočného vyžierania chladničky a podporí, keď nám bude najhoršie a ručička váhy nepôjde tým správnym smerom tak rýchlo, ako by sme si želali. Nepotrebujeme tu žiadne vyrývačné povahy, ktoré su dokonalé, sme tu iba my, obyčajné ženy a chceme schudnúť ;-) Tak baby, športu a zdravej strave zdar!
Odpovedať
Profilova fotka
@mishinecek @ivka_ivka @kaktusik ja môžem budúci víkend asi iba v piatok :( to už je pre vás víkend, alebo nie? :D
Odpovedať
Profilova fotka
@tdpaslicek juuuuj ked ja mam v piatok o 16.30 skusku v TT, tak jedine ze tak najskor o siedmej, pol osmej... kym sa ja dovalim :)
Odpovedať
Profilova fotka
@tdpaslicek zlatko, to pre mna nie je vikend, ja som do 17tej v robote a do ba mam 5 hodin busom :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@ivka_ivka jaaaaaaaaaj, vidíš aká som zábudlivá :D :D :D ...tak ak by vám to ostatným vyhovovalo, tak zistím, či nedáme transport až v sobotu navečer :)
Odpovedať
Profilova fotka
@tdpaslicek ale tento najblizsi vikend sa mi neda, v sobotu kamoskyne narodky a v nedelu stretko s LKstudio :)
Odpovedať
Profilova fotka
@ivka_ivka A kde sa stretavas s LK? Pridu za Tebou/Vami, ci ides do BA? Zeby sme to spojili ;-) @tdpaslicek V podstate ja sa prisposobim kedykolvek, ci piatok, ci sobotu, nemam zatial ziadne plany. @kaktusik Az v juli ;-) Neboj ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mishinecek no ved preto, a okrem pohlavia vieme zistit aj ci je zdrave? alebo to sa robi inde?
Odpovedať
Profilova fotka
@mishinecek ani ani :) stretavame sa na pol ceste, motorest Tribec pri Tekovskych Mlynanoch :)
Odpovedať
Profilova fotka
@kaktusik Neviem, ale cosi na poslednom seminari vravel kolega, ze sa daju zistit aj nejake geneticky dedicne choroby, neviem presne. Musim sa spytat, len furt zabudnem. Zavolaj mi niekedy pocas pracovnej doby, aby som zbehla za nimi a popytala sa co ako.
Odpovedať
Profilova fotka
@ivka_ivka Jaaaaj :-( tak, ked budes mat cestu, tak nieco vymyslime ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mishinecek jasneeeeee :) ved ja dufam, ze sa do prazdnin stretneme :)
Odpovedať
Profilova fotka
@ivka_ivka @mishinecek @kaktusik my sme vikendy vacsinou prec, ale tak vzdy sa da nieco dopredu naplanovat, aby sme boli tu :)
Odpovedať
Profilova fotka
@mishinecek dobre moja, tak ja ti cinknem, kedze mas sklerozu :)
Odpovedať
Profilova fotka
@tdpaslicek no tak musime si zladit diare veru :)
Odpovedať
Profilova fotka
jaaaj babulky, zajtra idem k lekarovi - uz sa tesim na toho malehooo bobacika :)
Odpovedať
Profilova fotka
jaaaj ze silno mi sisi - kukaaam postielky - budem velmi trapna ak budeme mat takuuto? :) http://www.perinbaba.sk/detska-klups-...
Odpovedať
Článok sa načítava...
@kaktusik jeeeeej to sa tesim budes mat 1 foto do albumu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@suzii tak to sa aj ja tesim, len zatial este siiilno vsetko tajim, takze na tie fotecky si pockame :) ale vam tu vzdy nieco supnem :)
Odpovedať
Ahojte zienky =-) rozhodla som sa ze si najdem pracu v Anglicku alebo v Amerike uz psychicky nevladzem viac tu,stale bez penazi a v strese a strachu.Stara mama je v nemocnici pre dlhodobo chorych a uz domov nepojde-potrebuje lekarsku opateru :-( tak drzte palceky
Odpovedať
Profilova fotka
@tdpaslicek @ivka_ivka @patricia33 @lenkii @bosorka_ @jinxixi23 @majinka21 @suzii @mishinecek aaaaa dievcataaa, pozoooor - aktualne foto nasho bobacika :) len som vcera zacala trocha spinit, tak mi doktor predpisal lieky a mam mat kludovy rezim, ziadny sport, sex, nic tazke dvihat, nenatahovat sa a taaaak.... ale aj tak sa velmi tesime a dufame, ze vsetko bude ok. Dalsie vysetrenie ma caka 10.5. a potom 16.5 taky velky ultrazvuk, kde sa bude pozerat ci je babo ok...
Odpovedať
Profilova fotka
@kaktusik jeeeeeeeeej, parada, konecne potvrdene :) tak oddychuj!!! nech je to vsetko super ako ma byt :)
Odpovedať
Profilova fotka
@tdpaslicek no veru konecne, uz som si myslela,ze som si to cele len vymyslela :) az do vcera mi nic nebolo... ked pojdem najblizsie k doktorovi, tak uz aj tehu knizku dostanem :) tak uz len vydrzat do maja no :)
Odpovedať
@kaktusik jeeeej prva foto :-) tesim sa a davaj si pozor velky na vas :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@suzii budem zuzi :)
Odpovedať
Profilova fotka
@kaktusik je nádherná!!! :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@kaktusik moja zlata,blahozelam vam k babatku a zo srdiecka vam zelam,nech ste zdravi a nech vsetulinko dobre dopadne :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@kaktusik jeeeej, no tak teraz pekne oddychuj a žiadna námaha! :) :)
Odpovedať
Profilova fotka
@kaktusik krasne :) davaj na vas pozor, vela oddychuj a nestresuj ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
baby, stale som si myslela, ze ked som v strese ze priberam. ale prichadzam nato, ze to tak nie je. asi som doteraz nevedela, co je pravy stres :-D
Odpovedať
PREČO PIŤ VODU? - pitie vody v správnom čase maximalizuje funkčnosť ľudského tela - voda naštartuje Váš lymfatický systém - 2 poháre vody hneď po prebudení podporujú funkciu vnútorných orgánov - voda pomáha očistiť toxíny vo vašej krvi, ktoré pomáhajú udržiavať Vašu pleť žiariacu a sviežu - 1 pohár vody 30 min pred jedením prospieva tráveniu - pomáha pri chudnutí - zvyšuje produkciu novej krvi a svalových buniek - pitie vody zabezpečuje čistenie čriev a uľahčuje absorbovanie živín
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?