Dobrý deň všetkým účastníčkam zájazdu ;-) Sme tu preto, že so sebou chceme niečo robiť, ale nie sme dokonalé a ani stroje, a preto sem tam aj zhrešíme, sem tam sme aj lenivé a potrebujeme niekoho, kto nás dokope do cvičenia, odhovorí od nočného vyžierania chladničky a podporí, keď nám bude najhoršie a ručička váhy nepôjde tým správnym smerom tak rýchlo, ako by sme si želali. Nepotrebujeme tu žiadne vyrývačné povahy, ktoré su dokonalé, sme tu iba my, obyčajné ženy a chceme schudnúť ;-) Tak baby, športu a zdravej strave zdar!
@kaktusik jeeeeeeeej, ty si aka výmyselníčka :) ...mňa by asi nič také nenapadlo .... skoro som sa aj ja rozplakala a to ja niesom plačlivá ženská!! :) že WOW nápad si mala :)
@kaktusik no ja už to vídím ,že zo mna iba vypadne: som tehotnááá! :D ...škoda, že to nebude vedieť skôr Vladko ako ja, lebo on je kreatívnejší ako ja :D
@suzii este som z nej troska prekvapena, ale uz si na to zvykam :) je to taky cudny pocit - nieco sa vo vasom tele deje, len to nie je citit, vidiet.... len cakam, kym ubehne dostatocny cas, aby som mohla ist k doktorovi a on tam konecne nieco najde :)
@kaktusik tazko,nejak sa to zle nakopilo :-( v sobotu som mala mat oslavu narodenin a kamosky mi zorganizovali party-teda sme sa mali zist na disce cca 15 ludi no a ja poobede ako som vchadzala do vane,som sa smykla a buchla hlavu o stenu tak ze mi prislo neskutocne zle,nic som na chvilku nevidela a tak som musela na pohotovost-lekar skonstatoval ze mam otras mozgu a ja na to a mozem ist vecer na party?? a on ze: co blaznite?? musite lezat :-( uz si normalne myslim ze ma niekto zaklial,uriekol alebo neviem co....o to viac sa tesim ze sa aspon niekomu koho poznam,i ked len z netu-DARI a dufam sa ti bude nadalej
@suzii no mas nejake tazsie obdobie, to je pravda... a co tvoj fesi? poslucha? neboj pride jar, bude lepsie... AJ ked svinucha jar si tiez dava na cas...
dobre ranko dievcata :) ja len tak ze vcera som tu strasila asi do pol druhej, neznasam tieto blbe stavy po zmene casu...uplne som ako zmagorena... a inac krpec so mnou uz od rana chce nacvicovat hod sablou.... zle mi je ako psovi. aj som hladna, ale ked chcem jest tak drahe bejby vymysla :) inac dufam, ze vas takymi info neobtazujem, lebo nechcem patrit medzi polosialene matky, ktorym sa svet toci len okolo kakania, grckania a papania och... keby som to prehanala, tak poprosim troska usmernit :-D
@tdpaslicek@mishinecek@suzii@lenkii@kaktusik@bosorka_@minuskad@patricia33@majinka21@ivka_ivka tak dufam, ze som niekoho nezabudla...len som vam chcela dat do pozornosti, teda tie ktore si to este nevsimli, vytvorili sme skupinu letom svetom - cestovanie, takze dufam ze vas tam uvidim :-) tie co sa este nepridali
no a teraz k ostatnemu....
Uf po sviatkoch dost bolo prezierania...snazim sa dostat do tych kolaji, dokonca sme sa s drahym rozhodli, ze si budeme objednavat ovocie a zeleninu online, nech nam to vozia domov, uz len musim spravit prieskum z kade to bude najvyhodnejsie...tiez ho chcem troska zlanarit na zdravsiu stravu :-) sladke spaldove a ovsene kolace sa mu zatial pozdavaju, uz len to ostatne uvidime....
Cvicenie zatial sa teda da...ked uz nie cinanka, tak aspon beh polhodku davam :-)
@kaktusik boze taka som strasne happy, ze sa vam to takto podarilo ...drz sa, papaj vela, vela zdravych veci, neprejedaj sa somarin :-) predsa len ako sa vsade vravi... mamina by mala zacat jest troska viac az v nejakom 7mesiaci :-) a dufam, ze teda budes normalnou mamcou, co teda nebude ako si sama napisala zit len a len pre dieta, ale aj pre seba a manzela... tohto sa aj ja bojim, aby mi neskor neruplo a netocilo sa vsetko okolo maleho...to nechcem a tiez nechcem, aby mm ma neskor uz videl len ako matku :-(
Drz sa Katka a zasobuj nas potom s foto malickeho baby :-)
@jinxixi23 a vies ze mi ani moc teraz nechuti jest? dokonca som dnes zistila ze mam o dve kila menej... aj ked na obleceni to moc necitim, troska sa mi zda, ze mi vzdy na vecer pupok vybehne a o prsiach ani nehovorim - mohla by som aj trom zaujemkynam o vacsie prsia porozdavat :) a co sa tyka zdravej stravy - na to si davam velky pozor teraz - nakupili sme kopec ovocia, zeleniny a tak pomalinky si ujedam cez den, ked si spomeniem :)
@kaktusik tak teraz budes uz castejsie aj na modrom koniku :-D ani si nevies predstavit ako sa s tebou tesiiiim,hlavne tiez nezabudni na pitny rezim ;-) uz sa tesim na foto s bruskom ;-)
@suzii no zlatko neviem ci castejsie :) finisujem s diplomovkou, mam teraz skolenia v robote a hlavne cakaju ma aj dve skusky v skole.... takze kebyze mi teraz nie je rano zle, tak si ani nestiham uvedomit, ze som tehotna :)
@suzii no tak to mas pravdu - je uplne uzasny, hocikedy mi cez den napise sms, ze nas lubi :) prikryva ma stale, robi ranajky, hladka, skrabka :)) dnes dokonca pozeral nejake kociky, cital clanky a tak :)
@kaktusik waaaaaaaaaw tak to mas doma poklad ;-) a on ma teba poklad,mate velke stastie ze ste sa nasli,dobrych a srdecnych ludi je na svete malo,velmi,velmi malicko .........velmi vam zelam nech ste vzdy stastny a zdravucky ;-) velmi sa z vas tesim :-D
@kaktusik niesi sisi :-D je to obrovsky dar z nebicka ze ste sa nasli,to je podstata zivota byt stastny a vam je dopriate byt stastnymi.Velmi sa tesiiiiiim s vami a prajem po cely vas zivot nech stastie stoji pri vas :-) mozno je to az divne ako o tom pisem ale velmi dobre poznam co je nestastie a trapenie.Ja stale dufam ze v mojom zivote uz musi prist zlom k lepsiemu.
@kaktusik kľudne sa nám vykecaj, my ti to potom vrátime :-D a som si všimla, ty máš riadne básnicke črevo :-D že nacvičuje hod šablou, dobre som sa zasmiala :-D
@ivka_ivka dakujem ivi :) snazim sa davat si na seba vacsi pozor, ale zasa to neprehanam - ved nie som chora, len tehotna. Tak tomu nemusim venovat vsetku moju pozornost :) Nie som ten typ, ze sleduje ci ho niekde nezaboli alebo nepichne :)
@ivka_ivka no az som prekvapena, zle mi bolo len prvych par minut, ked som vstala a teraz som uplne v pohode. Normalne sa do roboty tesim, sice som stale taka osprostena z tohto pocasia, ale inac uplna pohodka. Akurat sa neviem dockat, kedy uz pojdem k tomu doktorovi, lebo ani za svet sa neviem dopatrat v ktorom tyzdni som. Ja som asi dilino (no a co ze mam vysoku skolu), ale ja tie tyzdne neviem ratat.... :-D