Z obliny princeznou ;-)

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
Dobrý deň všetkým účastníčkam zájazdu ;-) Sme tu preto, že so sebou chceme niečo robiť, ale nie sme dokonalé a ani stroje, a preto sem tam aj zhrešíme, sem tam sme aj lenivé a potrebujeme niekoho, kto nás dokope do cvičenia, odhovorí od nočného vyžierania chladničky a podporí, keď nám bude najhoršie a ručička váhy nepôjde tým správnym smerom tak rýchlo, ako by sme si želali. Nepotrebujeme tu žiadne vyrývačné povahy, ktoré su dokonalé, sme tu iba my, obyčajné ženy a chceme schudnúť ;-) Tak baby, športu a zdravej strave zdar!
Odpovedať
Profilova fotka
@kaktusik to počasie je aj tu dole v Kalifornii :-D také, ale, že budúci týždeň má byť 18 stupňov :) tak to som rada, že je ti dobre :) moja vysokoškoláčka :-D ak rátame, že sa vám to podarilo 8.marca (vtedy bolo MDŽ?), čo bol piatok, tak zajtra začínaš 4 týždeň :) ak ma samozrejme počty neklamú :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@kaktusik waaau, skvela sprava, ze sa vam podarilo :-) gratulujem! veeeeelmi sa s vami tesim ;-) drzim palce, aby bolo u doktora vsetko v poriadku, aby ste boli obaja zdravi! a to fotenie, na co ste sa chystali nezmenite na tehotenske fotenie? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mishinecek inak ja uz sa strasne tesim na tvoje fotky z petrohradu :-D snad sa ti podari vsetko vybavit, aby si mohla ist :-)
Odpovedať
Profilova fotka
baabulky prisla som sa vam troska vyklabosit :-) organizujem svadbu sesterke, co bola pol roka v afrike. svadba je o tyzden aj nieco. dnes sme boli za aranzerkou, ako bude vyzerat kostol, sala, vyzdoba, kytica a poviem vam velmi, velmi sa tesiiiiiiim. bude to mat nadych afriky, kedze tam bola so snubencom, budu tam fotky z afriky, kvety vo farbach afriky, na stole misky z afriky, proste velmi sa tesiiiiiiiiiim, bude to nadherna svadba a konecne n niecim inaaaa :-) a ako darcekz kupili zvieratka z dreva, podporili tym africatka a aj je to super spomienka na svadbu. proste mam pokoj na dusi, 3 hodiny sme vsetko vymyslali, 3 hodiny som sa odtrhla od bakalarky ale stalo to zato ! :-) tak a uz som vyrozpravana :-D
Odpovedať
@minuskad jeeej a sestera je tu na ms? podeli sa s fotkami ci dovoli tebe? juuuj mna caka take male organizovanie ocinovej 60tky a budu to nasi robit v kulturnom dome, tak bude treba troska vyzdobit...uvidim, co vymyslime s mamou takto na dialku... ale hadam sa nam nieco podari :-) chyba mi to organizovanie a stresovanie zo svadby :-) @kaktusik juuuj maly spion teda nerobi velku neplechu :-) och a drahy ako sa stara... ja som minule s tym mojim srandovala, ze pockaj az raz budem tehotna a budem mat brusisko, budes mi lakovat nehty, holit nohy :-D a on s velkou radostou...airbrush mam tam v office, tak ti nalakujem tym nechty :-D dilino... a kocar povedal, ze vybera on... no pozrela som nanho, ze to asi nie, kedze velku cast ho budem tlacit ja a nie ty... pozrel na mna, ze neveris my? :-D chlapi... drz sa...dufam, ze nemas vela zbytocneho stresu kvoli praci a uceniu... inak v praci to kedy oznamis? @ivka_ivka zenska ako STK? co nove? podaj hlasenia a som si ista, ze fitko fici nonstop :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@jinxixi23 nie je na MS ale album pre priatelov urcite dam :) aspon vyzdoby, jej kytice , ked dovoli tak aj ju :-) veeelmi, velmi sa tesim :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@jinxixi23 a co sa tyka organizovania. no ja mam dost :D my sme jej na dialku vybavili vsetko. kostol, salu, saty, kvety, aranzerku, menu, no proooste vsetko. teraz uz len si dokupuje sperky, topanky, popolnocky. a slo to na dialku :) sice net tam mali pomalsi, ale som na seba hrda :-D kedze som bola jedina s jej sestrou, ktore sme tusili ako to chodi a ona mamku uz nema
Odpovedať
@minuskad och presne tu vyzdobu, ze ako ste to urobili.. aspon na jeden den, nech sa pokochame a potom to mozes zmazat :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@jinxixi23 daaam dam :) no vyzdobu sme prekonzultovali, bude to robit vsetko aranzerka, dali sme jej rucne malovane platna od africanov , misticky, fotky . zajtra ideme balit tie africke zvieratka, tak pofotim aj tie :-D no normalne sa v tom vyzivam sakra. a to som svoju svadbu nechcela nijak planovat, no asi zmenim nazor, to je droga :-p
Odpovedať
Profilova fotka
@jinxixi23 na STK je fajn :) síce to vstávanie 5:15 sa mi ťažko prežíva ale čo už :-D s fitkom máš pravdu, do 17tej robím a potom ma vozí kolega do fitka, domov prídem je pol deviatej, ľahnem a spím :-D teraz sa vám pochválim :-D minulý rok mi dala kamoška zimnú bundu, že jej je veľká, kamoška je veľkostne S, mne bola malá, tak nech ju vymením za väčšiu a budem mať, samozrejme som na to zabudla a teraz som ju objavila v skrini, no tak ju nosím x-) :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@ivka_ivka no ja som veru skončila vo vani... ale tak zase vie, že mne voda nevadí..len mi dal pre istotu teplú, nech niesom chorá :D @kaktusik to ten moj obzeral fotky kocikov len tak, ze aky sa mu paci... :D a to sa veru este ani nesnazime :D ...ale to je strasne mile ako sa o vas krasne stara ten tvoj :)
Odpovedať
Profilova fotka
@tdpaslicek no veru je fantasticky :)
Odpovedať
Profilova fotka
@ivka_ivka :) dakujem :) lebo ked som to hodila len tak skusobne na modreho kona, tak mi vyskocilo ze som v siestom tyzdni - tak netusim podla coho to rata no....
Odpovedať
Profilova fotka
@bosorka_ no uz som nad tym rozmyslala veru :) ked uz budem vediet co a ako a ci je vsetko ok, tak napisem lukasovi, ze fotit nas bude troch :)
Odpovedať
Profilova fotka
no ale dievcata, moj drahy mi kupil faaaajnuckeeeee jahody :) uz som ich aj spraskala mnam :)
Odpovedať
Profilova fotka
@tdpaslicek @minuskad @lenkii @bosorka_ @majinka21 @suzii @ivka_ivka no co mate nove kocky? :-) ja som v jednom kole, ani neviem ako zbehli sviatky ;-) mame 3 mesiace do svadby a ani sa mi to nezda, snad ked odovzdam bakalarku a spravim skusky, tak to uz bude lepsie ;-) @mishinecek aj ja gratulujem k Rusku ;-) je to super sanca ;-) @kaktusik Kati, strasne sa s tebou tesim z babatka!! je to skvela sprava! hlavne si davaj na seba pozor ;-) aby bolo vsetko v poriadku :-) @jinxixi23 to mas uplne super, ze aj tvoj manzel sa do toho pustil s tebou ! ;-) ja by som toho mojho nepresvedcila ani za svet :-( my sa stravujeme kazdy uuulne inak :-/
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@patricia33 ja už nemám nič nové od včera :-D pilne pracujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
@ivka_ivka fuuuha ako tak pozeram, tak ty ozaj uz makas :)
Odpovedať
Profilova fotka
@kaktusik noooooo. o 100 200 :) otvorené hodinu a pol a 6 aut cez moje ruky už prešlo :)
Odpovedať
Profilova fotka
dievcataaaaaaa, dnes som urobila skuuusku - taku strasnuuuuuu kravinu, som uplne happy. Domov som prisla hladna ako vlk, tak som si urobila chlebik vo vajicku :) ano ano, nie je to moc zdrave - ale stale to mozem zvalit na to nevinne drobatko v mojom bruchu :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Pred hodinkou som dopiekla :) orechovo-grankové a mrkvovo-škoricové muffinky :)
Odpovedať
Profilova fotka
@ivka_ivka mnaaaaaaaaam, tak to uz ako super vyzeraaaaaaa.... a isto este lepsie chuti... mna momentalne drzi neskutocna pazravost :) od vcera by som len jedla, este ze sa aspon ako tak krotim, lebo by som zjedla vsetko co nezje mna :)
Odpovedať
Profilova fotka
@kaktusik malé je furt hladné? :)
Odpovedať
Profilova fotka
@ivka_ivka žena ty to kedy chodíš spať??? a nerob chute!!! :)
Odpovedať
Profilova fotka
počujte ženy, práve sme s @mishinecek zhodnotili, že by sa patrilo ďalšie stretko... čo vy na to?
Odpovedať
Profilova fotka
@patricia33 Dakujem ;-) uz zhaname letenky ;-) @tdpaslicek Buduci vikend by bol velmi velmi fajn! @kaktusik Gratulaaaaacia velkaaaa!!!! Juuuj moja, som rada, ze sa Ti dari "vo vsetkom" ;-) uz nech je utorok, sa tiez nemozem dockat, co povie doki ;-) @ivka_ivka Boze, uz aj ja cchem nieco piect, vyzeraju skvelo! Minule mi Evka poslala super recept, no, zajtra ho uz urobim, lebo sa chystam uz dlho... @minuskad @lenkii @bosorka_ @majinka21 @suzii @jinxixi23 No a inak, vcera sme boli v divadle, Lubos Kostelny bol excelentny, som sa strasne nasmiala. Domov sme dosli nieco po polnoci a samozrejme, ze som zjedla rozok s paradajkou, lebo mi skvrkalo v bruchu... ach jo... ale inak, vaha stoji stale na mieste, cvicim minimalne 3x do tyzdna taku hodinku-hodinku a pol, snazim sa aj viackrat, kedy mi ako vyjde. Ale inak nam otvorili v skole tu kaviaren, tak skoro kazdy den mam nejake capucino, baristu, machiato a tak... kolacik k tomu, takze strava je taka kadejaka.... co uz, no... Cez vikend idem pisat clanok, takze presedim cely cas doma... ale cvicit budem isto a Michalovi som zakazala cokolvek kupit, aby som nevyzierala chladnicku, povolenie dostali iba jablka :-) pekny vikend prajem zeny ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@tdpaslicek mne sa zacalo zivat az pred tretou a vstala som uz pred osmou, neverila som tomu sama :-D cez tyzden chodim spavat o desiatej lebo skoro vstavam :) Ja som za, ale mne by vyhovoval len vikend :)
Odpovedať
Profilova fotka
@mishinecek tak zajtra cakame fotku :) ved donesiem dake na stretko ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@tdpaslicek uplne suhlasiiiim :)
Odpovedať
Profilova fotka
@mishinecek babulka a ty akoze kedy letis? lebo mam na teba milion otazok ohladne tych testov :)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?