Dobrý deň všetkým účastníčkam zájazdu ;-) Sme tu preto, že so sebou chceme niečo robiť, ale nie sme dokonalé a ani stroje, a preto sem tam aj zhrešíme, sem tam sme aj lenivé a potrebujeme niekoho, kto nás dokope do cvičenia, odhovorí od nočného vyžierania chladničky a podporí, keď nám bude najhoršie a ručička váhy nepôjde tým správnym smerom tak rýchlo, ako by sme si želali. Nepotrebujeme tu žiadne vyrývačné povahy, ktoré su dokonalé, sme tu iba my, obyčajné ženy a chceme schudnúť ;-) Tak baby, športu a zdravej strave zdar!
@suzii@ivka_ivka@mishinecek@lenkii@kaktusik@bosorka_@patricia33@jinxixi23@majinka21@minuskad ahojte kočky, vidím že nie len ja to tu zanedbávam :( ...tak len na rýchlo tolko, že pekné sviatky Vám prajem, dúfam, že ten pôst ste dodržiavali aspoň trošku aby to bolo na dobro našej veci a pohybujete sa viac ako ja, lebo ja to v poslednej dobe flakam :(
zase raz sa ideme presúvať k našim aj ku svokrovcom, tak "pôst" končí... :)
prajem teda veľa oddychu a málo vody, ak by som sem už nestihla nakuknúť od zajtra...
aaaahojte ZIENKY !!!! Aj ja vam vsetkym prajem naaadherne sviatky, aj ked uzimene, ale hlavne prezite ich v zdravi, nedajte sa v pondelok ! :-) Ja mam nutenuuuu dietkku ( zubna pohotovost a otvorene dasno s drenazou, viac som si nemohla priat pri dokopani bakalarky :D ) taaakze mam dalsie kilko dole :) aj ma to tesiii aj sa bojim, ze to asi pojde hore, ale uvidiiime :) drzte sa :-)
@ivka_ivka@tdpaslicek@mishinecek@kaktusik@minuskad@lenkii@bosorka_@majinka21@patricia33@suzii
Takze zienky v prvom rade vam chcem vsetkym popriat krasne Velkonocne sviatky...dufam, ze pocasie sa troska doma umudri...u nas v Londyne je raz pekne, slniecko svieti, potom je zamracene, ale aspon nesnezi, teda sem tam nieco padne, no strasne fuka...tak vam prajem veeeeeeeeeeeeeeeela kupacov, nech vas riadne vysibu a dufam, ze si doprajete cez sviatky, hadam nebudem jedina nenazrata :-D
S cvicenim je to u mna celkom v pohode... snazim sa cvicit, kazdy den a uz som bola behat aj vonku :-) konecne som sa odhodlala :-) a nebolo to take zle ....
S jedenim, no vcera sme mali party, tak zozrala som, co nezozralo mna :-D ale snazili sme sa teda navarit aj nieco zdrave :-D len salatu sa nedalo odolat hihi.....
Spolubyvajuci stale s nami.... stale si nevie dat zivot dokopy, od vsetkeho uteka..... aj teraz, nieze by si vyriesil problemy, co ma...on pojde na meditacie do Nepalu... hadam mu to pomoze teda...len chcem ho uz mat z bytu prec...
S manzelom, mame svetle chvilky, ale aj zamracene, no podla mna to k vztahu patri :-D nech to ma vzruso :-D
Tak dufam baby, ze coskoro sa tu stretneme a budeme znova zaplnat stranky, tym ako zdravo zijeme, cvicime :-)
A Miska este raz gratulujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem k Rusku :-)
@jinxixi23 aj tebe krasne sviatky :) tu sa vonku este neda behat, bud snezi, alebo prsi :-D
No dufam, ze mu to pomoze a potom vypadne! :)
Ja sa celkom drzim v strave a v cviceni, aj toto pisem z fitka po cviceni :-D
Od utorka na ostro do roboty, ale uz sa tesim :)
A akeeeee Rusko, co mi usloooooo?
@tdpaslicek@mishinecek@kaktusik@minuskad@lenkii@bosorka_@majinka21@suzii@ivka_ivka@jinxixi23 dakujem kocky :-) aj ja vam chcem popriat krasne velkonocne sviatky aj ked sa uz koncia :-D dufam, ze ste si ich uzili a hlavne, ze ste si oddychli!! ;-) :-) ako ste pisali aj vy, tak aj ja som v jednom kole, deje sa teraz strasne vela veci a k tomu mam aj kopec povinnosti,takze casu na MS je malo :-( ale myslim na vas! :-)
@ivka_ivka@patricia33@lenkii@bosorka_@jinxixi23@majinka21@suzii@mishinecek@kaktusik
tak ako? prežili ste kúpačov/šibačov? ...mna synovci pekne krásne vyšibali, porecitovali pri tom ... chvalabohu voda nebola, kedže som s nimi bola v sobotu :) ...ale včera som aj tak skončila vo vani...môj najdrahší vstal skôr ako ja, napustil 10 cm teplej vodičky do vane a vyniesol ma tam v pyžame :D ...ešte že bola tá voda krásne teplučká, tak som sa ani nenahnevala :D
PS: ja tiež neviem o aké Rusko ide...
@tdpaslicek@ivka_ivka@patricia33@lenkii@bosorka_@jinxixi23@majinka21@suzii@mishinecek babulky, nechcela som - ale ja to uz proste nevydrziiiiim :) k lekarovi idem az buduci tyzden, tak na mna myslite, nech je vsetulinko v poriadku :) minuly tyzden v pondelok ma cakalo take prekvapko no :) a vam to tu ukazujem len preto, ze sme uzavreta skupina - nevie to este ani rodina, tak psssst :)
@jinxixi23 :) nooooo tesiiiime sa.... aj ked priznam sa, troska ma to vystresovalo... nieze by sme sa nesnazili, len to najprv neslo a ked som dostala novu robotu, tak som drahemu povedala, ze kaslime na to, aspon rok pockame a sup uz to tam bolo :) A presne aj viem kedy :)))) na MDZ :-D
@tdpaslicek tak nabuduce ked pojdeme vonku, uz mozno budem pupkata :) a hlavne si nebudem moct dat vinko :) ale nevadi, co pre krpca nespravim.... Len ma stalo kopec namahy doma vysvetlovat, preco nepijem :) som sa vyhovorila na ATB
@kaktusik katuskaaaaa :-) akurat som ti chcela pisat sms, ze ci si to povedala vasim a ako to vzali a ty takto, si bola ticho :-D no, obdivujem ta, ze si to vydrzala!!!! A ako bolo? Kedy ideme na milkshake to oslavit? Tento tyzden som ale busy, piatok ideme do divadla, ale mohli by sme ist, ked uz budes mat papier aj od lekara ;-) nech to mame oficialne ;-) stale na teba myslim ;-)
@jinxixi23 dakujem za gratulaciu, dnes som bola riesit pas, zajtra v skole poriesime zvysok, este ani nie je iste, ci pojdem, ale muz mi povedal, ze aj keby v skole neboli prachy na zaplatenie cesty, ze mam ist tak ci tak, vyhrala som registracku na konferenciu a dokonca aj ubytko, tak uz iba za letenku a teda, taky vylet do Petrohradu za to naozaj stoji ;-)
@tdpaslicek@ivka_ivka@patricia33@lenkii@bosorka_@majinka21@suzii A inak, dufam, ze ste mali vsetky krasne svitaky, my sme boli u svokrovcov :-D ale bolo dobre, normalne, ze za styri dni ani jedna hadka, som bola prekvapena a riadne :-D inak, vaha stupla po sviatkoch, aler tak cvicim minimalne 3 razy do tyzdna, snazim sa kazdy den, aj teraz sa chystam a potom musim varit, slubila som muzovi.... ach jaj... drzte palce, ale dnes len take lahke, ze kyslu zemiakovu polievku,to zvladnem, len sa mi teeeeeda vobec nechce :-(
@mishinecek zlatinko mam siiilno od muza zakazane cokolvek hovorit, k lekarovi idem az buduci tyzden v utorok, tak ak on povie ze je vsetko ok, tak mozno potom to uz vyklopim. Inac dnes ma bejby rano troska vytrapilo, som myslela, ze skoncim pri objimani wecka... len som mu dohovorila, ze som v skusobnej dobe a ze zatial sa hrame na tajnych agentov, tak nech nevymysla :)
@mishinecek jeeeeeej, tak gratulujeeeem aj tebe :) parada, super vyletik :)
to varenie nezavidim, my ešte máme dáke zásoby od ocinka, no ja som bola veru dnes na treske a ovsennej kaši, lebo 4 dni prejedania stačili :D
@tdpaslicek Ja som dnes ostala doma a veru, zozrala som vsetkoooo... na ranajky klasika, potom sme sli s Michalom do soupy na obed, ze zdrava polievka a salat, dosla som domov a uz to slo - kolac, syrove nite, sojovy suk, zase kolac, rezen, salat, rozok s maslom... a preto este nejdem varit, lebo citim, ze by som este volaco skutcne dala.... nechapem. Chvalabohu, zajtra idem do roboty, tam sa viem krotit...
@mishinecek a tak vies ake to je, dnes je najlepsie vsetko tajit, nikdy nevies co si mozu v robote vymysliet a ci ma ozaj nevyhodia... a hlavne dnes ludia strasne zavidia - bars sa ti aj nieco zle stane, tak som radsej tichucko - aj ked najradsej by som sa pochvalila kazdemu :)
inac baby - nedame rande niekedy buduci tyzden? tento nejak nestiham, v piatok mam skusku - ale buduci tyzden mam len skolenia, tak na taku rychlu "kaveju" by sme mohli skocit hm?
@mishinecek hej aj ja to mám tak, že doma mi chutí :D ...ale iba ked tu niekto je, ked som sama, tak vydržím nejesť...a v robote mi neberie...mám plný šuflík sladkostí a nič..pozerám sa na to a nedám si :D ale ked tam nič nemám, tak si idem ničo kúpiť cez prestávku :D ..takže radšej tam toho mám veľa a zožerie mi to Vladko :)
@kaktusik xixixi...aj mna si pobavila :) veru, tohto sa bojím aj ja, že mne býva zle aj pri červenej, takže asi mi bude aj v tehotenstve a to by som veru nechcela prezentovať v začiatkoch :) ...ale tak no...zatial ma to trápiť nemusí...možno to tak nebude...
@tdpaslicek no mne az do dnesneho dna nic nebolo, tak som tajne dufala, ze to tak aj ostane... Ale ked krpec bude vymyslat aj zajtra rano, tak si s nim vazne pohovorim :)))
zienky zarucena dietka, drenaz v zube a kazdodenna pohotovost pocas sviatkov :-D ale tak, moj chrup si to zle nacasoval, co uz :) ako vidim, nik nema cas a bude to uz len horsie, pride teplo a my poooovyliezame vsetky von, och joj :) aaaaa
@kaktusik no daaaaj, ja chcem vedieet :) ja som si vcera ,,vystrelila,, ze prvy april , ze cakame a najprv sa na mna vrhol ( som necakala, lebo sme si povedali, ze babo teraz nie, az po statniciach ) a potom ked som mu oznamila, ze to prvy april tak take smutne oci na mna hodil ... doteraz sa na seba hnevam, ze som to urobila... co uz
noooo takze bolo to takto :) na mail mi prislo upozornenie z mojkalendarik.sk, ze 23.3. mam dostat menzes. Tak som silno cakala a nadavala, ze zasa mi bude zle v skole a tak... Lenze pani cervena neprisla ani v 23., ani 24. a kedze som mala doma jeden zvysny test, tak som 25. rano netrpezlivo cakala, kedy drahy zmizne z domu. S plnym mocovych mechurom a prekrizenymi nohami som ho vyprevadzala do prace :-D Len co sa zavreli dvere, bezala som do kupelne a uz aj vytahovala test. Spravila som si ho a kedze som bola na milion percent presvedcena, ze tehotna nie som, sla som si spravit make up a nachystat veci do prace. Asi po 5 minutach som si spomenula,ze aha ved test... Pridem do kupelne a tam bola uuuuuuplne slabulinka ciarka... Ledva som ju videla, tak som si ho vzala, natrcila do okna, ci to len nieco nepresvita :-D Nepresvitalo.. :-D Cela nedockava som ledva absolvovala skolenie, po skoleni som rychlostou blesku upalovala do auparku. Po ceste do lekarne som sa zastavila v dvoch obchodoch, kupila som malinke ponozticky a take male bodynko :) Do lekarne som vosla s polosialenym vyrazom, urobila silny nakup testov za 15 evry :-D a smykala domov. Aj som sama seba presviedcala, aby som si tie testy urobila rano, ale darmo - nebolo mi rady :) Tak som sa pod zamienkou sprchovania, zavrela do kupelne a ocikala najprv obycajsky test. Ledva som spravila, co som mala a uz bola na teste druha palicka. Tak som si potom ocikala aj ten digitalny - no a vysledok ste videli. :) Kym som sla do kupelne, tak som si nachystala este papier, pero a farebne fixky :) Drahemu som napisala list v zneni:
Mily ocko,
kedze viem, ze coskoro budes mat narodeniny a ja som sikovne po tebe, chcem byt tvojim prvym gratulantom. Prosim ta postraz mi tieto drobnosti, kym v novembri alebo decembri pridem., Velmi sa na teba tesim a bozkavam ta.
Tvoje a maminkine babatko
Z hrcou v krku som zabalila testy do krabicky, pribalila do tasticky s ponozkami a bodynkom. Postavila som sa do izby medzi dvere, a ze milaaaaciiiiik - mam pre teba jeden narodeninovy darcek. No a podala som mu list. Kym ho precital, tak som zacala revat :) Docital, vyplestil na mna oci - asi nechapal a ja ze my cakame babatko :) Tak hned mal slzy v ociach aj on, vystiskal ma, vybozkal, brusko hladkal :) No mam sa ako princezna od vtedy - nie ze by som sa doteraz nemala :))