Dobrý deň všetkým účastníčkam zájazdu ;-) Sme tu preto, že so sebou chceme niečo robiť, ale nie sme dokonalé a ani stroje, a preto sem tam aj zhrešíme, sem tam sme aj lenivé a potrebujeme niekoho, kto nás dokope do cvičenia, odhovorí od nočného vyžierania chladničky a podporí, keď nám bude najhoršie a ručička váhy nepôjde tým správnym smerom tak rýchlo, ako by sme si želali. Nepotrebujeme tu žiadne vyrývačné povahy, ktoré su dokonalé, sme tu iba my, obyčajné ženy a chceme schudnúť ;-) Tak baby, športu a zdravej strave zdar!
@jinxixi23 no ale tak zasa lutost odtial potial.... ja by som si s nim sadla a podebatovala, dohodla si pravidla.. Ci sa mu to paci alebo nie, narusa vas zivot. A aj ked mu chcete pomoct, nechcete prist o pocit, ze vy ste tam doma.... A bud pochopi alebo nie...
@jinxixi23 ja som praveze o tomto jedno druhu vela vela citala a ujovia doktori to odporucali :) ..do prehanadiel by som nesla.. toto je vytazok z rastlinky, ktory ti spravi nieco ako vyplach hrubeho creva.. ale este niesom na 100% rozhodnuta..teda ono treba vela pri tom pit a neviem ci to zvladnem :D
@suzii zlatusik moj, posielam vela sil, drz sa a ver, ze aj ked je to tazke jej bude lepsie..lasku vam bude dodavat z nebicka a bude stale s vami. drz sa mi a posielam velke objatie cmuk moja. hodim modlitbicku zanu. drz sa mi.
@lenkii dakujem velmi za podporu,viem ze raz to musi prist.Starka je ako anjel cely zivot,vzdy sa obetovala a dala aj z posledneho co mala.Aj tebe prajem vela zdravicka ;-) a rozhodla som sa ze zasa od zajtra pojdem na dietu lebo som strasne opuchla-nemozem obut topanky takze pokracujem s vami a drzim palce v praci a chudnuti ;-)
@suzii moja drz sa mi. moj dedko nemal nozky, mal cukrovku, parkinsona a atd.... a pamatam, ako on chcel zomriet kvoli bolesti...a aj nas smrt blizkeho boli..im je lepsire, drz sa mi...a ja som tie porusila, len mja reuma mi zas zaucinkovala..tak som v bolestiach...drz sa..cmuk velke
@lenkii Boze chuda moje :-( ,zelam skore uzdravenie ;-) .Ano aj starka ma velke bolesti,najhorsie je ze im nevieme pomoct a musime len cakat. :-( ale osud mame kazdy iny a ked vidim kolko mladych ludi umrelo alebo ako sa trapia tak starka sa dozila krasneho veku.Ked uz stracam silu tak si pomyslim ako mnohy iny ludia maju ovela väcsie trapenia a to mi doda silu.
@jinxixi23 v pohode Evicka, kedykolvek ;-) no mas to zaujimave a si dobry clovek, ze si mu dala este 3 tyzdne, mohol by si to aj vazit a nejako to preukazat, aspon manzel by mu mohol dohovorit
ahojte zienky ako sa mate? dufam, ze poctivo cvicite :) ja musim prestat...po niekolkych rokoch moja reuma je spat a prednison a metotrxat su zas mojimi kamosmi...takze cela namaha je v ... ale idem ho skusit vydrzat nebrat aspon do svadby :) opuchnute clenky a ...
ale cvicim a zdrava strava- to nezmenim:)
drzte sa mi a lubim vas
ahojte oblinky...coze sa to tu deje...vidim, ze sme vsetky naozaj busy :-( ale ako pise Lenka, dufam, ze sme busy aj cvicenim...dostavam sa do takeho pravidelneho rytmu, ze cvicim v gyme aspon 4krat do tyzdna...dnes to bude makacka, gym najskor a potom s drahym ideme hrat squash, len vidim to tak, ze namiesto hodiny, to bude asi len polhodka squashu :-D inak s jedlom, snazim sa jest zdravo, len niekedy juuuj chytia ma take chute, ze zjem vsetko co mna nezje :-D
@tdpaslicek no hod ten link, nech aj ja teda kuknem co je to na precistenie, zislo by sa aj mne, ak to nie je nic velmi umele
@lenkii juuj mrzi ma, ze sa ti to znova vratilo... davaj si na seba pozor a ked nemozes, nemozes, radsej neriskuj... inak ako svadobne saty, uz si skusala? bola skusat? ci sa ides vydavat v rifloch nakoniec? :-D
ahojte oblinky.... ja sem vzdy jednym ockom nakuknem, ale nemam kedy ani len napisat... Momentalne mam skolenia, kazdy den rano mame testy, tak sa ucim do roboty, ucim do skoly, snazim sa pisat diplomovku a tak vsetko co treba... Jasne ze nic nestiham, uz som z toho aj nervozna... ani tak moc nejem, ale mam pocit, ze priberam aj z vody... Momentalne mam pred svojimi dnami, tak som ako balooon... A musim si dat nafarbit vlasy, lebo vyzeram ako sialena viktorka od splavu - na hlave vybuch neskutocneho charakteru... A co mam na tvari ani nehovorim... Baby uz musim vydrzat len necele tri mesiace a konecne sa dostanem do normalu..
@suzii snazim sa kedze o mesiac dovolenka :) dost ze drahy bude mat brusko :-D nech som teda aspon ja za peknu :-D aj ked bude mi chybat vypln do vrchneho dielu plaviek, co uz peniaze na to zatial nie su :-D
Zienky dnes som skusala vibracnu plosinu, skusali ste? To je teda ina sranda :-D
Ahojte zienky, ptrebujem poradit ohladom svadby...nechcem nic uz riesit moc ...
Co by ste robili keby vam napisali z miesta svadby ze ci musime zobrat vsetky zarezervovane chatky? mna to nahnevalo hrozne moc a asik v 5 tich emailoch vysvetlova ze si zaplatime aj za nevyplnenene lozka...a recepcna ze nechce byt nezdvorila, ale ze chcu pouzit 2 chatky a ze niektori hostia mozu byvat v kupelnom dome...chceli sme mat sukromie... stym sme to aj bookovali .. a recepcna zas ze hlavny segment ubytovania sa zmenil a bla bla...po staznosti nam prevadzkarka odpisala, ze je to kvoli tomu lebo niektori ludia su tam ubytovani uz mesiac a maju vela batoziny...
ako by reagovali?
keby to hned recepcna vysvetlila normalne zachovame sa inac, ale aj tak od zaciatku vedeli....ani neviem co teraz robit..ci sklopit usi al..
co myslite? nehnevajte sa ze sa z hentym obraciam, ale...
Ahojte oblinky ako sa mate? Ja cvicim poctivo aj ked by som nemala a mam hnusne bolesti :) snazim sa prekonat smau seba :) Dufam, ze vsetky zeleninku tiskate do hlavy :)
Taakze som sa rozhodla lieky neuzivat do kym to nebude zle...vcera som nevladala byt na fit lopte, vdaka bolestiam som spadla z nej..ale tak snazim poctivo dalej :)
pekny uzimeny dnik
nestiham sem vobec chodit za vami, len obcas nakuknem, aj to len maaalicko.. cely tyzden striedam pracu, pisanie diplomovky, mam toho straaasne vela. a minuly vikend sme aj s lacom chytili nejaky virus, v piatok a celu sobotu nam bolo velmi-velmi zle, vysoka horucka, polovicu dna som stravila naklananim sa nad wc misu, no co vam poviem.. kraaasny vikend, ale nastastie uz asi tak od utorka je to v pohode :-) a schudla som asi tri kila
od buduceho tyzdna budem naplno dnom aj nocou pisat diplomovku, tak na mna potom myslite, nech ju zvladnem dopisat ;-) o necely mesiac ju uz musim odovzdavat..
inak sa snazim stravovat zdravo a kazdy den poctivo cvicim :-)