Dobrý deň všetkým účastníčkam zájazdu ;-) Sme tu preto, že so sebou chceme niečo robiť, ale nie sme dokonalé a ani stroje, a preto sem tam aj zhrešíme, sem tam sme aj lenivé a potrebujeme niekoho, kto nás dokope do cvičenia, odhovorí od nočného vyžierania chladničky a podporí, keď nám bude najhoršie a ručička váhy nepôjde tým správnym smerom tak rýchlo, ako by sme si želali. Nepotrebujeme tu žiadne vyrývačné povahy, ktoré su dokonalé, sme tu iba my, obyčajné ženy a chceme schudnúť ;-) Tak baby, športu a zdravej strave zdar!
@lenkii no zienka - pekne ti to ide - ty ozaj budes princezna :) len ja asi ostanem oblina...
vcera som bola 12 hodin v skole, potom sme dostali este jedno debilne zadanie - sedela som pri tom do rana do tretej. Akoze baby som psychicky na dne z tej skoly... a niiic nerobim len hladam co by som zozrala :)
@kaktusik@mishinecek dakujem zeny :). A ja ked som v strese, neviem jest...mna vkuse prehana :(... a len pijem vodu
a predychaj stres, a vsetko skludom aj skolu..do 3tej rana sa neoplati sediet lebo potom telo kopletne vybuchne..to nesmies,,,,na zadok dostanes
@lenkii a tak chcela som hned urobit to zadanie co sme dostali... ale tak ozaj som bola hotova... jedine co ma tesi, ze vcera mi moja veduca diplomovky celkom pochvalila pracu - mala len male vyhrady k uprave, takze pohoda :)
@mishinecek super, ze si sa zabavila :-) len skoda, ze to zdravie sa nezlepsilo, tak sup sup zajtra k lekarovi, lebo s tymto sa fakt neoplati zahravat, ja si pamatam ako 12rocna som kvoli tomu skoncila v nemocnici a uz nikdy viac... preto ak su nejake priznaky, vzdy bezim k lekarovi :-)
no Zufalky joooj tie som milovala a ked skoncili, tak sa mi az plakat chcelo, nastastie nasla som si milion dalsich inych serialov, co pozeram :-D zavislak ja viem...aj ked teraz popri novej praci nestiham ako kedysi ...tak mm musi pozerat somnou Carrie a ine zenske hihi....
My sme si dnes pustili Lincolna, ze teda ho pozrieme, ked uz nejakych Oscarov dostal, no nejak ma extra nenadchol a ani sme ho nedopozerali, hrozna anglictina... museli sme s titulkami dokonca pozerat, lebo sme im polovicu nerozumeli :-D
Nad pizzou sme rozmyslali aj my, ale nakoniec som urobila take tortily so sladkymi zemiackami a spenat a syr, kopu zeleniny k tomu a teraz popijame pivko so spolubyvajucim...hruza....
@bosorka_ zenska take chute si narobila s tortou...my sme mali vcera v tom antikvariate take mnam, mnam domace kolaciky upecene...ja som si dala mrkvovy a drahy cokoladovy, nebicko v papulke :-)
@lenkii no tento je pri Edgware road stanici, vola sa Alfies Antique Market ...toto je ich stranka a bolo na co pozerat, niektore veci proste naaaaaaadhera http://www.alfiesantiques.com/@kaktusik no tebe pevne nervy s tou skolou... len si predstav, ze este niekolko mesiacov a mas po...ako ti bude potom dobre a som si ista, ze miestami ti bude aj chybat :-)
inak zeny hodinu som zehlila...skoro ma porazilo :-D
Dobre neskore ranko oblinky :-)
tak dnes zatvaram aj na recepcii aj v restike :-) to zas bude dlhy den a na recepcii som tento tyzden uz sama...tak dufam, ze na nic nezabudnem ... :-)
Inak rano neskutocne leniva, dala som len kliky a side plank, plus niektore cviky co mi dal trener, no slubujem ze zajtra sa ide uz do fitka :-) idem odstopovat, kolko mi zaberie cela ta seria cvikov+beh, aby som vedela o kolkej zhruba musim naklusat rano do fitka... kedze zacinam cely tyzden neskor... a inak zajtra mam polovicu dna volno :-) tak idem na nejake tie nakupy konecne :-D dufam, ze uz nieco kupim....
prajem vam krasny den zenusky
@jinxixi23@mishinecek aj aj potrebujem ist na nakupy, musim si kupit nejaky jarny kabat.. uz som minuly tyzden bola pozerat, ale ziadny ma akosi nechytil za srdce.. tak potom ak si nieco pekne kupite, pridajte foto :)
@kaktusik ribezlove vinko mam aj ja rada ;-) inak pozerala som najnovsi katalog bonprixu a maju tam krasne kvietkove saty, tak som si na teba spomenula - ako si spokojna s tymi, co si si objednavala?
@mishinecek@jinxixi23@kaktusik@tdpaslicek@majinka21@suzii
ahojte kocky, ako sa mate,co nove? ja mam toho strasne vela, vobec tu nestiham chodit :-( :-/ , ale myslim na vas! ;-) :-)
pisem bakalarku (inak zajtra mam ist na konzultaciu s vypracovanou teoretickou castou, tak som zvedava, ako to dopadne :-P ) .... riesim veci okolo svadby- vcera sme konecne kupili drahemu oblek :-D tak sa velmi tesim :-) a este aj doma mame frmol,lebo babka ma zdravotne problemy,tak sa jej snazime pomoct.....a mam taky pocit,ze aj jarne upratovanie budem musiet o nieco presunut na neskor :-| :-| :-D :-D
@suzii jooooooj, tak to ti fakt nezavidim... že sama na všetko, naozaj ťa obdivujem!!! :)
@ivka_ivka tak vitaj teda naozaj medzi nami pracujúcimi :) :) :) oficiálne, neoficiálne, už tam chodíš, tak makáš :P
@mishinecek no ako? už sa liečiš normálne? dúfam, že príznaky už postupne odchádzajú a liečiky zaberajú
@lenkii wow, cez vikend tak skoro vstavat!! máš môj obdiv :D
@kaktusik no čo? už vo veľkom zakladáš úvery, účty? :P
@bosorka_ jeeeeeeeeeeeeeej..krásna torta :)
@patricia33 no vitaj...ja to mám tiež tak, že už pomenej stíham...ale troška aj dobrovolne, lebo som si pripadala už úchylne, sem chodiť niekoľkokrát za deň :D :D :D
@jinxixi23 žena kde ty berieš energiu cvičiť každý deň?? ja som cez víkend oba dni zaliezla do sauny, tak som troška hádam vypotila, ale to bolo tak všetko :D
@tdpaslicek aj sauna sa pocita...ved to pomaha k zdraviu :-) no snazim sa vzdy cez vikend dokopat k cviceniu, lebo cez tyzden nie je vzdy cas a ja musim aspon 5krat do tyzdna odcvicit nieco.... :-) len teraz to bude horsie, kedze je u nas ten kamarat a okupuje volnu izbu, v ktorej som vzdy cvicila :-( nic...tento tyzden bude pekne krasne poctivo fitko a v sobotu alebo nedelu vstanem skoooooro, aby ma chlapi nevideli funiet v obyvacke :-)
Inak vcera mm pri udobrovacom sexe :-D pochvalil, ze zacinam byt troska viac svalnatejsia...ze sa mi rysuju nejake tehlicky :-D tak potesil
@mishineck inak Miska dufam, ze si bola u lekara a teraz sa liecis doma .... :-)
@jinxixi23 Hello ;-) no, akurat som sa chcela spytat, aky serial odporucas, co pozrie aj muz, lebo Despredky akurat dnes dopozerame a nemame co pozerat :-( normalne som v soku, lebo oni boli take fajn, ze sme ich pozerali spolu, rovnako ako Housa. A neviem, ci je este nieco na ten sposob, ze aj smiesne, aj zo zivota, nie len obycko sitcom.. Ficali sme aj na Frasierovi jeden cas, nieco na ten sposob, hm? Budem vdacna ;-)
@tdpaslicek Otazka na serial patri aj pre teba, viem, ze aj vy pozerate kadeco a hlavne dobre kadeco ;-) Inak, co sa tyka choroby, u lekara som nebola, lebo som sprosta, ale bola som v lekarni, tak som dostala nieco volnopredajne... uvidime...
No a odcvicena hodina inak ;-) btw, akurat som ratala, ze od stvrtka som cvicila kazducky den ;-) joj, len keby to aj na vahe bolo vidno ;-) ale som nabudena akurat, tak este ozehlim pri Extremnych premenach, poobzeram americke prasce a pojdem aspon spokojne spat :-D Bruuu nocku zienky :-)
@kaktusik Katuska, Michal tomu moc nerozumel... :-( musel by si na to sadnut a vcera bol po opici a dnes odkedy dosiel z roboty, tak robi veci do starej roboty... taha dva joby, ja nechapem, ze ho zo starej prace mozu stale otravovat.... :-( preto som vcera ani nepisala, bo som dufala, ze to cekne dnes a dnes to takto dopadlo, prepaac... a inak, si sa ma pytala na ten geneton strasne davno a ja som sa hned ten den pytala kolegov, co ako a az teraz mic vaklo, ze som ti nedala vediet... tak, plati sa to, v podstate iba pre nas katedrovych by to bolo zadara a inak len po znamosti a ja konkretne s tymi ludmi nie som az tak v kontakte, ze by sme boli nejaki priatelia, tak skor nie ako ano... pozname sa, zdravime si, pijeme na katedrovych akciach, ale pracovne sme si dost vzdialeni... ale ked budes tehotna ty, tak poviem, ze si sesternica a vybavime ;-)
@bosorka_ To ty si piekla hentaku tortu? padla som inak zo stolicky :-D wow! No, co sa tyka nakupov, nebola som dnes, bo som si dala s kolegynou na obed halusky, ja som skoncila s "prehankami" a ona chuda zvracala, tak sme sa odtrepali obe domov a ziaden aupark mi ani nenapadol... ale zajtra by som uz chcela ist, tak omrknem a dam vediet ;-)
@mishinecek zlatko netrap sa - ak to misko nevie, tak nech sa zbytocne nezatazuje,.. toto je fakt nieco z praxe a z oblasti vyroby - tak ak to nestudoval, tazko sa mu to bude riesit.. V kazdom pripade dakujem za ochotu cmuk :)
@mishinecek takze jednoznacne odporucam The Big Bang Theory :-D uuuuuuzasny serial a u nas to bezi ako Teoria velkeho tresku, ak si dobre pamatam...fakt, ze dovidenia ... Sheldon je number 1 :-D a my okrem toho este pozerame kreslene Family Guy, American Dad...plus ja ficim momentalne na The Carrie Diaries, Revenge, Pretty little liars, nove 90210 a troska zombiee The Walking Dead :-D nemam sajnu, ako prelozili tieto serialy a ci ich vobec davaju v SK, no ak rozumiete AJ, tak Sheldona si pozrite a jednoznacne mlada Carrie, len to asi nie je este doma... to ma rad aj mm :-)
A inak super, ze od stvrtku cvicis :-) len tak dalej, mozno na vahe to neukazuje preto, ze sa tuk meni na svaly, takze radsej zmenit 3kg tuku na 5kg svalov ako len schudnut :-) drzim palce...mna zajtra caka fitko vuhuuuuu :-D
@jinxixi23 Ocekujem tie serialy, The Big bang Theory sme aj uvazovali, ze asi najskor toto stiahneme ;-) len som pocula, ze je tam otrasny dabing a po anglicky to moc nechcem, nerozumiem vsetko a citat titluky... to nebude oddychovka. Ale na druhej strane, je to asi lepsie, lebo sa na mna aj nieco nalepsi z jazyka ;-) No, ja cvicim uz dlho, snazim sa minimalne trikrat do tyzdna, ale od stvrtka mam taku nejaku "put kazdodenneho cvicenia" ;-) len dnes som uz ruky nevladala, zajtra dam asi len brucho a cardio, trosku dam rukam a noham apson den oddychnut ;-) boze, fitko ti zavdim. Nam uz skoncil benefit a prehovaram draheho, aby sme kupili celorocny vstup, kde sme chodili, lebo je tam uzasny bazen... ale dat dva litre len tak sfleku je teda strasne dost.... tak dufam, ze nieco vymyslime ;-)
@mishinecek no ja momentálne pozerám once upon a time, ale sama.. :D ale na teoriu tresku som aj ja pocula same dobre ohlasy :)
@jinxixi23 no veru, akoze ja ked mam moznost, tak saunu vyuzivam.. skoda, ze je to take drahe a ze mame maly byt :D ..ja mam totiz najradsej parnu - boli sme v sobotu na vystave Môj Dom a Vladko si tam nechal spraviť prednášku o 5tisícovej najlacnejšiej verzii, že on mi ju raz spaví v záhradnom domčeku...som sa smiala za chrbtom toho pána, čo mu to vysvetloval, lebo ten si chudák myslel, že to ideme už aj objednať :D ..švagrovci majú ale na chate infra, takže najčastejšie som v tej
zdravim zienky z krasneho slnecneho Londyna :-)
no takze gym mame zavrety :-( robia nieco so strojmi, tak som nedala dnes...preto som rychlo utekala z prace na nakupy, ze nech vsetko rychlo postiham a doma odcvicim, no doma ma cakal spolubyvajuci, ze ma dnes off ....pozera tv, tak v obyvacke cvicit nemozem, v jeho izbe tiez a v nasej sa neda, kedze tam nie je priestor :-( tak som taka nervna :-( hned som aj drahemu pisala, ze neviem ako dlho to vydrzim takto fungovat.... povedala som mesiac a nech sa potom bali bud do Nepalu alebo na tu lod...a to sa chysta este teraz varit, tak uz vobec neviem kedy budem ja varit :-( och ked si clovek raz zvykne zit sam, tazko sa potom zvyka na dalsiu osobu :-( co uz, dnes to bude asi bez cvicenia....
Inak chcela by som teda dnes urobit halusky pre mna spenatove a pre draheho normalne...viem, nie je to zdrave, le tak raz za cas si bryndzu mozme dopriat, u nas je to tak raz za polroka :-)
Pekny zvysok dna vam prajem :-)
Ahojteee tak som tu na chvilku,uplne nic nestiham :-( dietu momentalne nedrzim lebo mam toho strasne moc-fyzickej prace a asi by som odpadla a nestiham ani jest mozno 1-2x za den .Mamina je nastastie v poriadku,dnes sme boli na kontrole ale nemoze zdvihat nic tazke este mesiac takze este musim ja opatrovat a fakt by asi mali davat medaile za opatrovanie starych ludi pretoze je potrebne mat neskutocnu trpezlivost.Strasne mi chyba moj drahy :-( Ked uz mamina bude moct opatrovat odletim za nim,pripada mi to ako 100000000 rokov co sme sa nevideli :-( Vsetkym Vam zelam vela zdravicka ;-)
@mishinecek ja som ju piekla, ale ked sa mi nedarilo, mala som chut vyhodit ju do kosa a rano zbehnut do obchodu kupit hotovu tortu:-D ale nakoniec sa nastastie podarila ;-)
a to big bang theory aj v mojom okoli vsetci chvalia.. ja som videla len asi dve casti, ale akosi ma to nechytilo.. my momentalne pozerame How i met your mother :-)
@suzii drz sa, posielam vela vela sily, aby si to zvladla.. moja mama tiez opatruje starych ludi, takze si viem predstavit ake to mas tazke..
@bosorka_ ano je to tazke a hlavne psychika robi svoje :-| ale musim to zvladnut pretoze nikto iny z rodiny nema zaujem pomoct :-| ale kazdemu sa to vrati -verim v to.ked robime dobre-dobro pride a ked zle-zlo pride
Pekny vecer zienky,
vidim, ze to tu troska zanedbavame, ale tak isto mate toho dost ... ale dufam, ze tato diskusia nezanikne...bola by jej skoda. Aky bol dnes den? Ja som sla do prace takmer o 3 hodky skor, aby som mohla ist do fitka aj, no najskor mi zrusili vlak, potom dalsi sa vliekol rychlostou slimaka, tak som vo fitku stihla len polhodku behu :-( nedala som nic na brucho dnes, tak ma to aj stve, lebo vecer sa mi uz nebude chciet .... dufam, ze zajtra budem stihat, alebo teda ze vlaky nebudu meskat ... Inak musim povedat, ze som sa dnes celkom drzala, ranajky vlocky s ovocim a dzus, obed som mala spenatove halusky s bryndzou zo vcera :-) viem, nie je to extra zdrave a potom este jedny bebe keksy.... caka ma este poslednych 25minut do zatvorenia a nudim sa tu a nudim :-( takmer vsetko je urobene.... a drahy dnes pecie babovku, tak to bude moj dnesny prehresok :-( inak odklikovala som, len side plank nebol....takze zajtra dam extra ...
Pekny vecer vam prajem :-)