Z obliny princeznou ;-)

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
Dobrý deň všetkým účastníčkam zájazdu ;-) Sme tu preto, že so sebou chceme niečo robiť, ale nie sme dokonalé a ani stroje, a preto sem tam aj zhrešíme, sem tam sme aj lenivé a potrebujeme niekoho, kto nás dokope do cvičenia, odhovorí od nočného vyžierania chladničky a podporí, keď nám bude najhoršie a ručička váhy nepôjde tým správnym smerom tak rýchlo, ako by sme si želali. Nepotrebujeme tu žiadne vyrývačné povahy, ktoré su dokonalé, sme tu iba my, obyčajné ženy a chceme schudnúť ;-) Tak baby, športu a zdravej strave zdar!
Odpovedať
Profilova fotka
@jinxixi23 Oki, na konci cinankinho Abs dam aj tento cvik ;-) No, povedala som si, ze najprv skusim volnopredajne lieky z lekarne a svoje cajiky a ked nepomoze, tak v pondelok skocim za svojim panom doktorom a uvidime.. :-( o hodku som u kozmeticky, normalne mi stiska zaludok.... inak, aj ja mam milie, ja mam asi vsetko :-( tiez som doranana, ked od nej odchadzam, ale dnes jej poviem, ze nech mi spravi iba tie najvacsie problemy a nech da pleti pokoj, lebo zajtra idem s muzovymi novymi kolegami von a nechcem hned na prvykrat vyzerat ako idiot...
Odpovedať
@mishinecek tak ako dopadla kozmeticka? dala ti zas zabrat?
Odpovedať
Profilova fotka
@mishinecek k tomu cikaniu: nevymýšlaj!!!! to aj Vladko bol macher, že vydrží a vydržal pol dňa, potom išiel pozrieť tetu doktorku a aj tak dostal antibiotiká a 3 dni "plakal" ... ak ta to neprejde za deň, tak bež kludne radšej aj na pohotovosť, lebo to ked nezachytíš v prvom štádiu, tak to bude iba horšie a horšie... @jinxixi23 tak pekne MDZ aj do Londyna :) ja som dostala kyticku dnes...veela tulipanikov, tak sa vytesujem :) ...a dnes som sa v praci tolko nabehala, ze som sa nevedela dockat konecnej piatkovej, asi 100x som šla 4 poschodia pešo...dnes už asi viac necvičím :D @majinka21 no veru, aj ja všímam, že nejak nestíhame ani sem nakúkať...strašné s nami :( @lenkii no čakáme na detaily z novej práce :) @suzii ved ty na tej foto vyzeráš úúúplne brutal!!! ...a to opatrovanie ti veru nezávidím...máš MôJ VELKYYYY RESPEKT! ...ja by som to asi nezvládla :( @kaktusik no vidíš ako je fajn v novej prácičke a ako si sa bála :)
Odpovedať
@tdpaslicek heeeeeeeej ja som tu stale :-D teda sa snazim aspon raz do dna prist :-D aj ked fakt nemam tolko casu ako kedysi :-( by si neverila, 2 Rusi behali po celej Shell company a rozdavali zenskym ruzicky :-) ze ked je MDZ a pre nich je to velky sviatok :-) a od najvyssieho zo security sme dostali cokoladove vajicka :-) robila som psie oci, tak siel a kupil kazdej jednej na recepcii :-) no smial sa, ze manzel ma doma riadnu potvoru :-D ze furt nieco pytam :-) inak dobra, ze 4 poschodia...to mas odcvicene na dnes...uz len tie kliky a side plank a mas off na dnes :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte oblinky :) dnes bol taky sisi den - od rana kopec ludi v banke. ale bolo tak veselo :) kolegovci nam kupili tulipanky a ruzicky.. tak som prisla domov ako keby som vyrabovala kvetinarstvo :) od pondelka zacina tvrdy rezim - dojde uz aj veduca pobocky, baby ma troska nastrasili - vraj je hrozne naladova... tak uvidime no... zajtra idem do skoly, tak mi drzte palce nech to tam prezijem :) a zuzka - sak ty si akaaaaa kocka na tej fotke ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@jinxixi23 hehehe...no aj my sme dostali tulipanik od pana riaditela :) ..on studoval v Rusku :D ...xixixi..ale nie..by si neverila, kolko zien som dnes videla ist s kvietkom/kyticou domov ... ze kazda druha! fakt :) pekny sviatok :) @kaktusik no veru, sisi den..aj ja som sa nabehala a to som ani nemusela mat zakaznikov :(
Odpovedať
@tdpaslicek jeej to je pekne... len toto bolo take necakane, lebo to uplne neznami chlapi behali po budove a takto koho stretli, teda zensku, tak hned jej dali ruzicku :-) som hned pisala manzelovi, ze som dostala ruzu a on nastvaneho smile a ze od koho :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@jinxixi23 xixixi...tak my sme v jednej firme, takze ten môj vedel od koho to je :D a veru, je to mile :)
Odpovedať
Profilova fotka
@tdpaslicek mna dnes dokonca zastavili dve tetusky ked som sla z prace, ze to kde som kupila take krasne tulipany :) a ked som im povedala, ze som ich dostala, tak skoro odpadli. Ale poslala som ich do Lidla - lebo tam kolega kupoval kvety aj pre klientky :)
Odpovedať
Profilova fotka
@kaktusik ja som tiez dostala asi lidlove :D 3 v jednej :D
Odpovedať
Profilova fotka
@jinxixi23 @mishinecek @kaktusik @tdpaslicek @minuskad @majinka21 @patricia33 @lenkii @suzii Ahojte zienky :) este ani nepracujem a uz sa vam nestiham venovat :-D ale od 2.4. uz makam :) www.stkrs.sk, predvcerom som si objednavala kraaaaaaasne zlte polokosele :) uz mame kadejake skolenie, na fb sa spustila stranka a kedze ma spravili adminom, tak uz musim vymyslat co na nu, ja co nemam fantaziu :-D a cas zabijam aj dokoncovanim Velkonocnej vyzdoby, palec mi o chvilu odpadne :-D Vo fitku mame sutaz "Za 3 mesiace do formy", startujeme buduci pondelok, samozrejme prihlasila som sa prva :-D stravu sa snazim dodrziavat, vratila som sa k pitiu protaku po treningu a na veceru, lepsie mi ukazuje cisla na vahe :) pijem Ultra Loss Drink Dufam, ze vas chlapi vcera niecim prekvapili :) ja som dostala velke lizatko zajaca a dnes ranajky do postele :) Peknyyyy den :-*
Odpovedať
Dobre ranko zienky, tak po nakupe sedim na zastavke a cakam na bus...este som necvicila, ale budem isto :-) dnes to bude asi poobedne cvicenie :-) inak extra ticha domacnost, s mm sa uz nebavim od stvrtku a bohvie dokedy to bude takto :-( co uz... Vcerajsie nakupy, no nenasla som nic, teda jedny saty, hodim foto, ze co vy na ne...strasne sa mi pacia len nie som si na 100%ista ....tak vam teda pekne prajem pekny vikend :-) @ivka_ivka pekne od teba ze si zavitala :-D super som rada, ze sa vam to rozbieha a neboj isto sa osvedcis aj ako admin, mozno by si mohla potom aj tu pracovat ako admin :-D a s tou sutazou palec hore, nenapadn sa k tebe pridam, aj ked teda ja nebudem pit ziadne drinky :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@jinxixi23 Hello ;-) kozmeticka dopadla dobre, tete som vysvetlila, ze minule som vyzerala otrasne, nech sa zameria iba na to najdolezitejsie a nenarobi velke skody a fakt super ;-) moje prave lice je licom pubertiaka, s tym by aj tak nespravila nic, ale inak sa fakt snazila a myslim, ze dnes mozem ist aj von ;-) Inak, preco mate tichu domacnost? Som nezachytila... My sme sa vcera chytili kvoli pavukovi, on ho nechcel zabit a mne bolo na vracanie, lebo sa pavukov strasne bojim... kvoli takej blbosti sme sa vadili asi 20minut :-D ale to len tak, som chcela povedat, ze sme tiez taki, ze sa povadime za hocijaku volovinu :-D @tdpaslicek Inak baby, je to horsie... :-( bezim do lekarne, dufam, ze teda fakt budem moct ist von, kedze je ta narodeninova party a hlavne tam budu Michalovi novi kolegovia.... hadam sa este cez den "preliecim". @suzii chcela som ti tiez k tej fotke povedat, ze vyzeras fakk super a tie vlasyyyy!!!!!! A inak, vcera som hodinku cvicila, najprv polhodinu cardio a potom este cinanku na nohy, tu polhodku. Nakoniec som spravila ten cvik od Evky a kliky boli v cardiu, bolo ich tam dve serie po 25, takze za jedno cvicenie 50 ;-) idem upratat a potom si dam aspon kardio, aj ked dnes zhresim na oslave, co uz... hlavne, ze si odcvicim ;-)
Odpovedať
Zienky tak toto su tie saty :-) nie je to extra dobra fotka, ale tak co myslite?
Odpovedať
Profilova fotka
@jinxixi23 Latka sa mi moc paci :-) Aj strih. Osobne sa mi nepacia "diery v pase", ale to je len moj nazor, satky su inak velmi velmi pekne ;-)
Odpovedať
@mishinecek mne sa to prave kvoli tym dieram paci :-) a tie vtaciky a kvietka ...juuj take jarne svieze, inak maju ich v Zare, nevidela si ich tam?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@jinxixi23 Tak potom je to ok, ked si si nimi nebola ista ;-) latka je fakt super ;-) nevsimla som si, ale je pravda, ze som obchod len tak ocami preletela, lebo som hladala skor nejaku jarnu bundicku, kabatik a tak...
Odpovedať
@tdpaslicek vies ked musis tak musis nikto iny nema zaujem pomoct iba ja a mamnina ale mamina je po operacii tak aj o tu sa teraz staram ;-(
Odpovedať
@mishinecek jej dakujem :-D
Odpovedať
@jinxixi23 krasne su ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@tdpaslicek @jinxixi23 @ivka_ivka @suzii ahojte zeny...setko v robotke :) vyklopem, sme boli piatok vonku, super bolo :) a dnes sme boli na rybacke..vstavali ssme o 5tej rano...brrr...inac ..od zajtra cvick poctivo a dnes odych..som strasne unavena..ale pekny vecer :)
Odpovedať
Profilova fotka
@jinxixi23 jeeejdanenky a to kvoli comu sa nebavite? teda ak to nie je tajne... to ja by som nevydrzala..
Odpovedať
@kaktusik no pohadali sme sa uz minulu sobotu nieco kvoli sexu, viem hlupa vec a potom sa to uz len zacalo nabalovat :-( o den nato ma dozral, ze si zas len lepil auticko a nic ine nerobil, ako sme sa vzali zpohodlnel a uz ani len nenavari...predtym aspon raz do tyzdna navaril a tiez ma nebavi furt ho prosit aby urobil toto a hento...nic ho sameho nenapadne ...neviem asi prestanem aj ja vsetko robit a uvidime do kedy takto vydrzime....ale dnes uz bolo lepsie...boli sme v jednom velkom antikvariate 3poschodia s roznymi obchodikmi a potom sme boli mojho byvaleho manazers podnik pozriet a teraz zas lepi to hlupe auto...tak to vidim na tichu domacnost zase :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@jinxixi23 moja zlata, satky su krasne a myslim,ze ti velmi pristanu,ale ty sa na "oblinu "vobec" nepodobas,ved mas super postavu :-)
Odpovedať
Pekne poobedie zienky, tak sme sa s mm vcera dlho rozpravali do noci, vydiskutovali sme si hadam vsetko a uvidime, ako bude dalej...obaja dufame, ze uz bude len dobre a hadky ak nahodou, tak len kvoli nejakym somarinam :-) dnes bude dokonca varit :-D teda ak zozenie potrebne suroviny na jeho polievku ..... Inak rano odcvicene, ranajky ovsene vlocky s bananom plus dzus mix vsetkeho, co chladnicka dala :-D stihla som uz aj kupelnu umyt a chystame sa ist na nakupy a potom ma caka vela zehlenia a cakanie na nasho noveho spolubyvajuceho.... :-( zas budem mat naruseny rezim, dufam ze neostane dlho, ale len nejake 2mesiace ako spominal.... @majinka21 dakujem no to sa ti zda... ja mam na bruchu dost tuku a nie a nie sa ho zbavit a zamenit ho za svaly :-( @mishinecek Miska ako bolo na party a ako zdravie? polepsilo sa ci nie? ak nie sup sup na pohotovost, nech ta vyliecia, lebo ak to budes oddialovat, bude len horsie :-(
Odpovedať
Profilova fotka
posledne dva dni u mna dieta ani zdrava strava nic moc.. z piatka na sobotu som celu noc piekla tortu, takze som samozrejme trosku aj ochutnavala a vcera sme boli na solave bratovho syna, takze som zasa len jedla sladke a samozrejme z torty,.. :-D ale dneska uz mam odcvicene, prave som dozehlila, doprala a mozem sa ist ucit.. :-S
Odpovedať
Profilova fotka
@jinxixi23 Hello ;-) no, na oslave bolo kupodivu super ;-) boli tam totiz aj ludia, ktorych dlhodobo nemusim, ale vcera sa spravali vsetci fajn ;-) akurat tam bola jedna namyslena cuza, Michalova nova personalistka, poznala som ju aj predtym a myslela som si o nej svoje a vcera sa mi to len potvrdilo... ma na vsetko opacny nazor, vsetko, co robi ona je spravne, co robia ostatni, je nespravne... jaaaaaj, zaskrtila by som ju! Ale dobre sa nakoniec odpalila sama, takze sme sa na nej kvalitne zasmiali a potom sa snazila konverzovat, ale otocila som hlavu inym smerom :-D vypila som tri vina za 6 hodin, celkom fajn, pomerne triezva som sla domov, len sme vstali az o jednej :-D No co, pozerame Zufale manzelky odkedy sme vstali, objednali sme si pizzu a lenosime ...muz siel teraz k susedom im nieco nainstalovat, tak idem dat rychly polhodinovy pilates na brucho a samozrejme aj kliky ;-) a potom dalsie casti zufaliek :-D co sa tyka zdravia, je to asi stale rovnake, zajtra zajdem k doktorovi.... inak, dufam, ze uz bude s manzelom len dobre... inak aj my sme taki, ze sa castejsie pohadame, ale nejak sme taki aki sme, trosku talianske manzelstvo, zakladne principy vsak mame rovnake a aj nazory a to, ze sa pohadame, neberiem vobec v zlom... proste sme obaja taki, vybusni a niekedy nervni a nevieme byt proste len "zamilovanuškí a ľubiky ľubiky cmuk cmuk"... nevidim na tom nic zle, teda, pokial sa nehada o dolezitych veciach, ale to sa nehadate ani vy, takze si z toho nic nerob ;-) @bosorka_ sikovna ;-) ja dnes len periem a mozno aj ozehlim, ale to sa mi bude musiet najprv chciet ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@jinxixi23 evik vsetko je o komunikaci...my sme sa tiez vadili dnes kvoli svadbe ze naco je taka velka.... a v akom antikvariate ste boli :)) a kde?
Odpovedať
Profilova fotka
dobry vecer zienky...:)j dnes som zistila ze navleciem dalsie nohavice na seba co som dlho nezvladla :) takze tesim...kazdy den salat ovocie a ked som hladna tak hnusne nezdrave sackove polievky..brrr ze sa nehambim...:) dnes budem este cvicit :) a vieknd inac ok..drzte sa
Odpovedať
Profilova fotka
@lenkii Wow, gratulujeeeem ;-) som rada, ze sa Ti dari ;-) ja som odcvicila pol hodku a muz robi akurat vdolečky :-d takze tak...
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?