Z obliny princeznou ;-)

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
Dobrý deň všetkým účastníčkam zájazdu ;-) Sme tu preto, že so sebou chceme niečo robiť, ale nie sme dokonalé a ani stroje, a preto sem tam aj zhrešíme, sem tam sme aj lenivé a potrebujeme niekoho, kto nás dokope do cvičenia, odhovorí od nočného vyžierania chladničky a podporí, keď nám bude najhoršie a ručička váhy nepôjde tým správnym smerom tak rýchlo, ako by sme si želali. Nepotrebujeme tu žiadne vyrývačné povahy, ktoré su dokonalé, sme tu iba my, obyčajné ženy a chceme schudnúť ;-) Tak baby, športu a zdravej strave zdar!
Odpovedať
Profilova fotka
je tu niekto?
Odpovedať
@majinka21 tu som zenska, ako sa mas? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@jinxixi23 troska neskoro :-) ale ahoj moja :-) mam sa fajne,lebo uz konecne mam tu diplomovku, tak sa mozem flakat :-D a ty ako?
Odpovedať
@majinka21 super, gratulujem k diplomovke a ze mas o jednu vec menej :-) ja fajne...s mm uz dobre, uz len toho spolubyvajuceho sa zbavit :-) v praci dobre...vcera som mala rozhovor s managerom po 30dnoch a je spokojna, takze radost :-) len ma pasy stvu, ze sa nam nejak neozyvaju z ambasady :-(
Odpovedať
Profilova fotka
no uz so rada,ze to mam z krku,ale ktovie kolko tam bude chyb,to uz dozviem az na statniciach a co sa tyka toho vasho spolubyvajuceho, no hroza, neviem ci by som vydrzala,pevne nervy ti prajem :-) dufam,ze to nebude nadlho
Odpovedať
Profilova fotka
aaahojte zienky. ja som skoncila s chudnutim, cvicim tak akurat ale jem jedno cez druhe. som na nervy uplne z bakalarky. mam 40 stran cisteho textu som na zaciatku tretej kapitoly zo styroch. mam viac ako 60 000 znakov. hranica je do 75 000 pri Bc .... proste po dopisani, po vlozeni do sablony, kde bude mat uvod, abstrakt atd moja bakalarka bude mat asi 70 stran .... parada. spoluziaci maju bakalarky na max 40 stran uz celu. ale ved coooooo, ja ju potom asi odovzdam ako diplomovku len dorobim nejaky pokus..... no cize vaha tam kde bola. proste neviem sa udrzat v jedeni sladkehooooo ]-( ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
@minuskad zlatko,drzim ti prsteky pri pisani :-) ja som teraz dopisala a dala zviazat diplomovku a mala som cez 60 stran...ty preco mas tak vela?u nas to bolo tak,ze ked mal niekto velmi vela stran,bolo zle.my sme teraz mali rozsah od 60-70...a pri pisani som aj ja pozrala kadeco a som aj pribrala ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
@minuskad Poviem uprimne - taku bakalarku by som ani necitala. Nic v zlom, ale zbytocne obsirna. My mame limit cca 30-40 stran, z toho cisteho textu bez tabuliek, obrazkov atd... nech je tak 20-25 a bodka. Bakalarku zbytocne nenatahuj, k diplomke ti nepomoze, aspon u nas je to tak, ze nemozes z bakalarky do diplomky kopirovat viac ako 20% a v drvivej vacsine sa nekopiruje vobec. Nechcem ti zle, uz som zopar bakalarov aj viedla ako skolitel, aj oponovala a zda sa mi to prehnane. Takze sa na to vykasli, pripadne mi ju posli, mozem ti to ceknut, zalezi o com pises ;-) ale ako si raz spominala, molekula to asi nebude :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Zajtra ideme na chatu zienky, takze sa chystam porusit uplne vsetko :-D inak, cvicim stale, dnes ale balim, tak som si povedala, ze sa na to vykaslem a radsej sa povenujem drahemu ;-) to sa tiez berie ako cvicenie, nie? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@minuskad Teraz som si precitala, co som napisala a vyznelo mi to skaredo... skutocne to nebolo myslene v zlom, aj ked som to mozno horsie podala. Chcem ti hlavne pomoct, bakalarkou sa zbytocne netrap, nema to zmysel. Nepomozem si, ale ja na bakalarke vycitam hlavne formu viacej ako obsah (teda, pokial mi tie bludy nebiju do oci alebo niekto nepouziva ako zdroje wikipediu, ci dokonca som sa stretla aj s osel.cz :-D ). Bakalarka je o nauceni sa pisat prace tohto typu, cez format, upravu etc... a prave preto by som ti ako oponent vytkla uz len tu dlzku, pretoze si nesplnila podmienky a tam by sa vedel oponent pekne vyhrat a zbytocne ti vycitat veci, aj ked ty si chcela dobre. Drzim palce, nech to mas cim skor za sebou ;-) my teraz riesime v labaku diplomovky, to je tiez terno :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@mishinecek aaahoj. no ja sama viem, ze je to VELA a to tam nemam este ani nejden obrazok ale vyzaduje to odo mna konzultant. ja som si myslela, ze budem mat cisty text na maximaaaaaalne 30 stran a bude fajne. proste on vyzaduje kazdy kapitolu na 20 stran a zadal mi 4 kapitoly. ja sama nechapem preco to tak chce. zdroje mam vsetko anglicke clanky. aaa proste on mi dal jednu bakalarku a ta ma 60 stran a som padla do kolien, ze ci je normalny .... a stve ma to, ze nad tym sedim neskutocne hodiny a hodiny a pisem ako zmyslov zbavena, pretoze angglictina taka vedecka mi robit troska problem. ale skolitelka mi povedala, ze mozno on ma v plane, ze chce toho vela a bude skrtat. lenze jaaa neviem, ci si neuvedomuje, ze on mi skrtne presedene hodiny casu a tie som mohla venovat napriklad uceniu....ja pisem neurofyziologiu, nic z molekulky tam nie je ... mna to uz maximalne zdeptalo, este aj ta sablona, co sme si ju stiahli z netu je zla, urovne nadpisou nula bodou :-D no co .... vybrala som si, chcela som u neho pisat aj ked on nevypisal temy, tak mi treba !
Odpovedať
Profilova fotka
@majinka21 mam vela, lebo to odo mna vyzaduju ti nado mnou. ako mne spoluziaci povedali, ze je to vela, ale tak nemozem urobit s tym nic. zas na druhej skole, mozno bude skrtat kopu veci, aaale, uz sa nejdem nad tym pozastavovat. to proste ma uz polozilo na lopatky, som zlaaa, hadava a nevravim aka som ustekana na priatela, sa cudujem, ze vobec vie pri mne vydrzat ]-( ja by som od seba samej uuuuusla :-N
Odpovedať
Zdravim zienky, dnes fajny den...mm som musela z postele vyhodit, aby neprisiel neskoro, ved ked je sef, tak musi byt prikladom a sa mu to nepacilo, ked som ho z postele vystrkovala :-D no a ja som potom pekne naklusala do fitka :-) dala som si dva okruhy cvikov na brucho, co mi dal trener a potom este polhodku na beziacom pase... inak za tu polhodku som dala 4.22km tak dufam, ze dokonca marca sa zlepsim a budem behat 5km najmenej za polhodinu :-) nech sa zacnem pripravovat na nejaky maraton, ktory by som chcela aspon raz v zivote zabehnut :-) no a vecer ma caka stretnutie s nevestickami z tadeto...@lenkii nas zrusila, ze idu pit z prace, tak snad nabuduce nam to vyjde... @mishinecek ako vcerajsi status fakt nemal chybu s tym vetrom...vidis este stastie ze nie si nejake tintiko, lebo by si mozno zaletela az sem k nam do Londyna...a inak cvicenie s mm je to najlepsie cvicenie :-) ani Cinanka sa nan nehrabe :-) a chatu si uzi...ved cvicis pravidelne, tak raz za cas, si treba vyhodit z kopytka :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@jinxixi23 evik prepac, nakoniec sme tam ani dlho neboli, al ebolo super..novy kolektiv a treba sa spoznat ludmi :(....drz sa
Odpovedať
Profilova fotka
bre ranko zienky, ako? ja dnes draheho vytahujem na nakupy, ideme do stratford shopping center tak nsa tesim :)...potrebujem topanky a kostymi nejake :)
Odpovedať
@lenkii Lenka ved sa nic nedeje... v pohode...my sme sa s babami zabavili :-) tak nabuduce sa hadam pridas :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@lenkii dojdi sa potom k nam najest :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@jinxixi23 urcite ano :) len v ies som tam tyzden tak musim building relationship :) nech zapadnem..jooj dnes kostymn nijaky, ale victoria secret :)juuuj :) mam nadherne spodne pradlo :)
Odpovedať
Dobre ranko zienky, idem sa vam hne takto z rana vyzalovat :-( s mm takmer vsetko fajn, pokial sa to dnes zas nepokazilo :-( vyjdem z kupelne a on na mna, aby som tie dvere otvarala potichsie a celkovo mozem byt tichsia, pozriem nanho ako prosim?!?!? Vravim mu som si myslela, ze som vo svojom byte, a on ze mohla by si byt ohladuplnejsia...dobre takze samozrejme ja sa budem prisposobovat tomu dilinovi, co bude do rana osmej zurovat, tak ja tu budem do vecera chodit po spickach....nervy mam az strach a potom sa cuduje, ze sa s nim nebavim, so spolubyvajucim....och toto bude neskutocne tazky mesiac...asi sa niekam odstahujem na vikend, nech stastni obidvaja... Inak cvicenie vcera nula bodov :-( ale idem akurat teraz cvicit v tej nasej malej izbietke a hlavne potichucky, aby som nezobudila to male dieta :-(
Odpovedať
Profilova fotka
@jinxixi23 evik vela sily :( mrzi ma, ze to mate takto :( a neber ohlad na toho typka..jednoducho nie..nech sa spamata tvoj chlap..posielam objatie
Odpovedať
Ahojte ;-) tak stara mama je uz v poslednom stadiu a uz lekar povedal nech pocitame s najhorsim,sme s maminou plakali si nevieme predstavit ze starka-maminina mamina uz tu nebude.Dnes to bolo najhorsie a zavolali sme celu rodinu kym este ziju aby ich videli.Pretoze uz odmietaju jest,vstat z postele,a su studena-je to strasny pocit vidiet ako niekto umiera ale starka mala uz strasne bolesti,ma tazke diagnozy: leukemiu najvyssie stadium,osteropozu,srdiecko chore.....80 rokov.Prajem Vam vsetkym vela zdravicka a zite kazdy den ako by mal byt vas posledny.
Odpovedať
Profilova fotka
@jinxixi23 chudatko moje,viem si predstavit,ako sa asi citis :-( no ja by som sa asi na tvojom mieste neovladla a zacala kricat na cely byt ]-( pevne nervicky
Odpovedať
Profilova fotka
@suzii budem na teba mysliet a prajem tebe aj tvojej rodinke vela sil,aby ste to vsetko zvladli...je to tazke,ale ked taky je zivot...moja zlata,drz sa a nezabudni,ze vsteky co sme tu,ta mame VELMI RADI!!! :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@jinxixi23 môj by mal chodiť do práce na pol ôsmu kedže je tiež šéf a odkedy sme spolu, tak to pekne fláka :-D ale kedže ma na pol ôsmu vozieva do fitka, tak ani nepípnem :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@jinxixi23 juuuuj moja, pevné nervy prajem :-|
Odpovedať
@ivka_ivka och dakujem... ale vcera ma riadne nasral...prideme domov z obedu a on si vyvaleny lezi na gauci, pozeram ze dobre, tak hadam sa uvedomi a neviem no uvolni polovicu gaucu...po hodine nic...tak som si navarila veceru, upratala kuchynu a zavrela som sa znova do izby...a drahy pride ze co sa deje a ja pozeram a co mam robit? chcela som si pozriet nejaky serial, nemozem lebo je tam on...ze tak pod tam, pozrieme nieco spolu, vravim ze nie nechce sa mi.... a potom dojde kamarat, ze ci si moze zobrat susic na pradlo...pozeram nanho no nie, lebo co ja susim, je este stale mokre...tak si spodky vyvesal po byte.... penila som...ale bola som ticho... drahy znova dosiel, ze pod ideme urobit dzus, tak teda idem s nim a kamarat vyvaleny na gauc, otvoreny laptop, huci do telefonu ... tak to bola posledna kvapka a vravim mm...ze ok odtial potial.. ma 3 tyzdne si vyriesit zivot...ak nevypadne do 3. tyzdnov, ja sa stahujem prec, dotial pokial tam on bude... a manzel pozrie, neboj ja to vyriesim... fakt vcera som mala nervy na krajicku vecer... a o polnoci, ked sa presunul z obyvacky do izby, zapol pocitac, tak aby poculi susedia a ja som mohla ist tak spat niekam... sorry Iva, ale musela som sa troska vyrozpravat, lebo po tyzdni mi uz z toho sibe...proste u nas je to teraz tak, ze ja som podnajomnik a on je pan... cize neprisposobuje sa on mne, ale ja jemu...a este sa chodi zalovat kamaratom spolocnym, ze ho nemusim... nervy mam... aspon ze chodim behat v praci, tam sa troska ukludnim :-D
Odpovedať
Profilova fotka
jeeej baby ja som sa odvazila a mam o kilo menej :D :D :D ...ale som vacsia v bruchu :( uz aj segra mi povedala, ze som sfuknuta neskutocne...ak sa nic cez vikend nevyskytne na plane akcii, tak si idem kupit tu uzasnu prehanadlovu vec, aby mi vyprazdnilo hrube crevo a konecne ma precistilo, lebo tento pocit tvrdeho zduteho brucha ma fakt zacina stvat :(
Odpovedať
Profilova fotka
@jinxixi23 no vies co - ja by som mu ani tri tyzdne nedala a spakovala mu kufre pred dvere...
Odpovedať
@tdpaslicek ahoj kraska, prosim ta nevymyslaj s takymito somarinami...radsej si naordinuje nejaky detox, len nie tieto prehanadla, to nie je dobre...
Odpovedať
@kaktusik jooj Katka, len ked na druhej strane je mi ho luto a ta druha polovica mozgu proste nedovoli ho poslat prec... no vravim mesiac je maximum... nech si usporiada zivot, alebo nech ide na poriadne liecenie
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?