Z obliny princeznou ;-)

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
Dobrý deň všetkým účastníčkam zájazdu ;-) Sme tu preto, že so sebou chceme niečo robiť, ale nie sme dokonalé a ani stroje, a preto sem tam aj zhrešíme, sem tam sme aj lenivé a potrebujeme niekoho, kto nás dokope do cvičenia, odhovorí od nočného vyžierania chladničky a podporí, keď nám bude najhoršie a ručička váhy nepôjde tým správnym smerom tak rýchlo, ako by sme si želali. Nepotrebujeme tu žiadne vyrývačné povahy, ktoré su dokonalé, sme tu iba my, obyčajné ženy a chceme schudnúť ;-) Tak baby, športu a zdravej strave zdar!
Odpovedať
Profilova fotka
@suzii @kaktusik @minuskad @jinxixi23 @bosorka_ @ivka_ivka @tdpaslicek @mishinecek @patricia33 @lenkii ahojte baby,musim sa vam pochvalit,ze od utorka som uz slecna Mgr. :-) aj ked som si vytiahla najhorsie styri otazky ake tam len boli :-|
Odpovedať
Profilova fotka
@majinka21 Gratulujeeeem!!!
Odpovedať
Profilova fotka
@mishinecek dakujem zlaticko! :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@majinka21 supeeeeeeeer... tak dufam, ze aj sa dokopem k uceniu a aj ja to 5.6. dam :)
Odpovedať
Profilova fotka
@majinka21 waaaaaaaaaaaaau, gratulujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
@kaktusik zlatko,budem na teba mysliet a drzat ti silno prsteky!!! :-) a neboj,ja som sa ucila len 6 dni,lebo len toko som mala dovolenky.
Odpovedať
Profilova fotka
@minuskad dakujem! a ty mas kedy?
Odpovedať
Profilova fotka
@majinka21 24-28 jun. nevieme este kedy presne. ale mame 2 bloky, cize jeden den jeden a druhy nejaky iny den. to bude stresov :D
Odpovedať
Profilova fotka
@minuskad neboj,to zvladnes a stresovala som aj ja rano na zachode :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@kaktusik supeeeeeeeer, gratulujem :) tak velmi sa s vami tesiiim a Tamarka je krasne meno ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@majinka21 gratulujeeeeeeem! ja sa tiez uciiim a uciiim, uz sa z toho idem zblaznit! @minuskad u nas statnice rozdelili tak hlupo, ze kvoli tomu pojdem do skoly pravdepodobne trikrat a z toho jeden den asi zbytocne.. cele na zblaznenie, neviem naco to potrebuju komplikovat, ach! ale uz sa nad tym neznervoznujem, hlavne nech uz mam za tym ;-) tak teda dobre ucenie @minuskad @kaktusik :)
Odpovedať
Profilova fotka
@bosorka_ tak ti posielm vela energie :-)
Odpovedať
@majinka21 gratulujem...uz si len novu pracu najst :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@jinxixi23 no ved to!ale tak skoro to asi nebude a tu na vychode SK vela pracovnych prilezitosti nie je :-(
Odpovedať
@majinka21 a niekam inam neplanujete ist?
Odpovedať
Profilova fotka
no tu uz mame byvanie,teda priatel ma dom a aj celu rodinu tu mame,takze asi by sme dlho nevydrzali byt prec.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@majinka21 waaaw super gratulujem ;-)
Odpovedať
@kaktusik krásne meno a prajem veľa zdravíčka ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@jinxixi23 @kaktusik @tdpaslicek @mishinecek @lenkii @ivka_ivka @bosorka_ @minuskad @majinka21 ahojte kocky,prepacte ze som tu dlhsie nebola, ale mam toho dost vela, vkuse sa ucim. V stredu mam statnice, takze mi drzte palce ;-) . Katka,tebe straaaasne gratulujem!! nech sa malickej dari :-) a taktiez aj tebe ;-) ............ Majka,tebe tiez blahozelam, si sikulka!dufam,ze aj ja sa budem moct na tyzden pochvalit titulom :-P
Odpovedať
Profilova fotka
@patricia33 Drzim palceee!!!
Odpovedať
Profilova fotka
@kaktusik jeeeeeeej supeeeer :) teším sa s tebou x-)
Odpovedať
Profilova fotka
@majinka21 gratulujem slečna :)
Odpovedať
Profilova fotka
@patricia33 tak v stredu na teba siiiilno myslíme ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ivka_ivka dakovala :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@suzii dakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@patricia33 budem na teba mysliet a neboj,zvladnes to! ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
no inac baby, cisty konec so mnou - uz ma vcera svrbela penazenka a na malu sme oplieskali skoro 50 eur... v tescu mali vypredaj detskeho oblecenia, tak aj ked sa to velmi nema, par veci som uz kupila... Len tak pre radost.. lebo vela veci dostaneme, co je super :)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, kočky... tak sa konečne ozývam aj tu :) týždeň a pol bolesti zubu, vytiahnutých nervov, potom zápalu a nakoniec predsa len nočnej návšteve pohotovosti s antibiotikami pre koňa sa ozývam konečne bez bolesti :D bohuvďaka za víkend, lebo mať slušnú teplotu zo zubu, to som ešte nepočula :D ..ale má to svoje výhody, jedla som minimálne :D ako tak pozerám, tak samé tituly tento rok :) teším sa s Vami kočky, lebo tie čo ich ešte nemáte, ich určite budete mať o chvíľu :) ja sa teda pochválim, že v predstihu mesiaca zajtra ukončíme "môj" ročný pracovný projekt, tak aspoň niečo mám aj ja :P ps: kedy to stretko? ...tento víkend tu ale niesom :(
Odpovedať
Profilova fotka
@tdpaslicek no ja by som stretko presunula az po mojich statniciach... momentalne som na tom tak nic moc... chytil ma uplny stres, najradsej by som na tie statnice ani nesla....
Odpovedať
Profilova fotka
@kaktusik aaale prestan...čo by si nešla... :) šikovnica si a dáš to!
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?