Dobrý deň všetkým účastníčkam zájazdu ;-) Sme tu preto, že so sebou chceme niečo robiť, ale nie sme dokonalé a ani stroje, a preto sem tam aj zhrešíme, sem tam sme aj lenivé a potrebujeme niekoho, kto nás dokope do cvičenia, odhovorí od nočného vyžierania chladničky a podporí, keď nám bude najhoršie a ručička váhy nepôjde tým správnym smerom tak rýchlo, ako by sme si želali. Nepotrebujeme tu žiadne vyrývačné povahy, ktoré su dokonalé, sme tu iba my, obyčajné ženy a chceme schudnúť ;-) Tak baby, športu a zdravej strave zdar!
@majinka21 gratulujeeeeeeem!
ja sa tiez uciiim a uciiim, uz sa z toho idem zblaznit!
@minuskad u nas statnice rozdelili tak hlupo, ze kvoli tomu pojdem do skoly pravdepodobne trikrat a z toho jeden den asi zbytocne.. cele na zblaznenie, neviem naco to potrebuju komplikovat, ach!
ale uz sa nad tym neznervoznujem, hlavne nech uz mam za tym ;-)
tak teda dobre ucenie @minuskad@kaktusik :)
@jinxixi23@kaktusik@tdpaslicek@mishinecek@lenkii@ivka_ivka@bosorka_@minuskad@majinka21
ahojte kocky,prepacte ze som tu dlhsie nebola, ale mam toho dost vela, vkuse sa ucim. V stredu mam statnice, takze mi drzte palce ;-) . Katka,tebe straaaasne gratulujem!! nech sa malickej dari :-) a taktiez aj tebe ;-) ............ Majka,tebe tiez blahozelam, si sikulka!dufam,ze aj ja sa budem moct na tyzden pochvalit titulom :-P
no inac baby, cisty konec so mnou - uz ma vcera svrbela penazenka a na malu sme oplieskali skoro 50 eur... v tescu mali vypredaj detskeho oblecenia, tak aj ked sa to velmi nema, par veci som uz kupila... Len tak pre radost.. lebo vela veci dostaneme, co je super :)
ahojte, kočky...
tak sa konečne ozývam aj tu :) týždeň a pol bolesti zubu, vytiahnutých nervov, potom zápalu a nakoniec predsa len nočnej návšteve pohotovosti s antibiotikami pre koňa sa ozývam konečne bez bolesti :D bohuvďaka za víkend, lebo mať slušnú teplotu zo zubu, to som ešte nepočula :D ..ale má to svoje výhody, jedla som minimálne :D
ako tak pozerám, tak samé tituly tento rok :) teším sa s Vami kočky, lebo tie čo ich ešte nemáte, ich určite budete mať o chvíľu :)
ja sa teda pochválim, že v predstihu mesiaca zajtra ukončíme "môj" ročný pracovný projekt, tak aspoň niečo mám aj ja :P
ps: kedy to stretko? ...tento víkend tu ale niesom :(
@tdpaslicek no ja by som stretko presunula az po mojich statniciach... momentalne som na tom tak nic moc... chytil ma uplny stres, najradsej by som na tie statnice ani nesla....