Dobrý deň všetkým účastníčkam zájazdu ;-) Sme tu preto, že so sebou chceme niečo robiť, ale nie sme dokonalé a ani stroje, a preto sem tam aj zhrešíme, sem tam sme aj lenivé a potrebujeme niekoho, kto nás dokope do cvičenia, odhovorí od nočného vyžierania chladničky a podporí, keď nám bude najhoršie a ručička váhy nepôjde tým správnym smerom tak rýchlo, ako by sme si želali. Nepotrebujeme tu žiadne vyrývačné povahy, ktoré su dokonalé, sme tu iba my, obyčajné ženy a chceme schudnúť ;-) Tak baby, športu a zdravej strave zdar!
@mishinecek tak to je parada :) máš môj obdiv kočka..ja som necvičila tak poriadne ani nepamätám...vždy len niečo, pár minút, ale chvalabohu v práci sa nabehám oveľa viac ako doteraz, tak možno aj preto to trošku zmizlo
tak teda fotka - hlavu si nevsimat :) nenamalovana, vlasy v gumicke - no hotova katastrofa :) potom po promociach budu nejake reprezentativnejsie fotky :-D
@majinka21 tak ja sa snazim ludi "neotravovat" tym, ze som tehotna :) ani si nefotim veci pre malu, hoci uz mame co to nakupene.. ale zatial len tak zlahka - kopec veci dostanem a nechcem zbytocne minat na nieco, co potom ani nevynosi.. A ked bude nieco chybat, tak potom dokupim - obchodov je dnes vsade kopec a na internete este dalsich milion moznosti na nakupy :) inac dnes sa mi snivalo, ze som rodila - no konec - asi mi sibe z toho ze kamoska mala termin v pondelok a zatial sa nic nedeje :)
@ivka_ivka no hold tak uz som v 16. tyzdni :) leti to ako blaznive... najradsej by som zastavila cas, aby to obdobie trvalo co najdlhsie ;-) a co som pozerala na MK - niektore baby mali este aj vacsie bruska... A to som stale od zaciatku tehotenstva pribrala len kilecko... tak snad pri tomto trende ostanem - nerada by som dala hore 15-20 kil... ale tak ked sa nebude dat inac :-D vcera vecer ma chytila strasnaaaa chut na hranolky, skoro som sa do obchodu vybrala, ze idem nakupit co treba... potom som si vstupila do svedomia, dala si dve nektarinky a sla spat :)))
@ivka_ivka ale vies kolko ma to stalo namahy? :-D bol to neskutocny boj... ale tak aj keby som nebola tehotna tak hranolky na veceru je dobra blbost :-D den predtym som doslova zozrala vecer balik arasidovych chrumiek a celu noc som to lutovala - ako mi bolo zle... tak uz nechcem robit taku blbost - staci mi, ze za noc idem tri krat cikat :)
@ivka_ivka no to teda ano.... a hanba mi, ale prave som dojedla hranolky... som slaboch :-D ale aspon to nebolo vecer a neboli vysmazane, ale pecene na plechu bez tuku no :)
@ivka_ivka@majinka21@kaktusik@tdpaslicek@patricia33@mishinecek@suzii aaaahojte babulky. tak sme vsetky zaneprazdneneeeee. len vam pisem, ze nesplnila som podmienky na statnice teraz, pretoze som nestihla urobit jednu skusku do terminu. tak idem v auguste, ako asi 80 % spoluziakov, lebo to nezvladli, naucit sa 8 predmetov za 2 tyzdne. tak som spokojna, ze to nakoniec dopadlo tak ako dopadlo a neutrpim teraz nejaku psychicku a fyzicku ujmu naviac :-)
@mishinecek@patricia33@jinxixi23@tdpaslicek@lenkii@ivka_ivka@bosorka_@minuskad@majinka21@suzi tak som dnes prave vymyslela ako oslavime prve vyrocie :) pojdeme pekne do kostolika a obnovime si manzelsky slub uz aj s nasou babulkou v brusku :) este by to chcelo mozno nejakeho fotografa k tomu.. no a mozeme si nacvakat aj nejake tie "vyrocne" fotky... no a este nejaky silno romanticky pobyt k tomu a je to :) co poviete? Inac asi mi sibka z tych tehotenskych hormonov :) a co mate vy nove dievcence, nejak nam to tu zakapalo hm? :-D
@jinxixi23@kaktusik@tdpaslicek@mishinecek@lenkii@ivka_ivka@bosorka_@minuskad@majinka21@ivka_ivka
kocky,takze so mnou to je tak....mame 5 dni do svadby.....svokra je totalna krava,neskutocne intriguje, o mne sa vyjadrila,ze vkuse manipulujem jej syna a ze aj do svadby som ho dotlacila ja (inak ja som sa chcela vydavat az o 2 roky...toto bol draheho napad....) a ze ani nejde na svadbu pravdepodobne.....snubenec sa s nou nebavi...takze tak...u nas doma je uplna pohoda a vsetci sa tesia na svadbu...