Dobrý deň všetkým účastníčkam zájazdu ;-) Sme tu preto, že so sebou chceme niečo robiť, ale nie sme dokonalé a ani stroje, a preto sem tam aj zhrešíme, sem tam sme aj lenivé a potrebujeme niekoho, kto nás dokope do cvičenia, odhovorí od nočného vyžierania chladničky a podporí, keď nám bude najhoršie a ručička váhy nepôjde tým správnym smerom tak rýchlo, ako by sme si želali. Nepotrebujeme tu žiadne vyrývačné povahy, ktoré su dokonalé, sme tu iba my, obyčajné ženy a chceme schudnúť ;-) Tak baby, športu a zdravej strave zdar!
@kaktusik skoooooda, ze som tak dalekoooooooooo :( aaa ukradnem ti oznacenia :) hehe @tdpaslicek@patricia33@jinxixi23@mishinecek@lenkii@ivka_ivka@bosorka_@majinka21@ivka_ivka@suzi no baby, o 2 tyzdne statnice. leto som si patricne uzila, teraz nestihaaaaaaam, mam prejdene 3 predmety z 8 a aj to si vela toho nepamatam, zaludok ma nepocuva, kazde rano, ma prehana, som vysilena, nieco strasne. ale vaha sla dole o 3 kg, posielam pozdrav z ,,dovolenky,, z wellnesu a z turistiky, ako vyzeram teraz. som spokojna, neriesim viac, nema vyznam :-D zo mna chuda nikdy nebude :) celulitida ma neopusti, co uz :D
@minuskad zlatko ved vyzeráš super :) :) x-) hlavne veľa pi aby si nebola dehydrovaná, sekne vám to spolu :) a presne viem o čom rozprávaš, ja som si z dovolenky doniesla suvenír (ešte teraz tlačím piškóty a pijem čierny čaj) ale keď som videla, že za jeden deň -1,6kg, že dobreeeee, tomu sa vraví predsvadobná dieta :-D :-D
a držím palce na štátniciach :)
@ivka_ivka hehe dakujeeme. ale super to neni, nevidis tie stehna ? :D snazim sa vela pit, ale jest mi nechuti, zo vsetkeho mi je zle. a potoom tlak dole, tocenie hlavy. to je blbe obdobie. horucavy + stres. cista psychiatria :D
@minuskad vidim tie stehna, ale to je asi najproblematickejsia cast kazdej zeny :) aj moja :-D ved toto teplo, ja sa nadajam letnym cajom, len ten mi teraz chuti :-D a ty este tie statnice ja tu svadbu, no nech uz je o 2 tyzdne :-D :-D
@kaktusik@tdpaslicek@patricia33@jinxixi23@minuskad@mishinecek@lenkii@ivka_ivka@majinka21@ivka_ivka@suzi hlasim sa aj ja :-D tento vikend sme doma oslavovali, v sobotu sme oslavili 6-te vyrocie, co sme spolu a vcera prve manzelske :-) ten cas neuveritelne rychlo uteka.. este stale si velmi zivo pamatam, ako som vyberala saty, servitky a zhanala topanky..
inak sa mame dobre, nakoniec sme predsa zostali na Slovensku, minimalne do septembra :) a ja si zacinam hladat pracu, zatial len brigadujem, ale dnes som uz rozposlala zivotopis na niekolko miest, tak uvidime.. doteraz som mala "prazdniny" - co znamena, ze som kazdy den brigadovala od rana do vecera, ale uz si musim hladat TPP :-D
@minuskad jaaaaj zlataaa si, ale som vsetko len nie krasna :)) ale aj ked som bola minule s mishinecek na kavicke, tak ma ospevovala tak, ze az som sa hanbila :))
@ivka_ivka no mozno ano, len aby moj muz mal pevne nervy :) lebo uz aj ja sama sebe lezem na nervy aka som otrasna :-D dnes ma muz dokonca poslal spat predobedom, ze mozno sa zobudim s lepsou naladou :-p ale mal pravdu, ako som sa vyspala, tak mi je supersky ;-)
@ivka_ivka si naaadhernaaaaa :) a podla mna brusko nemas ani velke ani male, take akurat, ale su baby, co mali take obrovske, ze som si myslela, ze tam maju dvoch spuntov :)
@ivka_ivka jeeej dakujem Ivus :) mam sa celkom dobre, uz sa neviem dockat, kedy sa mala narodi... sice sa bojim ako cert kriza, ale tak no - nie som ziadna padavka.. a co ty mlada pani? ako sa dari v manzelstve?
@kaktusik Jeeeeej, kraaaaaaaaasna!!!! Pocuj, tento tyzden to nevidim... vcera aj dnes som doma, pisem clanok, zajtra idem do divadla, vo stvrtok mam naplanovane pokusy do cca osmej vecer a v piatok rano vyrazame do LM, muzicek ma 30-tku.... buduci tyzden vidim viac free, len dufam, ze ta stihnem a ze mi neporodis dovtedy :-) skocime niekde k tebe, aby si nemusela daleko chodit, co ty na to?
@mishinecek dobre draha, ja ti zatial slubim, ze este neporodim a buduci tyzden sa vidime :) uz sa na teba velmi tesim, chcem pocut vsetky tvoje cestovatelske zazitky a taaaak... a co sa tyka miesta - este dohodneme, ze co a ako - zatial sa este vladzem presuvat :)
@ivka_ivka to co je za divnu odrodu chlapa? :) u nas som zasa ja ta, ktorej sa uz nechce... este keby sa mi tak brucho dalo na chvilu odlozit :)))) som sa smiala, ze po porode a po sestonedeli budem mat pocit, ako by to bolo "tenkrat poprve" :-D :-p
@kaktusik ja mám šťastie na chlapov ktorí to nepotrebujú :-) tu som ja tá ktorá musela skľudniť hormón a radovať sa raz do mesiaca :-p ooo pardón teraz mám na radovanie celý týždeň keď mám plodné dni :-N
@ivka_ivka no tak to ta obdivujem.. ja uz sa tesim, ked sa zasa dostaneme do normalu... aj mi je toho mojho muza obcas luto - zo zaciatku, ked som krvacala sme nemohli, potom zasa chvilu mohli a teraz uz je to take neohrabane a aj sa bojim, ze ma zasa drahy chtiac-nechtiac post :)