Ahojte,
mám takú miernu dilemu. Na našej svadobnej hostine budem mať grilované prasiatko. Viem, že nie všetci moji hostia sú fanúšikovia tohto jedla a aj mne sa to zdá málo, aby som podávala ako druhé jedlo iba grilované prasiatko. Samozrejme, že naša svodobná hostina sa začína klasicky slepačiou polievkou a druhým jedlo (to ešte nemám vybrané ;-) ). Takže chcela by som mať ešte švédske stoly s teplou a studenou kuchyňou (rezne s majonézovým šalátom musia byť :-N ). Toto všetko by sa podávalo asi tak medzi 21. - 22. hodinou. No a teraz by som sa chcela spýtať či si myslíte, aby som po pol noci ešte ponúkla hosťom guláš alebo kapustnicu? Ja viem, že vždy ostane veľa jedla, ale chcem , aby moji hostia boli spokojní a sýti. Ak máte švédske stoly, nechávate ich aj po pol noci? :-| Ďakujem. Pekný deň
My budeme podávať pečené prasiatko, spolu zo studenými a teplými misami okolo 22:00 a myslím, že to bohato stačí. Ešte sa dohodnem v penzione aby nám to trebárs okolo polnoci ešte niečo doplnili ale inak nič. Aj teraz som bola na svadbe kde to tak bolo a úplne to stačilo kto chcel si išiel ešte zobrať čo tam zostalo a nikto sa nesťažoval že by bol hladný ;-)
@dufia@zuzanka21 tiez to tak budeme mat, o 18 vecera a o 21-22 budu svedske stoly spolu s grilovanym prasiatkom, prasiatko bude ako sucast svedskych stolov, o to menej sme objednavali do svedskych... o polnoci uz nic viac nebude. svedske stoly tam budu az do rana, ved sa to bude stale zohrievat, takze kazdy si moze dat kedy chce
Ja som si teraz robila taký mini prieskum a bolo mi doporučené, že dávať po polnoci ešte nejakú kapustnicu alebo guláš je zbytočné. Ja plánujem mať na švédskych stoloch aj studené misy, takže jedla predpokladám, že bude dostatok .
Ďakujem za Vaše názory :-)